فردا بازارگردانی کهمدا تمام میشود.
شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
فردا بازارگردانی کهمدا تمام میشود.
http://www.irbourse.com/newsFiles/FI...77Kehameda.pdf
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب وحید میشه بیشتر توضیح بفرمایید.درمورد بازارگردانی چطوری هست.
حجم مبنا 1 شده بود و دامنه نوسان هم به 2برابر افزایش یافته بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
پس بازارگردانی تپمپی هم تموم میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postسهم خوب تو این روزها خودش را نشان میده
خریدار تا اخرین دقایق پایین نشست
اما فروشنده از مثبت پایینتر نیومد
عنی این سهم دیگه زیر 220 انصافا فروشش از مفت فروشی هم کمتره
کلا سه هفته تا پایان دی ماه امدن گزارشهای 9 ماهه مانده
باربد جان مگه قراره گزارش 9 ماهش خبر خاصی رو به بازار بده؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدقیقا همینه... امروز عالی بود معاملاتش
باربد جان مگه قراره گزارش 9 ماهش خبر خاصی رو به بازار بده؟
مصطفی جان البته برای بقیه 9 ماهه
برای این شرکت 6 ماهه
تا انجا که من یادم میاد در 3 ماهه سود را بر فرض تعطیلی کوره خودش لحاظ کرده و طی اطلاعاتی که از شرکت رسیده
این کوره همچنان داره کار میکنه
خوب این یعنی چی
شرکت یادمه گفته بود این ای پی اس با فرض تعطیلی کوره 346 ریال و بر فرض عدم تعطیلی 433 ریال اعلام خواهد نمود
اصولا اینگونه شرکتها هم تا زمانی که یک کوره فرسوده کار میکنه ازش کار میکشند
که امیدوارم برای این شرکت حالا حالا ها کار کنه
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postسلام
مصطفی جان البته برای بقیه 9 ماهه
برای این شرکت 6 ماهه
تا انجا که من یادم میاد در 3 ماهه سود را بر فرض تعطیلی کوره خودش لحاظ کرده و طی اطلاعاتی که از شرکت رسیده
این کوره همچنان داره کار میکنه
خوب این یعنی چی
شرکت یادمه گفته بود این ای پی اس با فرض تعطیلی کوره 346 ریال و بر فرض عدم تعطیلی 433 ریال اعلام خواهد نمود
اصولا اینگونه شرکتها هم تا زمانی که یک کوره فرسوده کار میکنه ازش کار میکشند
که امیدوارم برای این شرکت حالا حالا ها کار کنه
از نظر من نمیشه انتظار تعدیل ازش داشته باشیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر