کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نقل از زبان امور سهام آ س پ :
تاریخ 1392.07.20:تا تا ریخ 11392.08.10 صد در صد مجمع برگزار میکنیم.
تاریخ 1392.08.10یه کمی عقب افتاده اما دیگه صد در صد تا 20 تا 30 آبان برگزار میکنیم.
تاریخ 1392.09.01گزارش حسابرسمون دچار مشکل کوچیکی شده اما تا 15 آذر قطعا میریم برای مجمع 10 روز قبلش هم آگهیش میدیم روی کدال.
امروز زنگ زدم میگم آقای امور سهام خداییش با خودت الان چند چندی؟چرا هر رروز یه چیزی میگی؟جواب:تا ماه تو آسمون ندیدی صلوات نفرست اما ما صد در صد تا پایان آذر برگزار میکنیم.
خدارو شکر میکنم که هفته پیش آ س پ رو با سهام ثتران عوض کردم ثترانی که سود 51 تومانی ساخته و مطمئنم تا مجمع آ س پ که قراره سود 80 تومانی تقسیم کنه این سود از ثتران میگیرم .
یعنی ازش یه نوسان تپل میگیرم.
اما آ س پ....دیگه من خورشیدم ببینم صلوات نمیفرستم ....چرا به حرف گربه سیاه گوش کنم . ضمنا از پارسال تا حالا سهام شرکت آفتابه سازی یا تشتک سازی ورامین حداقل 3 برابر شده اما این سهم.......هروقت آگهیتون دیدم شاید خریدم آقای امور سهام(گربه)
همچنان منتظر قیمتهای 400 تومانی برای خرید هستیم .
حقوقی این سهم اجازه رشد به سهم نمیده چون میدونه این قیمتها برای سهم حبابیه و داره بالای ارزش واقعیش معامله میشه پس سعی در کنترل قیمت و رسوندن به قیمت 400 :.thumbsupsmileyanimتومانی رو داره.
مطمئنم بر خلاف خیلی ها که تارگت 600 و بالاتر میدن و تو رویا سیر میکنند این سهم 400 تومان خواهد دید و اون وقته که همونایی که این قیمتهارو میدادند از سهم پیاده و ما در این قیمتها سوار سهم میشیم.
تکنیکالش را کار ندارم
ولی دیگه چند صباحی با ثباغ و .... بالا و پایین میشود
الان هم بقیه ساختمانی ها جند روز صفن
اما این
لشت
رنج منفی براش میزنن
میگن میخواد حداقل سود را تقسیم کنه
تکنیکالش را کار ندارم
ولی دیگه چند صباحی با ثباغ و .... بالا و پایین میشود
الان هم بقیه ساختمانی ها جند روز صفن
اما این
لشت
رنج منفی براش میزنن
میگن میخواد حداقل سود را تقسیم کنه
این سهم شنبه برای مجمع متوقف میشه .
به این شماره ای که میگم تماس بگیرید 88881363 مدیریت آ س پ هست که یه خانومه میگه قراره تو مجمع 1 دهم سود تقسیم کنند یعنی 8 تومان.
این سهم ارزش وقت تلف کردن برای مجمع نداره .
اما 1 هفته بعد از مجمع سهم خریدنی میشه.
هم اکنون کل سبدم گذاشتم روی ثغرب و ثتران/:.coolsmiley02:./
من یکی از طرفداران آ س پ هستم اما الان رو این سهم ریسک نمیکنم
موفق باشید.
به این شماره ای که میگم تماس بگیرید 88881363 مدیریت آ س پ هست که یه خانومه میگه قراره تو مجمع 1 دهم سود تقسیم کنند یعنی 8 تومان.
موفق باشید.
حرف من هم همیبنه
یک خبری در سهم هست
خبر هم خوب نیست
شرکت در سال 1348 به نام شرکت نسبی رضا کسمائی و شرکاء تاسیس شد و در سال 1351 به نام آ.س.پ و سهامی خاص تغییر کرد. آخرین سهامداران آن قبل از انقلاب عبارت بودند از آقایان مراد پناه پور(60%)، علینقی اسدی(30%) و مظفر پناه پور (10%). به موجب حکم دادگاه انقلاب اسلامی بنیاد مستضعفان و جانبازان جانشیش سهامداران گردید. در سال 1365 قراردادی میان بنیاد و بانک صادرات منعقد شد تا در قبال مطالبات بانک از بنیاد، سهام آ.س.پ به بانک واگذار گردید. طبق مصوبه بانک صادرات در سال 1376 این بانک کلیه سهام خود در شرکت های وابسته اش را به شرکت سرمایه گذاری غدیر واگذار نمود. اداره شرکت آ.س.پ از طرف سرمایه گذاری غدیر به شرکت بین المللی توسعه ساختمان تفویض گردید. در سال 1382 سال مالی شرکت از پایان خرداد به پایان شهریور تغییر یافت.
سیاست تامین مالی شرکت: شرکت منابع مالی مورد نیاز را از محل پیش فروش املاک ساخته شده و واحدهای احداثی تامین می کند و در خصوص پروژه های مدیریتی از محل تنخواه تخصیصی توسط کارفرما تامین می گردد. همین طور اقدام به اخذ تسهیلات بانکی به میزان 15 میلیارد ریال از سیستم بانکی نموده است.
بررسی شرکت آ.س.پ
برنامه های آتی شرکت:
افزایش سرمایه از مبلغ 20 میلیارد تومان به 102.5 میلیارد تومان
بهره گیری از تکنولوژی های روز ساختمان سازی مانند استفاده از انرژی های پاک
گرید بندی ساختمان ها بر اساس مصرف انرژی که باعث ایجاد ارزش افزوده می شود.
برخی از پروژه های خاتمه یافته شرکت عبارتند از:
برج بین الملل تهران
ساختمان مرکزی بانک صادرات ایران( برج سپهر )
مجتمع مسکونی ، اداری ، تجاری کوی نوبنیاد ونک A.S.P
مجتمع مسکونی و ورزشی شمشک
هتل بزرگ فردوسی
باشگاه بانک صادرات ایران
مجتمع مخابراتی انقلاب اسلامی ایران
مجتمع مسکونی ابیوردی شیراز
ساختمان اداره کل خدمات عمومی شهرداری تهران
پارکینگ زیر زمینی شهرداری مرکز
بازار بزرگ فجر ( ابزار و یراق تهران)
مجتمع اداری ، تجاری قلهک
شهرک توریستی و تفریحی ۳۰ هکتاری رشدیه تبریز
شهرک مسکونی ۴۷ هکتاری رشدیه تبریز
پروژه های در دست اجرا
پروژه عرفان تهران
پروژه بهاران تهران
پروژه ایل گلی تبریز
مجتمع تجاری سعدی شیراز
مجتمع مسکونی مرجان کیش
مجتمع مسکونی سعادت آباد تهران
مجتمع اقامتی و تفریحی شمشک
مجتمع مسکونی ملارد
امروز با صف خرید برای مجمع بسته شد. مطمئن باشید تا یکماه دیگه بازدهی عالی این سهم همه رو متعجب میکنه..منتظر میمونیم...
با سلام
با نظر شما موافقم. ساختمونيها در موج 3 هستن. زماني كه بقيه گروه رشد كردن اين سهم رشد كه نكرده هيچ منفي هم خورده بنابراين اين فنر فشرده بزودي بازخواهد شد. بنابراين تكنيكال ميگه تو مجمع بايد خبراي خوبي اعلام بشه.:.thumbsupsmileyanim
موفق باشید.
درود
من امروز بدون دونستن اینکه روز دوشنبه مجمع سالیانه داره ،خریدم.
خیلی مشتاقم که سود اندکی توی مجمع تقسیم کنه و اتفاقا اون وقت بالاتر هم میتونه باز کنه.
سودش رو از اول بهمن پرداخت میکنه ولی هیچ تمایل ندارم در مجمع سالیانه زیاد سود بده و پایین تر باز کنه و سرمایه رو یه دو ماهی بلوکه کنه.امیدوارم کمتر سود بده و قیمت بازگشایی بالای قیمت متوقف شده باشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر