تایدواتر خاورمیانه ( حتاید )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

امروز نخواستم درگیر حواشی شفاف سازی بشم و اول وقت در صف فروش قرار گرفتم و رفت سهمم

بعدا دوباره وارد میشم حتی شده بالاتر ولی با حاشیه کمتر...

اگر مشکلات اخیر که شفاف سازی کرده حل بشه سهم میتونه رشد بسیار خوبی داشته باشه و اگر نشه....
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 3yh
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 265

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      امروز نخواستم درگیر حواشی شفاف سازی بشم و اول وقت در صف فروش قرار گرفتم و رفت سهمم

بعدا دوباره وارد میشم حتی شده بالاتر ولی با حاشیه کمتر...

اگر مشکلات اخیر که شفاف سازی کرده حل بشه سهم میتونه رشد بسیار خوبی داشته باشه و اگر نشه....
      چه مشکلی .... مگه قضیه شفاف سازی قبلا نبود؟؟؟؟

چیز جدیدی رخ نداده.... سازمان بنادر داره زور آخرش رو می زنه ....

در ضمن با تمام احترامی که برای شما قائلم باید بگم شما همیشه در هنگام خرید تشویق میکنید... ولی متاسفانه همیشه اول می فروشید و بعد با افتخار اعلام می کنید....

فکر می کنین سهم پایین مقطعی داره.... پس گِله ای از فروش شما نیست.... سودتون نوش جونتون قطعا به موقع هم وارد خواهید شد....

اما وقتی این سهم 5 میلیون صف فروش هست دیگه این پست شما معنی نداره ..... فقط تشویقی هست که ملت 8/30 پاشن سر فروش با هم رقابت کنن...

احتمالا باید انتظار کارت صد آفرین هم داشته باشند..........

یه صد آفرین هم برای شما گذاشتم کنار.....
      فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
        چه مشکلی .... مگه قضیه شفاف سازی قبلا نبود؟؟؟؟

چیز جدیدی رخ نداده.... سازمان بنادر داره زور آخرش رو می زنه ....

در ضمن با تمام احترامی که برای شما قائلم باید بگم شما همیشه در هنگام خرید تشویق میکنید... ولی متاسفانه همیشه اول می فروشید و بعد با افتخار اعلام می کنید....

فکر می کنین سهم پایین مقطعی داره.... پس گِله ای از فروش شما نیست.... سودتون نوش جونتون قطعا به موقع هم وارد خواهید شد....

اما وقتی این سهم 5 میلیون صف فروش هست دیگه این پست شما معنی نداره ..... فقط تشویقی هست که ملت 8/30 پاشن سر فروش با هم رقابت کنن...

احتمالا باید انتظار کارت صد آفرین هم داشته باشند..........

یه صد آفرین هم برای شما گذاشتم کنار.....
        با سلام
        بله قضیه شفاف سازی قبلا بود و در واقع چیز جدید نیست اما با این وجود احساس کردم که موقتا سهم رو تحت تاثیر قرار میده و این اولین ورود و خروجم به این سهم نبوده و اخرین هم نخواهد بود. دیدگاه من در بورس بیشتر میان مدتیست ولی از نوسانات مقطعی هم معمولا غافل نیستم.

اتفاقا معتقدم با اومدن دولت جدید حتاید یکی از اینده دار ترین شرکتها خواهد شد و در نوشتمم هم بود که ممکنه بعدا حتی بالاتر وارد بشم.

در مورد قسمت دوم صحبتهای شما عرض کنم که بنده تا جایی که یادم میاد در تمام نوشته هام طوری مطلب میزنم که جو هیجانی ایجاد نکنم حتی در پیام های خصوصی که برخی دوستان سهم برای پیشنهاد خرید میخوان به ندرت پیش میاد مستقیما سهمی رو معرفی کنم علتش هم اینه که از مسولیتش نگران میشم و خودم رو اخلاقا مسول میدونم وگرنه اگر بهتر از دیگران نتونم سهم معرفی کنم کمتر نیستم.

اما در مورد مورد اعلام حتاید که فروختم خودتان هم میبینید که در دقایق پایانی اعلام کردم که اونم علت داشت

ابتدا نخواستم فروشم رو بگم چون احتمال دادم برخی سهامدارانش ناراحت بشن و یا احتمالا نگران و بعدش تصمیم گرفتم در دقایق اخر بگم.
        در دقایق پایانی نوشتم تا اولا فردا کسی پرسید حتاید داری من گفتم فروختم(خریدمو در تاپیک نوشته بودم)یک موقع توسط برخی که دنبال حاشیه هستند متهم به کذب گویی نشم و بگن چرا همون موقع نگفتم.
        ثانیا در دقایق اخر گفتم تا تاثیزی احیانا در تصمیم گیری کسی در معاملات امروز نداشته باشم . البته ممکنه بگین صف فروش بود و تاثیری نمیتونست داشته باشه ولی باید بگم که اول صبح که فروختم و و دقایقی بعد از اون تصمیم به اعلام در دقایق پایانی گرفتم که خبر نداشتم تا اخر بازار اینجور فروش میمونه.
        (مدتیه معاملاتم رو هم وقت کمتر میشه ساعات معاملات و هم تمایلم کاسته شده کمتر مینویسم)

مطلب پایانی اینکه هیچ وقت کسی رو در سهمی تشویق به خرید یا فروش چه عمومی و چه خصوصی نکردم چه سهم رو داشته باشم و چه نداشته باشم و به مسائل اخلاقی در این موارد کاملا معتقدم.

انتظار افرین هم هیچ وقت از کسی نداشتم و نیازی هم ندارم مطلب نوشتنم هم در این سایت صرفا بر اساس علاقه هست و یکی از دلایلی که تاپیک اختصاصی نزدم اینه که گاها مجبور به پاسخ گویی های اینچنینی نشم(البته مطلب شما ازش استقبال میکنم لحن خوبی دارد) و علاقه ای هم به معرفی مکرر سهم و تعریف و تمجید از سهم هنگام داشتن و بدگویی بد از فروش ندارم.

از شما هم تشکر میکنم و خوشحال میشم انتقادات اینچنینی رو بفرمایید و کاملا انتقاد پذیر هستم.

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2938

"اتفاقا معتقدم با اومدن دولت جدید حتاید یکی از اینده دار ترین شرکتها خواهد شد و در نوشتمم هم بود که ممکنه بعدا حتی بالاتر وارد بشم."

با سلام خدمت وحيد عزيز و تشكر از زحمات شما
          براي متن بالا هيچ توجيه منطقي ارائه نكرديد! مشكلات شركت با سازمان بنادر ريشه در ضعف مديريت اين شركت داره كه نميتونه با بخش دولتي تعامل مناسب داشته باشه. با اين تركيب هم هيچ اميدي به آينده نيست. تصورم اين است كه با شفاف سازي كه ارائه شد و در ادامه نامه قبلي نيز بود، ميتوان ميشود نتيجه گرفت كه درآمد شركت از محل انبار داري كاهش يابد.

نظر

• 3yh
            عضو عادی
            • Mar 2013
            • 265

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            با سلام
            بله قضیه شفاف سازی قبلا بود و در واقع چیز جدید نیست اما با این وجود احساس کردم که موقتا سهم رو تحت تاثیر قرار میده و این اولین ورود و خروجم به این سهم نبوده و اخرین هم نخواهد بود. دیدگاه من در بورس بیشتر میان مدتیست ولی از نوسانات مقطعی هم معمولا غافل نیستم.

اتفاقا معتقدم با اومدن دولت جدید حتاید یکی از اینده دار ترین شرکتها خواهد شد و در نوشتمم هم بود که ممکنه بعدا حتی بالاتر وارد بشم.

در مورد قسمت دوم صحبتهای شما عرض کنم که بنده تا جایی که یادم میاد در تمام نوشته هام طوری مطلب میزنم که جو هیجانی ایجاد نکنم حتی در پیام های خصوصی که برخی دوستان سهم برای پیشنهاد خرید میخوان به ندرت پیش میاد مستقیما سهمی رو معرفی کنم علتش هم اینه که از مسولیتش نگران میشم و خودم رو اخلاقا مسول میدونم وگرنه اگر بهتر از دیگران نتونم سهم معرفی کنم کمتر نیستم.

اما در مورد مورد اعلام حتاید که فروختم خودتان هم میبینید که در دقایق پایانی اعلام کردم که اونم علت داشت

ابتدا نخواستم فروشم رو بگم چون احتمال دادم برخی سهامدارانش ناراحت بشن و یا احتمالا نگران و بعدش تصمیم گرفتم در دقایق اخر بگم.
            در دقایق پایانی نوشتم تا اولا فردا کسی پرسید حتاید داری من گفتم فروختم(خریدمو در تاپیک نوشته بودم)یک موقع توسط برخی که دنبال حاشیه هستند متهم به کذب گویی نشم و بگن چرا همون موقع نگفتم.
            ثانیا در دقایق اخر گفتم تا تاثیزی احیانا در تصمیم گیری کسی در معاملات امروز نداشته باشم . البته ممکنه بگین صف فروش بود و تاثیری نمیتونست داشته باشه ولی باید بگم که اول صبح که فروختم و و دقایقی بعد از اون تصمیم به اعلام در دقایق پایانی گرفتم که خبر نداشتم تا اخر بازار اینجور فروش میمونه.
            (مدتیه معاملاتم رو هم وقت کمتر میشه ساعات معاملات و هم تمایلم کاسته شده کمتر مینویسم)

مطلب پایانی اینکه هیچ وقت کسی رو در سهمی تشویق به خرید یا فروش چه عمومی و چه خصوصی نکردم چه سهم رو داشته باشم و چه نداشته باشم و به مسائل اخلاقی در این موارد کاملا معتقدم.

انتظار افرین هم هیچ وقت از کسی نداشتم و نیازی هم ندارم مطلب نوشتنم هم در این سایت صرفا بر اساس علاقه هست و یکی از دلایلی که تاپیک اختصاصی نزدم اینه که گاها مجبور به پاسخ گویی های اینچنینی نشم(البته مطلب شما ازش استقبال میکنم لحن خوبی دارد) و علاقه ای هم به معرفی مکرر سهم و تعریف و تمجید از سهم هنگام داشتن و بدگویی بد از فروش ندارم.

از شما هم تشکر میکنم و خوشحال میشم انتقادات اینچنینی رو بفرمایید و کاملا انتقاد پذیر هستم.
            سلام
            شما عزیزی ... بودی، هستی و انشاالله خواهی بود.... نیازی هم به تایید بنده نداری....

راستش دلیل ناراحتی من به خاطر همین انتظار بالا از شماست مگر نه این جور مطالب رو زیاد خواندم و ایرادی هم اصلا درش نیست...

دوستی اونطور میاد و تحلیل میزنه که سهم می خواد بشه 280 البته نظرش هست و محترم و من هم میام و نظرم رو مطرح می کنم و منتظر نظرات دیگران هستم و متوجه میشم شما مطلبی نوشتی و به سرعت تاپیک رو باز می کنم و بعد اون مطلب.......

حق بدید که برای لحظاتی دلگیر بشم .....

خدا رو شکر چه در زندگی حقیقی و چه در فضای مجازی کم پیش آمده که موجب ناراحتی کسی بشم... اما اگه حرفام شما رو ناراحت کرده عذر می خوام

هیچ وقت راضی از نارضایتی کسی و خوشحال از ناراحتی کسی نمی شم و نشده ام... و دلیل نوشتن اون متن هم فقط انتظار بود و انتظار و انتظار و شاید انتظارها گاهی بجا نباشن.........
            فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• einstein
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 360

به نظر می رسد دستهایی در کار است که سهام شرکتهایی که توسط نهاد خاصی خریداری شدند رشد نداشته باشند.علت را نمی توانم حدس بزنم.برای این مدعا این شواهد را ذکر میکنم:در فاصله چند روز اطلاعیه شفاف سازی حتاید دوباره منتشر می شود.نامه سهامداران حقیقی به رئیس جمهور رسانه ای می شود بدون اینکه قبلاٌ در سایتهای بورسی خبری درج شده باشد.من این نامه را بیشتر از آنجه مثبت ببینم ،فکر کنم با هدف ترس سهامداران منتشر شده باشد.جالب است اگر قرار بر صدور نامه باشد باید سهامداران پتروشیمی و پالایشگاهی زودتر اینکار را می کردند.چرا که مستقیماٌ توسط دولت یا نهادهای وابسته مورد کلاهبرداری قرار گرفتند.تقریباٌ روزانه خبرهای منفی از مخابرات منتشر می شود.پوشش سود منفی آن بدون توجه به ماهیت هلدینگی شرکت به فاصله کوتاهی روی کدال می آید.هر روز شاهد اظهار نظر مدیران مخابرات هستیم که با این مفهوم کلی " اثر مثبت هر خبر امیدوارکننده قبلاٌ روی ای پی اس دیده شده" یعنی سهامداران به هیچ وجه انتظار تعدیل مثبت نداشته باشند.
              در هر صورت فکر کنم کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                "اتفاقا معتقدم با اومدن دولت جدید حتاید یکی از اینده دار ترین شرکتها خواهد شد و در نوشتمم هم بود که ممکنه بعدا حتی بالاتر وارد بشم."

با سلام خدمت وحيد عزيز و تشكر از زحمات شما
                براي متن بالا هيچ توجيه منطقي ارائه نكرديد! مشكلات شركت با سازمان بنادر ريشه در ضعف مديريت اين شركت داره كه نميتونه با بخش دولتي تعامل مناسب داشته باشه. با اين تركيب هم هيچ اميدي به آينده نيست. تصورم اين است كه با شفاف سازي كه ارائه شد و در ادامه نامه قبلي نيز بود، ميتوان ميشود نتيجه گرفت كه درآمد شركت از محل انبار داري كاهش يابد.
                با سلام
                هیچ کسی از اینده خبر نداره ولی:
                دلیل جمله ای که نقل قول نمودید 2مورده
                اول اینکه امیدوار هستیم در دولت روحانی تحریمها کاسته بشه ولی اینکه در عمل با توجه به فضای داخلی و بین المللی چنین بشه یا نه باید منتظر ماند
                اما دلیل دوم اینکه باید منتطر تغییرات مدیریتی در سازمان بنادر بود که میتونه نکته مثبتی برای شرکت باشه
                در بخش سهامداران سایت شرکت هم مسول پاسخ گویی تابحال چندین بار به این موضوع اشاره داشته.
                اما در هر صورت نمیشه با قطعیت نظری داد.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                  سلام
                  شما عزیزی ... بودی، هستی و انشاالله خواهی بود.... نیازی هم به تایید بنده نداری....

راستش دلیل ناراحتی من به خاطر همین انتظار بالا از شماست مگر نه این جور مطالب رو زیاد خواندم و ایرادی هم اصلا درش نیست...

دوستی اونطور میاد و تحلیل میزنه که سهم می خواد بشه 280 البته نظرش هست و محترم و من هم میام و نظرم رو مطرح می کنم و منتظر نظرات دیگران هستم و متوجه میشم شما مطلبی نوشتی و به سرعت تاپیک رو باز می کنم و بعد اون مطلب.......

حق بدید که برای لحظاتی دلگیر بشم .....

خدا رو شکر چه در زندگی حقیقی و چه در فضای مجازی کم پیش آمده که موجب ناراحتی کسی بشم... اما اگه حرفام شما رو ناراحت کرده عذر می خوام

هیچ وقت راضی از نارضایتی کسی و خوشحال از ناراحتی کسی نمی شم و نشده ام... و دلیل نوشتن اون متن هم فقط انتظار بود و انتظار و انتظار و شاید انتظارها گاهی بجا نباشن.........
                  همانطور که در پست مربوطه ذکر کردم از شما نه تنها ناراحت نیستم بلکه از مطالب صریح اینچنینی استقبال هم میکنم چون چیزی برای پنهانکاری و نگرانی به دلیل اینکه همواره سعی کردم در نوشته هام وجدانم رو در نظر بگیرم ندارم و از شفاف شدن مسائل اسقبال میکنم.
                  در خصوص انتطارتون هم امیدوارم توضیح پست قبلی موضوع رو روشن کرده باشه.

بنده هم اگر باعث ناراحتی شما و یا دیگر دوستان شدم عذر خواهی میکنم

نظر

• رضاخان
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 121

هیچ وقت عادت نکردم که سهاممو با ضرر بفروشم.نمونه اش ایران خودرو که 128 تومان یک سال پیش خریدم و نفروختم تا مثبت شد. الان واسه تایدواتر هم همین نظر رو دارم. حاضر نیستم با این قیمتها سهممو رد کنم بره.شده یک سال صبر کنم این کار رو میکنم.انگار که اصلا این پول رو نداشتم. نباید به فروختن با ضرر عادت کنید.مگر اینکه اون ضرر کم باشه و همون روز سهم خیلی خوبی رو خریداری کنید.
                    [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2938

با سلام خدمت رضاخان نامدار
                      با شما كاملا موافقم. من كه با خيال راحت نظاره گرم. به اميد خدا 13000 ميفروشيم. شنيده ها حكايت از اون داره كه كار آقاي آخوندي درسته. همين!

نظر

• رضاخان
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 121

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
                        3 تا سوال داشتم.ممنون میشم کسانی که مطلعند جواب بدن.
                        1. باید سهم رو تا نیمه دوم آبان نگه داریم تا سودش بهمون تعلق بگیره یا مهم نیست؟
                        2. مشخصاتمون رو فکس کنیم یعنی چه مشخصاتی؟اینو دقیق توضیح بدین لطفا.
                        3. تا چه روز و تاریخی اطلاعاتمون رو باید برای شرکت فکس کنیم؟محدودیت زمانی وجود داره آیا؟
                        یکی به این سوالات من جواب بده ممنون میشم. :)
                        [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• A-Mohammadi
                          کاربر فعال
                          • Feb 2013
                          • 341

یکی به این سوالات من جواب بده ممنون میشم. :)

برای گرفت سود فقط کافیه در موقع برگزاری مجمع سالیانه سهامدار باشی میتونی یک روز بعد از مجمع سهم را بفروشی سود مجمع را هم بگیری
                          محدودیت زمانی برای ارسال مشخصات وجود نداره ولی حتی الامکان تا ابان ماه که موقع دریافت سود نقدی خواهد بود.
                          در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• einstein
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 360

هیچ وقت عادت نکردم که سهاممو با ضرر بفروشم.نمونه اش ایران خودرو که 128 تومان یک سال پیش خریدم و نفروختم تا مثبت شد. الان واسه تایدواتر هم همین نظر رو دارم. حاضر نیستم با این قیمتها سهممو رد کنم بره.شده یک سال صبر کنم این کار رو میکنم.انگار که اصلا این پول رو نداشتم. نباید به فروختن با ضرر عادت کنید.مگر اینکه اون ضرر کم باشه و همون روز سهم خیلی خوبی رو خریداری کنید.
                            اگر بخواهی تریدر موفقی باشی چاره ای جز اینکار نداری.در سود و زیان هزینه فرصت هم باید در نظر گرفته شود.بالخره ما گاهی در انتخابامون اشتباه میکنیم،خرید ماشین ،خونه ،دوست و ...باید بتوانیم اشتباهمون را قبول کنیم و جبران کنیم.یک سهمی را با 20% زیان هم بفروشی و در عوض با پولش سهمی بخری که روند رو به رشدی داشته باشه بهتر از ماندن با سهم به مدت طولانی است تا نهایتاً برگرده
                            البته کلی گفتم و منظورم سهم خاصی نیست.

نظر

• 3yh
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 265

به نظرمن حتاید میتونه پربازده ترین یا حداقل یکی از پربازده ترین ها در بازار باشه......البته ورود افراد به این سهم با قبول یه مقدار ریسک همراهه و اگه قلبتون ضعیفه وارد نشید...../:.smilingsmiley.:/

تا 500 تومن با همین سودی که اعلام کرده مفته.... بعد از 500 شاید دلایلی برای دادن پی بر ای بالای 7 برای این سهم رو اعلام کنم.... امسال از حتاید زیاد خواهید شنید....

البته ورود افراد جوگیر ممنوع .... و اونی هم که بخواد با یه پست خرید و فروش کنه بهتره اصلا وارد نشه.....

خودتون بررسی کنید و سعی کنید مسئولیت کار خودتون رو بپذیرید.....

نظر

• تکنیکالیست
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1101

فقط پی بر ای حتاید را ببینید و با دیگر سهمهای گروه مقایسه کنید
                                ......

نظر

در حال کار...
                                X