کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صبح پيرانشهر بالاي 1ميليون صف فروش بود كه قبل از معاملات صف خريد از صف فروش بيشتر بود منم با چند تا از دوستان و چند كد با حجم 180000 هزار از ساعت 8:30 تو صف خريد بوديم كه كه دقيقا راس ساعت 9 همه دستور خريدا ابطال شد و صف فروش
به اين كار چي ميكن هي به من ميگن آروم باش بابا دزدي تو روز روشن جلو چشم ما يكي نيست بگه به شما چه ميخواييم رو اين قيمتا اضافه كنيم حروم خورا
صبح پيرانشهر بالاي 1ميليون صف فروش بود كه قبل از معاملات صف خريد از صف فروش بيشتر بود منم با چند تا از دوستان و چند كد با حجم 180000 هزار از ساعت 8:30 تو صف خريد بوديم كه كه دقيقا راس ساعت 9 همه دستور خريدا ابطال شد و صف فروش
به اين كار چي ميكن هي به من ميگن آروم باش بابا دزدي تو روز روشن جلو چشم ما يكي نيست بگه به شما چه ميخواييم رو اين قيمتا اضافه كنيم حروم خورا
بنظرم خود سازمان بورس یه شفاف سازی درست و حسابی میخواد ...
سهم قندی با تعدیل های + در این قیمتها باز شده اند و حالا شاهد عمال اینگونه دیکتاتوری ها بر روی نمادها و توقف روند+ که جز ضربه زدن بر پیکره بورس و عدم اطمینان سرمایه گذار و فرار از بازار سرمایه نفعی به دنبال نخواهد داشت افسوس بر این بورس ناکارای ایران افسوس!!!!
اگر قیمت های بازگشایی غیر معمول بوده پس نقش ناظر بازار در روز بازگشایی چه بوده نظاره و بی لیاقتی محض!!
از قول جناب سپهبد در تالار همسایه :
با سلام خدمت دوستان
این نیز بگذرد.
چند روز پیش خدمت دوستان عرض کردم که از بازگشایی بالای پیرانشهر خوشحال نباشید .خدمتتان عرض کردم که من احساس خطر می کنم و این یک برنامه از پیش تعیین شده است.دیدید که در روزهای بعد اتفاقات دیگری هم رخ داد که نشان می داد اراده بر این است که گروه تب و تابش فروکش کند.
من واقعا برای هم تالاری های عزیزی که طی یک هفته گذشته خرید کرده بودند و در این بازی گرفتار شده اند ناراحتم .این را از صمیم دل می گویم .
ما که سهامدار قبلی هستیم در سودیم اما متاسفانه دوستان تازه واردی که بی اطلاع از وجود چنین بازیی وارد این گروه شدند سود ما را هم تلخ کرده است .
دوستان عزیز
اکثر سهام این گروه از دید فاندامنتالی ارزنده هستند و چنانچه اتفاق خارج از برنامه ای رخ ندهد این قیمتها به دید 2-3 ماه آینده مشکلی ندارد .
بعد از عید قرار است قیمت شکر به 1400 تومان برسد و این گروه بسته خواهد شد برای تعدیل مثبت .از طرف دیگر افزایش سرمایه های این شرکتها سطح روانی قیمتهای کنونی را می شکنند .
دوستانی که برای نوسانگیری این سهام را خریده اند الان بیشترین فشار را تحمل می کنند اما دوستانی که به دید بنیادی خرید کرده اند نگرانی خاصی ندارند چون می دانند بازاری که با زور منفی شود و یا سطح قیمتها نگه داشته شود کوتاه مدت است و گذشت زمان نه تنها فنر را فشرده تر خواهد کرد بلکه ریسک را هم کاهش خواهد داد.
اون هم تالاری عزیز حرف خوبی زد که عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد .
از شر بدخواهان به خدا پناه می برم .خدایا مرا حفظ کن
دوستان من که میخوام از فردا صبح قبل ازشروع بازار به جناب آقای مالمیر زنگ بزنم و بعد از گفتن صبح بخیر به ایشون ضمن کسب تکلیف اجازه بگیرم که چه سهمی بخرم ، چه تعداد بخرم ، کی بفروشم و سود حاصله رو به کدامیک از شماره حسابهای ایشون واریز کنم ! تا همه چیز شفاف شفاف باشه !
راستی یک سوال ،فکر می کنین تا چند وقت دیگه رتیه نخست در فساد مالی تو دنیا رو مال خود خواهیم کرد !
به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
خنده دارو گریه دار
اقایان ناظرین و دست اندرکاران سازمان که با تک تک شما اشنایی کامل دارم گر به سهامداران رحم نمیکنید اقلا با توجه به نزدیکی شب عید به خود و خانواده خود رحم کنید وبا توجه به اینکه سن جوانی شامل حال شما نیز میشود وخطر نفرین و جوان مرگی شما را تهدید میکند احتیاط کنید!!!چه بسا دستان زحمت کشی حامی این صنعت که سالها مورد ظلم و تبعیض بیرویه واردات قرار گرفته وفشار ناشی از ان را این قشر زحمت کش و سهامداران محتمل شده اند اینان که چند صباحی در سایه سود اوری صنعتشان به امید نشسته اند تا این صنعت هم حامی و پشتیبان رنجشان باشد مراقب باشید که اه و ناله ی جانسوزشان گریبانگیرتان نشود و از همه مهمتر بی اعتمادی این صنعت را دچار چالش نکند!!! مروری گذرا و حسابی سرانگشتی و ساده :
همگی به این قضیه واقفیم که کوچکترین کارخانه های حال حاضر قند و شکر با کمترین موحودی انبار حال حاضرشان و با کمترین قیمت بین 15 تا 30 میلیارد تومان ارزندگی دارند و سود عملیاتی انها به تنهایی برای افزایش سرمایه های چند صد درصدی انها که خواسته بورس نیز هست کفایت میکند !!!! امید است دست از بازی های بیمورد و حساسیت های نا بجا برداشته شود و ارزندگی ان را بازار تعیین کند.ان شاء الله
توسط محمود : ۱۳۹۰/۱۲/۲۱ - ۱۵:۰۶:۵۵
vd جان. دوست عزيز و گرامي بنده
بحمدالله دوستان مطلع خوبي در بازار و كارگزاري دارم. منم شنيدم كه فردا صف فروش قپيرا و ساير قندي ها رو (در صورت وجود) با قدرت جمع مي كنند. البته اين دوست عزيز به من گفته كه بعد از باز كردن قثابت و قشكر، اين امر اتفاق مي افته تا اين دو سهم را هم خوب جمع كنند. به لحاظ قانوني سازمان نمي تونه مانع خريد بشه و اين حربه رو نمي تونه طولش بده. چون ديگه واقعا سر و صداي حقوقي ها در مي آد. مضاف بر اينكه هدفش كنترل و بازگشايي قيمت ساير قندي ها بوده كه تا حدودي موفق به اين امر شده.
آخه كي فكرش رو مي كرد كه قشهد و قصفها تو اين قيمتهاي باور نكردني باز شن. قصفها از لحاظ بنيادي بسيار بسيار مستحكمه و بهتون قول ميدم سود سال بعدش رو كه 300 اعلام كرده براحتي به بالاي 700 (در حالت نرمال – نه بدبينانه و نه خوشبينانه) مي رسونه. بگذريم كه با قيمت شكر بالاي 1400، اين سود بالاي 1000 تومن خواهد بود. چي بگم از سرمايه گذاري بانك سامان (يكي از دوستان خوب و نزديكم در اونجا مسئوله) كه جلسات مختلفي كه با قشهد گذاشته و به سود بالاي 200 تومان براي سال مالي امسال اطمينان كامل داره و همين امروز و فرداست كه با كد اصلي و فرعي شروع به خريد بيشتر كنه.
قنيشا رو كه ديگه همه دوستان استادند و بقول معروف از سهمهاي پدر و مادر داره.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من بشخصه خيلي از اين وضع منفي سهامهاي قندي خوشحالم. چون:
1- سهامدارهاي غير حرفه اي از سهم خرج مي شن و سهامدارهاي شجاع و حرفه اي وارد مي شن
2- خريداراني كه اين سهامها رو تو اين درصدهاي بالا خريدن و بدون توجه به آينده سهم گذاشتن تو صف فروش، ديگه
جرات ورود به اين سهم ها رو پيدا نمي كنند
3- سهامدارهايي با سهم مي مونند كه ارزش واقعي سهم رو در دراز مدت درك كردند و تقريباً فرهنگ قالب سهامدارها يكدست مي شه و خريد و فروش در سهم كاملا حرفه اي مي شه و بنظرم اين مهمترين عامله
4- شرايط كم كم داره براي صعود منطقي و آروم گروه آماده مي شه.
5- و چه خوب كه سهامدارهاي غير قندي و يا بهتر بگم آنتي قندي اين روزها خوشحالند و به تحليلهاي حرفه اي شون! راجع به سقوط اين صنعت ايمان آوردند و ديگه خودشون رو در سطح سرمايه گذاران معروف دنيا مي بينند! .
جمع بندي: دوستان - بهرحال اگه قرار بود سهمي هر روز صف خريد باشه، ارزشش در هر ماه بطور متوسط 2.2 برابر مي شد و اين امر منطقي نيست. يعني بعد 1 سال با يك ميليون تومان سرمايه گذاري، 1 ميليارد و دويست ميليون تومان سود مي كرديد!
منطقي بودن اصل اول سرمايه گذاري (حداقل براي من) بوده و خواهد بود و اگه قرار باشه اين نوسانات منفي منو نا اميد كنه، فاتحه من نوعي خونده است و بقول عزيزي
من يا پيروز مي شوم يا ياد مي گيرم كه چگونه پيروز شوم
سلامت، پيروز، موفق و پر سود باشيد دوست كوچك شما - محمود
دوستان صبور باشید
فشار بورس بر نماد قند از یک طرف و فشار عرضه به دلیل پایان سال مالی و تا حدودی جو سیاسی سوال از ریس جمهور و عرضه اولیه فردا.......
دست در دست هم دادند و اوضاع نا بسامانی رو در روزهای پایانی رقم زدند!!!! پس چاره ای جز صبر نیست و سهامهای ارزنده ارزنده خواهند ماند تا اوضاع مساعد شود
پر سود باشید
نظر