تایدواتر خاورمیانه ( حتاید )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خطیر
    عضو عادی
    • May 2013
    • 44

کسی میدونه سود 900 تومانی رو چطوری بگیرم شماره حساب نمیخاد

نظر

• MahmoodReza
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 181

چرا بـــاز نمیشه؟ کسی اطلاع داره؟

نظر

• A-Mohammadi
        کاربر فعال
        • Feb 2013
        • 341

در اصل توسط خطیر پست شده است View Post
        کسی میدونه سود 900 تومانی رو چطوری بگیرم شماره حساب نمیخاد
        شماره حساب ( ملت ، تجارت ، ملی غیر از صادرات ) و مشخصات خود را برای شرکت فکس کنید در ضمن سود 90 تومانی.

02188708928 شماره فکس
        در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• A-Mohammadi
          کاربر فعال
          • Feb 2013
          • 341

در اصل توسط MahmoodReza پست شده است View Post
          چرا بـــاز نمیشه؟ کسی اطلاع داره؟
          برای نامه ایی که در همین تایپیک هست سازمان از شرکت در مورد سود شفاف سازی کرده تا ارائه شفاف سازی فعلا بسته است.

نظر

• خطیر
            عضو عادی
            • May 2013
            • 44

حتاید امکان داره 2برابر قیمت اخرین روز باز شه

نظر

• 3yh
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 265

با سودی که اعلام کرده و با توجه به این که شاید پر بیراه نباشه اگه بگم سیاسی ترین سهم بازاره....
              اگر در بازار منفی باز بشه یکی از بهترین گزینه های خرید موجود در بازار هست .......
              فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• ehsan066
                عضو جدید
                • Jun 2013
                • 11

در اصل توسط خطیر پست شده است View Post
                حتاید امکان داره 2برابر قیمت اخرین روز باز شه
                چراا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• 3yh
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 265

زیر 450 خریداریم... =P~

پی بر ای حتاید حداقل باید 4.5 بشه یعنی 504 تومان
                  فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• ehsan066
                    عضو جدید
                    • Jun 2013
                    • 11

حالا چرا باز نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

امروز مجدد حتاید خریدم
                      اگر فردا منفی بخوره مابقیشم میخرم
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 3yh
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 265

خرید شد فردا چه منفی چه مثبت باز هم خریدارم امروز وقت کم بود به اندازه کافی نتونستم جمع کنم...

نظر

• A-Mohammadi
                          کاربر فعال
                          • Feb 2013
                          • 341

درخواست سهامداران عمده تایدواتر از روحانی
                          سهامداران حقیقی شرکت تایدواتر در دو نامه جداگانه به دکتر حسن روحانی خواستار رسیدگی به وضعیت قراردادهای این شرکت بورسی شدند.

به گزارش عصرایران، در پی اعلام شرکت تایدواتر مبنی بر احتمال تعدیل منفی سود این شرکت و رساندن پیشبینی سود 1120 ریالی به ضرر 315 ریالی درصورت عدم توافق با سازمان بنادر و دریانوردی نمایندگان بیش از هفت هزار سهامدار این شرکت 650 میلیاردی در بورس خواستار رسیدگی و توجه رییس جمهور جدید به وضعیت قراردادهای این شرکت با سازمان بنادر و دریانوردی شدند.

بنابر این گزارش طی ماههای اخیر سازمان بنادر و دریانوردی با صدور بخشنامهای خطاب به شرکتهای کشتیرانی آنها را از واریز صورتحسابهای عملیات بندری به حساب تایدواتر معذور داشته است اقدامی که طی بیش از 10 سال گذشته در بندر شهید رجایی بر قرار بوده است و مشخص نیست این اقدام سازمان بنادر در راستای چه سیاستی انجام شده است.

در همین حال برخی سهامداران تایدواتر اعلام کردهاند از زمان واگذاری این شرکت مطابق با سیاست های اصل 44 به بخش خصوصی بسیاری از قراردادهای این شرکت در بنادر به بهانههای مختلف لغو و شرکتهای دیگری جایگزین این شرکت شده اند که این اقدام تناسبی با اهداف اجرای قانون اصل 44 و خصوصی سازی در دولت ندارد.

سازمان بنادر و دریانوردی از سال 88 و پس از خصوصی شدن شرکت تایدواتر و واگذاری سهام سازمان بنادر در این شرکت از تمدید قرارداد با شرکت تایدواتر در بندر شهید رجایی خودداری کرده است. این در حالیست که تایدواتر از دو سال پیش تاکنون توسط امریکا و اتحادیه اروپا تحریم شده است.

طی دو سال اخیر نیز سازمان بنادر و دریانوردی تلاش داشت به بهانه ایجاد رقابت در بنادر، شرکت تایدواتر را از اپراتوری بندر شهید رجایی اخراج کند که این اقدام با ورود دستگاههای ذیربط متوقف شد.با پایان دوران فعالیت دولت دهم همچنین تلاش سازمان بنادر برای خارج کردن شرکت تایدواتر از بندر امیر اباد نیز شدت یافت که مزایده برگزار شده در این بندر با شکایت شرکتهای حاضر در این

مزایده از روند اجرای کار، تاکنون به سرانجام نرسیده است.

شرکت تایدواتر خاورمیانه در مجمع اخیر خود بیش از 560 میلیارد ریال سود بین سهامداران خود که اکثرا از بازنشستگان بنادر هستند، تقسیم کرده است.

شرکت تایدواتر خاورمیانه تنها شرکت بندری حاضر در بازار سرمایه است که با سرمایه 650 میلیارد ریالی و ایجاد اشتغال برای بیش از 4000 نفر در بنادر شمالی و جنوبی کشور تنها طی فعالیت دولت دهم بیش از 2200 میلیارد ریال در بنادر ایران سرمایهگذاری کرده است.

