شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Smart پست شده است View Postولی اگر کمی پایین تر باشه جذاب تره :x"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
توسط بورس دوست : ۱۳۹۲/۱/۱۷ - ۰۹:۰۰:۵۳
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post...چهار تا خریدار با حوصله مثل من و بعضی از دوستان ادافی داشته باشه کافیه<:-p..."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
هر روز با صف خرید به کار خودش پایان میده
یعنی هر روز اول وقت میتونید وارد بشید
مرسی به این موقعیتدستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام دوستان .شیشه همدان با معاملات پرحجم امروز نشون داد روند صعودیش رو محکمتر ادامه میده .سهم بدون تردید بالای 80 سود میسازه p/e چهارم بهش بدیم تا 320 هیچ مشکلی نداره .
جدیدا که باز نرخا افزایش یافته.
میانمدت باید 450 بشه. البته کلا سهمیه که سهامدار میخوادوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postعلیرضا جان بکنش 400.;)..این باشه یه پله.. تا به عدد من که پله آخرشه برسه.:x..."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبا نرخای اول سالش باید خیلی معمولی 84 بسازه.
جدیدا که باز نرخا افزایش یافته.
میانمدت باید 450 بشه. البته کلا سهمیه که سهامدار میخواد"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا مصطفي سلام،سهامداري اولين كاريه كه همه بايد انجام بديم ،بهترين گزينه براي سهامداري قطعاً الماس همدانه!!!!!
خیلی اوقات بی حرکت بود اما در مجموع بازدهی قابل توجهی داشته.
حالا هم که هنوز تعدیلاشو رو نکردهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمن این سهمو از زمان احداث این تاپیک(قبل از افزایش سرمایه) دارم و 2 تا سود نقدی گرفتم باهاش.
خیلی اوقات بی حرکت بود اما در مجموع بازدهی قابل توجهی داشته.
حالا هم که هنوز تعدیلاشو رو نکردهآخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/04/08, 02:01.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر