تایدواتر خاورمیانه ( حتاید )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohamad123
    ستاره دار(5)
    • Jan 2013
    • 1171

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    سهم خوب برگشت. فردا ديگه صف خريده

امروز هم صف خرید شد
    به فردا نکشید
    اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

همه انديكاتورها نشون از خريدش ميداد كه خوشبختانه صعود رو آغاز كرد
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

می خواستم 410 پله دوم اضافه کنم که یکم شل جنبیدم بهم نرسید ، مجبور شدم 420 بخرم . ارزشش خیلی بیشتر از این حرفهاست ، بالای 200 توانایی سود سازی داره با وضعیت تحریم ، اگر تحریم ها کم بشه خیلی بیشتر سود میسازه .

نظر

• 3yh
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 265

اصلا به نوسانات حتاید نگاه هم نمیکنم چون به نظر من پر پتانسیل ترین سهم بازار بورس ایران در چندسال اینده حتاید خواهد بود...
          صحبتهای وزیر راه و شهرسازی در گفتگوی ویژه خبری دیشب و تاکید بر فعالیت هر چه بیشتر بندر شهید رجایی و دادن امتیاز به فعالان
          صنعت حمل و نقل همه و همه بر این امر تاکید دارند که حتاید به قیمت واقعیش خواهد رسید...
          فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

اين سهم رو در سال 83 به خاطر دارم كه از 600 تومن به 1500 رسيد . اگه رشد كنه شارپ ميره بالا
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در پی ابطال تحریم های کشتیرانی منتظر خبرهای خوش از تایدواتر باشید

روابط عمومی شركت تایدواتر خاورمیانه - تهران [1392/06/25]

باحکم دیوان دادگستری اروپا ،تحریم های یک جانبه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و 17 شرکت دیگر ابطال شد.
              به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تایدواتر خاورمیانه محمد حسین داجمر رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با مانا با اعلام این مطلب یادآور شد: به دنبال وضع تحریم های یک جانبه و بی وجه اتحادیه اروپا ، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با پیگیری و استفاده از وکلای مجرب؛ ابطال تصمیمات غیر قانونی اتحادیه اروپا را در دستور کار خود قرار داد که در نهایت پس از ماه ها تلاش ، پیگیری و برگزاری جلسات رسیدگی، دادگاه اروپا صبح امروز دوشنبه 25 شهریور ماه ،حکم ابطال تحریم های اتحادیه اروپا را صادر کرد.
              در پی لغو تحریم های کشتیرانی و لغو تحریم تعداد زیادی از شرکت های دیگر کشورمان و همچنین دیپلماسی فعال کشور در دولت تدبیر و امید بزودی خبرهای خوشی نیز از لغو تحریم تایدواتر توسط اتحادیه اروپا منتشر خواهد شد

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                در پی ابطال تحریم های کشتیرانی منتظر خبرهای خوش از تایدواتر باشید

روابط عمومی شركت تایدواتر خاورمیانه - تهران [1392/06/25]

باحکم دیوان دادگستری اروپا ،تحریم های یک جانبه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و 17 شرکت دیگر ابطال شد.
                به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تایدواتر خاورمیانه محمد حسین داجمر رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با مانا با اعلام این مطلب یادآور شد: به دنبال وضع تحریم های یک جانبه و بی وجه اتحادیه اروپا ، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با پیگیری و استفاده از وکلای مجرب؛ ابطال تصمیمات غیر قانونی اتحادیه اروپا را در دستور کار خود قرار داد که در نهایت پس از ماه ها تلاش ، پیگیری و برگزاری جلسات رسیدگی، دادگاه اروپا صبح امروز دوشنبه 25 شهریور ماه ،حکم ابطال تحریم های اتحادیه اروپا را صادر کرد.
                در پی لغو تحریم های کشتیرانی و لغو تحریم تعداد زیادی از شرکت های دیگر کشورمان و همچنین دیپلماسی فعال کشور در دولت تدبیر و امید بزودی خبرهای خوشی نیز از لغو تحریم تایدواتر توسط اتحادیه اروپا منتشر خواهد شد
                در صورت لغو تحریم های شرکت تایدواتر کف قیمتی سهام این شرکت باید بالای 1000 بسته شود . یعنی فردا میشه سهم 1000 تومانی را 400 تومان خرید؟ خدا کنه فرصت خرید بده .

نظر

• arman22
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 80

صنایع حمل و نقل وحشتناک ارزان هستند

نظر

• 3yh
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 265

بازده حداقل صد درصدی رو از حتاید انتظار دارم.
                    پی بر ای سهم حداقل تا 6 افزایش خواهد داشت و رشد سودآوری در گزارش های بعدی امسال هم قابل پیشبینی هست.
                    حالا یه عده بیان حجم و بدن برن جم بخرن... /.:biggrinsmiley.:/
                    فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                      بازده حداقل صد درصدی رو از حتاید انتظار دارم.
                      پی بر ای سهم حداقل تا 6 افزایش خواهد داشت و رشد سودآوری در گزارش های بعدی امسال هم قابل پیشبینی هست.
                      حالا یه عده بیان حجم و بدن برن جم بخرن... /.:biggrinsmiley.:/
                      هدف اول 1000 ، زیر 1000 فقط فرصت خرید خواهد بود .

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

112 تومان eps این شرکت است که البته این eps مربوط به زمان تحریم است .که با رفع تحریمهای کشتیرانی eps بالای 200 را از این سهم انتظار دارم .

نظر

• agahi
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 218

اگر مشكل حقوقي شركت در خصوص برداشت بدون منطق كه يك ماه پيش اطلاع رساني شد ، حل گردد ، كه شركت به شدت بدنبال حل آن مي باشد ، مطمئن باشيد .سهم حداقل 700 تومان را خواهد ديد.
                          اين عدد نه بر اساس احساس است و نه تبليغ يا چيز ديگري ....
                          مراقب باشيد خيلي فكر برداشتن تحريم رو نمي كردند هر كس سهم رو داره مراقب باشه ركب نخوره اين سهم به نظر بنده بايد براي پيش بيني سود جديد بسته بشه و با دامنه نوسان بازگشايي شود تا عرضه كننده داشته باشه.

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

حتاید برای سال جاری مبلغ 1122 ریال به ازای هر سهم پیش بینی کرده است و در سه ماهه 257 ریال آن را محقق کرده است.فروش شرکت 331.6 میلیارد تومان پیش بینی شده است که 216 میلیارد تومان آن مربوط به حق بهره برداري پايانه کانتينر شهيد رجائي می باشد. مبلغ 36.7 میلیارد تومان آن نیز از انتقال شناورهاي مغروقه خورموسي پیش بینی شده است

شرکت اخیرا در رابطه با منبع اصلی کسب درآمدهای خود یعنی درآمدهای بندری و دریایی بندر شهید رجایی با اداره کل بنادر هرمزگان با مشکلاتی روبرو شده است. طی ماههای اخیر سازمان بنادر و دریانوردی با صدور بخشنامهای خطاب به شرکتهای کشتیرانی آنها را از واریز صورتحسابهای عملیات بندری به حساب تایدواتر معذور داشته است؛ اقدامی که طی بیش از ۱۰ سال گذشته در بندر شهید رجایی بر قرار بوده است و مشخص نیست این اقدام سازمان بنادر در راستای چه سیاستی انجام شده است. سازمان بنادر و دریانوردی از سال ۸۸ و پس از خصوصی شدن شرکت تایدواتر و واگذاری سهام سازمان بنادر در این شرکت از تمدید قرارداد با شرکت تایدواتر در بندر شهید رجایی خودداری کرده است. این در حالی است که تایدواتر از دو سال پیش تا کنون توسط آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم شده است.

حتاید قبلا کلیه درآمدهای ناشی از ارائه خدمات بهره برداری ترمینال شهید رجایی را مستقیم وصول و سهم اداره کل هرمزگان را پرداخت می کرد ولی اخیر اداره کل مذکور راسا درآمدهای خود را به صورت تخمینی و نادرست وصول می کند،هر چند که شرکت اعلام کرده این موضوع را پیگیری می کند ولی هر اتفاقی در این زمینه برای سهامداران شرکت مهم است موضوع این است که این قضیه به چه نحوی تمام می شود آیا حتاید بازهم راسا درآمدها را وصول می کند یا اینکه قضیه طور دیگری تمام می شود.طبق اعلام شرکت سود 1122 ریالی به ضرر 315 ریالی در صورت عدم توافق با سازمان بنادر و دریانوردی تبدیل خواهد شد

به هر حال اتفاقات داخلی باعث شده سهم شرکت از 500 تومان حتی به کمتر از 400 تومان نیز برسد و در حال حاضر با پی بر ای 3.6 معامله می شود.

اما موضوع لغو تحریم های کشتیرانی باعث شده شرکت امیدوار باشد.تحریم های بین المللی فشار زیادی به این شرکت وارد کرده است و مسلما برداشتن تحریم ها روند سودآوری را متحول خواهد کرد
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

مشکل تایدواتر به تحریم بر نمیگرده. یکی از دلایل ساده آن نرخ ورود و خروج کانتینر به بندر شهیدرجایی و میزان رسوب کانتنر است که هر دو رو به افزایش بوده و در نتیجه باید تاثیرش رو روی سهم میذاشت که اینطور نشد. اما مشکل اصلی همچنانکه قبلا اشاره کردم عدم تعامل مناسب شرکت با سازمان بنادر و دریانوردی است. با تغییرات جدید در هئیت مدیره هم امیدی به تغییر این رویکرد در شرکت نمیرود زیرا هیچکدام به اندازه کافی به دانش مدیریت و مهارت دریایی و بندری آشنایی ندارند. البته باید منتظر تحولات جدید مدیران در سازمان بنادر بود. که تاکید میکنم سابقه گذشته امیدی به تغییر رویکرد ایشان را امید نمیدهد. خلاصه اینکه دوستان خود را معطل این سهم نکنند.

نظر

• zagros59
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 78

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                                مشکل تایدواتر به تحریم بر نمیگرده. یکی از دلایل ساده آن نرخ ورود و خروج کانتینر به بندر شهیدرجایی و میزان رسوب کانتنر است که هر دو رو به افزایش بوده و در نتیجه باید تاثیرش رو روی سهم میذاشت که اینطور نشد. اما مشکل اصلی همچنانکه قبلا اشاره کردم عدم تعامل مناسب شرکت با سازمان بنادر و دریانوردی است. با تغییرات جدید در هئیت مدیره هم امیدی به تغییر این رویکرد در شرکت نمیرود زیرا هیچکدام به اندازه کافی به دانش مدیریت و مهارت دریایی و بندری آشنایی ندارند. البته باید منتظر تحولات جدید مدیران در سازمان بنادر بود. که تاکید میکنم سابقه گذشته امیدی به تغییر رویکرد ایشان را امید نمیدهد. خلاصه اینکه دوستان خود را معطل این سهم نکنند.
                                بعله بعله!

نظر

در حال کار...
                                X