شركت آ.س.پ ( آ س پ )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 63morteza63
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 172

سلام ...دوستان پیشنهاد من برای خرید آ ث پ مخصوصا در این قیمت ها به دلایل زیر میباشد:

1-نزدیک بودن مجمع .....
    2- p/e پایین
    3- بنیادی خوب سهم
    4- تقسیم سود خوب در سال گذشته

در جمع بندی موارد فوق باید ذکر کنم که با توجه به شرایط کنونی و جو ملتهب بازار برای جبران عقب ماندگی وماندن در بازار خرید این سهم در اولین فرصت پیشنهاد مبشود .

اگر بخواهیم که از بازار به طور کامل خروج نکنیم و موازی با ان از بازار وسود های احتمالی در صورت برگشت عقب نمانیم باید به سمت این سهم ها برویم
    دلیل ان هم این است که به طور مثال اگر بازار بخواهد افت بیشتری داشته باشد ، ما سو.د مجمع را داریم ورشد سهم

در پست های بعدی به این نمونه از سوژه های تک بازار که کم هم نیستند اشاره میکنم.
    دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• 63morteza63
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 172

دوستان به آ ث پ عنایت داشته باشند..................
      دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• metitondar
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 443

محض اطلاع دوستان و آقا 63morteza63 گل
        مجمع "آ.س.پ" دی ماهه و منم پارسال با بدبختی تونستم سود پولمو بگیرم (تیرماه یعنی بعد از 6 ماه!) یادمه پارسال همین موقع ها خریدم 400 تومن و بعد مجمع شد 314 تومن تا 240 تومن هم سقوط کرد ...!!!
        بعد یکسال سهام داری شده 344 تومن و هنوز به اصل پول خودم نرسیدم!!! پولتونو توبانک بذارین بهتره تا این سهمو بخرین. به P/E پایین سهم نگاه نکنین. این نشون دهنده ی ارزندگیش نیست. نشونه ی عدم اقبال بازار به این سهمه. در کل سهمیه بی پشتوانه و رها که افتاده دست یه عده سفته باز بی همه چیز و فقط به درد موج سوارها و نوسانگیرهای کوتاه مدتی میخوره نه سهامداری...
        آخرین ویرایش توسط metitondar؛ 2013/09/08, 11:13.

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

من خودم خیلی کم سهم را دارم 400000 هزار تومان ولی اگر میداشتم میخریدم این سهم را وثامان گستر اصفهان را تازه داره رالی ساختمانی ها شروع میشه.............
          در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
          مجمع "آ.س.پ" دی ماهه و منم پارسال با بدبختی تونستم سود پولمو بگیرم (تیرماه یعنی بعد از 6 ماه!) یادمه پارسال همین موقع ها خریدم 400 تومن و بعد مجمع شد 314 تومن تا 240 تومن هم سقوط کرد ...!!!
          بعد یکسال سهام داری شده 344 تومن و هنوز به اصل پول خودم نرسیدم!!! پولتونو توبانک بذارین بهتره تا این سهمو بخرین. به P/E پایین سهم نگاه نکنین. این نشون دهنده ی ارزندگیش نیست. نشونه ی عدم اقبال بازار به این سهمه. در کل سهمیه بی پشتوانه و رها که افتاده دست یه عده سفته باز بی همه چیز و فقط به درد موج سوارها و نوسانگیرهای کوتاه مدتی میخوره نه سهامداری...
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• 63morteza63
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 172

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post

سلام
            ممنون از اینکه تجربه خودتون رو در این جا به اشتراک گذاشتید

اینکه بعد از 6 ماه سود گرفتید متاسفانه این روال ساختمانی هاست ....ثباغ هم با کلی اذیت کردن بسته شدن به مدت 3ماه باز شد البته الان با قیمت خووبی معامله میشه ودر کل من که بعد مجمع گرفته بودم ضرری نکردم ( ثباغ بعد 8 ماه ودر آخرین روزهای قانونی به سهامداران سود پرداخت کرد ه است.)
            بنده گفتم با توجه به شرایط بازار که حالت ناپایدار دارد کار کردن روی این سهم ها خوب هست

ببینید بازار امسال وتحولات سیاسی اقتصادی پیش امده با پارسال متفاوت هست
            ضمن اینکه شما سهم را در بالاترین حد قیمت خرید کردید وشرایط ان موقع این بود که بورس یک افزایش راپشت سر گذاشته بود و وارد فاز اصلاحی شده بود
            البته من کلا برخلاف اکثریت فقط صرفا وتمام وکمال از یک سهم دفاع نمیکنم
            فقط بر اورد و پیش بینی خودم را بیان میکنم
            موفق باشید

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

از ساختمانی

22:17 - شنبه 1392/06/16 | توسط: قاسم پور زارعی | نظر بدهید

افزایش فروش پروژه های ساختمانی ثفارس از رقم 18 میلیارد تومانی بودجه به بیش از 40 میلیارد تومان در سال مالی 93و قابلیت تعدیل مثبت 109 درصدی سود هر سهم از 287 ریال به 600 ریال!

توضیح:

چند روز پیش از ثباغ یک شنیده داشتیم. هفته پیش هم از یک ساختمانی دیگه. ثغرب هم که رفت بالا. پس داریم به این نتیجه می رسیم که گروه ساختمانی دارند آماده یک حرکت می شوند. حالا که جو بازار منفی است و خرید به صلاح نیست. اون 40-50 درصدی که نقد هستید فعلا وارد نکنید فقط آماده باشید تا خرید ذوب یا غبشهر را این روزها باید تکمیل کنیم.

پس ساختمانی ها را زیر نظر بگیرید. انگار خبرهایی تو این گروه هست. کاری به رکود ملک و املاک نداشته باشید. یک سهم بخواد رشد کنه میکنه. ماهم 40-50 درصد می خواهیم بگیریم. برای این کار لازم نیست کل بازار مسکن کشور جابجا بشه.

دسته بندی :
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

خدایا شکرت که صبرم داره نتیجه میده:)

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

*دعاهایی عجیب و کارگشا در طلب رزق از حضرت جواد الأئمه
                  در دعاهای حضرت جواد الأئمه « ادعیه المسائل الی الوسائل» که در مفاتیح ذکر شده است به عباراتی بر‌می‌خوریم که شایسته است آنها را در سجده‌ها و قنوت و ... بکار ببریم.

« أَفْقِرْنِي بِجُودِكَ إِلَيْك‏ » : این عبارتی است از دعای طلب روزی حضرت جواد الأئمه عبارتی کوتاه و معنایی بلند: « خدایا به جواد بودنت قسم که مرا تنها محتاج خود قرار ده »
                  یعنی اگر محتاج دائم خدا باشی دیگر احساس نیاز به غیر نمی‌کنی در همه زمینه‌ها (مادی ، معنوی و محبتی).

« وَ سَهِّلْ رَبِّ سَبِيلَ الرِّزْقِ إِلَي‏ » خدایا ! راههای رسیدن روزی را به من آسان کن.
                  گویا خیلی وقتها در راه رسیدن روزی موانعی وجود دارد با این عبارت از خدا می‌خواهیم که موانع رسیدن روزی را برطرف کند تا رزق و روزی به سهولت به ما برسد و تسهیلات رسیدن روزی به ما فراهم شود .

« وَ أَجْدِبْ أَرْضَ فَقْرِي‏ » خدایا! زمین فقر مرا خشک کن یعنی در زندگی من هیچ احتیاجی به خلق دیده نشود. هديه به پيشگاه مطهر جواد الائمه عليه السلام صلوات

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

من بگو که 150 هزار تا از این سهم تو قیمت 376 تومان گرفتم که سود 90 تومانی مجمع گیرم بیاد اما مثل اینکه این سهم طالب کم نداره و تا تاریخ مجمع علاوه بر سود مجمع این سود به جیب خواهم زد.
                    امروز خدارو شکر حجم خوبی زد .
                    یه استاد بزرگواری میگفت که این گروه ( ساختمان و املاک ) تا 2 روز دیگه مثل گروه دارو قفل میشه و دیگه امکان خرید نمیده.
                    شانس در خونمون میخواد بشکنه /.:blinksmiley.://:.grlim:./

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

این سهم مقاومت 457 تومان رو هم شکست/:.ohno-smiley.:/

نظر

• morteza93
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 516

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
                        این سهم مقاومت 457 تومان رو هم شکست/:.ohno-smiley.:/
                        مقاومت بعدی 480 که قله قبلیش هم هست...
                        یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                          مقاومت بعدی 480 که قله قبلیش هم هست...
                          480هم شکسته شد اما دیگه بعید بدونم با این حجمی که زده بتونه 500 رد کنه/:.winksmiley02.:/

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

شرکت آ س پ با 20 میلیارد تومان سرمایه اطلاعات و صورت های مالی حسابرسی نشده 12 ماهه منتهی به 31 شهریور 92 را منتشر کرده است.

این شرکت ساختمانی در حالی برای هر سهم در سال مالی 92 مبلغ 830 ریال سود خالص محقق نموده که در آخرین گزارش این مبلغ را 917 ریال پیش بینی کرده بود و این یعنی کاهش بیش از 9 درصدی در عملکرد سال مالی 92.

شایان ذکر است عملکرد "آ س پ" در سال مالی 92 در مقایسه با سال مالی قبل از کاهش 3 درصدی فروش، افزایش 4 درصدی بهای تمام شده، کاهش 13 درصدی سود ناخالص و 17 درصدی سود عملیاتی و سود خالص هر سهم خبر داده است.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Masoud F
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 54

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                              شرکت آ س پ با 20 میلیارد تومان سرمایه اطلاعات و صورت های مالی حسابرسی نشده 12 ماهه منتهی به 31 شهریور 92 را منتشر کرده است.

این شرکت ساختمانی در حالی برای هر سهم در سال مالی 92 مبلغ 830 ریال سود خالص محقق نموده که در آخرین گزارش این مبلغ را 917 ریال پیش بینی کرده بود و این یعنی کاهش بیش از 9 درصدی در عملکرد سال مالی 92.

شایان ذکر است عملکرد "آ س پ" در سال مالی 92 در مقایسه با سال مالی قبل از کاهش 3 درصدی فروش، افزایش 4 درصدی بهای تمام شده، کاهش 13 درصدی سود ناخالص و 17 درصدی سود عملیاتی و سود خالص هر سهم خبر داده است.
                              میانگین خریدم 3500 ریال بود و در 4844 خارج شدم. 40% تو سه هفته .خدا بده برکت. به جاش بانک دی اضافه کردم

نظر

• تیدی آلفا
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2540

به نظر میاد صندوق سرمایه گذاری بازنشستگی نفت که صاحب 5 میلیون سهم هست قصد خروج از سهم داره.
                                و ظاهرا شخص حقیقی که صاحب 3 میلیون سهم بود هم به طور کامل از سهم خارج شده است.
                                بعضی وقتها فروختن حقوقی ها به نفع سهمه وخیلی وقتها هم نیست .
                                امروز زنگ زدم شرکت و گفتند گزارش حسابرسی شده و تاریخ برگزاری مجمع هم تا آخر هفته میاد رو کدال .
                                من که به دید شرکت در مجمع با قیمت 376 تومان سهم دارم و شاید هم تا 2/3 ماه دیگه هم نگهش دارم آخه میگن 80 درصد را گرفتن مجوز پروژه شمشک طی شده و 20 درصد الباقی هم تا آخر سال انجام خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X