ای بابا سهم به این خوبی چه اتاق کم پستی؟؟؟بیاید نظر بدیم ببینیم ما تصمیم به افزایش سرمایه بزرگ داریم فعلا پله اول و برداشتم بگید بشنویم چقدر سرد وسوت و کوره........
شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postتحقیقات قبل از ورودم:
دوستان به من امروز یه توصیه داشتن بابت خرید کهمدا که از پرریسک خواستم نظر بدن که متاسفانه هنوز پاسخ ندادن ولی یه تماس گرفتم با امور سهام و کارشناسان شرکت و دو بحث رو مطرح کردم که خواستم با شما هم مطرح کنم چون در واقع به نظر گزینه بسیار مناسبی میاد
من:سلام لطف کنید بفرمایید که کوره شماره 2 در چه وضعیتی است؟
کارشناس:عمر اسمی 10 سال هست ولی این کوره با بازدهی مشابه سالهای پیش در حال کار بوده و چون کاهش راندمان نداشته برای تعمیرات هنوز تعطیل نشده
من:شما صورت مالی رو با فرض تعطیلی منظور کردید؟
امور مالی و سهام:بله
من:بنابراین احتمال به یقین یک تعدیل مثبت بابت عدم تعطیلی این کوره امسال هم خواهید داشت؟
امور مالی و سهام:بله قطعا
من:یکی از ریسک های شرکت شما در واقع انرژی بر بودنه ولی از طرفی شما مگر اختیار افزایش آنی قیمت رو با توجه به افزایش هزینه تولید ندارید؟
امور مالی و سهام:بله داریم
من:پس اجرا شدن یا نشدن هدفمندی یارانه ها تاثیری بر سوداوری شما نخواهد داشت؟
امور مالی و سهام:نه نداره و افزایش ها رو اعمال میکنیم و.....
دوست عزیز بابت این قضیه نظرت رو به 2-3 تا سهم دیگه جلب می کنم...کساوه با 16% تعدیل مثبت حدود 25% منفی خورد.. کپشیر داره منفی می خوره...فرآور داره منفی می خوره ..شاراک منفی می خوره ...کرمانشاه منفی می خوره.... اگه چیزی از قلم انداختم معذرت می خوام..
بحث سر تعطیلی کوره نیست بحث بازی کثیفیه که جا مونده های حقوقی از بازار دارن در می آرن.. مثل زمانی که از شبندر عقب موندن و به جاش خرید بلوکی رو کنسل کردن تا بازار عقب بشینه...
باید تو این بازار رو موج بازی کنی..تعصب نداشته باش ..دیدی داره بازار میره سمت ضرر بفروش همون سهم رو پایین تر از نو بخر...
کهمدا هم من امیدوارم برگرده اگه بر نگشت بیا دو روز دیگه تو منفی کامل بخر...
مثل کنور که 3 روز منفی خورد یهو برگشت الان هم رفت واسه تعدیلA man should get to bleed in peace
نظر
-
من امروز نتونستم بازار را دنبال کنم ، دو ساعت هست دارم این سایت و اون سایت و این تالار و اون تالار را زیررو میکنم تا الان نتونستم پی ببرم که چرا شاراک و کهمدا با این گزارش توپ منفی باز شدن و در واقع گیج و ویج شدم @-) دوستان یکی به من بگه چرا امروز همچی برعکس شده :((؟ یه امروزی ما از بورس غافل شدیم ببین چه بسرش اومد:D !!! اشکال نداره از فردا اول وقت چهار چشمی مراقبم ،دوستان نگران نباشند همه چیز درست میشه
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postدوست عزیز بابت این قضیه نظرت رو به 2-3 تا سهم دیگه جلب می کنم...کساوه با 16% تعدیل مثبت حدود 25% منفی خورد.. کپشیر داره منفی می خوره...فرآور داره منفی می خوره ..شاراک منفی می خوره ...کرمانشاه منفی می خوره.... اگه چیزی از قلم انداختم معذرت می خوام..
بحث سر تعطیلی کوره نیست بحث بازی کثیفیه که جا مونده های حقوقی از بازار دارن در می آرن.. مثل زمانی که از شبندر عقب موندن و به جاش خرید بلوکی رو کنسل کردن تا بازار عقب بشینه...
باید تو این بازار رو موج بازی کنی..تعصب نداشته باش ..دیدی داره بازار میره سمت ضرر بفروش همون سهم رو پایین تر از نو بخر...
