تایدواتر خاورمیانه ( حتاید )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

شرکت رهياب رايانه گستر که حتاید مالکیت 99درصدی اون رو در اختیار داره صورتهای مالی 12 ماهه خودش رو منتشر کرد که در 12ماهه سال91 نسبت به مدت مشابه سال قبلش رشد 90درصدی سود رو شاهد هستیم.همچنین سود انباشته هم رشدی بیش از 100درصدی دارد.

=========

شرکت سرمايه گذاري افتخار سهام که حتاید مالکیت 61درصدی اون رو در اختیار داره صورتهای مالی 12 ماهه خودش رو منتشر کرد که در 12ماهه سال91 نسبت به مدت مشابه سال قبلش رشد بیش از 700درصدی سود را شاهد هستیم.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سرداربورسی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 458

حتاید برای امسال حدودا 108 تومن سود پیش بینی کرده
      یعنی با قیمت الآنش p/e حتاید 4 واحد هم نیست
      سهم در گزارش 12 ماهه خودش تعدیل خیلی خوبی داره
      در گزارش 12 ماهه حداقل 130 تومن میسازه
      و تا پایان سال سودش بالای 200 تومن خواهد بود
      با نگاه یک ساله این سهم بالای 100% گین خواهد داد
      سود 200 تومنی با p/e حداقلی 4 واحدی میشه 800 تومن
      گرچه این حداقل ممکنه
      ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
      نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

معامله حتاید در منفی اونم در این بازار جالبه!
        سهمی با پی بر ای 3(با سود مجمع)

نظر

• 3yh
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 265

من که امروز اضافه کردم ....فکر می کنم با توجه به کم شدن قدرت گروه احمدی نژد/مشایی این سهم دیگه رقیبی نداره و آینده روشنی براش میبینم
          فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            معامله حتاید در منفی اونم در این بازار جالبه!
            سهمی با پی بر ای 3(با سود مجمع)
            واقعا موندم چی بگم از بازی این سهم که واقعا خستمون کرده
            سهم حداکثر یک ماه دیگه مجمع داره و سود سال 91 رو هم حدود 100 تا 110 پوشش داده و سود سال 92 را هم به راحتی میتونه تا 150 بسازه ، بعد رو قیمت 386 به زور داره معامله میشه
            کی این سهم استارت میزنه والا موندم

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

از ابتدای سال تا کنون انجام شد
              ترخیص 2 هزار و 265 تن کره از گمرک شهید رجایی

ناظر گمرکات استان هرمزگان از ترخیص ۲ هزار و 265 تن کره از گمرک شهید رجایی بندرعباس از ابتدای سال تا کنون خبر داد.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از گمرک ایران، ناظر گمرکات استان هرمزگان با اعلام اینکه از ابتدای سال تا کنون 2 هزار و 265 تن کره از گمرک شهید رجایی بندرعباس ترخیص شده، افزود: ارزش کرههای ترخیص شده 11 میلیون و 515 هزار و 620 دلار بوده است.

وی گفت : با همکاری ستاد مرکزی گمرک جمهوری اسلامی ایران برای تسریع در واردات کالاهای اساسی، طرح حمل یکسره در گمرک شهید رجایی بندرعباس در حال اجراست که در اجرای این طرح، کالاها در مدت یک روز از گمرک ترخیص می شود.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

تمام سهم های سبدم بالا رفتن الا این
                نمیدونم ایراد کار کجاست
                منطقا نباید این قیمت باشه و باید بره بالا ولی چرا بازار انچنان توجه نداره:-?

نظر

• 3yh
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 265

تمام سهم های سبدم بالا رفتن الا این
                  نمیدونم ایراد کار کجاست
                  منطقا نباید این قیمت باشه و باید بره بالا ولی چرا بازار انچنان توجه نداره:-?
                  ان الله مع الصابرین ;)

اگر روحانی رئیس جمهور بشه که این سهم می ترکه... اگر هم نشه باز به نظر در این قیمت ها بسیار مناسب و کم ریسکه .اینو من نمیگم پی بر ای سهم میگه.
                  فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                    ان الله مع الصابرین ;)

اگر روحانی رئیس جمهور بشه که این سهم می ترکه... اگر هم نشه باز به نظر در این قیمت ها بسیار مناسب و کم ریسکه .اینو من نمیگم پی بر ای سهم میگه.
                    همین سهم وقتی صف خرید شد تازه تحلیل ها درموردش شروع میشه ;)

