کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه سری از دوستان شناخته شده حمله ور شدن به سوی سهم
باز هم مواظب باشید
چه در خرید و چه در فروش عقب نیافتیدا
منظور از اين حمله ور شدن چي هست ؟؟؟
امروز که صف فروش بود ، ميگن به خاطر گزارش جديد هست که ميخواد شرکت بده و پوشش 50 درصد
دوستان آيا در گزارش شرکت امکان تعديل وجود داره يا خير ؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان عزيز،عزيزان ببينيد يك عده با دستورخريد وفروشهاي كه مي گذارند عملاًمشخص است كه مي خواهند قيمت سهم را به زيركشيده وخودشان سهم را جمع نمايند ،شما نبايد تحت تاثير رفتار اين افراد قرار گرفته وبه راحتي سهم خودرا عرضه نماييد،مي توانم بپرسم چند بار بايد از يك سوراخ گزيده شويم.
واقعا حق این سهم این نیست که توی این قیمتها صف فروش داشته باشه
من هنوزم به قیمتهای 800و 1000 تومانی سهم معتقدم و مجدد به موقع وارد سهم میشم البته وقتی که امورمالی شرکت و سهامدارن عجول سهم هم باهاش همراهی کنن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام تمام عزيز به نظر شما چكاوه ميتونه دوباره از ٥٤٠ تومان برگرده يا افت بيشتر رو براش متصور هستين؟
تازه گی بررسی نکردم اما یادم هست وقتی توی rsi یه سر و شونه سقف دیدم ازش فاصله گرفتم انشالله که سهم از این قیمت برگرده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فعلا اردر فروش زير 605 تومان نداره ، ولي بعد از ساعت 9 ميبينيم که يکي آتيش به مالش ميزنه (بگيريد منظورم کي هست ;) )و روي 520 عرضه ميکنه يه 50 هزار تايي
فعلا اردر فروش زير 605 تومان نداره ، ولي بعد از ساعت 9 ميبينيم که يکي آتيش به مالش ميزنه (بگيريد منظورم کي هست ;) )و روي 520 عرضه ميکنه يه 50 هزار تايي
بااجازه شما عزيزان من اين چند روزه خريد داشتم وبه زودي كددوم بنده بالاي 1% خواهد آمد ،در كامنت قبلي ام اعلام نمودم كه شخصي با پايين آوردن قيمت قصد خريد دارد وكاملاً هم با اين سهامداران عجول موفق شده البته كمك زيادي هم به بنده نمودند.
سلام به همه دوستان اهل کتاب
البته هیچ اهل کتابی دوست نداره کتاب (کاغذ)گرون بشه... ولی متاسفانه شده مثل بقیه...! ما هم برای کم کردن ضرر فراوان ،باید به سودی که در این جا کسب میکنیم ، قناعت کنیم ....
علیرضا جان خدا رو شکر برگشت... (سهم خوب راه خودشو میره) البته خدا کنه اون بی وجدانی که قیمتو کشید پایین ، دوباره دستکاری نکنه.
بابایی جان تبریک میگم .. ما که سرمایه شما رو نداریم از سهم حمایت کنیم... ولی بد نیست گوشه چشمی هم به قیمت بیاندازید و در زمان مناسب آن را حمایت کنید...هم من و هم شما در این جا سرمایه داریم ، و یک هدف که همان سود هست رو دنبال میکنم ... من هم تو این چند روز اضافه کردم ولی سرمایم زیاد نیست رنج بکشم اما همیشه در قیمت های بالا خریدم تا پایانی را افزایش دهم...
خوشبختانه سهم برگشت و انشاا... هفته بعد شاهد صف باشیم
با تشکز
هشدار درباره سوءاستفاده دلالان از وضعیت کاغذ
اسماعیلی گفت: وزارت ارشاد در نامهای به وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره وضعیت نامناسب واردات کاغذ و سوء استفاده عدهای از واردکنندگان از وضعیت موجود و همچنین روند رو به افزایش قیمت کاغذ در بازار و تأثیر نامطلوب آن بر میزان مطالعه در سطح جامعه و استفاده از ظرفیتهای تشکلهای صنفی حوزه نشر برای واردات اظهار نگرانی کرده است.
سرپرست معاونت فرهنگی وزارت ارشاد از نامهای به وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد که در آن از سوء استفاده برخی دلالان از وضعیت کاغذ ابراز نگرانی شده است.
به گزارش مهر، علی اسماعیلی سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در جمع مدیران این معاونت سخن میگفت، ضمن بیان این مطلب گفت: سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در نامهای و طبق مصوبه شورای اقتصاد (شورای پول اعتبار فعلی) مصوبه اصلاح نظام پرداخت یارانه و قیمتگذاری کاغذ چاپ، تحریر و روزنامه را به وزارتخانههای آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت صنعت، معدن و تجارت (بازرگانی) ابلاغ کرده است.
اسماعیلی گفت: بر اساس این مصوبه، وزارت بازرگانی (صنعت، معدن و تجارت)، مسئولیت تنظیم بازار کاغذ را بر عهده خواهد داشت و موظف است با اخذ گزارشهای لازم نسبت به انجام وظایف نظارتی بر کنترل خود در این حوزه اقدام کند.
وی افزود: با توجه به اینکه مسئولیت تنظیم بازار کاغذ بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است، ولی با این حال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ماههای پایانی سال 90 که روند افزایش قیمت کاغذ در بازار شروع شد؛ اقداماتی در جهت رفع نگرانی فعالان حوزه چاپ و نشر و مطبوعات انجام داده است که از جمله این اقدامات میتوان به مکاتبه با وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و همچنین تشکیل کارگروه ساماندهی کاغذ اشاره کرد.
اسماعیلی گفت: وزارت ارشاد در نامهای به وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره وضعیت نامناسب واردات کاغذ و سوء استفاده عدهای از واردکنندگان از وضعیت موجود و همچنین روند رو به افزایش قیمت کاغذ در بازار و تأثیر نامطلوب آن بر میزان مطالعه در سطح جامعه و استفاده از ظرفیتهای تشکلهای صنفی حوزه نشر برای واردات اظهار نگرانی کرده است.
وی افزود: معاونت امور فرهنگی با توجه به مشکلات کاغذ، کارگروه کاغذ را با هدف بررسی آسیبها و مشکلات پیش روی صنایع کاغذ داخلی و وارد کنندگان با حضور مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت، تشکلهای صنفی حوزه چاپ و نشر کتاب، نمایندگان وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و مدیران صنایع کاغذ پارس تشکیل داده است.
وی افزود: در حال حاضر پنج کارخانه کاغذ در کشور وجود دارد که از این تعداد دو کارخانه فعال هستند و متاسفانه به دلیل نداشتن خمیر کاغذ و به روز نشدن سیستمهای تولید نمی توانند از تمام ظرفیت خود برای تولید کاغذ استفاده کنند.
سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ظرفیت تولید اسمی این پنج کارخانه در صورت حمایت، بالغ بر 490 هزار تن کاغذ در سال خواهد بود و میتوانند نصف انواع کاغذ مصرفی در داخل کشور را تامین کنند. لذا باید با سرعت کارخانجات داخلی را فعال و به مرحله تولید برسانیم.
سلام به همه دوستان، ساسان جان من به اين سهم اعتقاد دارم ويكي از سهمهاي مورد علاقه من در بازار به دليل،1-پايين بودن حجم مبنا 2-ملزم بودن به افزايش سرمايه400% براساس قانون سازمان بورس براي ماندن در تابلو اول كه چند اخطار هم به شركت داده شده 3-پروژه كرمانشاه كه تاثير بسيار زيادي بر epsسهم مي گذارد وجزء طرحهاي مهر ماندگار بوده وباكمك استانداري كرمانشاه با جديت تمام در حال به اتمام رسيدن پروژه مي باشد كه در كامنتهاي گذشته در مورد آن توضيحات كافي ارائه نمودم4- مواد اوليه كاملاً داخلي دارد بجز محلول سفيد كننده كه از آلمان وارد مي نمايد و به اندازه كافي هم وارد نموده است 5- بازار فروش 100% داخلي بدون هيچ مشكلي وخوشبختانه تا اندازه اي هم صادرات دارد .
دوست عزيز شكر خدا بنده 16سال در بازار كار مي كنم ودر سهاي سهامم را زير نظر يكي از كارشناسان مجرب از همان زمان به نام دكتر داريوش مدانلو از تحصيل كرده هاي آمريكا فرا گرفته ام ،ايشان هميشه مي فرمودند در بازار ايران سهامداران با سهامداري سرمايه شان بالا مي رود وسرمايه دار مي شوند وبا سهام بازي(گين گيري) سودشان ، شايد سوال كنيد چه تفاوتي بين اين دوحالت وجود دارد، كه از شما مي خواهم در موردش فكر كنيد حتماً به نتايج مثبتي خواهيد رسيد. من اين فرمايش ايشان را آويزه گوش خود كرده وبا صبوري اقدام به سهامداري در بازار نمودم وبا سرمايه 250.000توماني سال 77شروع نموده وطي اين چند سال توانستم حداقل سهامدار چند درصدي چندين شركت شوم ،البته بدون استرس گين گيري و ورود وخروج به موقع وبا تامل وصبر وقانع نبودن به 4ويا8 و12%
دوستان انگيزه ام از اعلام نمودن مطالب بالا خداي نكرده دال بر .........نبوده فقط خواستم به بعضي از سهامداران با فرياد بلند اعلام كنم اينقدر عجول نبوده وبازيچه بعضي از عزيزاني كه نوسان گير هستند ودين وخدا وهمه چيزشان پول است قرار نگيرند .به خدا براساس آخرين اطلاعاتي كه دارم مي توانم مستند اعلام نمايم يكي از مديران شركت وارد اين سهم شده ،اگر شركت شرايط بدي داشت ايشان با كدي كه پارسال 480000سهم را در قيمت 5880ريال خالي نمود دوباره با اين قيمتها طي اين چند روز وارد سهم نمي شد پس فقط با رفتار احساسي خود زمينه را براي اين افراد سود جو باز ننماييم ،در چند كامنت گذشته اعلام نمودم عزيزان به دستور خريد وفروش خوب دقت نماييد كاملاً مشاهده مي نمايد كه با هدف 50000سهم را در رنج پايين براي فروش مي گذارند براي چه؟ به خاطر اينكه سهامداران را بترسانند تا آنها هم وارد صف فروش شده بعد دستور فروش خود را حذف وصف فروش را در 4%منفي جمع مي نمايند ويا در ثانيه هاي آخر 50000تا صف فروش مي گذارند تا ذهن سهامداران رابراي منفي معامله شدن سهم در فردا مخدوش وبه اهداف خود در فردا دست پيداكنند،حتي همين آقايان بامن تماس مي گيرند ومي گويند شما به كازگزارت بگو برايت صف فروش بگذارد تا سهامدار ان بترسند واقدام به فروش نمايند وما با هم جمع مي كنيم ويا در زمان صف خريد بالعكس كه من هميشه به اين آقايان جواب رد دادم ،چون معتقدم شايد با اين رفتار سودي بدست آورم ولي مطمعناً در جاي ديگر پاسخ اين رفتارم را خواهم داد.در مورد درخواست جنابعالي بابت رنج مثبت كشيدن چندين با اين كار را نمودم نه با تعداد پايين ولي هر بار با عملكرد آقاي (ع-ا) وكمك سهامداران ديگر نتيجه عكس گرفتم ،با توجه به اينكه مي دانم ارزش اين سهم با لاتر از اين قيمتهاست ولي به سهامداران آن اطمينان ندارم چون اگر كسي رنج مثبت كشيد وسهم را درقيمت بالا جمع كرد همه عزيزان فكر مي كننداين شخص آخرين احمق است بيايم همه سهم را بندازيم به او ديگر نمي دانند كه اگر به اندازه حجم مبنا ويا كمي بيشتر عرضه نماييم مانه سهاممان در زور ديگر با ارزش بيشتري ميتوانيم بفروشيم. از اينكه خيلي وقتتان را گرفته خيلي خيلي معذرت مي خواهم موفق پرسود وسالم باشيد عيد پيشاپيش به تمام عزيزان مبارك "كوچك شما بابايي"
از پاسختان لذت بردم...
این روزا کسی که منطقی باشه و با تفکر معامله کنه بسیار کم پیدا میشه ... بابایی عزیز قدر خودتو بدون ...چون اشخاصی مانند شما می توانند به سرعت ترقی کنند حالا چه در بورس و چه خارج آن ... من با 100% گفته های شما موافقم ..و بسیار خوشحالم که افکار درست و مثبتی در ذهن دارید... از این که با صبر و به طور کامل پاسخ دادید بسیار سپاسگزارم.
انشاا.. همیشه پرسود باشید...
تشکر.
سلام دوستان
ارزش ذاتي سهم حداقل ١٥٠٠ميباشد با راه اندازي پروژه كرمانشاه چكاوه بعنوان بزرگترين هلدينگ صنعت كاغذ كشور معرفي ميشه.چند نكته در مورد پروژه كرمانشاه خالي از لطف نيست
١)پروژه كرمانشاه در زميني حدود چهل هكتار درنزديكي كرمانشاه در حال انجامه
٢)پروژه حدود ٨٠ درصد پيشرفت فيزيكي داشته و كليه ماشين الات از يكي از كشورهاي بلوك شرق وارد شده است
٣)پروژه كرمانشاه به مدت سه سال از معافيت مالياتي برخورداره كه در صورت راه اندازي ميتونه حاشيه سود شركت رو بالا ببره
٤)حضوراقاي حيدري بعنوان مدير عامل كرمانشاه باعث سرعت پيشرفت فيزيكي پروژه شده
طلا سازي كاوه همه را شگفت زده خواهد كرد
البته با اجازه استاد ارجمندم جناب بابايي و عرض ادب نسبت با اقا ساسان گل
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
با سلام به "تمام "عزيزوساير عزيزان، تمام جان پيرو درخواست آقاي عليرضا خان خواهش مي كنم در صورت امكان يك تحليل تكنيكال عالي همچون گذشته از سهم ارائه نماييد تا بتوانيم روند برگشت سهم ونقاط مقاومت وحمايت سهم را در دو سطح بدانيم ،(پيشاپيش از زحمتي كه مي كشيد بسيار ممنونم) درمورد دو خط آخر كامنتم (شماره267) باعرض پوشش اعلام نمايم كه در حال ويرايش واصلاح بودم كه ناگهان اينترنتم قطع شد . باتشكر
نظر