صنايع كاغذسازي كاوه ( چكاوه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابائي
    عضو عادی
    • May 2012
    • 76

سلام به تمام عزيزان: لطفاً به اين نكته مهم در گزارش توجه فرموده وبرداشتهاي خودتان را اعلام فرماييد، آيا اين مقدار درآمد در پوشش ويا eps ديده نشده است ؟ به نظر بنده مسئولين شركت دارند از عدم پيگيريهاي سهامداران نهايت سو استفاده را مي نمايند.اگر در اين خصوص اساتيد محترم نظرات خود را اعلام نمايند، متشكر مي شوم.
    فروش صادراتي به شرح يادداشت توضيحي 4- 25 صورتهاي مالي، طي سال مالي مورد گزارش به مبلغ 348ر2 ميليون ريال معادل 830ر146 دلار با نرخ ميانگين 993ر15 ريال بصورت ريالي اخذ شده واز اين بابت شرکت مورد رسيدگي ارزي دريافت ننموده است

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

سلام دوستان جناب بابايي عزيز به نظر بنده مديران مالي چكاوه در پنهان كردن سود يد طولايي دارن به نظر بنده سهم در اين قيمتها فروشنده خاصي نداره من ديروز با هزار زحمت و رقابت با خريداران ديگه تونستم دوباره سهامدار چكاوه بشم ولي اين دفعه هدف ٨٠٠ تومنه
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• نویان
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 112

این سهم یه مثلث پهن شونده رو به پایین شکسته بهتره کمی احتیاط کنید

نظر

• amir5151
          ستاره‌دار (2)
          • Dec 2011
          • 166

در اصل توسط بابائي پست شده است View Post
          دوست عزيز سلام،چكاوه به اين علت منفي شد كه چند سهامدار براي اينكه خريد نمايند خودشان قيمت سهم را به زير كشيده تا ناشي از وارد كردن ترس به بازار دوستهاي چون شما را بترسانند وشما اقدام به فروش نماييد تا خودشان خريد نمايند وبعد دوباره سهم را در قيمتهاي بالاتر به خود شما بفروشند،دوست عزيز نه به علت اينكه خودم اين سهم را دارم به شما اعلام نمايم اين سهم باارزش تر از اين قيمتهاست بلكه به دليل داشتن بنيادي قوي وپتانسيلهاي بالاوتقاضاي بالاي محصولات توليدي اين سهم تا پايان امسال به8.000ريال خواهد رسيد،اين كامنت را حتماً در نظر داشته باشيد. با آرزوي سلامتي براي تمام عزيزان
          سلام
          جناب بابایی جنابعالی که دیگران رو ترغیب به نگهداری سهام میکنید بعد خودتان امروز (4 دی )اقدام به فروش می کنید؟البته هر کس در خرید و فروش مختار است اما شما که دیگران رو تشویق به خرید یا نگهداری میکنید چرا؟........

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

سلام دوستان عزيز چكاوه يكي از ارزنده ترين سهام بازار هستش از دوستان خواهش ميكنم با برداشت وتحليل شخصي خودشون اقدام به خريد يا فروش كنن وبه توصيه احدي استراتژي خودشون رو تغيير ندن ،جناب امير اقا بنده حوالي ٦٥٠ تومان كلا از چكاوه خارج شدم (البته با حدود ٥٠درصد سود)ولي دوباره از ٥٢٠تومان شروع به جمع كردن چكاوه كردم به نظر شما اين از ارزندگي سهم كم ميكنه؟چكاوه درباره وارد مدار صعودي ميشه شك نكنيد البته نبايد از اطلاع رساني خوب اقاي بابايي چشم پوشي كرد كه واقعاً طي اين مدت زحمت زيادي كشيده ،

نظر

• بابائي
              عضو عادی
              • May 2012
              • 76

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
              سلام
              جناب بابایی جنابعالی که دیگران رو ترغیب به نگهداری سهام میکنید بعد خودتان امروز (4 دی )اقدام به فروش می کنید؟البته هر کس در خرید و فروش مختار است اما شما که دیگران رو تشویق به خرید یا نگهداری میکنید چرا؟........
              دوست عزيزم من خريدهاي قيمت588تومان خود را امروز مجبور شدم بفروشم با زيان ،به علت داشتن چك ناشي از خريد مسكن ،ولي من ازاين سهم تازيانهاي خود راجبران نكنم دست برنمي دارم. والبته عزيز ،من يك سهامدار معتقد هستم وفقط دين وايمانم پول نيست تا با رياكاري و....... ،امورات خودم را بگذرانم. موفق پرسود پاينده باشيد

نظر

• نویان
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 112

در اصل توسط نویان پست شده است View Post
                این سهم یه مثلث پهن شونده رو به پایین شکسته بهتره کمی احتیاط کنید
                در صورتی که 500 به پایین شکسته بشه هدف سهم 415 تومان خواهد بود

نظر

• بابي چارلتون
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 993

سلام به همگي دوستان

راستش فقط ميخواستم خواننده باشم و چيزي نگويم

ولي به همگي دوستان عزيز توصيه ميکنم که تعصب نداشته باشند و در هر سهم اگر در سود هستند ،شناسايي سود نمايند (مثل بقيه دوستان).تعصب بي جا نسبت به سهم موجب پشيماني ميشود.(منظورم آقاي بابايي نيست ، اشتباه برداشت نشود).نوش جانتان عليرضا جان

نظر

• amir5151
                    ستاره‌دار (2)
                    • Dec 2011
                    • 166

در اصل توسط بابائي پست شده است View Post
                    دوست عزيز سلام، حق با شماست من به دليل سررسيد چك ناشي از خريد ملك مجبور به فروش شدم ولي هنوز640000سهم ديگه دارم ودر اولين فرصت در قيمتهاي مناسب اين مقدار فروش را جبران خواهم كرد،چون من به اين سهم معتقدم وهنوز پروازش شروع نشده ،البته اگر بعضي ها بگذارند. موفق باشيد
                    درود جناب بابایی

وقتی جنابعالی به هر دلیلی قصد فروش دارید نباید به دیگران توصیه به نگهداری کنید.شما مشخصا به کاربرebi 1 توصیه به نفروختن کردید که از زمان توصیه شما سهم کلی نزول کرده است.بهرحال این روش کاردرستی نیست.فعلا اقای ف ص هر روز در حال خرید هستند و فکر نمیکنم ایشون جایی بخوابند که اب زیرش بره;).بنده هم میانگینم رو اوردم پایین.

نظر

• amir5151
                      ستاره‌دار (2)
                      • Dec 2011
                      • 166

بعد از فروشهای سهامدار خسته سهم دیگه فروشنده ای نداشت و امروز صف خرید شد:d

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

سلام دوستان شنيده هاي بنده حكايت از اعمال تعديل مثبت ٢٠درصدي در گزارش نه ماهه داره ،فكر ميكنم چكاوه ديگه دست يافتني نيست البته توي اين قيمتها ،ممنون از فروشنده هاي اين چند روز اخير

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                          سلام دوستان شنيده هاي بنده حكايت از اعمال تعديل مثبت ٢٠درصدي در گزارش نه ماهه داره ،فكر ميكنم چكاوه ديگه دست يافتني نيست البته توي اين قيمتها ،ممنون از فروشنده هاي اين چند روز اخير
                          اگر اجازه 450 به ما میدادین ممنون میشدیم :-w
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابائي
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 76

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            اگر اجازه 450 به ما میدادین ممنون میشدیم :-w
                            دوستان سلام، باور بفرماييد نمي خواهم فاز منفي بدهم ولي اين سهم (هرچند كه پتانسيل رشد تا 800تومان رادارد)با سياست بعضي از سهامداران تا 400تومان به زير كشيده وسپس به خودمان فروخته مي شود اين تجربه 15ماه سهامداري بنده دراين سهم مي باشد،مي دانم كه دوستان به اين نوشته بنده اعتراض خواهند كرد ونسبت به بنده بدبين مي شوند ولي من هنوز162000سهم اين شركت را دارم ودر زيان آن با شما شريك خواهم بود در يك حالت سهم رشد خواهد كرد وآن اينكه يك سهامدار قهار باپول زياد وارد سهم شده ودر قيمتهاي بالا سهم را كاملاً جمع نموده وسهم را از دست يك عده سهامدار خارج نمايند. باعرض معذرت اگرباعث ناراحتي شما شده ام

نظر

• نویان
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 112

در اصل توسط نویان پست شده است View Post
                              در صورتی که 500 به پایین شکسته بشه هدف سهم 415 تومان خواهد بود
                              شکست شد

نظر

• amir5151
                                ستاره‌دار (2)
                                • Dec 2011
                                • 166

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
                                بعد از فروشهای سهامدار خسته سهم دیگه فروشنده ای نداشت و امروز صف خرید شد:d
                                چهارشنبه سهم خیلی خوب معامله شد وبه لحاظ حجم معاملات عالی بود.خریداران این سهم خیلی هوشمند هستند وقتی میبینند سهم فروشنده خسته داره اول سهام سهامدار خسته رو تو قیمت خوب میخرند و بعد...;)
                                این سهم باید به حقش برسه.شنیدم قیمت اخال هم افت کرده.این شرگت یه شرکت اهرمی هست اگه قیمت اخال 10 درصد افت کنه سو شرکت حدود 40 درصد رشد میکنه.اگه نرخ فروش هم 10 درصد بره بالا باز همین حالت پیش میاد.

نظر

در حال کار...
                                X