شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

[QUOTE=javad73;232805]
    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

به نظرت فردا بفروشیم یا نگه داریم؟
    من معمولا در مجامع شرکت نمیکنم در مورد قندی ها هم خودم الان قندی ندارم
    ولی قشهد یکی از قندی ها خوبه و اگر قصد میان مدت دارید مناسبه
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

قشهد رو اگه دیروز یه عده جو گیر صف خرید نمکیردن الان راحت روی 1600 میخریدیم .......حالا یه 4 درصد بره تو پاچشون تا دیگه از این کارا نکنن .....سهم رو دو رزو قبل مجمع میپرن تو صف خرید ..........:)) امروز که 4 درصد پایین تر میدن ناز میکنن .....تازه سود مجمع رو هم میگیرن
      ///

نظر

• alizare1982
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 590

سلام دوستان. من تازه وارد بورس شدم، تا حالا مجمع نرفتم. قشهد دارم، الان باید برم مجمع؟!!! اگه نرم چی میشه؟!!! اگه برم چی میشه؟!!!!
        ممنون از لطفتون. (چه کنیم تازه کاریم و صفر کیلومتر)
        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• هامون
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 91

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
          سلام دوستان. من تازه وارد بورس شدم، تا حالا مجمع نرفتم. قشهد دارم، الان باید برم مجمع؟!!! اگه نرم چی میشه؟!!! اگه برم چی میشه؟!!!!
          ممنون از لطفتون. (چه کنیم تازه کاریم و صفر کیلومتر)
          دیگه دست خودت نیست رفیق، رفتی مجمع!
          نماد بسته شد و بعد مجمع باز می شه و الان شما اصطلاحا رفتی مجمع

نظر

• alizare1982
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 590

در اصل توسط هامون پست شده است View Post
            دیگه دست خودت نیست رفیق، رفتی مجمع!
            نماد بسته شد و بعد مجمع باز می شه و الان شما اصطلاحا رفتی مجمع
            منظورم این نبود دوست عزیز. منظورم اینه که شرکت در مجمع هست"؟ برم توی جلسه یا نه؟!!!!!!!!!!!!
            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• هامون
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 91

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
              منظورم این نبود دوست عزیز. منظورم اینه که شرکت در مجمع هست"؟ برم توی جلسه یا نه؟!!!!!!!!!!!!
              اگه دوست داشته باشی میتونی بری ولی الزامی نیست. شما الان در این مجمع سهامدار شرکت هستی و کلیه حقوق مترتبه به شما تعلق می گیره ولو در مجمع شرکت نداشته باشی. اگر تعدا د سهام زیاده و این سهم رو بلند مدت داری بد نیست شرکت کنید و از درون شرکت اطلاعات داشته باشید.

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

در اصل توسط هامون پست شده است View Post
                اگه دوست داشته باشی میتونی بری ولی الزامی نیست. شما الان در این مجمع سهامدار شرکت هستی و کلیه حقوق مترتبه به شما تعلق می گیره ولو در مجمع شرکت نداشته باشی. اگر تعدا د سهام زیاده و این سهم رو بلند مدت داری بد نیست شرکت کنید و از درون شرکت اطلاعات داشته باشید.
                مرسی رفیق. نه، زیاد نیست. دید بلند مدتم ندارم. هدف آشنایی بیستر با رفتار بورس هست. قصد آموزش بورس در کنار اساتید بزرگی مثل شما دارم.
                فعلا ضرر برام مهم نیست، چون اعتقاد دارم:

***** آدم تا زمین نخوره، هیچوقت بلند نمیشه*****

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                  با هم قشهد را از یه راه ساده تر بررسی میکنیم.....

کل تولید قشهد خوشبینانه 33/000/000کیلوگرم شکر است. تعداد سهام قشهدم دقیقا 33/000/000 تا سهم است. یعنی بابت هرسهم یک کیلو شکر تولید میکنه. پس سود هرسهم قشهد برابر سود فروش یک کیلو شکر

است. ما فرض میکنیم هر کیلو شکر رو 1500تومن بفروشه دوستان. از طرفی بابت تولید هر کیلو شکر تقریبا 10 کیلو چغندر لازمه که قیمت هر کیلو چغندر 105 تومنه و ده کیلوش میشه 1050 تومن. پس بابت هر کیلو

شکر 1050 تومن چغندر مصرف میشه. هزینه دستمزد و.... بیخیال. سود هر کیلو شکر با فروش 1500 تومن میشه 450 تومن با پی بر ای 4 قیمت هر سهم قشهد 1800 تومن.

از طرفی مگه میشه قیمت شکر 50% بالا بره ولی قیمت چغندر بالا نره........

