تایدواتر خاورمیانه ( حتاید )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2938

دوست گرامی زاگرس عزیز
    هدف از ارسال پستهای گذشته انتشار واقع بینی بجای خوش بینی مفرط بعضی از دوستان بوده است. نکاتی هم که اشاره کردم در این راستا بوده که فکر میکنم در جهت اهداف این انجمن است. بارها شنیده اید که نباید با سهم ازدواج کرد. صرفا تعریف و تمجید کردن و ترسیم آینده ای خوب برای سهم که هنر نیست. تعصب نابجا بر روی یک سهم ممکن است شما را از روند مثبت بازار محروم کند.
    به هر حال اگر اظهار نظر بنده باعث رنجش شما و سایر دوستان شده از همین طریق عذر خواهی و روزهای پر سودی را با حتاید برایتان آرزو دارم.

نظر

• zagros59
      عضو عادی
      • May 2012
      • 78

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      دوست گرامی زاگرس عزیز
      هدف از ارسال پستهای گذشته انتشار واقع بینی بجای خوش بینی مفرط بعضی از دوستان بوده است. نکاتی هم که اشاره کردم در این راستا بوده که فکر میکنم در جهت اهداف این انجمن است. بارها شنیده اید که نباید با سهم ازدواج کرد. صرفا تعریف و تمجید کردن و ترسیم آینده ای خوب برای سهم که هنر نیست. تعصب نابجا بر روی یک سهم ممکن است شما را از روند مثبت بازار محروم کند.
      به هر حال اگر اظهار نظر بنده باعث رنجش شما و سایر دوستان شده از همین طریق عذر خواهی و روزهای پر سودی را با حتاید برایتان آرزو دارم.
      ممنون از لطفتون
      کسانی که در بازار سبز این سهم رو میخریدن و زجرشو کشیدن ریسک های این سهم رو میشناختن .بیتعارف من خودمو واسه 200 تومن هم آماده کرده بودم به 2000تومن هم چشم داشتم! البته اگه هر دو ریسک سهم به طور کامل برطرف بشه و مبادلات و تحرکات دریایی به روالی خوب برسه . خوشحالم در سهمی هستم که سهامدار هیجانی و غیر منطقی زیادی نداره، حداقل در مقطع فعلی.

نظر

• amirabbas2012
        Banned
        • Oct 2012
        • 286

حتاید: در مناقصه مربوط به انبار داری و حمل 300 هزارتن مواد شیمیایی در بندر عسلویه برنده شده ولی هنوز ابلاغ نشده است

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

تایدواتر برنده مزایده 300 هزار تنی پتروشیمی مهر

این شرکت در گزارش های سه ماهه اول سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 92 خود اعلام کرده که در صورت عدم توافق "حتاید" با سازمان مذکور سود برآوردی 112 تومانی به زیان 31 تومانی طی سال جاری تبدیل خواهد شد.
          سازمان بنادر و دریا نوردی طی ماه های اخیر با صدور بخش نامه ای به شرکت های کشتیرانی همچون شرکت تایدواتر خاورمیانه اعلام کرده که این شرکت ها بایستی صورت حساب های عملیات بندری خود را برخلاف سال های گذشته به حساب سازمان بنادر و دریا نوردی واریز کنند تا این سازمان نسبت به واریز آنها به حساب "حتاید" اقدام کند. حال آنکه طبق اخبار منتشر شده تاکنون این امر به صورت دقیق انجام نپذیرفته و با مشکلاتی همراه شده است.

براساس گزارش بورس نیوز، این شرکت در گزارش های سه ماهه اول سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 92 خود اعلام کرده که در صورت عدم توافق "حتاید" با سازمان مذکور سود برآوردی 112 تومانی به زیان 31 تومانی طی سال جاری تبدیل خواهد شد.

در همین ارتباط مدیر برنامه ریزی و توسعه اقتصادی شرکت تاید واتر خاورمیانه به خبرنگار ما گفت: درآمدهای "حتاید" از اردیبهشت ماه سال جاری در پی ابلاغ بخش نامه مذکور به شرکت های کشتیرانی، به حساب سازمان بنادر و دریا نوردی واریز شده که جهت رفع مسائل به وجود آمده در حال مذاکره با این سازمان هستیم.

احمد صادقی با اظهار امیدواری نسبت به کسب نتایج مثبت از مذاکرات "حتاید" با سازمان مذکور، افزود: امیدواریم دولت جدید با بکارگیری برنامه هایی جهت حل مسائل و مشکلات به وجود آمده، شرکت های فعال در حوزه کشتیرانی را در راستای سهولت بخشیدن به فرآیند انجام عملیات آنها یاری کند.

وی در ارتباط با آثار منفی احتمالی ناشی از عدم توافق میان سازمان بنادر و "حتاید" بر وضعیت سودآوری امسال شرکت ابراز داشت: حوزه امور مالی شرکت به منظور انجام تعهدات و تکالیف خود نسبت به شفاف سازی و اطلاع رسانی به سازمان بورس و اوراق بهادار و نیز سهامداران خود، آثار منفی احتمالی عدم توافق میان شرکت و سازمان مذکور را در صورت های مالی دوره عملکرد سه ماهه اول امسال ذکر کرده است. حال آنکه انتظار می رود نتایج تعاملات و مذاکرات در جریان مناسب باشد، به گونه ای که مسائل موجود مرتفع شده و "حتاید" به روند صعودی سودآوری خود ادامه دهد.

این مقام مسئول در ارزیابی عملکرد شرکت طی نیمه اول سال مالی جاری بیان کرد: حجم عملیات شرکت طی دوره مذکور نسبت به دوره مشابه سال قبل در حالی با کاهش 17 درصدی همراه بوده که کاهش واردات و نیز تحریم های اعمالی را می توان از جمله عوامل اثرگذار بر این روند کاهشی برشمرد. علاوه بر این اطلاعات لازم در خصوص درآمدهای حاصل از عملیات شرکت طی این دوره عملکردی نیز طی روزهای آینده بر روی سامانه کدال مشاهده خواهد شد. هرچند با وجود مشکلات مطرح شده، می توان گفت روند سودآوری "حتاید" طی دوره عملکرد نیمه اول امسال مناسب پیش رفته است.

صادقی در خصوص طرح ها و سرمایه گذاری های شرکت اظهار داشت: سرمایه گذاری های "حتاید" برای بهره برداری از کل ظرفیت اراضی پشتیبانی و محوطه های اختصاصی از جمله سرمایه گذاری در سایت 15 هکتاری در بندر امام خمینی و همچنین راه اندازی ترمینال ریلی در بندر شهید رجایی و خرید تجهیزات اساسی نظیر RMG و RTG ، ریچ استاکر و ... از جمله موارد طرح های سرمایه گذاری در دست اجرای شرکت می باشد. در همین راستا شرکت تایدواتر در شهریور ماه امسال برنده مناقصه استافینگ، حمل و انبارداری محصولات صادراتی پتروشیمی مهر در بندرعسلویه شده که انتظار می رود ابلاغ قرارداد و متعاقب آن شروع عملیات به میزان 300 هزار تن در سال در مهرماه محقق گردد که در صورت تحقق آثار مثبتی بر وضعیت سودآوری "حتاید" در نیمه دوم سال خواهد داشت.

مدیر برنامه ریزی و توسعه اقتصادی شرکت تایدواتر خاورمیانه پیرامون قراردادهای شرکت نیز گفت: در حوزه تخلیه و بارگیری و انبارداری محصولات فله و غلات تعدادی قرارداد با شرکت های مختلف منعقد شده است. همچنین عملیات شرکت در بندر امیرآباد، امام و شهید رجایی همچنان در حال انجام بوده و در حال مذاکره جهت انعقاد قراردادهای جدید نیز هستیم.

صادقی در خصوص آثار مثبت انجام طرح های سرمایه گذاری و قراردادهای شرکت بر وضعیت سودآوری "حتاید" عنوان کرد: حدود 75 درصد از درآمدهای شرکت از محل عملیات کانتینری محقق می شود. همچنین سایت 10 هکتاری شرکت در بندر امام خمینی طی آذر ماه سال جاری راه اندازی می شود و انتظار آن می رود که طرح های سرمایه گذاری شرکت نیز طی سال جاری به بهره برداری برسد. البته توجه به این نکته اهمیت ویژه ای دارد که آثار مثبت ناشی از بهره برداری از طرح ها و پروژه های مذکور در بودجه سال مالی جاری منظور خواهد شد.

وی با اظهار امیدواری نسبت به کاهش تحریم های اعمالی بر شرکت های کشتیرانی، در این خصوص گفت: امیدواریم "حتاید" نیز همچون شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی مشمول لغو تحریم های اعمالی شود. چراکه این امر افزایش حجم عملیات را برای "حتاید" به ارمغان می آورد. حال آنکه این شرکت با سفارش خرید تجهیزات و دستگاه های جدید از پتانسیل افزایش حجم عملیات خود برخوردار است.

این مقام مسئول در خاتمه افزود: "حکشتی" حدود 25 درصد از حجم عملیات کشتیرانی در کشور را انجام می دهد و مابقی عملیات از طریق خطوط بین المللی انجام می شود که ورود و خروج آن نیز تابع ضوابط است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

درود دوستان واساتید گرامی....................سهم از نظر تکنیکی در تایم بلند مددت ماهیانه یک الگوی سروشانه خوشکل وقدرتمند دارد سهم در شانه راست وزیر خط گردن میباشد 525 تومان خط گردن میباشد.............................با بنیادی قوی وخبرهای خوب که است شکستن آن حتمی بنظر میرسد وباحجم سنگین در این ماه خواهد بود................هدف کلاسیک1338 تومان میباشد البته الگو خیلی قدرتمند میباشد من خودم 1 دانه هم ندارم............چون اسکن ندارم..........فعلا بافباهنر میباشم تک سهم.موفق وپرسود باشید
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• Ali zahedi
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 676

.با برگشت نرخ دلار از 3150 تومان به 3050 فردا اقبال بازار بسوی گروه خودرو دارو بانک حمل و نقل خواهد رفت

نظر

• amirabbas2012
                Banned
                • Oct 2012
                • 286

يك قرارداد جديد با پتروشيمي مهر در كنار اخباري از احتمال توافق تايدواتر با سازمان بنادر و رفع مشكل اين شركت و احتمال تعديل مثبت عايدي سبب صف خريد سنگيني در حتايد شده است حتايدي كه به سمت سطوح قيمتي ۵۴۰ توماني در حال حركت ميباشد قيمتهايي كه با اين صف خريد به نظر ميرسد شكسته شده و حتايد ۵۴۰ توماني را به ارمغان بياورد.

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

درود وسلام ...............اصلاح نمودار تکنیکی- احتمالا سهم از نظر امواج الیوت ویو در تایم هفتگی در ابتدای موج 3 بزرگ خودش میباشدهدف این موج1120 الی1363 تومان میباشد وهمچنین در همین تایم سروشانه کف وجود دارد که در حال شکستن خط گردن الگو میباشد ...............................نکته احتمال پولبک وجود دارد در قیمت508 الی517 تومان...............................باید دید که با چه حجمی شکست انجام میشود...................در این هفته.موفق وپرسود باشید.

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

احتمال برگشت سهم از640 الی690 تومان میباشد

نظر

• 3yh
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 265

فردا میره گره .... خوشبختانه سهام دارهای خوبی داره ... سهم بالای 800 ارزش داره... اگر هم فروشنده هستید روی +12 بفروشید ....مطمئن باشید خریدار برای این سهم زیاده...
                      فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در کوتاه مدت رشد خوبی داشته و اگر به گره 12% بکشه فرصت بسیار خوبی برای فروش هست . بنظر نمیاد حتی به گره 8 % هم برسه

نظر

• 3yh
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 265

پی بر ای گروه 16 هست پی بر ای حکشتی 29 تازه با بالای 100 میلیون صف .... فکر میکنید حتاید اگه رسما اعلام کنه که لغو تحریم شده باید چه پی بر ای بگیره ؟؟.. جوابش سادست و اونایی که دارن میگن به 8در صد هم نمیرسه اینو خوب می دونن... اگر سهام دار به ارزش واقعی سهمش پی ببره چندین 12% دیگه لازمه تا گره سهم باز بشه.لطفا با بیجا اردر گذاشتن بقیه سهامدارها رو مجبور به فروش نکنید......
                          فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• DJANGO
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1701

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                            پی بر ای گروه 16 هست پی بر ای حکشتی 29 تازه با بالای 100 میلیون صف .... فکر میکنید حتاید اگه رسما اعلام کنه که لغو تحریم شده باید چه پی بر ای بگیره ؟؟.. جوابش سادست و اونایی که دارن میگن به 8در صد هم نمیرسه اینو خوب می دونن... اگر سهام دار به ارزش واقعی سهمش پی ببره چندین 12% دیگه لازمه تا گره سهم باز بشه.لطفا با بیجا اردر گذاشتن بقیه سهامدارها رو مجبور به فروش نکنید......
                            بابا بزار بفروشن بلکه به ماهم رسید:.thumbsupsmileyanim
                            عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

هدف اول 700 ، بالای 150 سود میسازه ، این سهم پایینی نداره . فروشنده بی جهت داره در مقابل موج مقاومت میکنه .

نظر

• yadman
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 37

با احترام
                                سود از چه تاریخی به حساب وایز می شود
                                کسی خبر میدهد؟
                                نظر

در حال کار...
                                X