کهمدا هم من امیدوارم برگرده اگه بر نگشت بیا دو روز دیگه تو منفی کامل بخر...
مثل کنور که 3 روز منفی خورد یهو برگشت الان هم رفت واسه تعدیل
من از شدوص و فراور و همین کپشیر و شاراک کلی سود بردم چون حد ضرر داشتم و بررسی و مطالعه زیاد...
ولی با جو بسیار بد و کثیف این روزهای بورس که اشاره داشتید کاملا باور دارم و متاسفانه سهامداران بی علم و کم سوادی داریم که شاراک و کهمدا و.......اینجور میشه ولی من این شرایط رو فرصت میبینم و تجربه برای باقی دوران آتی معاملاتیم.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
جناب مصری پور لطف کنید مزیت های کهمدا در کنار ریسک هاش و برامون بررسی کنید
- - - Updated - - -
جناب کاربر ساده ساده من شما رو به عنوان شدوص میشناسم اما میبینم اینجا هم فعالید شما هم از این نماد برامون بگید؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
ای بابا ایجا مثل اینکه شیر ما ماست نمیشه.........آهای اینجا کسی هست؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postای بابا سهم به این خوبی چه اتاق کم پستی؟؟؟بیاید نظر بدیم ببینیم ما تصمیم به افزایش سرمایه بزرگ داریم فعلا پله اول و برداشتم بگید بشنویم چقدر سرد وسوت و کوره........
این اتاق از اولین پستش کم پست بود و تا حالاش سهم بی دغدغه و با تعدیلای مکرر بازدهی خوبی داده.
امیدوارم تا هدف 450 تومنیش هم کم پست بمونه چون خاطره خوبی از بالا بودن تاپیکا تو ذهنم نیست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postجناب مصری پور لطف کنید مزیت های کهمدا در کنار ریسک هاش و برامون بررسی کنید
- - - Updated - - -
جناب کاربر ساده ساده من شما رو به عنوان شدوص میشناسم اما میبینم اینجا هم فعالید شما هم از این نماد برامون بگید؟؟؟
سرمایه کم
عدم دخالت دولت در قیمت گذاری
بازار خوب عراق
کالاهای نهایی با کشش متمایل به صفر که جایگزین چندانی ندارن.
وضعیت خوب تولید...
استفاده از روشهایی نظیر خریداری ضایعات شیشه که باعث کاهش بهای تمام شده میشه.
و صورتهای مالی محتاطانه...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سعید جان مزیتاشو یه پست نوشتم که چون طولانی بود رفت واسه تایید مدیر...
صبر میکنیم تایید بشه;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاصولا تاپیکایی که پستاشون بره بالا از حالت تحلیلی خارج میشن و سهمشون پر میشه از نوسانگیر 2 درصدی.
این اتاق از اولین پستش کم پست بود و تا حالاش سهم بی دغدغه و با تعدیلای مکرر بازدهی خوبی داده.
امیدوارم تا هدف 450 تومنیش هم کم پست بمونه چون خاطره خوبی از بالا بودن تاپیکا تو ذهنم نیست.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postای ول پس چراغ خاموش میریم خوب فقط حجم خرید بالا رو برام به صلاح میدونید با دید مجمع؟؟؟؟؟
اگر فردا 256 تومنو به پایین نشکنه برگشت کوتاه مدتی داره وگرنه پله بعدی رو دوباره اسیر منطقه پرتراکم 240 و 250 تومن میشه.
بازگشایی فردای کفرا خیلی مهمه. کل گروهو میتونه دنبال خودش بکشه.
با دید مجمع کاملا سهم تضمین شدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
من کهمدا ندارم و وقتی هم بست کلی تاسف خوردم که چرا به موقع نخریدم.حالا سهم 6 ماهه بالای100 درصد را ساخته و تعدیل مثبت هم داده الان وضعش اینه بخدا ادم از رفتارهای این بازار هنگ میکنه 6 ساله در بازار کار میکنم بخدا دیگه کم اوردم و خیلی خسته شدم میخواهم یک مدت استراحت کنم.
نظر
-
به اندازه ای به این سهم ایمان دارم که میخوام روش تک سهم باشم ولی اصول نمیزاره...........با کهمدا هستیم تا مجمع و سود و قیمت 400به بالا ایمان دارم به حرفی که میزنم چون تحلیل کردم و مطالعه و بررسی حالا بشه 200تومن هم شارپ برمیگرده باکی نیست یه زمان کفرا و شدوص هم همینطور بود ولی...........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر