نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fallah
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 692

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

=================

ببینیم با دوبرابر شدن نرخ خوراک چقدر از سود پتروشیمی ها کم میشه:

1- خارک : 162 تومن از سودش کم میشه

2-زاگرس :65 تومن

3-شفن :102 تومن

4-شپدیس: 93 تومن

5:مارون 91 تومن

6:شیراز : 111 تومن

7- کرمانشا : 25 تومن

البته از اون طرف اگه دلار رو در بازار ازاد بفروشن تاثیر زیادی نمیزاره (-:
    بابا وردارین جمع کنین این حرفارو
    سازمان فعلا رو سهم شاخص ساز نیست به اونخاطر همش داره جو سازی میکنه که این سهمهارو خراب کنه
    فعلا رو قندیهاست و روز چهارشنبه کاملا مشهود بود
    حالا فرضم کنیم نرخ خوراک دو برابر شه قیمت دلار ازاد بالای ۴تومن میشه و تعدیل مثبتم میدن حتی

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2122

سلام چراهمه منتظر منفی پتروها هستند ؟؟؟ وقندیها مثبت !!! افزایش قیمت شکر مال امسال نیست باواردات بکارخانه کمک میشود . باید منتظر مثبت شدن بازاروپترو باشیم برای ارامش جامعه لازم است . ازهمین فردا !!!!

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
        سلام چراهمه منتظر منفی پتروها هستند ؟؟؟ وقندیها مثبت !!! افزایش قیمت شکر مال امسال نیست باواردات بکارخانه کمک میشود . باید منتظر مثبت شدن بازاروپترو باشیم برای ارامش جامعه لازم است . ازهمین فردا !!!!
        قند کیلو چنده .....هرچند ممکنه 100-200درصد هم بازدهی بده ......ولی بیشترشون به درد مجمع رفتن نمیخوره .............کل شرکت های قندی کلهم به اندازه ی یک سال سود شپدیس نمیارزن (-:

من خود در کمین پتروشیمی هام ..........مگه من شپدیس رو به این زودی ول میکنم ........(-: .اون هم با وجود طرح توسه ای که 1000 میلیارد تومن هزینه خواهد داشت .........ولی خوب از نظر جو روانی یک خبر اون هم از سوی وزیر نفت یک چند روزی جو گروه رو نا ارام میکنه در این مدت میشه از گروه قند سواری گرفت و مجددا برگشت و گرنه قند کیلو چنده .......:D هر چند سودهای تپلی میده .........و پتانسیل زیادی داره ..البته باز هم نه همه شان .....چند تاشون ......

در ضمن نرخ پایه چغندر سال اینده افزایش پیدا میکنه .....;) البته باید دید شکر چند میشه ...شکر اگه بخواد با نرخ مبادله ای وارد بشه خوب قندی ها جو گیری هم که شده بالای 50 درصد رشد میکنن ...
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/29, 23:49.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

======================================

دلار 3710 تومن ....واقعا حیفه سهام پتروشیمی در سبد نداشت .........من خودم الان این دو سهم شیران و شپدیس رو ندارم و نگرانم (-:..........

مشکل نقدینگی دارم شدید .کنور - پلوله - شبندر نماد هاشون بستست و بیش از 80 درصد پولم بلوکه شده .......

ولی سبد من قطعا در اینده روی همین چند سهم مانور میدهد ولاغیر :

شیران - شپدیس -از گروه پتروشیمی

قشهد از گروه قندی

کنور - از گروه معدنی به همراه ومعادن پدرش ..........

یک سهم دیگه از گروه معدنی کمنگنز هست که چشمو گرفته و 3000 تومن روبراش میبنم .............منتها دیگه همون چند سهم بالا بسه ........وگرنه این سهم رو هم زیر 2000 میخریدم ........

======================================
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/30, 14:27.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

یک زمانی میگفتم کنور برای من حکم طلا را دارد :

سود کنور با دلار 4000 تومنی و سنگ اهن 90 دلاری حدود 1500 تومن میشه ........که با پی بر ای 6 قیمت سهم میشه 9000 تومن .........حالا سوال اینجاست که در بلند مدت طلا بیشتر رشد میکنه یا کنور ؟؟؟

پاسخ این سوال رو میسپاریم به زمان :

لذا : سکه امامی : 1.5 میلیون و کنور 3750 تومن ..............ببینیم کدوم رشد بیشتری خواهند کرد ......................
            ///

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

=================

ببینیم با دوبرابر شدن نرخ خوراک چقدر از سود پتروشیمی ها کم میشه:

1- خارک : 162 تومن از سودش کم میشه

2-زاگرس :65 تومن

3-شفن :102 تومن

4-شپدیس: 93 تومن

5:مارون 91 تومن

6:شیراز : 111 تومن

7- کرمانشا : 25 تومن

البته از اون طرف اگه دلار رو در بازار ازاد بفروشن تاثیر زیادی نمیزاره (-: به عنوان مثال شپدیس اگه دلار رو در بازار ازاد بفروشه سودش 1700 تومن میشه ....از این طرف 93 تومن از سودش کم میشه ..............هاها ......در نتیجه سود 1000 تومنی ای که اعلام کرده با دلار 2500 تومنی ....................با دلار 3500 تومنی میشه 1600 تومن البته اگه دولت بزاره دلار رو به نظرخ ازاد تسعیر کنه ...........

اگه به نرخ مبادله ای تسعیر کنه سود 1000 تومنیش میشه 900 ........

این پست زده شد تا هی نگن نرخ خوراک نرخ خوراک و ملت رو بترسونن .............

البته منتظر اخبار دقیق تر برای پتروشیمی ها میمونیم .......
              سلام میثم جون
              میثم این سود زاگرس رو چطوری محاسبه کردی که 65 تومن کاهش پیدا میکنه؟

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                سلام میثم جون
                میثم این سود زاگرس رو چطوری محاسبه کردی که 65 تومن کاهش پیدا میکنه؟
                ّبا فرض دو برابر شدن قیمت خوراک : در جدول بالا مبلغ خریدش با قیمت خوراک فعلی اومده ....جالا در 2 ضرب کنی یعنی دو برابر شده (تفاوت ارز مرجع و مبادله ای فعلی ) ....یعنی همون مبلغ مصرف خوراک سال 91 رو تقسیم بر تعداد سهام شرکت کنی میشه 65 تومن اضافه میشه........البته با این دلار که چندی برابرشو در میاره و مشکلی نیست ...بخرید پتروشیمی ها رو که مفتن ..........البته اخبارش رو هم باید پیگیر باشید چون قوانین یه شبه ممکنه مقداری از سودشون بکاهد ......

حال هر چی نرخ خوراک اعلام بشه در میزان مصرف ضرب میکنی تقسیم بر تعدا سهام شرکت میکنی ........

این جدول هر کی میتونه یه پرینت بگیره که هر وقت صحبت از نرخ خوراک شد خودش محاسبه کنه چقدر از سود شرکتش کم میشه و اینقدر سایت ها شلوغش نکنن ........من خودم قبلا که دنبالش نبودم تا اسم افازیش نرخ خوراک میمود از خرید پتروشیمی ها جا میزدم .........فک میکردم چه خبر هست ........
                ///

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

ّبا فرض دو برابر شدن قیمت خوراک : در جدول بالا مبلغ خریدش با قیمت خوراک فعلی اومده ....جالا در 2 ضرب کنی یعنی دو برابر شده ....یعنی همون مبلغ مصرف خوراک سال 91 رو تقسیم بر تعداد سهام شرکت کنی میشه 65 تومن اضافه میشه........البته با این دلار که چندی برابرشو در میاره و مشکلی نیست ...بخرید پتروشیمی ها رو که مفتن ..........البته اخبارش رو هم باید پیگیر باشید چون قوانین یه شبه ممکنه مقداری از سودشون بکاهد ......
                  میثم جان به قول تو اگر پتروشیمی در آن صورت دیگه دلارهاشون رو تو اتاق مبادلاتی نیارن و بازار آزاد بفروشن که حتی سودشون چند برابر میشه
                  به نظرت تو بین اینا زاگرس بیچاره مفت نیست ؟ از همشون پی ای کمتری داره!

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

میثم جان به قول تو اگر پتروشیمی در آن صورت دیگه دلارهاشون رو تو اتاق مبادلاتی نیارن و بازار آزاد بفروشن که حتی سودشون چند برابر میشه
                    به نظرت تو بین اینا زاگرس بیچاره مفت نیست ؟ از همشون پی ای کمتری داره!
                    مفت که مفته ........ولی ریسک تحریم رو باید در نظر بگیرید ...البته تحریم ها رو در زده دیگه و گرنه تا وقتی گزارش 9 ماهه نداده بود کسی جرات خریدش رو نداشت ........منخودم زیر 1200 خریده بودم ترسیدم :D و یه 40 درصدی فک کنم ضرر کردم اگه نگهش میداشتم و الان میفروختم 40-50 درصد راحت سود میکردم ..........کلا باید سهم رو باخیال راحت بخری و اعتقاد داشته باشی تا بتونی نگهش داری .....من با اینکه گفته بودم زاگرس 2500 میارزه وقتی زیر 1200 بود ولی خوب نتوستم نگه دارم .......چون تا 6 ماه اول گزارشش مالی نبود :D و 9 ماهه غافلگیر کرد همه رو .......

