در اصل توسط بابای دارا پست شده است
View Post
خوب ما یه مقدار هنوز از بحث مدیریت سرمایمون مونده اونجا مشخص خواهیم کرد که برای هرنوع تریدر چه میزان ریسک به عبارتی چه میزان سرمایه در معرض خطر مناسبه و برای اسکلپ حتی تا 0.5٪ هم کاهش خواهد داشت(البته یکی از گزینه ها نیم درصد خواهد بود) البته نمیدونم 100 معامله در ماه فقط مثال عددیست یا بر مبنای استراتژیتون این عدد رو بیان فرمودین (که روزانه 5 عدد خواهد بود بطور متوسط (روزهای فعال بازار البته))چون از روی این تعداد میشه باز مشخص کرد که شما جزو کدوم دسته تریدرها قرار میگیرین
البته باز این رو هم اضافه کنم که برمبنای یک نظریه معروف که جناب ماینر مبدع اون بودند ما دودسته ترید داریم که به تایپ 1 و دو تقسیم میشند و اینها شرایطی خاصی دارند که پاسخ به یک سری پرسشها مشخص میکنه ما جزو کدوم دسته هستیم و بر مبنای اون نیز باز میزان مدیریت سرایه ما تفاوت خواهد کرد
اماهمچنین دقیقا متوجه نشدم که نظرتون از در یک ماه 20٪ سود بدست آوردن صرفا یک مثال عددیست یا واقعا قصد انجام عملی این مطلب وجود داره که اگر مورد دوم باشه بد نیست یه فکری راجع به این بفرمایین که شما در سال چند درصد بازدهی رو از بازارهای مالی (چه بورس خودمون یا فارکس یا کامادیتی یا فیوچرز و ... ) متصور میدونین (البته با فرهاد61 عزیز یه بار این صحبت مطرح بود)
ودرآخر این رو هم اضافه کنم که ما تقریبا میشه گفت با تفاوت ریسک بسیار کم میتونیم از 3٪ سرمایه به جای 1٪ استفاده کنیم (طبق دلایلی که در پست قبل خدمتتون به شکل ریاضی ارائه کردم) اگه واقعا به لبه ای که داریم اطمیناان داریم(استراتژیمون تست شدست با همون شرایطی که قبلا عرض کردم) تغییر از 3 به 1 درصد تغییر محسوسی از بابت احتمال ورشکستگی نمیده مثلا 0.0001 ٪ در حالت سه درصد به 0.0000001٪ در حالت یک درصد(در حالت سه درصد ریسک رو کامل حساب کردم و عدد حقیقیست اما در حالت 1٪ حساب نکردم ولی چیزی در همین حدود خواهد بود و بیشتر عرضم اینه این کاهش ریسک تاثیری بر ما نداره)
اما برای روشنتر شدن قضایا ،بنده مطلب رو ادامه میدم ،شما هم به عرایض من فکر کنین باز اگر موردی بود باهم حلش میکنیم.
البته درآخر این رو هم اضافه کنم بنده کلا از راههای نو استقبال میکنم ،علیرغم تمام عرایض بالا میشه این روش رو هم امتحان کرد و باز راجع به اون در همین تاپیک صحبت بفرمایین .
براتون ارزوی موفقیت دارم
نظر