آقا يكي پيدا بشه سهمشو بفروشه خريدار وارده فروشنده يوخده
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
-
به همه ی دوستان سلام و عرض ادب
بنده به دلیل مشکلات کاری فعلا تا مدت ها نمیتونم به صورت آنلاین بازارو رصد کنم و امروز اولین روز این وضعیت بود و الخیر فی ما وقع .
و اما امروز که رسیدم دیدم آنچه نباید میدیدم و قیمت روی 1055 و آخرش هم که روی 1031 دو تومن بود فکر کنم بسته شده . البته این جا داره برا رشد چند درصدی و لیکن این طلای خوشرنگ ارزش بالاتر از این ها رو داره . خوبه که از سهم حمایت بشه . البته قیمت هم جذاب میزنه تا که یکم رو به صعود حرکت کنه!
امیدوارم که رشد سریعی رو داشته باشه و تا شب عید یک عیدی تپل و مپل به دارندگان سهم وزین باما ارائه کنه.و اما باز شدن بافق هم دارای شگفتی بود . خوبه که اونم یواش یواش به سمت رشد و شکوفایی بره.
با آرزوی سلامتی .
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postدوستان بامایی سهمهای جدیدشان به پرتفویشان اضافه شده؟ مال من که اضافه نشده 8-|كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
سلام دوستان این تاپیک باید اینقدر پایین باشه برا من امروز یه تعداد حق تقدم باما توسایت اداره سپرده گذاری ثبت شده ولی نوشته حق تقدم باما
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postسلام دوستان این تاپیک باید اینقدر پایین باشه برا من امروز یه تعداد حق تقدم باما توسایت اداره سپرده گذاری ثبت شده ولی نوشته حق تقدم باماكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postجناب اکبری با عرض ادب من هنوز نتونستم با امور سهام تماس بگیرمكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر