در اصل توسط eli77 پست شده است
View Post
بين المللي محصولات پارس ( شپارس )
Collapse
X
-
در اصل توسط javad60 پست شده است View Postآقای یاسر شریعت میگفت احتمالا خرداد 92
کدال زده از 1392.04.12
اصلا" همیشه منبع زمان پرداخت سود سایت کدال هست .
زمانبندي پرداخت سود دوره 12 ماهه منتهي به 1391/06/31
آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/02/24, 09:06.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
خب وقتی کدال زده از 1391.04.12 ، اونوقت شما میفرمایید از خرداد ماه !!
اصلا" همیشه منبع زمان پرداخت سود سایت کدال هست .
زمانبندي پرداخت سود دوره 12 ماهه منتهي به 1391/06/31
خوب باید این فرقها بین کسی که اینهمه ستاره داره با یه عضو عادی باشه دیگه :)
ممنون از اصلاح حرفم و راهنماییت
نظر
-
خوبی از حد بگذرد....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postاحسنت بر مصطفی عزیز...
منم دقیقا همین احساس بهم دست داد!
ضمنا قدر خوبی هر کسی رو میدونم و خوشبختانه مثه شما زود نتیجه گیری وقضاوت نمیکنم و با قضاوتم به کسی توهین....[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postخب احساسای اشتباه به جفتتون دست داد. چون منظور من اونایی که سود رو قراره بدن بود نه سید یاسر. همه میدونن من همیشه بهشون ارادت دارم و از روز اول که اومدم اینجا با ایشون در ارتباط بودم.
ضمنا قدر خوبی هر کسی رو میدونم و خوشبختانه مثه شما زود نتیجه گیری وقضاوت نمیکنم و با قضاوتم به کسی توهین....
چه توهینی کردم من؟!به کی اصلا؟!!!!!تمام سال من بی تو...
نظر
-
تعدیل 98 درصدی شپارس نسبت به گزارش قبلی:
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
مبارک سهامدارای صبور شرکت
علی الخصوص مصطفی مصری پور عزیز که سهم رو معرفی کرد
نظر
-
در اصل توسط safaklar پست شده است View Postتعدیل 98 درصدی شپارس نسبت به گزارش قبلی:
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
همیشه خوش خبر باشی
شاد و سلامت باشی
نظر
-
در اصل توسط safaklar پست شده است View Postتعدیل 98 درصدی شپارس نسبت به گزارش قبلی:
من همیشه منت دار مهرانم.
این زیرخاکی مختص مهرانه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
تبريك به استاد زير خاكيا مهران عزيز و مصطفي عزيز و همه دوستان شپارسي
بالاخره مزد صبرمونو گرفتيم فقط خداكنه بازگشايي مناسبي داشته باشه
اين هم هديه ديگه از بروبچ لارج اصفهاني باز بياين بگين اصفهانيا خصيص هستن;)شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
جا داره همینجا از مهران عزیز که استارت تحلیل شپارس در قیمت 170 تومن رو زدند و به نتیجه رسید تشکر کنم
واقعا ایشون استاد اینگونه تحلیل ها هستند.کپشیر و کمنگنز و پتایر ایشون هم هنوز از یادها نرفته و امیدواریم بتونیم بار دیگه از تحلیلهای ایشون که در این فروم نیستند و در فرومهای دیگر نیز خیلی کم هستند نهایت استفاده را ببریم
فقط تنها چیزی که باید بگم اینکه یادمه از مهران پرسیدم سهم به محدوده 200 رسیده و فک نمیکنی زمان خروجه و ایشون گفتند من این سهم رو زیر 300 نخواهم فروخت و تازه دارم به حرفش میرسم
از مصطفی و یاسر عزیز هم باید تشکر کرد که در این فروم و فرومهای دیگر مهران رو در این تحلیل یاری کردند
ولی در مورد سهم باید بگم شاید بخاطر جو منفی بازار زیر 250 و شایدم با پی به ای زیر 4 باز شه ولی واسه میان مدت به قول آقا مهران میشه رو سود 75 تا 85 تومنی سهم حساب باز کرد
موفق باشید
نظر
نظر