کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار بورس ایران کلا هیجانی و بی منطق میباشد انگاری در بازار بورس ایران عرف شده تا سهمی چند تا مثبت پشت سره هم نخوره بازار نه به بنیادی سهم اعتماد میکنه و نه به ارزش واقعی سهم پی خواهد برد تا همین 20 روزه پیش ما به سهامدران التماس میکردیم واتی رو نفروشید رو 307 تومان صف فروش بود الان رو قیمت بالای 500 تومان صف خرید 10 میلونی پشتش وای می ایسته.الان حکایت کهمدا هم مثل واتی میمونه تا بالای 400 تومان نره بازار کج دار مریض باهاش رفتار میکنه چند روز دیگر که به بالای 400 تومان رفت حالا بیایید صف خرید چند میلیونی رو ببینید.
بازار بورس ایران کلا هیجانی و بی منطق میباشد انگاری در بازار بورس ایران عرف شده تا سهمی چند تا مثبت پشت سره هم نخوره بازار نه به بنیادی سهم اعتماد میکنه و نه به ارزش واقعی سهم پی خواهد برد تا همین 20 روزه پیش ما به سهامدران التماس میکردیم واتی رو نفروشید رو 307 تومان صف فروش بود الان رو قیمت بالای 500 تومان صف خرید 10 میلونی پشتش وای می ایسته.الان حکایت کهمدا هم مثل واتی میمونه تا بالای 400 تومان نره بازار کج دار مریض باهاش رفتار میکنه چند روز دیگر که به بالای 400 تومان رفت حالا بیایید صف خرید چند میلیونی رو ببینید.
دوست عزيز پروسه خريد كاملاً حرفه اي در كهمدا پيگيري ميشه،فعلاً افرادي خاص به دنبال خريد در اين محدوده قيمتي هستن ،البته با فرمايش شما كاملاً موافقم بعد از اينكه اين مرحله رد شد با عبور از منطقه ٤٠٠تومان سهم بدون توقف حركت شارپ خودش رو شروع ميكنه،
جنس معاملات كهمدا نشان از يك حركت حداقل ٥٠ درصدي از همين دامنه قيمتي داره...سهامداري بهترين گزينه اس...L-)L-)L-):p:p:p
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
من هم امروز كهمدا خريدم. امروز بهترين روز خريد بود چون شكست مقاومت 347 با معاملات امروز تثبيت شد و حركت صعودي سهم از فردا شروع ميشه. اگه يه كم نقد بشم فردا هم وارد ميشم چون استارت صعود از امروز خورده و حركت تازه از فردا شروع ميشه.
من امروز بازم اضافه کردم. بازی امروز با سهم خیلی زیرکانه بود . معاملات امروز نشون از ورود افراد حرفه ای به سهم را داشت به خاطر همین دوست داشتن در قیمت پایین وارد بشن. این سهم هم مثل شرانل از اون سهم هایی است که من بهش کاملا اعتقاد دارم. به نظر من خرید این سهم توی این قیمت ها خیلی معقول به نظر میرسه. امروز میخواستم بیشتر بخرم ولی نقد نداشتم و تعویض هم نمیتونستم بکنم چون سبدم شامل ,شپنا و شیران است که هر دو خوبن. شرانل هم دارم که دوست دارم باهاش برم مجمع. امروز اولویت خریدم شپنا و کهمدا بود که شپنا صف خرید شد و 4 در صد خورد . فکر نمیکردم امروز کهمدا فرصت خرید بده که حوشبختانه با ورود افراد حرفه ای که عرض کردم فرصت ایجاد شد. از شنبه به بعد فکر میکنم صف خرید بیشتر بشه و کم کم دیگه فرصت خرید نده. خرید کهمدا سفارش میشه. آقا ی سعید پور احمدی و آقای حمید بروکر امروز هم وارد شدم چون هم به شما و هم به سهم اعتقاد دارم.
ميدوارم دوستان گول اين اردر هاي 777 چند روزه قبل رو نخورده باشن.اخه يکي نيست به اين بابا بگه اقاي تابلو حداقل اردرها تو تغيير ميدادي نه با اردر هاي ديروزت 3 تا 777 ميزاشتي براي خريد نه به امروزت.سهم بنيادي رو نمي تونند کنترل کنند امروز ديگه بايد همه متوجه شده باشند سهم بنيادي راه خودشو خواهد رفت.روزي که کهمدا رو قيمت 310 تومان خريدم هدفم براي فروش 450 تومان بود ولي امروز با اين حجم معامله ودستکاريها متوجه شدم خبرهايي تو سهم هست که اينجوري الکلنگي دارند سهم رو منترل ميکنند اميدوارم جو گير نشده باشم فعلا تا 550 تومان باسهم هستم کاري هم به دستکاري و نوسان و حقوقي نداريم.
بیمه سامان هم دیگه کفگیرش به ته دیگ خورده.
الماس همدان با اين عطش خريدار اهداف بالايي در سر داره،جنس معاملاتش منو به ياد معاملات فاذر در دامنه ٢٠٠تومان ميندازه...
پرواز كهمدا در اسمان بازار سرمايه همه رو شگفت زده ميكنه......
دوستان اخبار بسیار خوبی از الماس همدان به دستم رسیده .
توقف کوره فعلا منتفی شده و شرکت با حداکثر توان در حال تولیده...
میزان تولید به قدری بالاست که محصولات شرکت عملا پیش خرید میشه .الماس همدان بزودی با این قیمتها خداحافظی میکنه..
از این دامنه به بعد باید برای پر شدن حجم مبنا شمع نذر کنیم.........................
کهمدا یکی از بی ریسک ترین سهم های بازار میباشد شنبه برای خرید یک اکازیون میباشد با p/e 3 خیلی حرف واسه گفتن داره.حجم معاملات سنگین این 2 روز اخیر نشان از حرکت سهم میباشد.
کهمدا رو 315 تومان با p/e 3 سگنال خرید دادیم با خروج بیمه سامان و با تتمه 3 میلیون سهم کهمدا با خیال راحت تر و با قدرت به اهداف بالای خود شروع به حرکت میکند.
الماس همدان تمامی مقامتهای پیش رو رو با قدرت مشکنه.
سهم بصورت کاملا حرفه ای خشک خشک شده و حالا حالاها پروازش ادامه داره..........
توصیه به خرید نمیکنم ولی دوستان مواظب باشین این نگین درخشان بازار سرمایه رو مفت از دست ندین....
شاید خیال پردازی باشه ولی تارگت سهم بالاتر از این حرفهاست .......کهمدا میتونه در میان مدت ارقا م 1000 تومانی هم به خودش ببینه..........
سلام بر علیرضای عزیز
من خیلی وقت تو این سهم هستم و اون اردر 20تاییکه تو قیمت600 نشسته مال منه من این سهم رو نگه میدارم شایدم بالاتر از اون قیمت فروختم. واقعا اینو بگم که این سهم سهامداراشو تا الان خیلی اذیت کرده و دیگه اینجا کم پیدا میشه که با این سهم باشن
من هم متاسفانه رو 450 خالی کردم ....این سامان روانی هم ما رو و هم خودشو گول زد :)) نوش جون خریدارش خدارو شکر از 250 با سهم بودم ولی اعتقاد داشتم که به 550 میرسه...اما یک آن یادم رفت که باید با اینجور سهم ها سهامداری کرد .... خواستم زرنگی کنم جا موندم... حقمه :))
فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر