کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهمای قندیرو وقتی بخرین که سهامداراش تو سود نباشن یعنی وقتی که همه ازشون ناامید شدن حتی تو میانگین گیری عجله نکنید روندشون فعلا نزولیه با روند نجنگید 1 زمانی وقتی قنیشا از 1063 تا 818 اصلاح کرد من هرروز با چشمای گرد با خودم میگفتم اینهمه فروشنده از کجا میان که اخر بازار میرن تو صف فروش به همین سادگی 22 درصد اصلاح کرد
فک کنم باید بفروشیم چند روز دیگه دوباره بخریم :( نمیتونم نگاه کنم سرمایم اب بشه.
جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعته
به نظر نمیرسه زیاد ادامه دار باشه
در گروه قندی قهکمت رو با محدوده باز کردن و واقعا مفته
حتی با این جو منفی صف خریده که کاملا طبیعیه
شناورشم پایینه
قهکمت در قندی ها جزو بهترین هاست و الان به نسبت همگروهاش مفته به نظرم......
امیدوارم تا بازشدن قشکر و قثابت جو قندی ها درست بشه:d
ليدر قنديها قثابته با باز شدنه اون قنديها درست ميشن
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
دیدن جو منفیه فورا گزارشات قشکر و قثابت رو زدن کدال
عجب فیلمی دارن بازی میکنن.....
کلا از اول هدفشون همین بود با صف فروشهایی که یکی یکی روز سهمها انجام میدادن میخواستم به نوک هرم که همون قثابته برسن
در واقع میخواستن وقتی قثابت باز میشه تمام سهمهای گروه صف فروش شده باشه و جوری بشه که حتی اگه قثابت مثبت هم باز بشه دیگر سهمها توانایی مثبت شدن رو نداشته باشن (یعنی دقیقا عکس چیزی که قبلا انجام میشد و به محض مثبت شدن قثایت ، گروه مثبت میشد)
در هر حال هرچیزی که هست من به شخصه اصلا نگران نیستم چون از اذر ماه که وارد قندیها شدم هدفم نگهداری بوده والان هم به همین صورت خواهد بود این ماجراها همگی زود گذرن و زیاد طول نمیکشه که ورق برمیگرده
نامردا سودقشهد رو پایین اعلام کردن من که به تحلیل های خودم معتقدم و سهم رو نگه میدارم بیخیال نوسان گیری ;) بزار بیاد پایین خیالی نیست .
یه پله اخر دیگه اضافه میکنم که اون 20 درصدی که بالا خریدم خنثی بشه . =))
دوستانی که قشهد دارن یه مقایسه کوچیک با قهکمت کنید و میزان تولید و جذب چغندر این دو قندی رو با هم مقایسه کنید . ایا قشهد کمتر از قهکمته؟؟ من باز هم میخرم بزار بیاد پایین
شناور قهکمت خیلی پایینه و این امتیاز بزرگیه
کسی نداره تا بفروشه
مگر سهامدار عمده فشار بیارن بده
من از منظر سود ساختن گفتم. فرقشون اینه که قهکمت سودش واقعی تره ولی قشهد با جذب 90 یا 100 هزار تن بالاتر میاد 104 اعلام میکنه.!!! که اینجوری تو این روزا سهم بیاد زیر ارزشش در صورتی که اگه سود واقعی رو اعلام میکرد سهم خیلی پایین نمیومد و په به ایه کمتری به خود میگرفت
نظر