این سهم داره اذیت میکنه....حالا کی میخاد بره به هدفهای عالی برسه خدا داند
شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
یک مزاحم داره این سهم ......حالا که دوس نداره بره بالا منم کمکش میکنم بیاد پایین ..........تا ببینم چقدر میتونه بیاد پایین.....>:)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیک مزاحم داره این سهم ......حالا که دوس نداره بره بالا منم کمکش میکنم بیاد پایین ..........تا ببینم چقدر میتونه بیاد پایین.....>:)
دیر یا زود بالا میاد
نظرت در مورد تپمپی چیه؟در تاپیکش یه سری بزن بررسی کنیش بد نیست به نظرم مفته ولی حیف حامی نداره
تغییر رنگتم مبارک;)درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postسلام
دیر یا زود بالا میاد
نظرت در مورد تپمپی چیه؟در تاپیکش یه سری بزن بررسی کنیش بد نیست به نظرم مفته ولی حیف حامی نداره
تغییر رنگتم مبارک;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/27, 10:56.///
نظر
-
-
آقا میثم سلام
یکدونه Gps بخر تا ما بتونیم ردیابیت کنیم از کنور در می آیی میره غبشهر ازون در میایی میری زاگرس بعد کهمدا @-).................
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postآقا میثم سلام
یکدونه Gps بخر تا ما بتونیم ردیابیت کنیم از کنور در می آیی میره غبشهر ازون در میایی میری زاگرس بعد کهمدا @-).................
در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Postمیثم جان
نظرت راجه به پسهند چیه؟///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیک مزاحم داره این سهم ......حالا که دوس نداره بره بالا منم کمکش میکنم بیاد پایین ..........تا ببینم چقدر میتونه بیاد پایین.....>:)[B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
-
در اصل توسط رضاخان پست شده است View Postمیثم جان این مزاحم کی هست؟کی میره؟آخه من شنیدم ارزش واقعی این سهام 300 به بالاست.یه اتفاق جالبی هم که میفته اینه که هرروز صبح بالاست قیمتش و آخر وقت به شدت افت میکنه. به نظرت با این شرایط امیدوار باشیم به این سهم؟///
نظر
-
بله موافقم .قیمت واقعیشو همه میگن بالای 300 ولی چرا نمیره شاید دارن سهامدارای جزءو خسته میکنن.من تجربه این کارارو دارم.سهمی بود به نام غچین الان بسته شد و تعدیل 200درصدی خورده..همه میگفتن (تا باز بود)که این سهم بالای 700 ارزش داره ولی حدود 2 ماه قبل گزارش حقوقی نمیزاشت از 400 تومن تکون بخوره همه فروختن ولی من نگاش نکردم..بعد اومدم دیدم بسته شده وتعدیل 200درصدی داره البته هنوزم بستس میتونید نمادشو و آخرین گزارششو و سابقه معاملاتیشو ببینید....
بله دوستان جدیدا روال بعضی شرکتها اینجور رقم خورده که سهمی که خبر عجیب و جالبی توش هست به شدت سهامدارای جزء را خسته میکنه و بعد در عین ناباوری یه خبر میده و میترکونه...خلاصه مراقب باشید
نظر
-
شیشه همدان شنیده شده تعدیل مثبت داره که این تعدیل از محل افزایش میزان ظرفیت فروش حاصل شده.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
دوستان حواستون به کهمدا باشه یه چند روزی میشه خوب حجم می خوره ؛از دستش ندید.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر