کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فلاح جان احتمالا ببنده و بودجشو بر اساس نرخ جدید ارائه بده.
مثل سیمانیا چند ماه پیش
خدا کنه که نبنده تا کمی اضافه بکنیم
من این سهمو دارم ولی به تعداد دلخواهم نیست
البته بعد اومدن این خبر میگم که به تعداد دلخواهم نیست
خدا کنه فردا فرصت بده تا کمی بخریم
با خودم قرار گذاشته بودم تا وقتی تحلیلی از سهم نداشته باشم اینجا مطلب نزنم. این افزایش نرخ تاثیرش خیلی قابل توجه خواهد بود چون حاشیه سود شرکت بالا نیست و به نظرم اگه اخفای اطلاعات نکنند باید تعدیل درست حسابی بدند. گزارش 12 ماهه هم گویای وضعیت مناسب شرکته، افزایش چندصد درصدی سود عملیاتی و....
قطعا هم فرصت خرید خواهد داد برای کسانی که جا مونده باشند
با خودم قرار گذاشته بودم تا وقتی تحلیلی از سهم نداشته باشم اینجا مطلب نزنم. این افزایش نرخ تاثیرش خیلی قابل توجه خواهد بود چون حاشیه سود شرکت بالا نیست و به نظرم اگه اخفای اطلاعات نکنند باید تعدیل درست حسابی بدند. گزارش 12 ماهه هم گویای وضعیت مناسب شرکته، افزایش چندصد درصدی سود عملیاتی و....
قطعا هم فرصت خرید خواهد داد برای کسانی که جا مونده باشند
يه چيزي بگم شايد باورتون نشه ولي امروز صبح خواب يه تعديل تپل توي شپارس ديدم كه از خواب پريدم
گفتم اين چيزا حرفه ولي انگار داره به واقعيت ميپيونده........مبلغشو نميگم ولي عدد عجيبي بود>:d<
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
بعید میدونم مرتضی جان، چون مثل سیمانی ها گروه منسجمی ندارند که همه رو با هم ببندند. به نظرم بره تا مجمع همون جا با تعدیل بیاد بیرون (البته ترجیح میدم این جوری باشه);)
بعید میدونم مرتضی جان، چون مثل سیمانی ها گروه منسجمی ندارند که همه رو با هم ببندند. به نظرم بره تا مجمع همون جا با تعدیل بیاد بیرون (البته ترجیح میدم این جوری باشه);)
مرسی سید جون
از انتخاب اسم جدید برای بنده هم ممنونم
دوستان حداقل شما هم به حجم کمک کنین
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
امروز من ۲۰۰۰۰تا از حجم دادم ولی حداقل شما هم کمی کمک کنین تو حجم
اقا مصطفی اقا یاسر کاربر خودشکوفایی،کاربر اسطوره بابا یه ۵تا حداقل بدین از حجم
دوستان حداقل شما هم به حجم کمک کنین
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
امروز من ۲۰۰۰۰تا از حجم دادم ولی حداقل شما هم کمی کمک کنین تو حجم
اقا مصطفی اقا یاسر کاربر خودشکوفایی،کاربر اسطوره بابا یه ۵تا حداقل بدین از حجم
فلاح جان نزدیک مجمعه و بعد مجمع بدون محدودیت نوسان بازمیشه...
سهماتو هدر نده برادر;)
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر