نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

کمنگنز هم صف شد ...معلومه خریدار دنباله تعداده .....ببینیم روزهای بعد چند میخره .....احتمالا اگه عرضه کم باشه تا 2400 بیارش بالا چون تعداد میخواد...........هاها .......من اگه ندونم چی میگذره در فکر خریدار و حقوقیش.... .......
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

اثبات تعدیل غبشهر : هاها ........من که میدونم کی بخرم ...رو چه قیمتی بخرم ........فعلا 8 درصد سبدم غبشهره ..........ومیخرم بازار کیلیویی چنده .......هاها

///

نظر

• alibaghdadi2010
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 378

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
        زامیاد 63تا 70 خوب نوسان میده.......;)
        دوستان نظری روی زنگان ندارید؟
        +4.99

نظر

• padra57
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 99

پتروشیمی کرمانشاه

از طرفی یک دوره اصلاح رو طی کرده و قیمت هم زیر میانگین اومده ،باید یک حجم خوب بخوره و...

از طرف دیگه خبرهای خوبی ازنرخ گازپتروشیمی ها روی سایت ها هست

شاراک هم که دیروزخریدیم ببینیم چی میشه:-w

[B][SIZE=4]رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .[/SIZE][/B]

نظر

• هامد
            ستاره دار(7)
            • Aug 2012
            • 2611

وپترو باز داره به محدوده های جذاب خرید (زیره 90) میرسه ینی رسید :))) ، چارچشی حواستون به صفش باشه خرید بشه به نظرم باز یه نوسان تپل تا مقاومت کذایی 100 تومن داره ...
            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Jul 2025
              • 536

وبو علی هم به نظر مییاد لاقل یک سود 10 درصدی بدهد

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

حامی نظرت در مورد غبشهر و موارد زیر چیه؟
                واگرایی مخفی مثبت در تایم فریم ساعتی.
                شرایط خوب rsi
                حمایت های قبلی در محدوده 980 تومن
                سیگنال خرید در مک دی !!! (نمی دونم من چرا با این مک دی این قد حال میکنم) :d
                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  حامی نظرت در مورد غبشهر و موارد زیر چیه؟
                  واگرایی مخفی مثبت در تایم فریم ساعتی.
                  شرایط خوب rsi
                  حمایت های قبلی در محدوده 980 تومن
                  سیگنال خرید در مک دی !!! (نمی دونم من چرا با این مک دی این قد حال میکنم) :d
                  ببین انقد خودتو درگیر این ایندیکاتورا نکن دکتر، ببین اینا سیگنال میدن شاید درس باشه ول درصد خطاش خیلی خیلیـــ بالاس بالای 50%، فقط کافیه یه نیگا به نمودارا بندازی متوجه میشی ...
                  در مورد استراتژیای خرید خیلی وخته دارم همه ارو باهم جم میکنم یه سری چیزا از توش بکشم بیرون خیلی وخته سرشم ولی هنوز نتونسم یه چیز واحد بدون نقص پیدا کنم ولی درصد خطا رو خیلی اوردم پایین زیر ه20% به موقش یه نتیجه ی درس حسابی تر رسیدم تو سایت میزام ولی فعلا زوده، ولی فعلا اینارو گوشه ذهنت داشته باش، rsi هروخ میخوای بر اساسش نظر بدی همیشه EMA 45 رو بندا رو پنجرش حواست باشه این EMA45 مربوط به خوده rsi باشه ینی بگو بر اساس دیتای لَست ایندیکاتور بگیره بعد هروخ دیدی rsi زد بالای این خط ینی خبرای خوبی تو راهه البته بازم میگم کلی استراتزیو دارم باهم جم میکنم به یه چیز بدون نقص برسم این فعلا داشته باش بره سیگنالایی که میگیری اگه rsi زیره این خط بود اصلا خرید نکن! چون هنوز چیزی نشده برعکش هروخ دیدی rsi گارد نزولی گرفته بره قطه این خط سهم بفروش، این صرفا سیگنا فروشش کوتا مدتیه ولی بازم میگم سیگنال خریدش نه فعلا ولی اگه sma 9 رو بندازی تو همین پنجره ینی با دیتای ار اس ای باشه .و بعد از قطه rsi و ema45 منتظر باشی sma 9 ام از پایین به بالا ema45 رو قط کرد یه سیگنال خرید خوبیه معمولا سوده خوبی تو یکی دو ماه میده سیگنا فروشتم میتونه همون قطه rsi و ema 45 از بالا به پایین باشه، این یکی از استراتژیاس ناقصه ولی بد نیس سیگنالاش درصد خطاش زیر 30% ...
                  در مورد مک دی، خودشو ول کن برو کاستوم bb macd رو بگیر این خیلی عالیه سیگنالاش در صورتی که مک دی بالای صفر باشه درصد خطاش به نسبت پایینه ...
                  اینا صرفا بره نوسان گیریم میتونن خوب باشن، یه چیز دیگه که تو نوسانگیزی خیلی مهمه cci اِ که حتما باید گارد صعودی داشته باشه و ترجیحا بینه صفرو صد که تو یکی دوروز بعد صدو قط کنه قبلش میتونی بره نوسان وارد شی ولی واقعا درصد خطاش بالاس نزدیک 30% هس و بالاتر ...
                  بیشتر دنبال الگو باش تو سهما، اسندینگ دیدی اصن شک نکن حد ضرر رو صلع بالایی بزار که رد کرد ازون پایینتر نباید بیاد، سیگنالاش وااقعا قویه یه چیز تو مایه پرچم یا سروشونه کف ...
                  تایم فریم ساعتیم از من میشنوی ولش کن فقط مگه اینکه استراتژی میان مدتی توش دربیاری مثلا قطه TEMA از پایین به بالا به خطه DEMA با محدوده زمانی بالا، بالای 20 روز.
                  در مورد غبشهر وضش اصلا خوب نیس فعلا سمتش نرو البته اینی که من میگم کوتا مدتیه هااا! بلند مدت و میان مدت سهم تضمینه ....
                  آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/12/18, 13:49.
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                    ببین انقد خودتو درگیر این ایندیکاتورا نکن دکتر، ببین اینا سیگنال میدن شاید درس باشه ول درصد خطاش خیلی خیلیـــ بالاس بالای 50%، فقط کافیه یه نیگا به نمودارا بندازی متوجه میشی ...
                    در مورد استراتژیای خرید خیلی وخته دارم همه ارو باهم جم میکنم یه سری چیزا از توش بکشم بیرون خیلی وخته سرشم ولی هنوز نتونسم یه چیز واحد بدون نقص پیدا کنم ولی درصد خطا رو خیلی اوردم پایین زیر ه20% به موقش یه نتیجه ی درس حسابی تر رسیدم تو سایت میزام ولی فعلا زوده، ولی فعلا اینارو گوشه ذهنت داشته باش، rsi هروخ میخوای بر اساسش نظر بدی همیشه ema 45 رو بندا رو پنجرش حواست باشه این ema45 مربوط به خوده rsi باشه ینی بگو بر اساس دیتای لَست ایندیکاتور بگیره بعد هروخ دیدی rsi زد بالای این خط ینی خبرای خوبی تو راهه البته بازم میگم کلی استراتزیو دارم باهم جم میکنم به یه چیز بدون نقص برسم این فعلا داشته باش بره سیگنالایی که میگیری اگه rsi زیره این خط بود اصلا خرید نکن! چون هنوز چیزی نشده برعکش هروخ دیدی rsi گارد نزولی گرفته بره قطه این خط سهم بفروش، این صرفا سیگنا فروشش کوتا مدتیه ولی بازم میگم سیگنال خریدش نه فعلا ولی اگه sma 9 رو بندازی تو همین پنجره ینی با دیتای ار اس ای باشه .و بعد از قطه rsi و ema45 منتظر باشی sma 9 ام از پایین به بالا ema45 رو قط کرد یه سیگنال خرید خوبیه معمولا سوده خوبی تو یکی دو ماه میده سیگنا فروشتم میتونه همون قطه rsi و ema 45 از بالا به پایین باشه، این یکی از استراتژیاس ناقصه ولی بد نیس سیگنالاش درصد خطاش زیر 30% ...
                    در مورد مک دی، خودشو ول کن برو کاستوم bb macd رو بگیر این خیلی عالیه سیگنالاش در صورتی که مک دی بالای صفر باشه درصد خطاش به نسبت پایینه ...
                    اینا صرفا بره نوسان گیریم میتونن خوب باشن، یه چیز دیگه که تو نوسانگیزی خیلی مهمه cci اِ که حتما باید گارد صعودی داشته باشه و ترجیحا بینه صفرو صد که تو یکی دوروز بعد صدو قط کنه قبلش میتونی بره نوسان وارد شی ولی واقعا درصد خطاش بالاس نزدیک 30% هس و بالاتر ...
                    بیشتر دنبال الگو باش تو سهما، اسندینگ دیدی اصن شک نکن حد ضرر رو صلع بالایی بزار که رد کرد ازون پایینتر نباید بیاد، سیگنالاش وااقعا قویه یه چیز تو مایه پرچم یا سروشونه کف ...
                    تایم فریم ساعتیم از من میشنوی ولش کن فقط مگه اینکه استراتژی میان مدتی توش دربیاری مثلا قطه tema از پایین به بالا به خطه dema با محدوده زمانی بالا، بالای 20 روز.
                    در مورد غبشهر وضش اصلا خوب نیس فعلا سمتش نرو البته اینی که من میگم کوتا مدتیه هااا! بلند مدت و میان مدت سهم تضمینه ....
                    فوق العاده بود. ممنون.
                    الان دارم ema45 رو چک میکنم می بینم خیلی عالیه. بابا !!!!!!!!
                    آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2012/12/18, 14:24.
                    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

با ارام شدن سهمهای شاخص ساز فردا باید غبشهر رو بررسی کرد راستی بچه ها یه چیز جالب بهتون بگم البته همتون منو میشناسید و میدونیو که تازه وارد نیستم تو بورس البته نگم استادم اما کارم رو خوب بلدم اما این حرف شاید یه کم ناشیانه باشه که میخوام بگم اما باور کنید من اینو حس کردم بچه ها بعضی سهمها به من نمیفته!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی اصلا اومد نداره مثلا هر وقت فاسمین خریدم 8 درصد میاد پایین یا مثلا ذوب بهم میاد یا شبندر اصلا بهم نمیفته :Dحالا نمیدونم چون اینجا خیلیا مثل خودم نوسانگیرن به این موضوع برخوردن یا نه اما بعضی سهمها اصلا اومد نداره برام با توجه به این قانون نوسان بگیرید:p
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• بچه کف بازار
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 461

واقعا" راست می گید شما بعضی سهم ها به من هم نمی سازه فولاد و فروختم 3300 شد 4600 قپیرا 12000 شد 14400امروز هم شبندر 3800 فروختم خدا مدونه چند بشه فکر کنم بچسبه سقف@-)

نظر

• majidm
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 125

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                          واقعا" راست می گید شما بعضی سهم ها به من هم نمی سازه فولاد و فروختم 3300 شد 4600 قپیرا 12000 شد 14400امروز هم شبندر 3800 فروختم خدا مدونه چند بشه فکر کنم بچسبه سقف@-)
                          درست مثل من وصندوق گرفتم180 فروختم160 حالا باید280 بری توصف:d

نظر

• pessygoody
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 6

ha-mi جان نظرت در مورد کشرق چیه!!!؟؟؟ به نظرت الان وقتشه!؟

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                              فوق العاده بود. ممنون.
                              الان دارم ema45 رو چک میکنم می بینم خیلی عالیه. بابا !!!!!!!!
                              اشتبا نکن دکتر خطا داره خوبم خطا داره، تو الان داری صعودارو میبینی که قبلش تو همشون rsi این خطو قط کرده که اره درسته امکان نداره صعودی رخ بده و قبلش این تقاطع به وجود نیاد یه خوبیم داره از صعود اصن عقب نمیفتی مثلا سهم از 150 بشه 300، تو سیگنالو رو 151 میگیری و یک درضدم عقب نمیمونی، ولی بحث بحثه خطاشه که خیلی جاها خراب میکنه یکی ازین جاها که میشه سیگنالاشو راحت کنار گذاش تو برخورد مقاومتاس که سهم نمیتونه رد کنه و نوسانی عمل میکنه نمونه بارزش ا س پ اس یه نیگا بندازین میفمین rsi یکسره داره بالا پایین میکنه با ema45 چراا؟؟ چون یه مقاومت اساسی جلو سهمه باید اول اون رد بشه بعد میشه ورود کرد همین مارونی که من انقد خودمو پاره کردم تو تاپیکش بچه ها زوده وارد نشید ازون موقه یه ما پیش بود، ببین کی سیگنالو داده و کی مارون داره را میفته خیلی وخ گذشته و این مدت تماما درجا زده! چرااا ؟ چون گفتم مارون یه مقاومت قدر داره 1970 این مقاومت طوری بوده که یه بار سقفه دوقلو درس کرده واسه سهم پس تا رد نشه نباید وارد شد که امروز خدارو شکر ردش کرد البته باید قاعدتا وایسیم تثبیت شه ولی مارون جا میزاره ارزش ریسک کردنو داره، تا سقفه کانال از همین الان نزدیک 20% بازدهی توش خوابیده :)
                              این استراتژیا که من گفتم همین که نیس گفتم دارم بررسی میکنم به نتیجه برسم نزدیک چار پنج تاس که هنوز متاسفانه نتونسم به سیگنالای بی نقص برسم ....
                              چن وخته دارم با موج شماری هماهنگشون میکنم که خیلی نتایج خوبی دارم میگیرم که میشه با این سیگنالا تو انتها موج چار سوار شد و رو پنج خوشکل بازدهی گرفت داره بررسی میشه ولی بدیش اینه موج شماری قطعیت نداره و کلی الترنیت داره و باید تمام حالاتشو اول در نظر بگیری بعد ورود کنی ...

در اصل توسط pessygoody پست شده است View Post
                              ha-mi جان نظرت در مورد کشرق چیه!!!؟؟؟ به نظرت الان وقتشه!؟
                              سلام، نه کشرق زوده هنوز، بدیش اینه دیتاش کمه نمیشه خیلی کانال کشی کرد تو سهم، ولی صب کن البته مقاومته قدری تو سهم نیس ولی زوده هنوز خوبیش اینه کشرق سهمی نیس بخواد جا بزاره فرصت ورود میده :)
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• امیر303
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 279

کترام چگونه است؟

نظر

در حال کار...
                                X