نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

شپترو رو امروز با پیاده شدن از سخزر خریدم. دیدم حقوقی سخزر حرف حساب حالیس نمیسه دوبار رنج منفی زدم با کمی سود خارج شدم. در عوض همچناان با ساروم و سدور هستم. شپترو میره برای یه رالی 25%. تنها چیری که اعصابمو به هم ریخته این ثشرق ! روی نروو مه!!!
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

به نظرتون این یعنی چی؟ :(
      ///

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        [/URL]

به نظرتون این یعنی چی؟ :(
        منظورش ظاهرا اینه که چون دلار عملا وجود نداره ارزهای دیگه داده میشه و دلار فقط بصورت جزئی و خرد داده میشه
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          منظورش ظاهرا اینه که چون دلار عملا وجود نداره ارزهای دیگه داده میشه و دلار فقط بصورت جزئی و خرد داده میشه

به نظر من یعنی دلار 2456 تومنی مرکز مبادلات ارزی هم دیگه بای بای ...... احتمالا از سال اینده هر کی دلار میخواد باید بالاتر بخره و بره از همون صرافی ها بخره ....... !!!!!

الان دیگه سایت کانون صرافان ایران هم رسمی شده و دلار بالای 3200 تومن تثبیت شده ......

جدا وضع خرابه .......

به مذاکرات هم امیدی نیست گویا ........مگه اینکه ایران کوتاه بیاد !!!!
          ///

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

بازم یه مصوبه سیاسی و بی تاثیر دیگه برا اقتصاد مملکت!
            از یه طرف به شرکتهای صادراتی فشار میارن باید ارزتونو تو مرکز مبادلات بفروشین و از طرف دیگه با این مصوبه راه در رو جلو این شرکتها میزارن که فقط دلاری صادر کنن=))
            مملکتیه داریم ها:))

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

چند حدیث نبوی :

1- عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است.

2- نشان منافق سه چیز است : ۱ – سخن به دروغ بگوید . ۲ – از وعده تخلف کند .۳ – در امانت خیانت نماید .

3- در طلب دنیا معتدل باشید و حرص نزنید ، زیرا به هر کس هر چه قسمت اوست می رسد.

4- بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقتش است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در راه خدا .

5- بهترین کارها در پیش خدا آن است که بینوایی را سیر کنند ، یا قرض او رابپردازند یا زحمتی را از او دفع نمایند .

6- بهترین کارها در پیش خدا نگهداری زبان است .

7- بهترین جهادها در پیش خدا سخن حقی است که به پیشوای ستمکار گویند.

8- وقتی خداوند بنده ای را دوست دارد، دنیا را از او منع می کند چنانکه شما مریض خویش را از نوشیدن آب منع می کنید.

9 - وای بر کسانی از امت من که به جای خداوند حکم میکنند؛ همانان که میگویند: فلانی بهشتی و فلانی دوزخی است.

10- از مردم جهنم آنکه عذابش از همه آسانتر است دو کفش آتشین بپا دارد که مغزوی از حرارت کفشهایش به جوش میآید .
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

چند حدیث از امام حسن مجتبی (ع):

1-از امام مجتبى سؤال شد: كرم چیست؟فرمود: آغاز به بخشش نمودن پیش از درخواست نمودن و اطعام نمودن در وقت ضرورت و قحطى. سؤال شد: دنائت و پستى چیست؟ فرمود: كوچك بینى و دریغ از اندك.

2-هر كه پیوسته به مسجد رود به یكى از این هشت فایده مىرسد:1ـ نشانه اى استوار (فهم آیات الهى)،2ـ دوستى قابل استفاده،3ـ دانشى تازه،4ـ رحمتى مورد انتظار،5ـ سخنى كه به راه راستش كشد،6ـ یا سخنى كه او را از پستى برهاند،7ـ و ترك گناهان به خاطر شرم از خدا،8ـ یا ترك گناهان به خاطر خوف از خدا.

3-
                براى دنیایت چنان كار كن كه گویا همیشه زندگى مىكنى، و براى آخرتت به گونه اى كاركن كه گویا فردا خواهى مُرد، و اگر عزّتى بدون بستگان و شكوهى بدون سلطنت خواهى، از معصیت و نافرمانى خدا به طاعت و فرمانبرى خداوند عزّوجلَّ درآى.

4-

هلاكت و نابودى مردم در سه چیز است:كبر، حرص، حسد.
                تكبّر كه به سبب آن دین از بین مىرود و به واسطه آن، ابلیس، مورد لعنت قرار گرفت.
                حرص كه دشمن جان آدمى است وبه واسطه آن آدم از بهشت خارج شد.
                حسد كه سررشته بدى است و به واسطه آن قابیل، هابیل را كشت.

5-
                شستن دستها پیش از غذا، فقر را از بین مىبرد و بعد از غذا، غم و اندوه را مىزداید.

6-
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

7-
                على(علیه السلام) دروازه ایمان است، هر كه داخل آن شد مؤمن و هر كه خارج از آن شد كافر است.

8-
                كسى كه خدا را اطاعت و عبادت كند، خداوند همه چیز را مطیع او گرداند.

9-
                مردم را با دانشت، دانش بیاموز و خود نیز دانش دیگران را فراگیر.

10
                - مردم در این دنیا در سراى بىخبرى و غفلت به سر مىبرند، كار مىكنند و نمىدانند. وقتى كه به سراى آخرت رفتند، به خانه یقین مىرسند، آن گاه است كه مىدانند، ولى دیگر كار نمىكنند.

///

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

همه احادیث که ذکرشد پذیرفتنی و عقلانی است
                  اما دهمی وصله ناجوری است در این میان
                  از مردم جهنم آنکه عذابش از همه آسانتر است دو کفش آتشین بپا دارد که مغزوی از حرارت کفشهایش به جوش میآید .
                  اصلاً نمیتونم بخودم بقبولانم که خدایی که ارحم الراحمین است
                  شکنجه گاهی درست کنه وانواع و اقسام شکنجه های چندش آور را برای مخلوقات خودش تجویز کنه

میثم جان پدرنشدی نمی دونی هیچ پدری راضی به کوچکترین ناخوشی و درد حتی برای فرزند نافرمانش نیست
                  چطور میشه پذیرفت پروردگاری که خالق ما و میلیاردها برابر تصور ما مهربان است با ما چنین کند

اعتقاد دارم بهشت و جهنم ما در همین دنیاست
                  اعتقاد دارم در زندگی پس از مرگ شکنجه و عذاب برای بدکاران
                  بصورت حسرتی است که از مشاهده مقام وجایگاهی که خوبان ورستگاران برخوردارند بر آنان غالب میشود
                  واینها که ما میشنویم از کیفیت عذاب تمثیلی است
                  آخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/01/11, 00:36.
                  سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                    از مردم جهنم آنکه عذابش از همه آسانتر است دو کفش آتشین بپا دارد که مغزوی از حرارت کفشهایش به جوش میآید .
                    شکنجه گاهی درست کنه وانواع و اقسام شکنجه های چندش آور را برای مخلوقات خودش تجویز کنه

میثم جان پدرنشدی نمی دونی هیچ پدری راضی به کوچکترین ناخوشی و درد حتی برای فرزند نافرمانش نیست
                    چطور میشه پذیرفت پروردگاری که خالق ما و میلیاردها برابر تصور ما مهربان است با ما چنین کند

بصورت حسرتی است که از مشاهده مقام وجایگاهی که خوبان ورستگاران برخوردارند بر آنان غالب میشود
                    حضرت ادم رو برید بخونید چی کارش کرد خدا ........
                    حضرت یونس رو همین طور ...... البته این 2 نمونش بوده در دنیا و اتفاقی که در بهشت افتاد و حضرت ادم بیرون رانده شد ........

به نظر من که خدا با کسی شوخی نداره ...هر کی میخواد باشه ..... این که ما نمیتونیم تصور کنیم بحث دیگریه .......
                    البته که انسان ناسپاس است .....نمونش خود من .این چیزها رو میدونم ولی باز ......:( البته ما هم مثل شما فکر میکنیم و به رحمت خدا امیدوار .......

البته درست میفرمایید .در ذهن ما نمیگنجه این شکنجه :d ولی خوب شاید شیطان نمیزاره بگنجه .......البته شاید بگید شیطان هم وجود نداره .............

خداوند خلاف وعده عمل نمیکنه ...........;) خدا شیطان رو که چندین هزار سال عبادت کرده بود به خاطر نافرمانیش که انسان رو سجده نکرد از درگاه خودش بیرون کرد ......البته شیطان نژاد پرست بازی در اورد و گفت من از اتشم و انسان از خاک پست (-: شاید اون هم تصور نمیکرد ..........;) و در ادامه شیطان قسم خورد که اکثر مردم رو از راه به در کنه و کاری کنه که خدا رو فراموش کنند و پرستش نکنن .........و به نظرم تا اینجا خیلی خوب موفق بوده .....متاسفانه !!!! خدا لعنتش کنه ......:D البته اگه دوستان در این قرن به این صحبت ها اعتقاد داشته باشن .....
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/11, 01:18.
                    ///

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

سلام
                      بهترین جواب را شما در دعای کمیل می گیرید. دوستان برای یکبار هم شده معنا و نه جملات عربی دعای کمیل را بخوانند . . . فوق العاده است . . .
                      در این دعا گفته می شود که ای خدا محال است که باور کنم تویی که در اغاز به من افتخار کردی و .... من را در اتش بیاندازی و ...
                      . . . . ولی خودت هم در قران گفتی که جهنم را از انس و جن پر می کنم . . .
                      . . . . همچنین خودت گفتی که کور با بینا برابر نیست و . . .
                      . . . خودت گفتی اجابت در دعا است . . .

در کل در این دعا یه جورایی می گوید جهنمی در کار نیست مگر برای منکران خدا . . .
                      و افرادی که خدا را قبول دارند و ایمان دار ولی لغزش دارند امیدوار به رحیمیت خدا دارند.
                      .
                      .
                      .
                      جهنم و بهشت وجود دارد و بسته به اعمال ما در این دنیا . . .
                      به نظر من بیشتر شیعیان به واسته بعضی کارهایی که کردن (هرچند خطا زیاد داشتن) وارد بهشت می شوند و یا مورد شفاعت قرار می گیرند. اما به نظر من بزرگترین شکست همون حسرتی است که در اون دنیا نصیب ما می شود وقتی که افراد درجه بندی می شوند و بیشترنه در کمترین درجه قرار می گیرند. درجه بندی افراد و بهشت حتمی است. اه بر اون روزی که به خاطر چند روز دنیا بهترین درجات را از دست بدهیم . . .

ممنون از روایات و سخنان زیبا ائمه
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• علی بابا
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 972

سلام
                        بهترین جواب را شما در دعای کمیل می گیرید. دوستان برای یکبار هم شده معنا و نه جملات عربی دعای کمیل را بخوانند . . . فوق العاده است . . .
                        در این دعا گفته می شود که ای خدا محال است که باور کنم تویی که در اغاز به من افتخار کردی و .... من را در اتش بیاندازی و ...

و افرادی که خدا را قبول دارند و ایمان دار ولی لغزش دارند امیدوار به رحیمیت خدا دارند.
                        .
                        .
                        .
                        به نظر من بیشتر شیعیان به واسته بعضی کارهایی که کردن (هرچند خطا زیاد داشتن) وارد بهشت می شوند و یا مورد شفاعت قرار می گیرند. اما به نظر من بزرگترین شکست همون حسرتی است که در اون دنیا نصیب ما می شود وقتی که افراد درجه بندی می شوند و بیشترنه در کمترین درجه قرار می گیرند. درجه بندی افراد و بهشت حتمی است. اه بر اون روزی که به خاطر چند روز دنیا بهترین درجات را از دست بدهیم . . .

ممنون از روایات و سخنان زیبا
                        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

سلام

.
                          .
                          .

ممنون از روایات و سخنان زیبا

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

نقدینگی سرسامآور هشت سال اخیر از کجا آمد؟

.
                            ریشه این رشد را نیز می توان در رفتار مالی دولت ارزیابی کرد. زیرا مسوولان دولت در ۸ سال اخیر، کمترین اعتقاد را به رابطه نقدینگی با تورم داشته اند و با رشد بدهی بانک ها، رشد اعتبارات بانکی، رشد بودجه و مخارج ارزی، از یک سو باعث رشد واردات و کاهش قدرت رقابتی تولید داخلی شدند و از طرف دیگر باعث رشد نقدینگی و تورم در کشور شدند.

اگر چه در سال های ۸۴ تا ۸۶ به خاطر رشد شدید واردات کالا و عرضه کالا در بازار، قیمت ها پایین بود و تورم در حد ۱۰ تا ۱۳ درصد بود اما بعد از سه سال رشد شدید نقدینگی، باتاخیر دوسه ساله، خود را نشان داد و تورم را در سال ۸۷به ۲۵ درصد افزایش داد و اکنون نیز در سال ۹۱ شاهد تورم ۲۶ درصدی در کالاهای مصرفی و دو تا سه برابر شدن قیمت دارایی ها نظیر مسکن، طلا و سکه و ارز هستیم
                            در ۸ سال اخیر در دولت احمدی نژاد، مهمترین عامل رشد پایه پولی همین افزایش دارایی های خارجی بانک مرکزی بوده است زیرا با افزایش قیمت نفت، دولت بودجه عمومی شامل مخارج جاری و مخارج عمرانی خود را افزایش داد و از رقم ۵۲ هزار میلیارد تومان در سال ۸۳ به ۱۶۴ هزار میلیارد تومان در سال ۹۱ افزایش یافت و تقریبا سه برابر شده است که البته اگر رقم بودجه هدفمندی یارانه ها را از آن کم کنیم حداقل رشد ۱۳۰ درصدی داشته است.
                            اما به خاطر رشد قیمت نفت و در آمد بالای ارزی کشور در این سال ها، دولت با تزریق زیاد ارز به بازار باعث افزایش واردات و خرید ارز شد تا ریال مورد نظر برای تامین بودجه عمومی را تامین کند و در نتیجه نرخ ارز به جز سا لهای ۹۰ و ۹۱ که تحت تاثیر تحریم های بانکی و نفتی بالا رفته است، در بقیه سال های حدود ۱۰۰۰ تومان ثابت بوده است و دولت برای آن که منابع ریالی بودجه عمومی را تامین کند نمی توانست تنها روی مالیات ها و درآمد گمرکی و سایر منابع تکیه کند، در نتیجه واردات کالای کشور از رقم ۳۵ میلیارد دلار در سال ۸۳ به ۶۴ میلیارد دلار در سال ۸۹ و ۹۲ میلیارد دلار در سال ۹۰ رسید و از این طریق تقاضا برای ارز و تبدیل ارز نفتی به ریال بالا رفت.
                            این رقم تنها واردات کالا است و اگر واردات خدمات و مسافرت های خارجی را به آن اضافه کنیم رقم واردات کالا و خدمات و تقاضا برای ارز حدود ۸۰ تا ۹۰ میلیارد دلار برآورد می شود.
                            واردات کالا در دولت های بعد از انقلاب به ترتیب در دولت موسوی ۹۶ میلیارد دلار، در دولت هاشمی ۱۴۹ میلیارد دلار، در دولت خاتمی ۱۵۳ میلیارد دلار، در دولت احمدی نژاد از سال ۸۴ تا پایان سال ۹۰ حدود ۳۶۷ میلیارد دلار بوده است و البته باید در نظر داشت که واردات خدمات شامل مسافرت های خارجی و… نیز به خاطر ارزانی دلار در سال های ۸۴ تا ۸۹ به شدت رشد کرده بود و به سالی ۱۶ میلیارد دلار خرج سفر خارجی، خدمات فنی و مهندسی، حمل و نقل و بیمه و… افزایش یافته است که در این صورت، باید گفت که سهم دولت احمدی نژاد از کل واردات کالا و خدمات در سا لهای بعد از انقلاب بیش از ۵۰ درصد بوده است و به همان نسبت سهم این دولت از درآمد نفت و مخارج ارزی کشور بیش از ۵۰ درصد بوده است. و به اندازه کل دولت های بعد از انقلاب و بیش از آنها، بودجه عمومی، مخارج ارزی، واردات و درآمد نفت داشته است.
                            این نوع مخارج و سیاست های انبساطی در مخارج باعث شده که رابطه مالی دولت و بانک مرکزی بدتر شود و در نتیجه نقدینگی از ۶۸ هزار میلیارد تومان در سال ۸۳ به ۴۱۵ هزار میلیارد تومان برسد و متاثر از آن مطالبات معوق ۱۵ برابر شود و آثار تورمی آن اکنون بیش از هر زمان دیگری نمود داشته باشد.
                            زیرا با کاهش درآمد نفتی، تحریم های اقتصادی، بانکی و نفتی، دولت اکنون شرایط وفور درآمد نفتی را دارد و قادر به تزریق دلارهای نفتی با نرخ ۱۰۰۰ تومان نیست و نرخ ارز به ۲۵۰۰ تا ۴ هزار تومان رسیده ودرنتیجه واردات گران تمام می شود و به همان نسبت موجب تلاطم و نوسان قیمت ها در سایر بخش های اقتصاد شده است و از آن جا که امکان یارانه ارزی با دلار ۱۰۰۰ تومانی وجود ندارد، نقدینگی ۴۱۵ هزار میلیارد تومانی موجب رشد قیمت ها شده است و از آن جا که میزان ارز و واردات و عرضه کالا نسبت به قبل کاهش نشان می دهد در نتیجه سطح عمومی قیمت ها به خصوص در بخش دارایی ها مانند ارز، سکه، مسکن، خودرو و…. به شدت رشد کرده است.
                            البته دولت در بخش کالاهای مصرفی و معیشتی، با نرخ دلار ۱۲۲۶ تومان و ۲۵۰۰ تومان مرکز مبادله، به اولویت بندی کالاها پرداخته است ومواد خوراکی و معیشتی را تامین کرده وقیمت آن ها پایین تر از دارایی ها رشد کرده است،
                            اما طبیعی است که سه برابر شدن بودجه عمومی کشور، و در نتیجه دو برابر شدن عرضه ارز، به همان سرعت با رشد میزان تقاضا برای ارز در بازار مواجه نباشد، در نتیجه دولت و بانک مرکزی تسهیلاتی برای وارد کنندگان ایجاد کردند تا ریال را با فاصله چند ماه تا یکسال پرداخت کنند و ارز را از بانک مرکزی بگیرند و ریال آن را در ماه های بعد بپردازند.
                            در کنار این تسهیلات، دولت ارز نفتی را در اختیار بانک مرکزی گذاشته و از بانک مرکزی معادل آن را ریال طلب کرده است. در نتیجه دارایی های خارجی بانک مرکزی به تدریج افزایش یافت و در مقابل آن ریال در اختیار دولت قرار گرفت و پایه پولی نیز از این طریق رشد زیادی داشت که باعث رشد نقدینگی و تورم در همان سال و سال های بعد شده است.
                            به عنوان مثال در سال ۱۳۸۶ که اوج درآمد نفت کشور و واردات بوده است، خالص دارایی های خارجی بانک مرکزی با سهمی معادل ۲۹٫۸ درصد بیشترین سهم را در رشد پایه پولی داشته است. خالص دارایی های خارجی بانک مرکزی در سال ۸۵ نیز حدود ۳۴ درصد رشد کرده است.
                            این رشد پایه پولی باعث رشد نقدینگی و تورم شد و باعث شده که با تاخیر یکی دوساله تورم در اسفندماه ۸۷ به ۲۵٫۴ درصد برسد
                            سیاست های انبساطی دولت در این سال ها و پرداخت وام برای طرح های مختلف باعث شده که مطالبات بانک مرکزی از بانک ها نیز سهم قابل توجهی در رشد پایه پولی داشته و منجر به افزایش معادل ۲۸ درصد در رشد پایه پولی سال ۸۶ و رشد ۲۱ درصدی پایه پولی در سال ۸۵ شود.