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

سفارش خرید سنگین در 390تومان
                      احتمالا کار حقوقیه
                      با این شرایط بنظر میرسه صف خرید بشه

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30 شرکت خدمات دريايي و کشتيراني خط دريا بندر - نماد: حبندر

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                        مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1392/02/04 در خصوص دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت 09:00 روز سه شنبه مورخ 1392/02/24 درمحل سالن اجتماعات شرکت تايدواتر خاورميانه واقع در خيابان خالد اسلامبولي (وزراء) پلاک 84 برگزار گردید و مجمع با تنفس روبرو گردید
                        با توجه به عدم تهيه صورتهاي مالي و آمادگي لازم در خصوص تصميم گيري موضوع دستور جلسه آگهي دعوت مجمع اعلام تنفس نموده و مقرر گردید جلسه بعدی مجمع در ساعت 14:00 روز شنبه تاریخ 1392/03/18 و در محل سالن اجتماعات شرکت تايد واتر واقع در:تهران خيابان وزراء جنب پارک ساعي پلاک 84 برگزار گردد.

نظر

• hamid_jey
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 197

تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30 شرکت خدمات دريايي و کشتيراني خط دريا بندر - نماد: حبندر

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                          مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1392/02/04 در خصوص دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت 09:00 روز سه شنبه مورخ 1392/02/24 درمحل سالن اجتماعات شرکت تايدواتر خاورميانه واقع در خيابان خالد اسلامبولي (وزراء) پلاک 84 برگزار گردید و مجمع با تنفس روبرو گردید
                          با توجه به عدم تهيه صورتهاي مالي و آمادگي لازم در خصوص تصميم گيري موضوع دستور جلسه آگهي دعوت مجمع اعلام تنفس نموده و مقرر گردید جلسه بعدی مجمع در ساعت 14:00 روز شنبه تاریخ 1392/03/18 و در محل سالن اجتماعات شرکت تايد واتر واقع در:تهران خيابان وزراء جنب پارک ساعي پلاک 84 برگزار گردد.
                          http://codal.ir/Reports/Assembly.asp...1q7kx4sg%3d%3d
                          سلام
                          آقا وحید ارادت داریم
                          آخرین ویرایش توسط hamid_jey؛ 2013/05/30, 23:29.

نظر

• ahmad m
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2012
                            • 969

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                            در دوره 9 ماهه سال 90 بهمن ماه 1390 ، قیمت سهم محدوده 300 تا 320 بوده شرکت به ازای هر سهم 48 تومان ای پی اس خالص داشته و در دوره مشابه (9 ماهه )91 ( بهمن ماه) سهم تونسته به 69 تومان ارتقاء بده ( تقریباً 35 درصد رشد)
                            در گزارش 9 ماهه منتهی به 91/12/29 شرکت توانسته 54 درصد جمع درآمدها ، سود ناویژه 75 درصد و سود عملیاتی و سود ویژه پس از کسر مالیات را را 77 درصد پوشش دهد

اگر رشد کرده باشه نباید به اون فکر کرد ولی اگر چشم انداز صورت های مالی سهم روشن باشه و رشد و بازدهی نصیب بازار نشده باشه باید بهش فکر کرد و نقطه ورود پیدا کرد

در ضمن سهم در نیمه سال 89 در نمودار تعدیل با افزایش سرمایه قیمت 700 تومان داشته حداقل اینه که کسی که میخره نه توی کف خریده و نه توسقف در میانه رشد خرید انجام شده

البته بنده از نظر زمانی فعلا ورود را کمی زود میبینم. کمی صبر لازم است

هدف 950 تومان در قالب موج 3 از 3 بزرگ زمان قطعی حرکت سهم یکم تیر 92 خواهد بود قیمت فعلی محدوده 390 تومان
                            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• 3yh
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 265

ما که تا تونستیم زیر 400 خریدیم ...حالا نوبت صف نشینان عزیزه :)

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

با توجه به اینکه قبلا یکی دو باری به قیمت فعلی رسیده و برگشته طبیعی بود امروز عرضه زیاد باشه که البته بیشترشو حقوقی فروخته که باید دید میتونه در این مرحله از این قیمت عبور کنه
                                در 390تومان چند بار عرض شد سهم با لحاظ سود مجمع پی بر ای 3داره که بسیار کمه
                                اومدن دکتر روحانی هم باعث شد توجه بهش بیشتر جلب بشه

نظر

در حال کار...
                                X