متن کامل نامه سهامداران تایدواتر به این شرح است:

"حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم جمهوری

با سلام و تحیت;

ضمن آرزوی توفیق روزافزون الهی برای حضرتعالی، همانگونه که مستحضرید محور تمامی اهداف و برنامهها و قوانین صادره در حوزههای اقتصادی و اجتماعی کشور در جهت مساعدت به اقشار آسیب پذیر و مستضعف جامعه و ارتقأ سطح رفاه عمومی آنان بوده است. شرکت تایدواتر خاورمیانه بعنوان بزرگترین پورت اپراتور کشور دارای سوابق تخصصی در سطح بالا و قابل رقابت با شرکتهای خارجی برابر اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی به بخش خصوصی واگذار گردید. شرکتی که سهامداران آن موجهترین اقشار جامعه یعنی بسیجیان، کارکنان شاغل و بازنشسته، خانوادههای معظم شهدأ، جانبازان و ... میباشد که در بنادر جنوبی و شمالی کشور امام (ره)، خرمشهر، گناوه، دیلم، هندیجان، بوشهر، خارک، بندرعباس، بندر انزلی، بندر

امیرآباد، عسلویه، ریگ و ...) سکونت دارند. مزید استحضار اعلام مینماید که تایدواتر بعلت همراه بودن با نظام مقدس جمهوری اسلامی در سال 90 مورد تحریم خصمانه امریکا و متعاقب آن اروپا قرار گرفت در این خصوص متاسفانه سازمان بنادر همراه با تحریم کنندگان به هیچ یک از وظایف حاکمیتی و ملی و حتی تعهدات سالهای قبل خود به سازمان بورس و اوراق بهادار را عمل ننموده است و تیشه به ریشه شرکت زده و در اینجا به برخی از اقدامات صورت گرفته بدین شرح اشاره می گردد:

1 لغو قرارداد بهرهبرداری ترمینال غلات بندر امام (ره) که 13 سال در اختیار تایدواتربوده است بدون برگزاری مناقصه یا مزایده به مدت 30 سال با شرایط قیمتی بهتر به یک شرکت خانوادگی و خاص واگذار گردید. حجم عملیات حاصل ازاین قرارداد سالیانه 12 میلیون تن و ارزش آن طی 30 سال بیش از 15000 میلیارد ریال میباشد.

2 عدم تمدید قرارداد با تایدواتر در ترمینال کانتینری بندر شهیدرجایی از سال 89 تاکنون با وجود اینکهبهرهبرداری از ترمینال فوق از سال 1373 در اختیار و با سرمایهگذاری تایدواتر بوده است.

3 واگذاری کلیه فعالیتهای دریایی شامل خدمات یدککشی و راهبری شناورها در بنادر انزلی و شهیدرجایی مربوط به تایدواتر به شرکتی جدیدالتاسیس بنام هدایت کشتی خلیج فارس تحت پوشش سازمان بنادر با تعرفههای مناسب و ترک تشریفات.

4 بهرهبرداری از ترمینال بندر امیرآباد که به مدت 10 سال در اختیار تایدواتر بوده و میلیاردها تومان سرمایهگذاری کرده است. به مزایده گذاشته شده و پاکات تایدواتر را بازگشایی نکردهاند.

و ...

معالوصف همسویی اقدامات خصمانه برخی از مقامات سازمان بنادر و دریانوردی با تحریم کنندگان امریکایی و اروپایی در حوزه بندری و دریایی باعث خسارات عدیده به منافع ملی و مصالح کشور گردید و به منظور جلوگیری از تضییع بیشتر منافع ملی و به دنبال آن منافع دهها هزار سهامدار این شرکت، تقاضای رسیدگی و پیگیری از مراجع ذیصلاح مورد استدعاست، خواهشمند است با تدابیر خاص و ویژه حضرتعالی در دوره پایانی مدیریت برخی از عوامل دستاندرکار در سازمانهای ذیربط از اقدامات مشابه پیشگیری گردد."

نظر

• رضاخان
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 121

در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Post
                            شماره حساب ( ملت ، تجارت ، ملی غیر از صادرات ) و مشخصات خود را برای شرکت فکس کنید در ضمن سود 90 تومانی.

02188708928 شماره فکس
                            3 تا سوال داشتم.ممنون میشم کسانی که مطلعند جواب بدن.
                            1. باید سهم رو تا نیمه دوم آبان نگه داریم تا سودش بهمون تعلق بگیره یا مهم نیست؟
                            2. مشخصاتمون رو فکس کنیم یعنی چه مشخصاتی؟اینو دقیق توضیح بدین لطفا.
                            3. تا چه روز و تاریخی اطلاعاتمون رو باید برای شرکت فکس کنیم؟محدودیت زمانی وجود داره آیا؟
                            [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

واگرایی مخفی در تایم ماهیانه داریم

احتمال افت تا محدوده 280 تومان وجود دارد که زمانبر خواهد بود
                              مهمترین حمایت 355 تومان می باشد.
                              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• 3yh
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 265

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                                واگرایی مخفی در تایم ماهیانه داریم

احتمال افت تا محدوده 280 تومان وجود دارد که زمانبر خواهد بود
                                مهمترین حمایت 355 تومان می باشد.
                                ممنون بابت تحلیل...اما
                                تکنیکال برای سهامی جوابگو هست که معاملات عادی دارند نه این سهم ....
                                اگه این سهم به 355 برسه ....که نمیرسه.....بنده تمام سهامم رو می فروشم حتاید می خرم.....

نظر

در حال کار...
                                X