۱۳۱۱ ۲۰ میلیون تومان
                            ۱۳۳۰ ۷۸۰ میلیون تومان
                            ۱۳۵۸ ۲۵۸ میلیاردتومان
                            ۱۳۸۳ ۶۸ هزار میلیارد تومان
                            ۱۳۹۱ ۴۱۵ هزار میلیارد تومان
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/13, 00:23.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              سلام حامد جان
                              سهم دو دقیقه هم دست من نمیونه بگه بخواد اذیت کنه ......شاراک رو دادم رفت ....کلا عالی نوسان میده این سهم ما که راضی هستیم .......:d از غبشهر هم راضی هستیم ........1060 میخریم 1200 میفروشیم .....
                              حقوقی گوسفند وقتی غبشهر میفروشه و سهم رو صف فروش میکنه به من سود میرسونه .....چون فبل اینکه منفی بشه ما فروختیم و پایین میخریم ....نمیدونم شاید این دفعه اگه بخرم تمام شدم تو این سهم بره محدوده 950 ........پله ای میخرم و پله ای میفروشم ......سهم با پی بر ای زیر 3 داره معامله میشه .......هیچ ریسکی هم نداره .....ریسکش خواب پوله ......

من نمیدونم این ملت میدونن سرمایه گذاری کردن یعنی چی یا نه ....اصلا ای پی اس و پی بر ای و دی پی اس براشون مهمه یا نه ...........البته بورس تعطیل باشه مثل شنبه .سهامدارای غبشهر بیشتر سود میکنن ......
                              ولی خوب نهایت رنج روی این سهم 4-5 ماهه ......
                              یک پولی ته حساب ما بود ....این غبشهر رو باز خریدیم باز صف فروش شد .البته تکرار و مکرراته ......بالا میفروشیم پایین تر میخریم .........سهم با پی بر ای 3 مثل این میمونه که سهم با پی برای بازار یعنی6 روبخری و اگه در مجمع 50 درصد هم سود تقسیم کنه یعنی سهم با پی ای 6 ی خریدی که در مجمع 100 درصد تقسیم میکنه ......من روی همین دو سهم کنور و غبشهر مانور بدم ......سالی 100 درصد رو گرفتم ....بیا پایین غبشهر :D بدون هیچ حمایتی و با خرید و فروش های پت و مت در این نماد میشه سود خوبی کرد ......

گاهی وقت ها برای گرفتن 100 درصد سود از یک سهم باید دو ماه صبر یا کمین کرد ......و خریدش و سپس چند ماه سهامداری .....به این راحتی هم نیست سود کردن در بازار ......;)
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/13, 12:12.
                              ///

نظر

• Fundamental
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 697

به زودی شیران،ذوب شگفتی ساز خواهند شد. :x
                                آخرین ویرایش توسط Fundamental؛ 2013/01/13, 14:16.

نظر

در حال کار...
                                X