به نظر دوستان سهمی ( مثلا یکی از قندی ها یا گروه مطرح قند)که حرکتش از 200 شروع و طی یک سال یک سال و نیم 15 تا 20 برابر شده احتمال اینکه با قیمتهای کنونی در سال پیش رو باز هم 15 تا 20 برابر بشه هست ؟!!!
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postبابا مصطفی عزیز گیر رو قندیها از اول بوده تا زمانی که خودشون سوار شدن گیر تمام شد.دوباره پیاده شدن گیر دادن شروع شده.
یادمه در بسته شدن قشکر در تابستون بعد از تعدیل مثبت روز بازگشایی به علت اینکه درخواست خریدمو روی 320 تومان گذاشتم نامه توبیخ برای من و کارگزاری اومد و مجبور کردن سهمو روی 220 قیمت بخوره .وبعد خریدها شروع شد و داستانی که تا حالا ادامه پیدا کرد.کمی فکر کنید دو روز بعد از جلسه سازمان با قندیها نماد بسته میشه.چرا دو روز بعد نمادها بسته شده؟ .حجم معاملات ؟.....:-////
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postبه نظر دوستان سهمی ( مثلا یکی از قندی ها یا گروه مطرح قند)که حرکتش از 200 شروع و طی یک سال یک سال و نیم 15 تا 20 برابر شده احتمال اینکه با قیمتهای کنونی در سال پیش رو باز هم 15 تا 20 برابر بشه هست ؟!!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدقیقا این چیزی که میگی یادمه ;) و اونجا من قاط زدم قشکر رو 2201 اگه اشتباه نکنم روز بازگشایی اضافه کردم;)
البته الان من بغیر از 1000 تا قشیر که روز عرضه کارگزاری داده قندی دیگه ندارم .دوستان نمیدونن مجمعش برگزار شده یا نه ؟اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postفکر کنم اشتباه میکنی میثم خان.چون بعد از اینکه نتونستم بالا باز کنیم تا 224 تومان 46000 تا برداشتم تا داغ 2201 رو دل ناظر بمونه :d
البته الان من بغیر از 1000 تا قشیر که روز عرضه کارگزاری داده قندی دیگه ندارم .دوستان نمیدونن مجمعش برگزار شده یا نه ؟
http://www.img4up.com/up2/64116865141973196711.png
=))
اوه اوه فک نمیکنم گردش حساب کسی به اندازه گردش حساب من بوده باشه . الان نگاه میکنم 849 میلیون ریال گردش حسابم بوده با سرمایه زیر 5 میلیون =))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/13, 20:20.///
نظر
-
http://www.img4up.com/up2/00526950465357602329.png
این رو هم بزاریم چون باهاش کار داریم و حرکت سهامدارای عمده رو زیر نظر بگیریم .
امروز که هیچ کدوم حرکتی رو سهم نداشتن .
پس اینا رو کی جمع کرده ;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامیر جان امکان نداره من اشتباه کنم الان گردش حساب رو میزارم ;) فقط نخندین چون سرمایم خیلی کم بود اون زمان ولی اوج نوسان گیری بود و من تازه انلاین گرفته بودم =))
http://www.img4up.com/up2/64116865141973196711.png
=))
اوه اوه فک نمیکنم گردش حساب کسی به اندازه گردش حساب من بوده باشه . الان نگاه میکنم 849 میلیون ریال گردش حسابم بوده با سرمایه زیر 5 میلیون =))
یادش بخیر قیمت قثابت رو ببینید.اون زمون داد میزدیم با مصطفی عزیز سعید خان درخشانی و باگات عزیز بابا این مفته ولی کو گوش شنوا =;
حالا هم میگیم .... مفته ولی کو گوش شنواL-)
راستی میثم خان با کارگزاری سهام گستران شرق کار میکنی؟آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/03/13, 21:12.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postپس میثم خان شما هم اونروز زدی تو گوشش .شانس آوردی اگه چند ثانیه اینتر رو دیر زده بودی باید بالای 2240 میخریدی.;)
یادش بخیر قیمت قثابت رو ببینید.اون زمون داد میزدیم با مصطفی عزیز سعید خان درخشانی و باگات عزیز بابا این مفته ولی کو گوش شنوا =;
راستی میثم خان با کارگزاری سهام گستران شرق کار میکنی؟
من با انلاین بانک کشاورزی کار میکنم امیر جان///
نظر
-
در اصل توسط رویش پست شده است View Postبانک سامان هم 50000 تا قشهد خریده و مهمتر از همه اینکه قثابت بدون حمایت آشکار حقوقی صف خرید شد. برگشت حداقل نیمی از قندی ها و احتمالا" سبز شدن نمادشون در فردا با احتمال قوی اتفاق میافته .///
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postپس میثم خان شما هم اونروز زدی تو گوشش .شانس آوردی اگه چند ثانیه اینتر رو دیر زده بودی باید بالای 2240 میخریدی.;)
راستی میثم خان با کارگزاری سهام گستران شرق کار میکنی؟
قیمت پایین فروختی شما هم؟ قثابت هایی که خریدی و قشکر هات فکرشو میکردی امروز اینجوری بشه؟///
نظر
-
112000قشکر حوالی 640 و25000 تا قثابت 200 . اما برای من خوب بود مخصوصا قشکر که دقیقا با تحلیل و مطمئن وارد شدم و سود خوبی هم داد.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
نظر