نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
    [/b]
    با درود
    حق با شماست اما به گمان من بلد بودن در چنين شرايطي لازم است و نه كافي. چرا كه منفي شدن بازار اغلب غير منتظره است و سهامدار حقيقي لزوماً نقد نيست تا به محض منفي شدن شروع به كاهش ميانگين خريد خود يا مفت خريدن سهام بپردازد. اما حقوقي ها كه سرمايه زيادي در اختيار دارند..

بله موافقم و مقصود از "از ما بهترون" نیز همان سرمایه های لایتناهی بود... البته با مرور زمان و کسب تجربه به این نتیجه رسیده ام که "همیشه" حدود 20% درصد نقد باشم
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

یاسر جان به نظرت بازار کی برمیگرده؟
      من نظرم روی شنبه اخر وقته . البته یه پله غاذز هم خریدم امروز خیلی ریسک کردم (-:
      ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        یاسر جان به نظرت بازار کی برمیگرده؟
        من نظرم روی شنبه اخر وقته . البته یه پله غاذز هم خریدم امروز خیلی ریسک کردم (-:
        میدونی میثم جان چی این بازار خوبه؟ تو رو آبدیده می کنه در برابر بدتربن شرایط! اون هم به کرات این کارو انجام میده! از ابتدای سال 90 تا الان این دفعه چهارم یا پنجمه که این شرایط اتفاق می افته! تا حالا دو تا دعوای بزرگان داشتیم (که یکیش خیلی دعوا بود)، یه بار امریکا به ایران حمله کرده و یه بار هم اسرائیل، 1 بار کلاهک هسته ای ساختیم، یه بارم که تحادیه اروپا از هم پاشیده و همشون نابود شدند!
        تو همه این شرایط بیش از 3روز نبوده این شرایط (بیشتر 2روزه بوده و در 1-2مورد بود که 3روز طول کشید) البته منطقیه خوب! مثلا توی سهمی مثل ملی مس انقدرررررر حقوقی تو صف نشسته که بیاد جز سهامدارها که نگو!! بنابراین یه اصلاح 8-7 درصدی خیلی هارو ترغیب به خرید امثال این سهم های با بنیادی وقوی میکنه و این افزایش تقاضا در لیدرها بازار رو برمی گردونه. اولین صف خریدها همیشه متعلق به سهم های محکم بازاره + حق تقدم های آب نباتی که بعضا ممکنه در یک روز 16 درصد نوسان داشته باشند...

در عجبم از این که باااااااز هم سناریویی میاد و ما هم سهام خود را تقدیم می کنیم و بااااز هم در صف خرید آن را می خریم و بااز هم این روند ادامه دارد...

نظر

• amir26
          عضو عادی
          • Sep 2011
          • 82

امروز توی بازار شاهد صفهای فروش اجساسی اکثر سهام داران بودیم ورسیدن به کف سهم ها با توجه به افت چند روز اخیر در روزهای اینده شاهد افزایش تقاضا ومثبت شدن بازار وجود دارد امید وارم دوستان خرید خوب انجام داده باشند یا سهم خود را در منفی امروز نفروخته باشند موفق وپر سود باشید

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Aug 2025
            • 1050

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
            میدونی میثم جان چی این بازار خوبه؟ تو رو آبدیده می کنه در برابر بدتربن شرایط! اون هم به کرات این کارو انجام میده! از ابتدای سال 90 تا الان این دفعه چهارم یا پنجمه که این شرایط اتفاق می افته! تا حالا دو تا دعوای بزرگان داشتیم (که یکیش خیلی دعوا بود)، یه بار امریکا به ایران حمله کرده و یه بار هم اسرائیل، 1 بار کلاهک هسته ای ساختیم، یه بارم که تحادیه اروپا از هم پاشیده و همشون نابود شدند!
            تو همه این شرایط بیش از 3روز نبوده این شرایط (بیشتر 2روزه بوده و در 1-2مورد بود که 3روز طول کشید) البته منطقیه خوب! مثلا توی سهمی مثل ملی مس انقدرررررر حقوقی تو صف نشسته که بیاد جز سهامدارها که نگو!! بنابراین یه اصلاح 8-7 درصدی خیلی هارو ترغیب به خرید امثال این سهم های با بنیادی وقوی میکنه و این افزایش تقاضا در لیدرها بازار رو برمی گردونه. اولین صف خریدها همیشه متعلق به سهم های محکم بازاره + حق تقدم های آب نباتی که بعضا ممکنه در یک روز 16 درصد نوسان داشته باشند...

در عجبم از این که باااااااز هم سناریویی میاد و ما هم سهام خود را تقدیم می کنیم و بااااز هم در صف خرید آن را می خریم و بااز هم این روند ادامه دارد...
            تحليل قابل تأملي است و پيشنهاد مي كنم يك نسخه از اين پست را هم در تاپيك روانشناسي بازار سرمايه قرار بدهم آنجا گفتگو كنيم.
            هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
              تحليل قابل تأملي است و پيشنهاد مي كنم يك نسخه از اين پست را هم در تاپيك روانشناسي بازار سرمايه قرار بدهم آنجا گفتگو كنيم.
              با کمال میل جناب ناشناس

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

فولای داره به قیمت های جذابی نزدیک میشه که من یکی نمیتونم بیخیال این قیمتش بشم. (-:
                بترانس هم داره وسوسم میکنه
                میترسم فردا بخرم پس فردا گزارش اژانس بیاد این جماعت صف نشین 5 درصد پایین تر خالی کنن .
                روی 220-215 منتظر فولای میمونم اگه نیومد و جا گذاشت مارو هم اشکالی نداره چیزی که زیاده سهمه (-:
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/07, 18:21.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

من امروز فروم خریدم ولی چون ریسکش خیلی زیاد بود و ممکن بود شما بخندین به من (-: برای خرید این سهم و بگید این چه سهمیه دیگه (- : معرفی نکردم موقع بازار.
                  ولی به نظر فردا هم صف خرید باشه . هر چند عرضه ها خیلی زیاد خواهد بود فردا به نظرم و نمیزارن رشد کنه ولی اونایی که امروز خریدن فک کنم فردا هم حمایت کنن.
                  دفعه پیش که خریدم 30 درصد گرفتم ازش این دفعه ببنیم چقدر میده.
                  شاید زیان ده باشه ولی برا من از صد تا فولاد -غدیر و سایپا ارزشمند تره (-:
                  البته ابن دفعه خریدم که بعد مجمع بفروشم ولی خیلی ریسک کردم ممکنه 10-12 درصدی بیاد پایین ولی پایینترش بعیده
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/12, 12:19.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

برای فردا فنوردح تو منفی کامل یا منفی چشمک میزنه ولی بازهم ریسک داره (-: ولی برمیگرده بالا به نظرم چند روز باید صبر کرد روش تا فنورد بره تو گره شاید هم نره و یهو بیان صفشو جمع کنن ولی این کار عاقلانه نیست که بیان صفو یهو جمع کنن و من انتظار گره رو دارم . بعدش بازی سهم دیدنیه (-:
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

توی تالار بورس یه نفر امروز در مورد فروم این اطلاعات رو داده. فک کنم رو دستم باد کنه این دفعه ( فدای سرم با مسئولیت خومدم خریدم (-: )
                      )-------------------------------------------------------------------------
                      دوستانی که یک نیم نگاهی به فرومولیبدن دارند
                      کمی دست نگهدارند خبرهای دقیقی از وضعیت کارخانه دارم.
                      در حال حاضر کارخانه در زیان شدید به سر میبرد
                      به کارکنانش چند ماه است که حقوق نداده است
                      همین الان که این مطلب را به شما میگویم کارخانه پلمپ شده و هیچ تولیدی ندارد
                      خواهش بنده این هست که دوستان به سرعت از این سهم خارج شوند تا اسیر سفته بازی یک عده از خدا بی خبر نشوند
                      فرو مولیبدن حتی روی کاغذ هم چیزی برای عرضه ندارد .
                      ------------------------------------------------------------------------

البته مدیر عامل فروم اینقدر وقت شناس هست که اگه کارخونه تعطیل باشه بیاد شفاف سازی کنه کما این که موقع رشد سهم دوبار شفاف سازی کرد.(-:
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/12, 15:22.
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

سلام دوستان امروز روز نواسانگیریه . سهم هایی که من دنبالشم امروز تو منفی
                        سفارود- فنوردح- غشان - فولای -کاذر-فسرب- وشمالح-سمگا-
                        شاید فاراک-بکاب-حق زامیاد -وملت شفارس تپمپی افرانت

البته بیشتر نطرم روی اونایی که با سبز نشون دادم . تا ببینیم قسمت چی باشه . خرید سهام های بالا بستگی به جو و صف ان ها داره لذا مسئولیت خرید با خودتونه.

گزینه اول هم رو هم فنوردح در نظر گرفتم (-:
                        موفق باشید
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

دوستان انلاین شما درسته؟ چه شانسی داریم ما باز اه .
                          :((:((:((
                          ای لعنت به انلاین بانک کشاورزی
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/14, 08:31.
                          ///

نظر

• بابي چارلتون
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 993

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            دوستان انلاین شما درسته؟ چه شانسی داریم ما باز اه .
                            :((:((:((
                            ای لعنت به انلاین بانک کشاورزی
                            آقا مال من هم خرابه
                            گفتم شايد از اينترنتم باشه ، پس سراسري هست ، مجبوريم زنگ بزنيم کارگزاري امروز برامون بخره :d:d:d:d

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

درست میشه من شده 11 انلاینم درست بشه تا 12 یه نوسان میگیرم امروز کلاس نرفتم که نوسان بگیرم (-: نوسان خونم اومده پایین=))
                              برا همینه فنوردح تا الان خریداری نداره=))=))=)) انلاین ها درسته بشه میان (-:
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
                                Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.agribourse.com Port 80
                                --------------------

خدمات موقتا در دسترس نیست

سرور به طور موقت قادر به سرویس درخواست به علت خرابی نگهداری و یا مشکلات ظرفیت خود است. لطفا بعدا دوباره تلاش کنید.
                                Apache/2.2.3 (لینوکس) و سرور در www.agribourse.com
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X