در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است
View Post
نوسان گیری های کم ریسک
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/06, 23:52.///
-
پاسا احتمال زیاد امسال تعدیل مثبت دارد ......هم در سه ماهه و هم در 6 ماهه با اینکه تولید کم شده سود ناخالص بیشتر شده .....;)
و البته با مقایسه تولید 3 ماهه و 6 ماهه در میابیم که تولید شرکت در 6 ماهه بهتر بوده از 3 ماهه .......
قطعا این سهمو تا فبل از 9 صبح فردا در تاپک مربوطه بررسی خواهم کرد .......نمیدونم چرا به این سهم که میرسم جا میزنم ........:d
==================================
از گروه لاستیک و تایر یکی را تحلیل کرد بقیه رو هم میشود ..........سعی میکنم پکویر را هم بررسی کنیم .........;) اول پاسا (چون خودم دارم و فردا روز حساسیه :D) ...بعدش پکویر .......من باید بدونم این افزایش نرخ های لاستیک که ملت مینالن ازش چه تاثیری بر این گروه خواهد داشت .......
مصطفی جان شما تو این صنعت فعالی کمک کن ما را واطلاعات بده .....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/07, 18:35.///
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبا درود
میثم جان نظرت درباره گروه ساختمانی چیه؟؟؟؟؟
از این گروه من ا.س.پ را میپسندم ...اون هم با توجه به مجمع پیش رو ...........
البته بعضی از سهام این گروه به دلیل داشتن پورتفوی بانکی و سرمایه گذاری در سهام بانک ها با توجه به رشد بانکی ها میتوانند رشد کنند ...که فعلا بانکی ها هم توشون خبر خاصی نیست ........البته بانکی ها یک هو میترکونند ...ولی فعلا که خبری نیست ......یا من نمیدونم ........///
نظر
-
خوب در این مدت چند تا سهم معرفی شد ببینی بازدهی ها رو :
فاذر زیر 190 -شبندر روی 300 - پاسا روی 500 -
کشرق روی 300 که هنوز رشدی نکرده ....
فولای هم زیر 240 بود فک کنم .....که بسته برای تعدیل ..البته نمیدونم تعدیل مثبته یا منفی ... و همچنین شبهرن هم که اون هم بسته برای تعدیل ......
گروه خودرو رو هم که گفتم خبری توشون نیست و حتی سرمایه گذاری سمند خودرو میفروخت ......و حالا قیمت خودرو دوباره برگشت روی محدوده های قبلی یعنی ریسک نوسان گیریش گفتیم که بالاست ........البته دوستانی هم بودم که نوسان های خوبی گرفتن ....
=======
و اما سهم بعدی شاید کمنگنز باشه که امروز اون شخص حقیقی ای که من دوست دارم خرید کنه فلش سبز خورده .......فعلا نگاه میکنیم ......
قیمت امروز کمنگنز 22103 ریال
======
در مورد گروه ساختمان هم که دیشب نظرم روی ا.س .پ بود و امروز عشایر گویا خرید داشته .....
===
از گروه قند من امروز قشهد فروختم و البته دوباره روی 0 تابلو یا منفیش میتونستم بخرم .....که به دلیل نیاز به نقدینگی این کارو نکردم...
از گروه قند قزوین شاید برای نوسان بدک نباشه یا قپیرا ...
=========
پس فعلا قزوین -کمنگنز رو زیر نظر میگیریم ...
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/08, 21:45.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب در این مدت چند تا سهم معرفی شد ببینی بازدهی ها رو :
فاذر زیر 190 -شبندر روی 300 - پاسا روی 500 -
کشرق روی 300 که هنوز رشدی نکرده ....
فولای هم زیر 240 بود فک کنم .....که بسته برای تعدیل ..البته نمیدونم تعدیل مثبته یا منفی ... و همچنین شبهرن هم که اون هم بسته برای تعدیل ......
گروه خودرو رو هم که گفتم خبری توشون نیست و حتی سرمایه گذاری سمند خودرو میفروخت ......و حالا قیمت خودرو دوباره برگشت روی محدوده های قبلی یعنی ریسک نوسان گیریش گفتیم که بالاست ........البته دوستانی هم بودم که نوسان های خوبی گرفتن ....
=======
و اما سهم بعدی شاید کمنگنز باشه که امروز اون شخص حقیقی ای که من دوست دارم خرید کنه فلش سبز خورده .......فعلا نگاه میکنیم ......
قیمت امروز کمنگنز 22103 ریال
======
در مورد گروه ساختمان هم که دیشب نظرم روی ا.س .پ بود و امروز عشایر گویا خرید داشته .....
===
از گروه قند من امروز قشهد فروختم و البته دوباره روی 0 تابلو یا منفیش میتونستم بخرم .....که به دلیل نیاز به نقدینگی این کارو نکردم...
از گروه قند قزوین شاید برای نوسان بدک نباشه یا قپیرا ...
=========
پس فعلا قزوین -کمنگنز رو زیر نظر میگیریم ...
در کنارش بره نوسان البته یکم دیر شده کاش زودتر میومدم، دی هس وکار هس که سیگنال کوتا مدتیو دوروزه دادن، اونام حس میکنم بیشتر یه نوسان بازدهی بدن ولی قطعی نشده هنوز ....
وصندوقم راسی بود، چارشنبه خیلی خوب بود و عجیب چشمک زد، امروز اوله وخت دیر رسیدم وگرنه همین امروز نوسان 4درصدیو میگرفتم ازش، تا اخره وخت خیلی حجم معامله کرد یکم بهتره وایسیم جهتش دقیق ملوم شه ... ولی تو 250 اولین قیمت امروز عالی بود ...آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/12/08, 22:27.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
فاجعه ای بزرگ صنعت سیمان کشور را تهدید میکند :
===================
احتمال تغییر هزینه خوراک به نرخ مبادلاتی
این مقام مسئول همچنین درباره تأمین خوراک گاز ترش مورد نیاز تولید عنوان کرد: گاز ترش مورد نیاز تولید توسط شرکت ملی نفت ایران تأمین می گردد که در حال حاضر به صورت علی الحساب و با نرخ ارز مرجع در صورت های مالی منعکس شده، اما با توجه به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر محاسبه نرخ خوراک پتروشیمی ها با نرخ ارز مبادله ای و افزایش نرخ فروش آن، امکان تغییر بهای خرید این ماده محتمل خواهد بود که در صورت قطعی شدن این طرح و ابلاغ دستور اجرای آن، اثرات این تغییرات در صورت های مالی شرکت نیز اعمال خواهد شد.
===================
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/09, 00:04.///
نظر
-
اقا میثم یک بررسی هم اگر شد روی پاکسان داشته باشید2 روزه که داره امار معاملات بالا میرود اول یک گزارش 92 داده بود با یورو 3984 (خرید مواد اولیه)امروز خرید مواد اولیه با دلار 2995 حاا من الان دانلود کردم سرسری دیدم ولی یک -50-40 تومنی اگر 2700 بگیرد اقلا روی سود میاید قیمت پودر و محصولات در گزارش قبلی 30-40-درصد پایینتر از نرخ بازار عمده است نمودار هم نشان از شکست مثلثی دارد به سمت 480 البته به نظر من حالا شما یک بررسی کنید ممنون میشوم
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postاقا میثم یک بررسی هم اگر شد روی پاکسان داشته باشید2 روزه که داره امار معاملات بالا میرود اول یک گزارش 92 داده بود با یورو 3984 (خرید مواد اولیه)امروز خرید مواد اولیه با دلار 2995 حاا من الان دانلود کردم سرسری دیدم ولی یک -50-40 تومنی اگر 2700 بگیرد اقلا روی سود میاید قیمت پودر و محصولات در گزارش قبلی 30-40-درصد پایینتر از نرخ بازار عمده است نمودار هم نشان از شکست مثلثی دارد به سمت 480 البته به نظر من حالا شما یک بررسی کنید ممنون میشوم
فردا بعد از معاملات بررسی میکنیم ........ولی اگه دلار یا یورو رو برای مصارف بالا در نظر گرفته ...قطعا تعدیل خواهد داشت که در این صورت 3 ماه ی شرکت در اینده نشون میده .........
عجیب بود پیش بینی در امد های این شرکت .......اولین و سه ماهه و 6 ماهه و 9 ماهه و اولین برای سال بعد همه 91 رو گفته 67 ........این شاید دقیق ترین پیش بینی بین شرکت های بورسی که من دیدم تا حالا داشته !1111:d
مشکوک شدم بهش ...در برابر طوفان تحریم ها و طوفان های ارزی پیش بینیش از پاراسال تا الان عوض نشده !!!!!!!!!!
.....ولی قطعا با این حجم فروش برای سال اینده و این مبلغ فروش اینده اش خوبه .نسبت به سرمایه ش ........ضمن اینکه سهم کم ریسکی هم هست ....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/09, 00:46.///
نظر
-
شپاکسا تا 85-90 به نظرم میتونه راحت بسازه برای سال بعد ........البته 3 ماهش بیاد بهتر میشه نظر داد ......فعلا فک نمیکنم بتونه بالای 450 بره تا 3-4 ماه دیگه ......
========
کمنگنز هم که امروز مثبت بود و من فقط نگاه کردم ...البته حساب های انلاینم قاط زده بود و سهمی که دیروز فروخته بودم پولش منظور نشده بود که 12:30 امروز تازه پولش اومد تو حساب وگرنه شاید میخریدم روی 4 درصد مثبت ............قزوین هم همنیطور ......
شبندر هم که زد به سرم فروختم .....شاخص بدون شبندر من نمیدونم چه جوری میخواد بالا بره !!!!;)
الحق و النصاف شاخص رشدش رو مدیون این سهمه .........
==============
البته مذاکرات هسته ای هم نزدیکه .........و کلا یک هفته ای باید محتاط تر بود ...........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/09, 17:38.///
نظر
-
هوسم کرده زاگرس بخرم از طرفی تحریم و ریسک تحریم و کاهش 43 درصدی تولید در 6 ماهه دو دلم کرده ..........
سهم سهم بسیار ارزنده ایه ......ولی تحریم ها !!!
البته این روزها خبر محاسبه ی نرخ خوراک به نرخ مبادله ای هم شاید بر مشکلاتش بیافزاید ......
دوستان نظرتون چیه؟؟
======
غاذر هم گویا افزایش سرمایه 200 درصدی داره ......البته ریسکش زیاده ......پیشنهاد نمیشه ...
زاگرس فعلا بره تولیست خرید تا ببینیم چی میشه ..............جیف که به مذاکرات هسته ای خوش بین نیستم ..........
پاسا هم دوباره بین 530 -520 برای خرید خوبه به نظرم ....خریدار امروز شل کرد ....فک کنم دو روز معاملاتی قبل فروخت و دوباره پایین تر میخواد بخره ........;) البته من به کدها دسترسی ندارم از روی معاملات حدس میزنم ....بعید میدونم ولش کرده باشه به این زودی ......منتها دوباره پایین تر شاید میخواد بخره .........ما با بازی گرش هم کاری نداشته باشیم سهم رو این قیمت ها ریسک زیادی نداره ....ولی خوب هدف به موقع وارد شدنه .....من دفعه پیش 500 خریدم 562 فروختم ....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/09, 19:52.///
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمیثم غاذر از طلا هم باشه من شخصا" خودم نمیخرم
یک شرکت در پیت با سهامداران عمده در پیت
1 بار که رفتم کارخونش کافی بود برام///
نظر
نظر