شركت آ.س.پ ( آ س پ )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    ثباغ که یک 12 تومنی از سودش کم کرد ........این ا.س.پ از این غلطا نکنه .....که بد میشه:d

خیلی پی بر ای بالایی دارن که اینجوری هم باز گزارش میدن ....البته همین ثباغ با سود 80 تومنی و پی بر ای 4 حدود 320 تومن میارزه ........هر چی هست از فولاد بهتره ......:d

میثم جان میبینم ساختمانی شدی
    این عکس چیه گذاشتی آواتارو میگم ... عکس شیرتو بذار من تو رو با شیر میشنام :d
    ببینم من با ثتران و تو با آ س پ چقدر میتازیم ....ثتران مجمع جالبی داشته ;)
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      میثم جان میبینم ساختمانی شدی
      این عکس چیه گذاشتی آواتارو میگم ... عکس شیرتو بذار من تو رو با شیر میشنام :d
      ببینم من با ثتران و تو با آ س پ چقدر میتازیم ....ثتران مجمع جالبی داشته ;)
      توی این بازار گل و بلبل که سفته بازی هم توش کم نیست و جدیدا زیاد هم شده و معلوم نیست پول چه کسانی وارد بازار شده ............سهم با پی بر ای 3 رو دست کسی باد نمیکنه .........و به این گروه هم هجوم خواهند اورد ........
      البته کمی زمان میبره تا بازی سهامی که هر روز میلیونی صف خریدن تموم بشه .....
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

بدک باز نشد .....انتظار باز شدن بیشتر از 330 رو نداشتم ........که تا این قیمت هم خریدن ...........

حداکثر یک ماه دیگه نگه داریم فک کنم به قیمت خریدمون برسه ......شاید هم فردا براش ضف خرید زدن ......تا ببینیم چی میشه.......فعلا 4 درصد سود کردیم .....=)) کشتیم خودمون رو ...

سهم با 110 تومن سود رو باید 440 بخرن .........با پی بر ای 4 ..........با پی بر ای 5 میشه 550 تومن .................با پی بر ای 6 یعنی پی بر ای فعلی بازار که بالاتر از این رقم هم هست .......660 تومن میارزه ..........;)

ولی کیه قدر بدونه :))
        ///

نظر

• hossein sh
          ستاره دار(1)
          • Mar 2012
          • 688

بدک باز نشد .....انتظار باز شدن بیشتر از 330 رو نداشتم ........که تا این قیمت هم خریدن ...........

حداکثر یک ماه دیگه نگه داریم فک کنم به قیمت خریدمون برسه ......شاید هم فردا براش ضف خرید زدن ......تا ببینیم چی میشه.......فعلا 4 درصد سود کردیم .....=)) کشتیم خودمون رو ...

سهم با 110 تومن سود رو باید 440 بخرن .........با پی بر ای 4 ..........با پی بر ای 5 میشه 550 تومن .................با پی بر ای 6 یعنی پی بر ای فعلی بازار که بالاتر از این رقم هم هست .......660 تومن میارزه ..........;)

ولی کیه قدر بدونه :))
          خیلی پائین باز شد.....نامردی که حد و حساب نداره..

ببینید سهام ساختمانی را چقدر پائین نگه داشتن
          اونهم با این اوضاع قیمت مسکن...

مشخصه هدفمنده این قضیه قیمت سهام ساختمانی ها!!!!

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
            خیلی پائین باز شد.....نامردی که حد و حساب نداره..

ببینید سهام ساختمانی را چقدر پائین نگه داشتن
            اونهم با این اوضاع قیمت مسکن...

مشخصه هدفمنده این قضیه قیمت سهام ساختمانی ها!!!!
            انشالله رشد میکنن .بالا هم باز میشد من خودم زودتر از همه فروشنده بودم ......چون هفته ی پیش خریدم ......اینجوری بهتره به نظرم ......و کم کم بالا بره ...........
            چند گروه در بازار مونده که هنوز رشد نکردن ........همه چیز دوبرابر شده ..........پی بر ای متوسط بازار داره میره روی 7 و بالای 6-7 ..........شک ندارم پی بر ای ساختمانی ها هم میاد بالای 4-5 .........
            به هر حال سهامدارای عمده ساختمانی ها باید یه حرکتی بزنن .........و حقوقی های فعال در این گروه چراغ رو روشن کنن .....تا بازار رو بکشن سمت خودشون ..........

مگه اینکه به قول شما هدفمند باشه .......ولی جلوی روند بازار رو نمیتونن بگیرن ........ببینید کی گفتم .......وقتی کل بازار داره پی بر ایش بالا میره پی بر ای این گروه هم بالا میره .......من فردا شاید اضافه کنم ;)

الان من فقط دو سهم دارم که وزنش بالاست نیسبت به بقیه غبشهر - ا.س.پ ............ هر دو هم پی بر ایشون 3 هست;)

نگران ا.س. پ هم نیستم چون که اولا شرکت قراردادهاش که قبلا مثلا فقط م جری بوده الان به صورت مشارکتی شده ......نمونه هاش مسکن مهر و پروژه پاسارگاد (نوسازان14) و پروژه بهاران و اگه اشتباه نکنم پروژه الهیه . ....و سودش بیشتر از قبل خواهد شد ......
            دوم اینکه شرکت ایرانیان اطلس 30 درصد سهم رو 474 خریده .......سوم اینکه نادانان پارس روز های اخر خرید داشته ...........4 رم اینکه قیمت مسکن مهر که اعلام کرده بودن نمیتونن افزایش بدن افزایش پیدا کرده ...........و تعدیلی از این بابت خواهد بود ..........;)

در مورد پروژه ی پاسارگاد که سود خوبی هم داره این پروژه من هنوز تو صورت های مالی ندیدم این پروژه رو و سودش رو !!!!!!!!
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/24, 13:55.
            ///

نظر

• mehdirashedin
              عضو جدید
              • Jul 2012
              • 9

راستی من اولین باره با سهام وارد مجمع شدم
              تو قیمت 3950 ریال خریدم . حالا باید چی کار کنم؟ سود 780 ریالش به حساب کی واریز می شه؟
              من اگه بخوام بفروشم با احتساب قیمت 3300 ریال تقریبا 200 هزار ضرر داره!!! پس چی کار باید بکنم؟:((
              [COLOR="#0000FF"]اگر فقیر به دنیا بیایی این اشتباه تو نیست ولی اگر فقیر بمیری این اشتباه توست! (بیل گیتس)[/COLOR]

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

در اصل توسط mehdirashedin پست شده است View Post
                راستی من اولین باره با سهام وارد مجمع شدم
                تو قیمت 3950 ریال خریدم . حالا باید چی کار کنم؟ سود 780 ریالش به حساب کی واریز می شه؟
                من اگه بخوام بفروشم با احتساب قیمت 3300 ریال تقریبا 200 هزار ضرر داره!!! پس چی کار باید بکنم؟:((
                دوست عزیز این اطلاعیه رو بخونین در مورد تقسیم سود هستش

شما ضرری نکردین سود رو یک ماه دیگه میگیرین
                الان هم قیمت تمام شده با کم کردن سود واسه شما 317 هستش که 330 بفروشین تو سود هم هستین
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• hossein sh
                  ستاره دار(1)
                  • Mar 2012
                  • 688

انشالله رشد میکنن .بالا هم باز میشد من خودم زودتر از همه فروشنده بودم ......چون هفته ی پیش خریدم ......اینجوری بهتره به نظرم ......و کم کم بالا بره ...........
                  چند گروه در بازار مونده که هنوز رشد نکردن ........همه چیز دوبرابر شده ..........پی بر ای متوسط بازار داره میره روی 7 و بالای 6-7 ..........شک ندارم پی بر ای ساختمانی ها هم میاد بالای 4-5 .........
                  به هر حال سهامدارای عمده ساختمانی ها باید یه حرکتی بزنن .........و حقوقی های فعال در این گروه چراغ رو روشن کنن .....تا بازار رو بکشن سمت خودشون ..........

مگه اینکه به قول شما هدفمند باشه .......ولی جلوی روند بازار رو نمیتونن بگیرن ........ببینید کی گفتم .....وقتی کل بازار داره پی بر ایش بالا میره پی بر ای این گروه هم بالا میره .......من فردا شاید اضافه کنم ;)

الان من فقط دو سهم دارم که وزنش بالاست نیسبت به بقیه غبشهر - ا.س.پ ............ هر دو هم پی بر ایشون 3 هست;)

نگران ا.س. پ هم نیستم چون که اولا شرکت قراردادهاش که قبلا مثلا فقط م جری بوده الان به صورت مشارکتی شده ......نمونه هاش مسکن مهر و پروژه پاسارگاد (نوسازان14) و پروژه بهاران و اگه اشتباه نکنم پروژه الهیه . ....و سودش بیشتر از قبل خواهد شد ......
                  دوم اینکه شرکت ایرانیان اطلس 30 درصد سهم رو 474 خریده .......سوم اینکه نادانان پارس روز های اخر خرید داشته ...........4 رم اینکه قیمت مسکن مهر که اعلام کرده بودن نمیتونن افزایش بدن افزایش پیدا کرده ...........و تعدیلی از این بابت خواهد بود ..........;)

در مورد پروژه ی پاسارگاد که سود خوبی هم داره این پروژه من هنوز تو صورت های مالی ندیدم این پروژه رو و سودش رو !!!!!!!!
                  میثم جان، من مطمئنم اگه بالاتر هم باز میشد، شما نمی فروختی.... یعنی منم بودم نمیفروختم
                  ریسک رفتن به مجمع را پذیرفتی، اونم مجمعی که قرار بوده 10% سود تقسیم بشه و در پایان 78 تومن به جای 10 تومن تقسیم کرده...

اگر بالاتر هم باز میشد، میگفتی سهم که الان مثلاً پی به ای 3 داره، چرا این سهمو بفروشم (با این اوضاع بنیادیش) و باز نگهش می داشتی
                  اما الان میبینی که سهمت که توی مجمع نزدیک 18% سود داده، داره با پی بر ای 2.4 معامله میشه

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

خوب مصوبات مجمع اومد ....

خوب پس ا.س.پ حدود 85 تومن سود انباشته داره ................و 110 تومن هم که برای 92 پیش بینی کرده که به نظرم جای تعدیل داره ..........و امسال سال خوبیه براش به نظرم چون پروژه های مسکن مهرش در این سال مالی به پایان میرسه و وقته شناسایی سوده .....پروژه ی پاسارگاد هم که شرکت قبلا شفاف سازی داده و 65 درصدش با مشارکت این شرکته دوباره باید تجدید نظر بشه به نظرم و این پروژه سود بیشتری خواهد داشت براش ......

البته سه ماه ی سهم هم دیگه تا یک ماه اینده بر روی کدال خواهد امد ........... و اثرات پروژه ی پاسارگاد احتمالا در این گزارش دیده بشه ......
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/24, 21:48.
                    ///

نظر

• mehdirashedin
                      عضو جدید
                      • Jul 2012
                      • 9

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                      دوست عزیز این اطلاعیه رو بخونین در مورد تقسیم سود هستش

شما ضرری نکردین سود رو یک ماه دیگه میگیرین
                      الان هم قیمت تمام شده با کم کردن سود واسه شما 317 هستش که 330 بفروشین تو سود هم هستین
                      ایول بابا دمت گرم
                      تازه متوجه شدم
                      فکر می کنم تا زمان تقسیم سود ، قیمتش دوباره به حدود 400 برسه
                      اونطور نیست؟
                      [COLOR="#0000FF"]اگر فقیر به دنیا بیایی این اشتباه تو نیست ولی اگر فقیر بمیری این اشتباه توست! (بیل گیتس)[/COLOR]

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

احتمالا تا محدوده 300تومان پایین بیاید

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

در اصل توسط mehdirashedin پست شده است View Post
                          ایول بابا دمت گرم
                          تازه متوجه شدم
                          فکر می کنم تا زمان تقسیم سود ، قیمتش دوباره به حدود 400 برسه
                          اونطور نیست؟
                          مطمئنا به 400 میرسه
                          پارسال اسفند بیشتر از 400 هم بوده
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

تا یک ماه دیگه به قیمت خرید میرسه ........کم کم دیگه از هفته ی بعد باید بالای 330 معامله بشه .......
                            ///

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

تا یک ماه دیگه به قیمت خرید میرسه ........کم کم دیگه از هفته ی بعد باید بالای 330 معامله بشه .......
                              بخشی از سبد رو سهامداری کن ...
                              بخشیشو با بازار حرکت کن ...خودت استادی
                              شاراکت عالی بود ...
                              آ س پ هم عالی میشه
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                بخشی از سبد رو سهامداری کن ...
                                بخشیشو با بازار حرکت کن ...خودت استادی
                                شاراکت عالی بود ...
                                آ س پ هم عالی میشه
                                امروز رو راضی ام آریو جان ......فقط ا.س.پم فقط صف خرید نیست ..... بقیه کلهم صف خریدن ........که این سهم هم با این پی بر ای عمرا فروشی نیست ........اون هم تو این بازار.....و برعکس اگه بقیه سهم ها رشد کنه و این همین قیمن بمونه .. دوباره ا.س.پ میخرم ...

در بازاری که پی بر ای بازار رفته بالای 6 ........سهم با پی بر ای 3 رو باید رو هوا زد ..........دوباره بر میگردم و اضافه میکنم اگه رشد نکنه ....چون من بارها به یک سهم ورود و خروج میکنم .....
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X