صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • cler
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 33

با سلام خدمت دوستان
    دوستان از بابت حقوقی خیالتون راحت باشه چون این اولین حمایتش بود که تازه بازیش رو شروع کرده.در مورد این عالمی هم خدمتتون بگم که ایشان آدم معلو م الحالی هستند.کلا با 50 میل سرمایه هر روز میاد میگه 100000 تا کروی خریدم یا قنقش خریدم جالبه که یه مدت قبل میگفت 1 میل فاراک خریدم.کلا کارشم شده بدگوئی از مدیران باما تو تالار همسایه میدونید چرا؟چون ایشون کلا 20000 تا باما تو قیمتهای 2600_2700 داشته که 15000 سهمشو حوالی 1500 فروخت تا مثلا به خیال خودش رو 900 سوار بشه ولی بعدش بدلیل نداشتن نقدینگی و صف شدن باما نتونست سوار بشه.از دوستان تقاضا دارم برای سلامتیشون دعا بفرمائید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

دوست عزیز cler جان؛ صحیح نیست در جایی که طرف مورد اتهام قدرت دفاع نداره بهش حمله کنیم حتی اگه مطمئن باشیم که مقصر باشه[-(
      این تاپیک سعی بر این داشته که تنها مطالب مرتبط با سهم و شرکت درش بحث بشه. از این که به جمع ما پیوستید و "باما" شدید خوشحالیم. امیدواریم از دانش و تجربه شما هم بتونیم استفاده ببریم.>:D< سهم هم اگه خدا بخواد راه خودش رو پیدا کرده. صف خرید 15-16 میلیونی واسه سهم 2000 تومانی گویای خیلی چیزها بود امروز اول وقت...;;)
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• رهگذار
        عضو فعال
        • May 2011
        • 433

سلام دوستان:x:x:x
        آخرین ویرایش توسط رهگذار؛ 2012/01/10, 11:08.
        کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

إهمم! 60 تا دیگه حرومش کردند که اون مقاومت 2000 تومانی هم به رحمت ایزدی بپیوندد!;;)

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            إهمم! 60 تا دیگه حرومش کردند که اون مقاومت 2000 تومانی هم به رحمت ایزدی بپیوندد!;;)
            آره این مقاومت2000 تومانی واقعا" خیلی اعصاب خورد کن بود <:-p انشاا... رفتیم مقاومت 2500 رو هم رد کنیم =p~

نظر

• cler
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 33

سید جان حرف شما متین دوست عزیز ولی کسی که به این راحتی میاد دروغ میگه بعدم که دروغش رو میشه با پر روئی تمام میاد میگه مردم از خنده که همتون رو سر کار گذاشتم دیگه اصلا جای دفاع نداره.
              .در مورد هدف تاپیک نیز حتما همین طور است که شما می فرمائید و بنده نیز به همین قصد مهمان شما شده ام ولی خوب بعضی وقتها آدم نمیتونه بعضی چیزها رو تحمل کنه.

یاسر جان من مدت زیادی هست که بامائی هستم خدا رو شکر میانگین خریدم رو هم روی خوب قیمتهائی بستم.
              در هر حال از بذل عنایت شما کمال تشکر را دارم
              در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              دوست عزیز cler جان؛ صحیح نیست در جایی که طرف مورد اتهام قدرت دفاع نداره بهش حمله کنیم حتی اگه مطمئن باشیم که مقصر باشه[-(
              این تاپیک سعی بر این داشته که تنها مطالب مرتبط با سهم و شرکت درش بحث بشه. از این که به جمع ما پیوستید و "باما" شدید خوشحالیم. امیدواریم از دانش و تجربه شما هم بتونیم استفاده ببریم.>:D< سهم هم اگه خدا بخواد راه خودش رو پیدا کرده. صف خرید 15-16 میلیونی واسه سهم 2000 تومانی گویای خیلی چیزها بود امروز اول وقت...;;)

نظر

• cler
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 33

دوست خوبم مقاومت بعدی سهم روی 2200 می باشد که اگر یکشنبه سهم به گره بره این مقاومت هم براحتی شکسته میشه و سهم به سمت 2500 هجوم می بره
                در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                آره این مقاومت2000 تومانی واقعا" خیلی اعصاب خورد کن بود <:-p انشاا... رفتیم مقاومت 2500 رو هم رد کنیم =p~

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط cler پست شده است View Post
                  دوست خوبم مقاومت بعدی سهم روی 2200 می باشد که اگر یکشنبه سهم به گره بره این مقاومت هم براحتی شکسته میشه و سهم به سمت 2500 هجوم می بره
                  آره منم با احتساب گره شنبه گفتم ;;)

نظر

• cler
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 33

آقا به خدا شنبه تعطیله واسم جالبه که همه میگن شنبه سهم میره به گره :-/تو تالار همسایه هم همینطوره;)
                    در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    آره منم با احتساب گره شنبه گفتم ;;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

سید جان حرف شما متین دوست عزیز ولی کسی که به این راحتی میاد دروغ میگه بعدم که دروغش رو میشه با پر روئی تمام میاد میگه مردم از خنده که همتون رو سر کار گذاشتم دیگه اصلا جای دفاع نداره.
                      .در مورد هدف تاپیک نیز حتما همین طور است که شما می فرمائید و بنده نیز به همین قصد مهمان شما شده ام ولی خوب بعضی وقتها آدم نمیتونه بعضی چیزها رو تحمل کنه.

یاسر جان من مدت زیادی هست که بامائی هستم خدا رو شکر میانگین خریدم رو هم روی خوب قیمتهائی بستم.
                      @};- تاپیک متعلق به خودته کلر جان؛ ان شالله همه با هم به سود خوبی می رسیم و مزد صبرمون رو خواهیم گرفت;;)
                      خیلی موقع خوبی داریم میریم برای گره به امید خدا. این نشون میده اون کسی که اون بالا نشسته خوب می دونه کی حمایت رو شروع کنه;)

ناگفته نمونه صف فروش این طفیلی (کبافق) رو دیدم یکم ترسیدم باز همه بندو آب بدند! اما خدا روشکر به خیر گذشت. کبافق هم با حجم خوبی که معامله شد با آدم حرف می زد هر چند من فقط به دید نوسان نگاهش می کنم بر عکس باما:p

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

از همین الان میگم توی گره احتمالی یکشنبه در حوالی 2400 تومان احتمالا حجم معامله نسبتا بالا خواهد بود و دوستان مخیر هستند به خرید یا شناسایی سود. اونهایی که مثل ما 2700 ای هستند که حالا حالاها با سهم کار دارند;)

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

آقا به خدا شنبه تعطیله واسم جالبه که همه میگن شنبه سهم میره به گره :-/تو تالار همسایه هم همینطوره;)
                          همش هی یادم میره :">

نظر

• سپه
                            كاربر فعال
                            • Dec 2010
                            • 790

چی باید شما را صدا کنیم
                            کلر جان
                            اتفاقا به نظرمن در این محیط مجازی این جور دروغ گوییها و تحلیل های نادرست باید اطلاع رسانی شود
                            باشد که عده ای رستگار شوند( یا لااقل بیچاره نگردند)
                            اون همه به مدیران باما لقب دزد وبی لیاقت و.... دادن
                            ودر اخر دروغ
                            هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• موج سوار
                              ستاره دار (1)
                              • May 2011
                              • 327

ما اومدیم. رخصت!!!!!!!!!!!!!!!!!>:d<
                              فردا هم صف خرید باما تکان نمی خوره.
                              قیمت روی رسیده به 1940دلار یعنی 60دلار کشیده بالا!!!!!!!!!!
                              فردا صف باما دیدن داره بخدا
                              در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                              در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                              در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                              خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
                                ما اومدیم. رخصت!!!!!!!!!!!!!!!!!>:d<
                                فردا هم صف خرید باما تکان نمی خوره.
                                قیمت روی رسیده به 1940دلار یعنی 60دلار کشیده بالا!!!!!!!!!!
                                فردا صف باما دیدن داره بخدا
                                با سلام فقط اگر گزارش 9 ماهه با تعدیل همراه باشد و تکلیف روز چلسه افزایش سرمایه دیگر باید فقط به فکر مقاومت 2700 باشیم که اگر شکسته شود دیگر رفت برای 3300 اگر اشتباه نکنم از نظر تکنیکالی حال زمان همه هیچ را معلوم می کند با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X