در اصل توسط mrz12345 پست شده است
View Post
تایدواتر خاورمیانه ( حتاید )
Collapse
X
-
-
سهامداران تایدواتر نگران تحریم نباشند!
در پی انتشار اخباری مبنی بر کاهش تردد مستقیم خطوط کشتیرانی کانتینری خارجی به بندر شهید رجایی مدیر امور کانتینر و لجستیک تایدواتر اعلام کرد: این موضوع تأثیری بر فعالیتها و درآمدهای تایدواتر و همچنین حجم فعالیتها در بندر شهید رجایی ندارد. به گزارش مارین نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت تایدواتر خاورمیانه، علیرضا چشم جهان با اشاره به اینکه «طی 2 سال گذشته و در پی به حداقل رسیدن حجم مراودات مالی و روابط تجاری شرکت تایدواتر خاورمیانه با خطوط و شرکتهای کشتیرانی خارجی، برنامهریزی لارم برای متنوع کردن سبد درآمدی این شرکت انجام شده است»، خاطر نشان کرد: در نتیجه این برنامهریزیها درآمد و حجم فعالیت شرکت تایدواتر خاورمیانه از کاهش یا حتی قطع شدن تردد مستقیم خطوط کشتیرانی کانتینری به بندر شهید رجایی تأثیر نمی پذیرد.
معاون امور کانتینر و لجستیک شرکت تایدواتر خاورمیانه با تقبیح اقداماتی که در قالب تحریمها علیه ایران اعمال می شود، گفت: سود پیش بینی شده این شرکت در سال 1392 مطابق گزارشهای اعلام شده به سازمان بورس اوراق بهادار تحقق مییابد و از این بابت جای نگرانی برای سهامداران وجود ندارد.
وی تصریح کرد: کاهش یا قطع تردد مستقیم خطوط کشتیرانی خارجی، به معنای کاهش فعالیت بندر شهید رجایی نیست و مبادلات کالاهای تجاری طبق روال سابق به طور منظم و پیوسته در حال انجام است
نظر
-
یکی از نکات مهم توی سرمایه گذاری در بورس همراه شدن با روند بازار است
بازار هیچ وقت اشتباه نمیکنه
مثل وقتی شبندر 100 تومنی شد 300 گفتند حبابه اما دیدد که چقدر رشد کرد
حتاید سهم خوبیه از نظر تکنیکالی جای مناسبیه و از نظر بنیادی نیز توانایی سود سازی بالا داره
اینم بگم حکشتی تحریماش از حتاید خیلی بیشتره اما در روز 18 میل صف داره
نگران نباش دوست من;)[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
-
در اصل توسط ehsan066 پست شده است View Postببخشید متوجه منظورتون نشدم، چرا 15 تیر با اهمیته؟
محاسبات زمانی بر اساس تکنیکال 15 تا 17 تیر را محل نوسان نشان میدهد و با توجه به شرایط نمودار و روند سهم این نوسان را مثبت ارزیابی میکنم. البته با توجه به بسته شدن نماد 2 یا 3 روز بعد از بازگشایی تاریخ ملاک مورد نظر میباشد.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
شنیده هایی از فردی اگاه هست که حکایت از تقسیم سود بالای 80 دارد....
اگه بازگشایی حتاید در بازاری مثبت مثل امروز هم باشه فک کنم با تقسیم بالای 80 به راحتی در همون روز بازگشایی به قیمت بسته شدنش برسه...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postشنیده هایی از فردی اگاه هست که حکایت از تقسیم سود بالای 80 دارد....
اگه بازگشایی حتاید در بازاری مثبت مثل امروز هم باشه فک کنم با تقسیم بالای 80 به راحتی در همون روز بازگشایی به قیمت بسته شدنش برسه...
از حالا منتظر بازگشایی باشکوهش هستیم...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
-
-
نظر