کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خداييش ديگه دارم كلافه ميشم ..... بازار با اين رشد شارپي .....شيران كه چه عرض كنم موشان ..... داره مياد پايين همچين كه ادم شك ميكنه اصلا اي پي اسش داشته باشه !!!! عجب حقوقي كثيفي داره اين سهم .... به امان خدا ول كردن سهم رو ....؟؟ با اينكه ٥٠ درصد سبدم اين موشانه نميدونم چرا نميتونم بفروشمش .... هرروز كف جديدي ميسازه ميگم حيفه ..... البته تجربه بهم ثابت كرده وقتي تمام تايپيك ها جو منفي و پراز خبرهاي بد راي سهمي نوشته ميشه .... تازه اول بازي شروع ميشه .....نتيجه گيري با دوستان عزيز
دوست عزیز در یکی دو روز گذشته حقوقی خوب داره میخره و مطمئن باش اگه خبری توی این سهم نبود خودشون را معطل این سهم نمیکردند
دوست عزیز در یکی دو روز گذشته حقوقی خوب داره میخره و مطمئن باش اگه خبری توی این سهم نبود خودشون را معطل این سهم نمیکردند
حقوقی خوب میخره چون اگه نخره ممکنه سهم تو صف فروش قفل بشه! قیمت تعادلیش تا مجمع به نظرم بین 2800 تا 3000 تومنه. واقعا بی لیاقتی زیبنده مجموعه صنعت و معدن و زیرمجموعه هاشه!
سلام بر دوستان
این سهم روی 3000 تومان حمایت بسیار قوی داره و برگشت روندش تقریبا قطعیه
ضمن اینکه تا پایان سال مالی اش یه تعدیل دیگه داره و مجمع افزایش سرمایه اش هم 26 اسفند تشکیل میشه
اکیدا توصیه به خرید دارم
من چند هفته پیش شیران رو روی 3600 رد کردم رفت و بازم سود 10 درصدی عایدم شد و راحت شدم از این سهم پر دردسر ، اومدم روی شپدیس همون روز خرید کردم و 4 روز بعد با 10 درصد سود فروختم و بعدش روی بترانس سرمایه گذاری کردم و کمتر از 15 روز نزدیک 20 درصد رشد داشت برام
شیران سهم خوبیه ولی باید پاش موند و اگر بخوای کوتاه مدت نتیجه بگیری نتیجه نمیده و سهام های دیگه تو کوتاه مدت خیلی بهتر از این عمل میکنند
[CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]
از ما گفتن که این سهم فعلا تا پی بر ای نگیره بالایی نداره
قیمت امروز 13 آذر رو هم ثبت میکنم 3150 تومان تا ببینیم چقدر گین میدهد. (اگر بخواهد بدهد البته تا بعد از مجمع تا قبلش هیچ خبری نیست)
نمی دانم شیران چه مرگشه.
شش ماهه بخاطر چندر غاز تعدیل یا افزایش ما را میخ کرده.
سه هفته پیش سمگا خریدم و الان تو 85% سودم ولی روی این یکی درجا می زنم.
اصلا به بازار کاری ندارد، مثل یک مگس حرکت می کند، اصلا معلوم نیست کدام طرف می خواهد برود.
شیران سود هر سهم سال مالی آتی خود را در اولین پیش بینی 4031 ریال اعلام کرده است که نسبت به پیش بینی سال 92 افت 46 درصدی داشته است
چند نکته در رابطه با شرکت لازم است ذکر شود
تولید شرکت در سال 93 نسبت به سال 92 با رشد بیش از 10 درصدی پیش بینی شده است ولی مقدار فروش با افت 5 درصدی همراه شده است.مقدار تولید در سال 92 مقدار 325.5 هزار تن پیش بینی شده مقدار فروش 388.8 هزار تن می باشد.برای سال 93 در حالی مقدار تولید 359.5 هزار تن پیش بینی شده است که مقدار فروش 369.3 هزار تن پیش بینی شده است.بنابراین احتمال افزایش فروش شرکت تا پایان سال بسیار محتمل می باشد
نرخ های فروش برای سال 93 نسبت به سال 92 افزایش داشته است ولی نرخ های فعلی بالاتر از نرخ های بودجه هستند و این عامل نیز فاکتوری مهم در تعدیل مثبت شرکت می باشد
در بخش مواد اولیه نرخ خرید نفت سفید نسبت به نرخ سال قبل در محدوده مناسبی لحاظ شده است
در بخش صادرات برای سال 93 حدودا 217 میلیون دلار صادرات پیش بینی کرده است که این رقم در سال 92 276.6 میلیون دلار می باشد.نرخ دلار در بودجه 93 مبلغ2950 تومان در نظر گرفته شده است که در صورت افت دلار در سال آتی مسلما افزایش صادرات این کاهش نرخ را جبران خواهد کرد
شرکت طرح های توسعه مهمی نیز دارد از جمله طرح تکمیل ظرفیت تولید دو برابری LAB که در سال 94 به بهره برداری می رسد و اثرات بسیار مثبتی بر سود شرکت دارد.برای سال جاری نیز سه طرح دارد که به بهره برداری می رسند
نتیجه اینکه شرکت در حالتی محتاط برای سال 93 می تواند بین 750 تا 800 تومان به ازای هر سهم پیش بینی کند
در خصوص احكام قانون بودجه سال 1392 كل كشور و نامه معاونت ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور، واردات 5 فراورده نفتي شامل بنزين، نفت سفيد، نفت گاز، نفت كوره و گاز مايع توسط شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران و شركت هاي تابعه وزارت نفت در سال جاری، بر اساس حكم جزء (12) بند (3) قانون بودجه سال 1392 كل كشور و نظريه فوق الذكر معاونت ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور، مشمول ماليات بر ارزش افزوده و عوارض موضوع قانون ماليات بر ارزش افزوده تا پايان سال 1392 نمی شود.
اثر این اتفاق در بند حسابرس شیران مبنی بر ذخیره مالیات بر ارزش افزوده نفت سفید قابل مشاهده است!
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
در خصوص احكام قانون بودجه سال 1392 كل كشور و نامه معاونت ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور، واردات 5 فراورده نفتي شامل بنزين، نفت سفيد، نفت گاز، نفت كوره و گاز مايع توسط شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران و شركت هاي تابعه وزارت نفت در سال جاری، بر اساس حكم جزء (12) بند (3) قانون بودجه سال 1392 كل كشور و نظريه فوق الذكر معاونت ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور، مشمول ماليات بر ارزش افزوده و عوارض موضوع قانون ماليات بر ارزش افزوده تا پايان سال 1392 نمی شود.
اثر این اتفاق در بند حسابرس شیران مبنی بر ذخیره مالیات بر ارزش افزوده نفت سفید قابل مشاهده است!
جناب مصری پور همانطور که در متن خبر اومده واردات از مالبات بر ارزش افزوده معاف هست. نه فروش توسط شرکت های پالایشی داخل.
شیران خوراک خودش که نفت سفید هست از محصولات پلالایشگاه اصفهان هست که شامل مبحث واردات نفت سفید نمیشود.
الیته استباط بنده این هست. شاید هم اشتباه کنم
نظر