دوستانی که روند قیمتی کهمدا رو پی گیری میکنند، بیشتر از قیمت روزانه باید به اوردر(سفارشها) در سهم و حجم معاملات دقت کنند. مثلا امروز که ظاهرا قیمت افت کرده کلا 30هزاتا معامله انجام شده!. اول ساعت یک سفارش فروش 50000هزارتایی روی قیمت 220آمد رو سیستم که به نظر من برای دیده شدن بود تا فروش. اونی که فروشنده است هچ وقت سفارش 50000تا نمیزنه که ملت ببیند!
شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شيشه همدان طی نامه شماره مورخ 1390/11/03 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/03/31 با سرمایه 192,000 میلیون ریال مبلغ 448 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
پوشش 6 ماهه 278ریالدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
کسی سود نقدی رو دریافت نکرده؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
داریم به قیمتهای خوبی نزدیک میشیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
تاریخ دقیق عرضه حقها مشخص نشده ؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postتاریخ دقیق عرضه حقها مشخص نشده ؟
حداقل بعدازگزارش9ماهه واردیبهشت یاخرداد...پس به نظرنمی رسه افت این روزهای سهم بخاطربازی حق تقدم باشه
آیادلیل بنیادی خاصی هم وجودداره؟
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postکهمداح تا3بهمن معامله میشدو سال مالی کهمدا31/3هست وشایدعرضه حق تقدم بمونه برای
حداقل بعدازگزارش9ماهه واردیبهشت یاخرداد...پس به نظرنمی رسه افت این روزهای سهم بخاطربازی حق تقدم باشه
آیادلیل بنیادی خاصی هم وجودداره؟
البته امروز نسبت به روزهای قبل پرحجم تر بود ولی این حجم برای شروع روند صعودی مناسب نیست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
اصلاح تمام شد؟;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
گزارش عملكرد 6 ماهه شيشه همدان
گروه بنگاهها- شركت شيشه همدان طي 6 ماه منتهي به 30 آذرماه 90 معادل 50 درصد از پيشبيني فروش 344 ميليارد ريالي خود را محقق كرد. اين شركت سود هر سهم سال مالي منتهي به 31 خردادماه 91 را با سرمايه 192 ميليارد ريال مبلغ 399 ريال پيشبيني كرده كه طي دوره 6 ماهه مبلغ 278 ريال سود به ازاي هر سهم كنار گذاشت.
شركت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31 خردادماه 91 را با سرمايه 96 ميليارد ريال و با فرض عدم توقف كوره واحد دو، در تاريخ هشتم خردادماه 90 مبلغ 633 ريال و در تاريخ 30 مهرماه 90 مبلغ 866 ريال و در تاريخ 30 ديماه 90 با سرمايه 192 ميليارد ريال مبلغ 483 ريال اعلام كرده است.
نظر
نظر