کمنگنز هم صف شد ...معلومه خریدار دنباله تعداده .....ببینیم روزهای بعد چند میخره .....احتمالا اگه عرضه کم باشه تا 2400 بیارش بالا چون تعداد میخواد...........هاها .......من اگه ندونم چی میگذره در فکر خریدار و حقوقیش.... .......
نوسان گیری های کم ریسک
Collapse
X
-
-
نظر
-
-
نظر
-
حامی نظرت در مورد غبشهر و موارد زیر چیه؟
واگرایی مخفی مثبت در تایم فریم ساعتی.
شرایط خوب rsi
حمایت های قبلی در محدوده 980 تومن
سیگنال خرید در مک دی !!! (نمی دونم من چرا با این مک دی این قد حال میکنم) :dبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postحامی نظرت در مورد غبشهر و موارد زیر چیه؟
واگرایی مخفی مثبت در تایم فریم ساعتی.
شرایط خوب rsi
حمایت های قبلی در محدوده 980 تومن
سیگنال خرید در مک دی !!! (نمی دونم من چرا با این مک دی این قد حال میکنم) :d
در مورد استراتژیای خرید خیلی وخته دارم همه ارو باهم جم میکنم یه سری چیزا از توش بکشم بیرون خیلی وخته سرشم ولی هنوز نتونسم یه چیز واحد بدون نقص پیدا کنم ولی درصد خطا رو خیلی اوردم پایین زیر ه20% به موقش یه نتیجه ی درس حسابی تر رسیدم تو سایت میزام ولی فعلا زوده، ولی فعلا اینارو گوشه ذهنت داشته باش، rsi هروخ میخوای بر اساسش نظر بدی همیشه EMA 45 رو بندا رو پنجرش حواست باشه این EMA45 مربوط به خوده rsi باشه ینی بگو بر اساس دیتای لَست ایندیکاتور بگیره بعد هروخ دیدی rsi زد بالای این خط ینی خبرای خوبی تو راهه البته بازم میگم کلی استراتزیو دارم باهم جم میکنم به یه چیز بدون نقص برسم این فعلا داشته باش بره سیگنالایی که میگیری اگه rsi زیره این خط بود اصلا خرید نکن! چون هنوز چیزی نشده برعکش هروخ دیدی rsi گارد نزولی گرفته بره قطه این خط سهم بفروش، این صرفا سیگنا فروشش کوتا مدتیه ولی بازم میگم سیگنال خریدش نه فعلا ولی اگه sma 9 رو بندازی تو همین پنجره ینی با دیتای ار اس ای باشه .و بعد از قطه rsi و ema45 منتظر باشی sma 9 ام از پایین به بالا ema45 رو قط کرد یه سیگنال خرید خوبیه معمولا سوده خوبی تو یکی دو ماه میده سیگنا فروشتم میتونه همون قطه rsi و ema 45 از بالا به پایین باشه، این یکی از استراتژیاس ناقصه ولی بد نیس سیگنالاش درصد خطاش زیر 30% ...
در مورد مک دی، خودشو ول کن برو کاستوم bb macd رو بگیر این خیلی عالیه سیگنالاش در صورتی که مک دی بالای صفر باشه درصد خطاش به نسبت پایینه ...
اینا صرفا بره نوسان گیریم میتونن خوب باشن، یه چیز دیگه که تو نوسانگیزی خیلی مهمه cci اِ که حتما باید گارد صعودی داشته باشه و ترجیحا بینه صفرو صد که تو یکی دوروز بعد صدو قط کنه قبلش میتونی بره نوسان وارد شی ولی واقعا درصد خطاش بالاس نزدیک 30% هس و بالاتر ...
بیشتر دنبال الگو باش تو سهما، اسندینگ دیدی اصن شک نکن حد ضرر رو صلع بالایی بزار که رد کرد ازون پایینتر نباید بیاد، سیگنالاش وااقعا قویه یه چیز تو مایه پرچم یا سروشونه کف ...
تایم فریم ساعتیم از من میشنوی ولش کن فقط مگه اینکه استراتژی میان مدتی توش دربیاری مثلا قطه TEMA از پایین به بالا به خطه DEMA با محدوده زمانی بالا، بالای 20 روز.
در مورد غبشهر وضش اصلا خوب نیس فعلا سمتش نرو البته اینی که من میگم کوتا مدتیه هااا! بلند مدت و میان مدت سهم تضمینه ....آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/12/18, 13:49.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postببین انقد خودتو درگیر این ایندیکاتورا نکن دکتر، ببین اینا سیگنال میدن شاید درس باشه ول درصد خطاش خیلی خیلیـــ بالاس بالای 50%، فقط کافیه یه نیگا به نمودارا بندازی متوجه میشی ...