تحریم نباشه و مثل قبل تولید کنه بالای 3000 تومن میارزه با این دلار...شاید هم 4000 تومن ;)
                    ///

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

مفت که مفته ........ولی ریسک تحریم رو باید در نظر بگیرید ...البته تحریم ها رو در زده دیگه و گرنه تا وقتی گزارش 9 ماهه نداده بود کسی جرات خریدش رو نداشت ........منخودم زیر 1200 خریده بودم ترسیدم :D و یه 40 درصدی فک کنم ضرر کردم اگه نگهش میداشتم و الان میفروختم 40-50 درصد راحت سود میکردم ..........کلا باید سهم رو باخیال راحت بخری و اعتقاد داشته باشی تا بتونی نگهش داری .....من با اینکه گفته بودم زاگرس 2500 میارزه وقتی زیر 1200 بود ولی خوب نتوستم نگه دارم .......چون تا 6 ماه اول گزارشش مالی نبود :D و 9 ماهه غافلگیر کرد همه رو .......

تحریم نباشه و مثل قبل تولید کنه بالای 3000 تومن میارزه با این دلار...شاید هم 4000 تومن ;)
                      آره ولی گویا تحریم ها رو هم دور زده دیگه
                      البته این را هم باید در نظر بگیریم که شرکت ها پیش بینی جدید سال بعد رو محتاطانه اعلام میکنند و احتمال بر این است که زاگرس 420 تومن اعلام کنه
                      به نظر من خرید در قیمت های کمتر از 1800 کم ریسک باشه

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

امارها نشان مي دهد تحريمها هيچ اثري کاهشي روي صادرات پتروشيمي ها و سيمانيها نگذاشته است.
                        در مورد سيمانيها صادرات شرکتهاي سيماني امسال نسبت به پارسال بيش از 35درصد رشد داشته است.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                          امارها نشان مي دهد تحريمها هيچ اثري کاهشي روي صادرات پتروشيمي ها و سيمانيها نگذاشته است.
                          در مورد سيمانيها صادرات شرکتهاي سيماني امسال نسبت به پارسال بيش از 35درصد رشد داشته است.
                          امار رو بیخیال ...تا گزارش 6 ماهه کسی جرات خرید زاگرس رو نداشت . ...........در گزارش 3 ماهه و 6 ماه ی زاگرس اثرات تحریم کاملا مشخص بود...چند روز قبل از اعلام گزارش 9 ماهه اونای که رانت داشتن خریدن و بالا بردن ......

الان هم کسی اگه مطمئنه تحریم روش اثر نداره بخره چون با این دلار زاگرس بالای 4000 میارزه ....

من از پتروشیمی ها فقط و فقط شپدیس یا شیران رو میپسندم و بیشتر شپدیس رو به خاظر طرح توسعش ........به جای شیران هم میشه واتی خرید ........

مثل همون که امسال از قندی ها فقط و فقط قشهد میخردیم ...

سال اینده قشهد نشون میده که چه سهمیه طرح توسعش راه افتاد دیگه (-:

===============================

البته این بازار اینقدر بزرگه که همه ی شرکت ها رو باید زیر نظر داشت ........هر شرکتی توانایی متحول شدن رو داره .......و بعضی وقتا از سهام زیان ده میشه بازدهی بیشتری هم گرفت !!!!!11

مثلا کربن 70-80 تومنی ..........کسی میخرید .الان سود خوبی کرده بود ...با این که چندی سال در کما بود (-: مهم زمان وروده .........
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/31, 11:59.
                          ///

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

میثم جون عملا" این نامه نمیگه که زاگرس دیگه دلارهاشو به نرخ آزاد میفروشه؟!

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2122

سلام این گونه نامه برای برگشت بازار و روند کاهش دلاراست چون دلار های قبلی فروش رفته و وجه نقدبرای سهام ارزان ضروری است شنبه روز دیگری است !!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

میثم جون عملا" این نامه نمیگه که زاگرس دیگه دلارهاشو به نرخ آزاد میفروشه؟!
                                پتروشیمی همه دارن ازاد میفروشن .......کنور هم ازاد میفروشه (-: شفن هم فک میکنم با 3000 تومن پیش بینیش رو داده .......ولی شیران وشپدیس خیر (-:

به نظرم یک سبد متشکل از 3 سهم پتروشیمی ( حدود 30 درصد سرمایه) مناسبه و باید سهم پتروشیمی در سبد باشه با این نرخ دلار ....
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X