فردا خیلی از سهما به کف حمایتی خودشون میخورن(چون اخر هفته هم هستش احتمالا به این کف ها میرسن).
نوسان گیری های کم ریسک
Collapse
X
-
صنعت خودرو ایران تا 90 درصد خودکفا شده است
ایکوپرس- مدیرعامل ایرانخودرو گفت: با توجه به اتفاقاتی که در تولید پژو 206 طی چهار ماه گذشته افتاد، میتوانیم این خودرو را با نام خودمان تولید و به بازار عرضه کنیم.
جواد نجمالدین امروز در همایش اقتصاد مقاومتی اظهار كرد: اگر تحریمها واقعا اثری را که دشمنان به دنبال آن هستند در اقتصاد کشور داشت، باید این آثار را در صنعت خودرو مشاهده میکردیم، اما نه تنها تاثیری در این صنعت نداشت، بلکه تولید خودروی کشور نیز در حال افزایش است.
وی تصریح کرد: با توجه به اتفاقاتی که در تولید پژو 206 طی چهار ماه گذشته افتاد، میتوانیم این خودرو را با نام خودمان تولید و به بازار عرضه کنیم.
مدیر عامل ایران خودرو با بیان اینکه نباید صبر کرد، تا تحریمها تاثیر بگذارد و بعد از آن به دنبال خلاقیت برویم، افزود: باید طوری عمل کنیم که اگر چند سال دیگر خواستند تحریمها را شکنندهتر کنند، یا دیوانگی کنند و به ما حمله کنند، سد محکمی در برابر آنها باشیم.
وی با بیان اینکه در صنعت خودرو خودکفایی تا مرز 90 درصد نیز اتفاق افتاده است، گفت: ارتباط گستردهای با دانشگاهها داریم و هماکنون حدود 600 پروژه تا مرحله تایید و تجاریسازی در صنعت با دانشگاهها در حال اجرا است.
===============================
جواد نجمالدین امروز در همایش اقتصاد مقاومتی اظهار كرد: اگر تحریمها واقعا اثری را که دشمنان به دنبال آن هستند در اقتصاد کشور داشت، باید این آثار را در صنعت خودرو مشاهده میکردیم، اما نه تنها تاثیری در این صنعت نداشت، بلکه تولید خودروی کشور نیز در حال افزایش است.
!!!!!!!!!!!!!!! جدی میگی؟؟؟؟؟؟ یعنی شما اثرش رو مشاهده نکردی و اثری نداشته تحریم !!!!! جلل خالق !!!!
پس باید ما هم دیدمون رو به این گروه عوض کنیم !!!! اگه اینطوریه؟؟
===============================
راستی یه خبر یا شایعه اومده که ایران خودرو 3 شیفت داره کار میکنه؟؟ دوستان درسته این یا شایعست؟ اگه درسته که باید نگاه دیگری به این گروه داشت...
///
نظر
-
من که به قصد نوسان وارد عپینو شدم. اونم سنگین! دیدم 235 حمایت خوبیه و از طرفی برخیا خوب حمایتش میکنن! قندی ها هم دارن هی منفی میخورن اگه تا دوشنبه ادامه دار باشه واردشون میشم. سیمانی ها هم دیگه یواش یواش دارن خشک میشن.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
سلام
چهارشنبه موندم تو صف خرید خودرو:))
دو هفته پیش اگه کسی میگفت بیا خودرو بخر 80 عمرا میخریدم الان خوابیدم توصفش
عجب دنیاییه:p
خاور و خودرو همه سه شیفت بودن به خاطر رکودی که داشتن یه شیفت رو حذف کرده بودن که با از سرگیری تولید دوباره به حالت عادی در اومده
---
ایران خودرو پنجشنبه و جمعه رو کار اعلام کرده و کارکنان باید برن سر کار! هدف اینه تا پایان سال تا اونجا که میشه از فرصت استفاده کنن و آمار تولید سال 91 رو بهبود ببخشن
تو مدت رکود شرکت های خودرویی مخصوصا شرکت ها اقماریشون تعدیل نیرو زیادی داشتن که اینم میتونه هزینه هاشون رو تا حد زیادی کم کنه (هر چند نامردیه خوشحال بودن از این امر!)
---
سایپا هم امروز یه قرار کاری داشتیم که یکی از مهندسای سایپا هم اونجا بود، ایشونم گفت کار شروع شده
---
خاور هم داره یکی یکی هوو دار ها رو دعوت میکنه و با من بمیرم تو بمیری ازشون رضایت میگیره و یه مبلغی بهشون میده خیلی کمتر از مقدار جریمه. مختارشون میکنه به پول نقد یا دادگاه کشی و بروبیا!
----
چهارشنبه هم رفتم تالار کرج ببینم جو تالار چطوره ! اونجا کسایی هستن که عمرشون اصولا 4 برابر ماهاست و بیشتر از قشر بابابزرگ ها بودن ماشالا خدابرکت بده بهشون کم پول هم ندارن، با هرکدوم صحبت کردم به آینده خودرویی ها خوشبین بودن و میگفتن دیگه هر چی بشن ازین قیمتها پایین تر نمیان، خبهمن بیشتر در موردش اونجا صحبت میشد
----
با همه این حرفا همچنان حکم خودم مثل اون مارگزیده کذایی میمونه که ریسمون سیاه سفید جلوشه هنوز شک داره که ماره یا ریسمون! کاش مار باشه و مثل سابق اژدها نباشه>:)
----
چهارشنبه فباهنر منفی خورد اگه شنبه هم منفی بخوره و بیاد زیر صد در خریدش شک نمیکنم. سوپر کم ریسک ترین سهم بازاره به گمانم برای نوسان گیری
مثل کش تنبونه هر جا باشه ولش کنی برمیگرده به 100 :pآخرین ویرایش توسط izmo؛ 2012/11/30, 01:05.ما سهامداران کارآفرین هستیم...
نظر
-
در اصل توسط izmo پست شده است View Postسلام
چهارشنبه موندم تو صف خرید خودرو:))
دو هفته پیش اگه کسی میگفت بیا خودرو بخر 80 عمرا میخریدم الان خوابیدم توصفش
عجب دنیاییه:p
خاور و خودرو همه سه شیفت بودن به خاطر رکودی که داشتن یه شیفت رو حذف کرده بودن که با از سرگیری تولید دوباره به حالت عادی در اومده
---
ایران خودرو پنجشنبه و جمعه رو کار اعلام کرده و کارکنان باید برن سر کار! هدف اینه تا پایان سال تا اونجا که میشه از فرصت استفاده کنن و آمار تولید سال 91 رو بهبود ببخشن
تو مدت رکود شرکت های خودرویی مخصوصا شرکت ها اقماریشون تعدیل نیرو زیادی داشتن که اینم میتونه هزینه هاشون رو تا حد زیادی کم کنه (هر چند نامردیه خوشحال بودن از این امر!)
---
سایپا هم امروز یه قرار کاری داشتیم که یکی از مهندسای سایپا هم اونجا بود، ایشونم گفت کار شروع شده
---
خاور هم داره یکی یکی هوو دار ها رو دعوت میکنه و با من بمیرم تو بمیری ازشون رضایت میگیره و یه مبلغی بهشون میده خیلی کمتر از مقدار جریمه. مختارشون میکنه به پول نقد یا دادگاه کشی و بروبیا!
----
چهارشنبه هم رفتم تالار کرج ببینم جو تالار چطوره ! اونجا کسایی هستن که عمرشون اصولا 4 برابر ماهاست و بیشتر از قشر بابابزرگ ها بودن ماشالا خدابرکت بده بهشون کم پول هم ندارن، با هرکدوم صحبت کردم به آینده خودرویی ها خوشبین بودن و میگفتن دیگه هر چی بشن ازین قیمتها پایین تر نمیان، خبهمن بیشتر در موردش اونجا صحبت میشد
----
با همه این حرفا همچنان حکم خودم مثل اون مارگزیده کذایی میمونه که ریسمون سیاه سفید جلوشه هنوز شک داره که ماره یا ریسمون! کاش مار باشه و مثل سابق اژدها نباشه>:)
----
چهارشنبه فباهنر منفی خورد اگه شنبه هم منفی بخوره و بیاد زیر صد در خریدش شک نمیکنم. سوپر کم ریسک ترین سهم بازاره به گمانم برای نوسان گیری
مثل کش تنبونه هر جا باشه ولش کنی برمیگرده به 100 :p///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب اگه شرایط عوض شده باشه باید خرید از این گروه .........به هر حال سرمایه گذاری سمند هم خودش چند روز پیش عرضه کرد .......سرمایه گذاری سمند الکی فروش نمیزنه .....البته شاید شرایط عوض شده ...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب اگه شرایط عوض شده باشه باید خرید از این گروه .........به هر حال سرمایه گذاری سمند هم خودش چند روز پیش عرضه کرد .......سرمایه گذاری سمند الکی فروش نمیزنه .....البته شاید شرایط عوض شده ...
در اونج جو منفی یه جورایی با جمع اوری بالا معلوم بود خودرو رو نمیزارن زیر 100بره
یا خاور در 83تومان صف فروش بود فردا حدود 100 میشه 20درصد
دفعه قبل هم که نوسان خوبی دادن
از همین گروه خودرویی هم میشه نوسان خوبی گرفت
من که کمی در قیمتهای پایین (خاور 84تومانی و خودرو 106تومانی)برا یکی از دوستان خریدم که احتمالا در روزهای بعد بفروشم
به نظرم در اون قیمتها یکی از کمریسکترین گزینه ها بودن دیگه شرکت منفجر هم میشد من ارزش ایران خودرو رو زیر 100 نمیدونمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
کلا روند معاملاتی سمند همین هست تو روزهای صف خرید میفروشه اما نه اونجوری که صف داغون شه از قدیم همین بودهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
نقل قول از گل اقا :سعید جون مخلصیم
داری خگستر . رفت برای 260 بدون فروش پارسیان
فعلا ارسال گزارش افتضاح خودرو به تعویق افتاد شش ماه اول 400میلیارد زیان
بنظرم این هفته بده بده اساسی داشته باشیم
اون داستان هم هنوز در فروشش مردد هستم میدونی که بتا منفی بخصوص اینکه حال پسر عموهاش خیلی خوبه لامذهب وقتی میپره میره برای 6و7 روز پرواز
این ولغدر شنیدم قرار بعد ازمدتها حال بده
واقعا وپترو گوری هست که توش مرده نیست
==============
البته این در حد نقل قول و شنیده هست .ممکنه درست باشه ممکنه غلط ...........
گه این درست باشه این اقای مدیر عامل ایران خودرو رو خدا هدایش کنه ....چون خیلی ها با این مصاحبه زیر تصمیم میگیرن
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/30, 19:40.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنقل قول از گل اقا :
البته این در حد نقل قول و شنیده هست .ممکنه درست باشه ممکنه غلط ...........
گه این درست باشه این اقای مدیر عامل ایران خودرو رو خدا هدایش کنه ....چون خیلی ها با این مصاحبه زیر تصمیم میگیرن
در نیمه اول سال تولید نصف شده و بخشی از اونم نفروختن که بعد از افزایش نرخ بفروشن
ولی الان رشدشون بخاطر در کف تاریخی قرارگرفتن/افت نسبی دلار/افت نسبی مواد اولیه در بورس کالا/احتمال فروش وپارس و همچنین افزایش تولید به نسبت اوج افت تولید است.
قبلا هم گفته شد چون افت شدید داشتن و چیزی برا از دست دادن نبود ولی با کمترین خبر مثبت بالا میان که اومدن حدود 20 درصد
البته الان مجدد نمیخرم و همون مقداری که دارم رو قصد فروش دارم ولی رشد خودریی ها در روزهای اخیر کاملا مطابق انتطار بوددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاینکه خودرو در گزارش 6ماهه زیان محقق کنه که از بدیهیات است
در نیمه اول سال تولید نصف شده و بخشی از اونم نفروختن که بعد از افزایش نرخ بفروشن
ولی الان رشدشون بخاطر در کف تاریخی قرارگرفتن/افت نسبی دلار/افت نسبی مواد اولیه در بورس کالا/احتمال فروش وپارس و همچنین افزایش تولید به نسبت اوج افت تولید است.
قبلا هم گفته شد چون افت شدید داشتن و چیزی برا از دست دادن نبود ولی با کمترین خبر مثبت بالا میان که اومدن حدود 20 درصد
البته الان مجدد نمیخرم و همون مقداری که دارم رو قصد فروش دارم ولی رشد خودریی ها در روزهای اخیر کاملا مطابق انتطار بود
مشکل اینجاست که چگونه سازمان با خودرو برخورد نمیکنه و چرا گزارشش رو سایت نمیاد
اگر تعدیل منفی داره که قطعا" هم داره چرا نمادش بسته نمیشه؟
متاسفانه سازمان به صورت سلیقه ای با شرکتها برخورد میکنه
با سپاسThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاینکه خودرو در گزارش 6ماهه زیان محقق کنه که از بدیهیات است
البته الان مجدد نمیخرم و همون مقداری که دارم رو قصد فروش دارم ولی رشد خودریی ها در روزهای اخیر کاملا مطابق انتطار بود
9 ماهه بیاد بهتر میشه نظر داد ......البته که این گروه هم افت خودشون رو کردن و پیش خور کردن .....
انشالله که خبر های خوبی از این صنعت بیاد و سهامداران این گروه هم سود کنن وتولید هم بالا بره و از این افزایش قیمت ها هم استفاده کنن........///
نظر
-
کمرجان هم خوب افتاده تو دور صعود ........البته گویا طرح توسعه ای چیزی داشته یا خبرایی در دلش هست ......
سهم خوبیه ..البته فردا هم احتمالا صف خرید هست .........کمرجان وقتی استارت بزنه کمتر از 20 درصد نمیده ..........البته سهم کوچکیست ولی حاشیه سودش نسبت به فروش شرکت خوبه .....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/30, 20:51.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکمرجان هم خوب افتاده تو دور صعود ........البته گویا طرح توسعه ای چیزی داشته یا خبرایی در دلش هست ......
سهم خوبیه ..البته فردا هم احتمالا صف خرید هست .........کمرجان وقتی استارت بزنه کمتر از 20 درصد نمیده ..........
میثم جون خبر معامله بلوکی
گویا روی 1000 معامله بلوکی انجام خواهد شد
نظر
نظر