در مورد استراتژیای خرید خیلی وخته دارم همه ارو باهم جم میکنم یه سری چیزا از توش بکشم بیرون خیلی وخته سرشم ولی هنوز نتونسم یه چیز واحد بدون نقص پیدا کنم ولی درصد خطا رو خیلی اوردم پایین زیر ه20% به موقش یه نتیجه ی درس حسابی تر رسیدم تو سایت میزام ولی فعلا زوده، ولی فعلا اینارو گوشه ذهنت داشته باش، rsi هروخ میخوای بر اساسش نظر بدی همیشه ema 45 رو بندا رو پنجرش حواست باشه این ema45 مربوط به خوده rsi باشه ینی بگو بر اساس دیتای لَست ایندیکاتور بگیره بعد هروخ دیدی rsi زد بالای این خط ینی خبرای خوبی تو راهه البته بازم میگم کلی استراتزیو دارم باهم جم میکنم به یه چیز بدون نقص برسم این فعلا داشته باش بره سیگنالایی که میگیری اگه rsi زیره این خط بود اصلا خرید نکن! چون هنوز چیزی نشده برعکش هروخ دیدی rsi گارد نزولی گرفته بره قطه این خط سهم بفروش، این صرفا سیگنا فروشش کوتا مدتیه ولی بازم میگم سیگنال خریدش نه فعلا ولی اگه sma 9 رو بندازی تو همین پنجره ینی با دیتای ار اس ای باشه .و بعد از قطه rsi و ema45 منتظر باشی sma 9 ام از پایین به بالا ema45 رو قط کرد یه سیگنال خرید خوبیه معمولا سوده خوبی تو یکی دو ماه میده سیگنا فروشتم میتونه همون قطه rsi و ema 45 از بالا به پایین باشه، این یکی از استراتژیاس ناقصه ولی بد نیس سیگنالاش درصد خطاش زیر 30% ...
در مورد مک دی، خودشو ول کن برو کاستوم bb macd رو بگیر این خیلی عالیه سیگنالاش در صورتی که مک دی بالای صفر باشه درصد خطاش به نسبت پایینه ...
اینا صرفا بره نوسان گیریم میتونن خوب باشن، یه چیز دیگه که تو نوسانگیزی خیلی مهمه cci اِ که حتما باید گارد صعودی داشته باشه و ترجیحا بینه صفرو صد که تو یکی دوروز بعد صدو قط کنه قبلش میتونی بره نوسان وارد شی ولی واقعا درصد خطاش بالاس نزدیک 30% هس و بالاتر ...
بیشتر دنبال الگو باش تو سهما، اسندینگ دیدی اصن شک نکن حد ضرر رو صلع بالایی بزار که رد کرد ازون پایینتر نباید بیاد، سیگنالاش وااقعا قویه یه چیز تو مایه پرچم یا سروشونه کف ...
تایم فریم ساعتیم از من میشنوی ولش کن فقط مگه اینکه استراتژی میان مدتی توش دربیاری مثلا قطه tema از پایین به بالا به خطه dema با محدوده زمانی بالا، بالای 20 روز.
در مورد غبشهر وضش اصلا خوب نیس فعلا سمتش نرو البته اینی که من میگم کوتا مدتیه هااا! بلند مدت و میان مدت سهم تضمینه ....
الان دارم ema45 رو چک میکنم می بینم خیلی عالیه. بابا !!!!!!!!آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2012/12/18, 14:24.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
با ارام شدن سهمهای شاخص ساز فردا باید غبشهر رو بررسی کرد راستی بچه ها یه چیز جالب بهتون بگم البته همتون منو میشناسید و میدونیو که تازه وارد نیستم تو بورس البته نگم استادم اما کارم رو خوب بلدم اما این حرف شاید یه کم ناشیانه باشه که میخوام بگم اما باور کنید من اینو حس کردم بچه ها بعضی سهمها به من نمیفته!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی اصلا اومد نداره مثلا هر وقت فاسمین خریدم 8 درصد میاد پایین یا مثلا ذوب بهم میاد یا شبندر اصلا بهم نمیفته :Dحالا نمیدونم چون اینجا خیلیا مثل خودم نوسانگیرن به این موضوع برخوردن یا نه اما بعضی سهمها اصلا اومد نداره برام با توجه به این قانون نوسان بگیرید:pدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
واقعا" راست می گید شما بعضی سهم ها به من هم نمی سازه فولاد و فروختم 3300 شد 4600 قپیرا 12000 شد 14400امروز هم شبندر 3800 فروختم خدا مدونه چند بشه فکر کنم بچسبه سقف@-)
نظر
-
-
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postفوق العاده بود. ممنون.
الان دارم ema45 رو چک میکنم می بینم خیلی عالیه. بابا !!!!!!!!
این استراتژیا که من گفتم همین که نیس گفتم دارم بررسی میکنم به نتیجه برسم نزدیک چار پنج تاس که هنوز متاسفانه نتونسم به سیگنالای بی نقص برسم ....
چن وخته دارم با موج شماری هماهنگشون میکنم که خیلی نتایج خوبی دارم میگیرم که میشه با این سیگنالا تو انتها موج چار سوار شد و رو پنج خوشکل بازدهی گرفت داره بررسی میشه ولی بدیش اینه موج شماری قطعیت نداره و کلی الترنیت داره و باید تمام حالاتشو اول در نظر بگیری بعد ورود کنی ...
در اصل توسط pessygoody پست شده است View Postha-mi جان نظرت در مورد کشرق چیه!!!؟؟؟ به نظرت الان وقتشه!؟اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر