الماس همدان با اين خريداران مشتاق بسرعت به تارگت ٧٠٠توماني ميرسد.......
شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
در اصل توسط Alireza62 پست شده است View Postکهمدا را دریابید. خبر تعدیل بالای 50% سهم از چندین حقوقی شنیده شده. همین روزهاست که ببنده. این سهم فروشی نیست. از خریدهای حقوقی تو قیمتهای بالای 500 تومان بگیر تا گزارشش"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط mortkhkh پست شده است View Postمن کهمدا رو از 3950 ریال دارم و شش میلیون ازش خریدم حدود یک میلیون و هشتصد توی 15 روز سود بهم داده بنظر شما هنوز قیمتش بالاتر میره ؟
الماس همدان اين روزها خوب فرصت ورود ميده ،استارت بزنه خيلي ها رو جا ميگزاره!!!!"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاين سهم با توجه به سود واقعيش حالا حالاها جاي رشد داره
الماس همدان اين روزها خوب فرصت ورود ميده ،استارت بزنه خيلي ها رو جا ميگزاره!!!!
حسب الامر نگاهی به صورت های شرکت انداختم. باید بگم کمتر صورت مالی دیده بودم که انقدر هزینه ها رو متورم بگیره و و افزایش نرخ فروش را اینقدر ناچیز!
به طور قطع می تونم بگم این شرکت تعدیل بالای 50 درصدی خواهد داشت تا پایان سال مالی... حاشیه سود ناخلص رو بسیار پایین دیده و کاملا مشخصه این شرکت تعدیل خواهد داشت. ان شالله به طور دقیق تر بررسی خواهیم کرد تا ببینیم سود محتمل در این سال مالی چقدر خواهد بود.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر دکتر عزیز؛
حسب الامر نگاهی به صورت های شرکت انداختم. باید بگم کمتر صورت مالی دیده بودم که انقدر هزینه ها رو متورم بگیره و و افزایش نرخ فروش را اینقدر ناچیز!
به طور قطع می تونم بگم این شرکت تعدیل بالای 50 درصدی خواهد داشت تا پایان سال مالی... حاشیه سود ناخلص رو بسیار پایین دیده و کاملا مشخصه این شرکت تعدیل خواهد داشت. ان شالله به طور دقیق تر بررسی خواهیم کرد تا ببینیم سود محتمل در این سال مالی چقدر خواهد بود.
تاييد شما مثل مهر استاندارده،خيال ادمو از هر لحاظ راحت ميكنه،من به سود ١٥٠فكر ميكنم .نظر شما چيه؟"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
سلام دوستان
كهمدا بي صدا و صبورانه پيش ميره ،سهمي كه در بد بينانه ترين حالت ١٢٠تومان سود ميسازه رو در موردش خودم مينويسم خودمم ميخونم!!!!!!
يادش به خير چكاوه و لسرما هم همينجوري بودن ،خودم مينوشتم خودم ميخوندم!!!!"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام دوستان
كهمدا بي صدا و صبورانه پيش ميره ،سهمي كه در بد بينانه ترين حالت ١٢٠تومان سود ميسازه رو در موردش خودم مينويسم خودمم ميخونم!!!!!!
يادش به خير چكاوه و لسرما هم همينجوري بودن ،خودم مينوشتم خودم ميخوندم!!!!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postعلیرضا جان .. وقتی نمیگذارید انقلاب دست نا اهلان بیوفته همین میشه ... وقتی همه سهم را خودتون جمع میکنید ... اونوقت شما خودتون هستید و خودتان:-w
دوستان همه روی سهمهای توپ تری فعالن ...............
همه پرسود باشن"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط mehdi2000 پست شده است View Postمثل اینکه اینجا کسی دیگه کهمدا نداره که بپرسه چی شد چرا متوقف شد/:.offtopic.:/...........حق دارین این سهم واقعا سهامداراشو اذیت کرده انشالله این تعدیلش مثبت باشه و کام همه سهامداراشو شیرین کنه به امید روزهای شیرین
میگن تعدیل مثبت بالای 50درصد
امیدوارم یه عیدی خوب دم عید فطر بدهاللهم عجل لولیک الفرج.
نظر
نظر