اگه دوستان تجزیه و تحلیل اینجانب نقصی داره با دلیل و منطق بیان کنن ممنون میشم......
                  در اصل توسط رویش پست شده است View Post
                  دوست عزیز شما که کارشناس ارشدحسابداری هستی چرا بر مبنای مفروضات خودت تحلیل می کنی و توجهی به گزارش حسابرسی شده پیش بینی 92 این سهم ندارید !
                  1) در پیش بینی تولید بالغ بر 39000 تن دیده شده نه 30 و یا 33هزار تن خوش بینانه جنابعالی !
                  2) با توجه به افزایش ظرفیت کارخانه امکان جذب حتی بیش از مقدار پیش بینی باتوجه به وجود چغندر مازاد در منطقه وجود داره
                  3) چغندر عموما" بصورت سلف از کشاورزان خریداری میشه و عرضه بالا در منطقه سبب افزایش قیمت نمیشه
                  4) بطور متوسط از هر هفت کیلو چغندر یک کیلو شکر استحصال میشه نه هر ده کیلو !
                  5) در گزارش قیمت شکر 1175 تومان در نظر گرفته شده و جالبتر اینکه قیمت تفاله خشکی رو که سال قبل 258 تومان فروخته امسال 235تومان لحاظ کرده !
                  6) موجودی انبار 4000 تن شکر را از سال قبل به امسال منتقل کرده است وضمنا" تولید سال 91، نزدیک 31 هزار تن بوده نه26500 تن!
                  7) متوسط p/e صنایع غذایی 8-6 است و لذا با پیش بینی سود حداقل 450 تومانی و p/e =7قیمت این سهم باید 3150تومان باشه نه 2200 تومان .
                  8) دوست عزیز همچنانکه در ارزندگی کرماشا شکی وجود نداره ! در ارزندگی قشهد نیز به هیچ وجه شک نداشته باش و مطمئن باش سود امسال قشهد از قلر 3000 تومانی امروز که صف خرید سنگین داره بیشتره . منتظر می مانیم .

اون زمان کرماشا حوالی 500 بود و قشهد 2000 تومن و حالا کرماشا 700و قشهد.....

ما داد زدیم وهوار کشیدیم ...... همه دوستان تعصبی برخورد کردند وبا ما جنگیدن.....

ما گفتیم زمان همه چیز رو مشخص میکنه......
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• javad73
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 140

ما داد زدیم وهوار کشیدیم ...... همه دوستان تعصبی برخورد کردند وبا ما جنگیدن.....

دوست عزیز نظرت در مورد قشهد چیه؟
                    بعد اینکه جلوش باز شد چی میشه؟

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 543

در اصل توسط javad73 پست شده است View Post
                      دوست عزیز نظرت در مورد قشهد چیه؟
                      بعد اینکه جلوش باز شد چی میشه؟
                      قشهد سهم ارزنده ای هست ولی مشخص بود با شروع گزارشات شش ماهه صادرات محورها رشد و قندی ها افت میکنند بنظرمن قیمت قشهد همینه.... باید تو سهامی که هنوز چاق نشدن سرمایه گذاری کرد ، صادرات قندوشکر هم که ممنوع شد...... پایین تر بیان بهتره برا ورود به قندی ها

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

اره اون زمان ما گفتیم برید کرمانشاه بفروشید ...داد زدیم برید رو قشهد تک سهم بشید ...شما راست میگید ..ما همه رو به خاک سیاه نشوندیم ...دست شما درد نکنه ..

تعصبی در کار نبود ..قندی فقط قشهد ..حد ضرر داشتیم حد ضرر شکست خروج کردیم تمام .الان هم خیلی سهام معرفی میشه ولی هر لحظه ممکنه حد ضرر بشکنه بلایی که سر قنیدها اومد سر اینها هم بیاد ..

اره دوست عزیز زمانی قزوین 340 بود کرمانشاه سهله جد واباد کرمانشاه هم بازدهی قزوین رو ندادن ...

در ضمن همچنان قشهد در صدر لیست خرید گروه قند هست ...ولی خوب تکنیکالی وارد روند صالاحی شدن ولی بنیادی همچنان شرایط سر جای خود باقی هست ...یک بازدهی رویایی دیگر از این گروه خواهیم گرفت به وقتش

دوستاین که با 15 تا20 درصد سبد رو قندی کردن وقتی حد ضرر شکست خروج هم کردن اونم فوقش با 5تا6 درصد ضرر...

ولی خوب اونهایی هم که با ما وارد شدن چنان سودی کردن که تا اخر عمر فراموش نخواهند کرد ..همین قشهد در 1030 هم معرفی شده بود 100 درصد داد ولی خوب در 2000 کم اورد ..قشهد وقتی بالا نرفت کل گروه به فنا رفت چون بهترنی بود وهست ..باز هم منتظر می ماینم تا رالی صعودی بعدی ...

نظر

• رویش
                          کاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 232

جناب جواد ! کارشناس ارشد حسابداری ، یک سوال ؟ آیا شما صورتهای مالی شرکت ها را هم بررسی می کنین . عزیز دل کدام یک از هشت بندی را که در پاسخ به پست شما نوشته بودم اشتباهه ! شما به جای هوار کشیدن و فریاد زدن باید یاد بگیری درست تحلیل کنی !
                          در خاتمه از اینکه پست بنده خیلی خوب تو خاطر شما مونده تشکر می کنم و یادت باشه که جوجه ها رو آخر پاییز می شمرن که حدودا" میشه چهل روز دیگه . صبر می کنیم
                          آخرین ویرایش توسط رویش؛ 2012/11/11, 15:21.
                          به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• shahmir
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 368

دوستان كسي از مجمع امروز قشهد خبري نداره ؟

نظر

• جواد مهرابی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 543

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              اره اون زمان ما گفتیم برید کرمانشاه بفروشید ...داد زدیم برید رو قشهد تک سهم بشید ...شما راست میگید ..ما همه رو به خاک سیاه نشوندیم ...دست شما درد نکنه ..

تعصبی در کار نبود ..قندی فقط قشهد ..حد ضرر داشتیم حد ضرر شکست خروج کردیم تمام .الان هم خیلی سهام معرفی میشه ولی هر لحظه ممکنه حد ضرر بشکنه بلایی که سر قنیدها اومد سر اینها هم بیاد ..

اره دوست عزیز زمانی قزوین 340 بود کرمانشاه سهله جد واباد کرمانشاه هم بازدهی قزوین رو ندادن ...

در ضمن همچنان قشهد در صدر لیست خرید گروه قند هست ...ولی خوب تکنیکالی وارد روند صالاحی شدن ولی بنیادی همچنان شرایط سر جای خود باقی هست ...یک بازدهی رویایی دیگر از این گروه خواهیم گرفت به وقتش

دوستاین که با 15 تا20 درصد سبد رو قندی کردن وقتی حد ضرر شکست خروج هم کردن اونم فوقش با 5تا6 درصد ضرر...

ولی خوب اونهایی هم که با ما وارد شدن چنان سودی کردن که تا اخر عمر فراموش نخواهند کرد ..همین قشهد در 1030 هم معرفی شده بود 100 درصد داد ولی خوب در 2000 کم اورد ..قشهد وقتی بالا نرفت کل گروه به فنا رفت چون بهترنی بود وهست ..باز هم منتظر می ماینم تا رالی صعودی بعدی ...
                              شما استاد بنده بودید و هستید ومن قلبا شما رو خیلی دوست دارم .....:x

شما کرماشا رو هم معرفی کردید سغرب رو معرفی کردید قزوین رو 340 معرفی کردید و به خیلی ها نون رسوندید و از این بابت خدا خیرتون بده ....

ولی من اون زمان عقیده داشتم که سهام قندی رشد خودشون رو کردن ولی کرماشا هنوز رشد نکرده ، الان هم معتقدم قندی ها رشد خودشون رو کردن و باید اصلاح بشن حالا قشهد چون طرح توسعه داره حق باشماست تو آینده بازدهی بالایی خواهد داشت

تنها امید قندی ها به صادرات بود که صادراتش هم ممنوع شد......و از طرفی قیمت خرید تضمینی چغندر هم بالا رفت، وجهت افزایش قیمتم باید منتظر بمانیم تا کی آقایون تو سازمان حمایت از مصرف کننده قیمتش رو بالا میبرن .......

من با آقا رویش کل کل داشتم خواستم کمی لجش رو در بیارم و منظور من از دوستان شما نبودید چون هنوز در خیلی از مسائل بورس از شما عقب ترم و خدا نکنه نه من و نه هیچ کس دیگه شما که انسان شریف و صادق و باعلمی هستید متهم به .... کند. واگر باعث رنجش خاطر جنابعالی شدم عذر میخوام.

نظر

• رویش
                                کاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 232

من با آقا رویش کل کل داشتم خواستم کمی لجش رو در بیارم و منظور من از دوستان شما نبودید .
                                جواد جان ! تحلیل ! کل کل ! در آوردن لج ! به قول جوونا من یکی که هنگیدم !
                                یک توصیه به شما دارم و اون اینکه انرژیت رو برای کار بیهوده صرف نکن ! منظورم در آوردن به اصطلاح لج بنده است !
                                ضمنا" عزیز دل برادر اگر تونستی سه تا شرکت قندی رو نام ببری که تو صورتهای مالی شون اثری از صادرات قند و شکر دیده میشه ! یک جایزه نفیس پیش من داری .موفق باشی
                                به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

در حال کار...
                                X