تایدواتر خاورمیانه ( حتاید )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سمیر
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 40

سلام دوستان گل
    صف فروش بشهاب با ای پی اس 1524 ریالی عملیاتی در حال جمع شدنه. گفتم شما دوستان هم حواستون باشه به این سهم ارزشمند
    200 درصد افزایش سرمایه از محل انباشته
    تعدیل بالا در سهم
    و افزایش نرخ فروش و میزان تولید از مزایای این سهم هستند
    درضمن از روز شنبه دیگر این صف را شاید نبینید و این سهم زمانی که بالا میره شارپی بالا میره حواستون بهش باشه

نظر

• 3yh
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 265

در اصل توسط سمیر پست شده است View Post
      سلام دوستان گل
      صف فروش بشهاب با ای پی اس 1524 ریالی عملیاتی در حال جمع شدنه. گفتم شما دوستان هم حواستون باشه به این سهم ارزشمند
      200 درصد افزایش سرمایه از محل انباشته
      تعدیل بالا در سهم
      و افزایش نرخ فروش و میزان تولید از مزایای این سهم هستند
      درضمن از روز شنبه دیگر این صف را شاید نبینید و این سهم زمانی که بالا میره شارپی بالا میره حواستون بهش باشه
      سلام دوست عزیز
      بشهاب سهم خوبی هست. وقتی 400 بود مقداری خریدم ولی الان......درضمن
      اینجا تاپیک حتاید هست و اگه دوست دارید در مورد بشهاب مطلب بنویسید در تاپیک مربوطش بنویسید یا اگه تاپیکی نداره یه دونه ایجاد کنید...
      فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• 3yh
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 265

خبرهاي خوش از تايدواتر در راه است

تايدواتر اعلام كرد خبرهاي خوشي از اين شركت بزودي اعلام خواهدشد به نظر مي رسد اين خبر خوش از رفع تحريم اين شركت حكايت داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مانا ؛ روابط عمومي تايدواتر پس از انتشار خبر ابطال تحريم هاي كشتيراني جمهوري اسلامي ايران اعلام كرد:درپي ابطال تحريم هاي كشتيراني جمهوري اسلامي ايران در دادگاه اروپا خبرهاي خوشي از تايدواتر در راه است.
        براين اساس با توجه به اشاره اين شركت به ابطال تحريم هاي كشتيراني به نظر مي رسد خبرخوش تايدواتر نيز دراين خصوص باشد.

شركت تايدواتر خاورميانه در سال 2011 توسط آمريكا و در سال 2012 توسط اتحاديه اروپا تحريم شد.

یک منبع آگاه در شرکت تایدواتر گفت:طبق اطلاعات دريافتي قرار است تعدادي از شركتهاي داخلي تحريمي رفع تحريم شوند كه تايدواتر هم از جمله اين شركتها خواهد بود.

یک منبع آگاه در شرکت تایدواتر در گفت و گو با مانا اين تحريم ها را مربوط به اتحاديه اروپا اعلام كرد.
        فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• حسنعلی
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 124

آقا من انشالا حتایدی میشم از شنبه
          لطفا بدبین نباشین که گیر نمیاد.../:.nono.:/

نظر

• agahi
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 218

اگر تا 460 حتايد عرضه داشته باشه (فرض محال) ، با اينكه تو عمرم فقط يكبار تك سهم شده ام ، مجدداً 80 درصد سبد رو به حتايد تخصيص خواهم داد.
            اين سهم تا 500 بعيد مي دونم عرضه كننده داشته باشه ، شما اگر بدونيد سهموتون تا 800 تومان خريدار دارد آيا حاضر به فروش در قيمت پايين تري هستيد؟
            حتايد روي 500 شايد (سهامدارهاي عمده حقوقي )براي اينكه سهم تكوني بخوره شايد كمي عرضه كنند....اميدوارم...

نظر

• mohamad123
              ستاره دار(5)
              • Jan 2013
              • 1171

به نظر من که تک سهم شدن در هر شرایطی اشتباه محض است
              از کجا میدونید شاید فردا دوباره تحریم ها شدت گرفت همین صف خرید تبدیل به صف فروش میشه
              شاید یه شایعه خونه خراب بکنه آدمو
              کلا تک سهم شدن تو بازار ممکنه آدمو زمین بزنه البته شاید هم بالا ببره
              اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

درود هدف حتاید 1000 تومان است............................شرایط مثل گذشته دیگر نخواهد بود.................اوضاع روز به روز بهتر خواهد شود این را من نمیگم تجربه میگوید............. صد البته که سهم های بهتری هم هستن...............فسرب با200 درصد جای رشدهدف650 تومان........فباهنر300 درصد ........فولاژ100 درصد پتایر200 درصد جای رشد دارن پر سود باشید
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• negah
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 250

در اصل توسط mohamad123 پست شده است View Post
                  به نظر من که تک سهم شدن در هر شرایطی اشتباه محض است
                  از کجا میدونید شاید فردا دوباره تحریم ها شدت گرفت همین صف خرید تبدیل به صف فروش میشه
                  شاید یه شایعه خونه خراب بکنه آدمو
                  کلا تک سهم شدن تو بازار ممکنه آدمو زمین بزنه البته شاید هم بالا ببره
                  شدیدا با این نگرش سهامداری بورس موافقم.تک سهم شدن حتی در صورتی که خبر رانتی هم باشد ریسک بد وخطرناکی دارد.
                  [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• 3yh
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 265

اگر تحریم های تایدواتر برداشته شود بازار کار تایدواتر بسیار بیشتر خواهد شد و حداقل سه مذاکره مهم در سه بخش سالویج، سوخت رسانی و خدمات دریای و بندری با کشورهای عرب منطقه انجام شده و ادامه خواهد یافت. در بخش پتروشیمی نیز فعالیت های تایدواتر با اجاره کشتی بین المللی می شود.

"برگرفته از سایت تایدواتر"

نظر

• رضاخان
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 121

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
                      هیچ وقت عادت نکردم که سهاممو با ضرر بفروشم.نمونه اش ایران خودرو که 128 تومان یک سال پیش خریدم و نفروختم تا مثبت شد. الان واسه تایدواتر هم همین نظر رو دارم. حاضر نیستم با این قیمتها سهممو رد کنم بره.شده یک سال صبر کنم این کار رو میکنم.انگار که اصلا این پول رو نداشتم. نباید به فروختن با ضرر عادت کنید.مگر اینکه اون ضرر کم باشه و همون روز سهم خیلی خوبی رو خریداری کنید.
                      کسانی که صبور بودند پاداش صبرشون رو خواهند گرفت.حتاید بزودی رکورد جدیدی در قله قیمتی خودش به ثبت میرسونه.
                      [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• Mehdi1400
                        ستاره دار(19)
                        • Jul 2013
                        • 2938

در 5 روز گذشته، صف 7 تا 13 ميليوني سهم فوق العاده بود! ولي نميدونم چرا فقط 1.56 درصد رشد كرده؟؟ كسي هست اين روند رو توضيح بده؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

حتاید
                          هدف حداقلی حتاید 800تومن میتونه باشه.
                          بارها فرصت ورود با توجه به مقاومت های پیش رو خواهد داد.
                          مقاومت های پیش رو 465تومن و 520تومن و 580تومن

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

در صورتی که مشکلات شرکت با سازمان بنادر حل بشه میتونه از قیمت فعلی 2برابر بشه که این مورد (تحریم داخلی)اگر نبود الان قیمت سهم و پی بر ایش اینقدر پایین نبود

با اومدن دولت جدید قبلا گفته شد که احتمال حل مشکلات زیاد است مخصوصا با تغییر رئیس سازمان بنادر که نمیدونم تغییر کرده و یا بزودی تغییر میکنه

علتی که سهم با این پی بر ای پایین مونده بود و رشد نمیکرد احتمال به زیان نشستن شرکت با شرایط فعلی بود که در نامه سهامداران به رئیس جمهور هم اومده بود منتها با تغییرات مدیریت در سطح سازمان بنادر و نیز تلاش شرکت با وکلای خود در اروپا برای رفع تحریم این سهم پتانسیل رشد حداقل 2برابر دارد البته اگر موارد گفته شده محقق شوند
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• negah
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 250

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                              در 5 روز گذشته، صف 7 تا 13 ميليوني سهم فوق العاده بود! ولي نميدونم چرا فقط 1.56 درصد رشد كرده؟؟ كسي هست اين روند رو توضيح بده؟
                              باتوجه به تعدادکم معاملات قیمت پایانی رشد نمیکنه وچون روز بعد قیمت پایانی+ 4 + یا4- تعیین میگردد

به همین خاطر افزایش قیمت را شاهد نیستیم که این موضوع با گره معاملاتی روی سهم حل خواهد شد.
                              [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• zagros59
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 78

مشکل تایدواتر به تحریم بر نمیگرده. یکی از دلایل ساده آن نرخ ورود و خروج کانتینر به بندر شهیدرجایی و میزان رسوب کانتنر است که هر دو رو به افزایش بوده و در نتیجه باید تاثیرش رو روی سهم میذاشت که اینطور نشد. اما مشکل اصلی همچنانکه قبلا اشاره کردم عدم تعامل مناسب شرکت با سازمان بنادر و دریانوردی است. با تغییرات جدید در هئیت مدیره هم امیدی به تغییر این رویکرد در شرکت نمیرود زیرا هیچکدام به اندازه کافی به دانش مدیریت و مهارت دریایی و بندری آشنایی ندارند. البته باید منتظر تحولات جدید مدیران در سازمان بنادر بود. که تاکید میکنم سابقه گذشته امیدی به تغییر رویکرد ایشان را امید نمیدهد. خلاصه اینکه دوستان خود را معطل این سهم نکنند.
                                در اصل توسط negah پست شده است View Post
                                باتوجه به تعدادکم معاملات قیمت پایانی رشد نمیکنه وچون روز بعد قیمت پایانی+ 4 + یا4- تعیین میگردد

به همین خاطر افزایش قیمت را شاهد نیستیم که این موضوع با گره معاملاتی روی سهم حل خواهد شد.
                                دوست خوبم نگران ایشون نباشید، خودشون از مطلعین تشریف دارن!!!

نظر

در حال کار...
                                X