معادن منگنز ايران ( كمنگنز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fallah
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 692

در اصل توسط n@vid پست شده است View Post
    من كه روز آخر همه رو با يه سود 25 درصدي خالي كردم. تو مجمعش هم كه ظاهراً خبر خاصي نبوده
    به نظر من اين سهم بيشتر به درد افراد حرفه‎اي ميخوره كه با تشخيص نقاط ورود و خروج از حركت‎هاي بسيار شارپ قيمت نهايت استفاده رو برده و سود خوبي را بدست بيارن
    فک کنم اشتباه میکنید
    در مجمع تقسیم 100 تومنی سود مورد تصویب قرار گرفت و قرار شد تا دو ماه آینده مجوز افزایش 300 درصدی از محل انباشته صادر شود و همچنین تعدیل سهم بدلیل بهره برداری از معدن جدید در نیمه دوم سال به بازار ارائه گردد.

نظر

• صمدآقا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 214

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
      فک کنم اشتباه میکنید
      در مجمع تقسیم 100 تومنی سود مورد تصویب قرار گرفت و قرار شد تا دو ماه آینده مجوز افزایش 300 درصدی از محل انباشته صادر شود و همچنین تعدیل سهم بدلیل بهره برداری از معدن جدید در نیمه دوم سال به بازار ارائه گردد.
      جناب فلاح با سلام آيا شما همان کاربر جواد فلاح در بورس ۲۴ هستید؟اگر اینجوری باشه برام نظر مثبتتون رو این سهم جالبه یادمه سال پیش ورود و خروجهای به موقعی داشتید مثلا رو کبافق و همین کمنگنز

نظر

• صمدآقا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 214

خوب بازار همیشه دلیلی داره برای اینکه این سهمو نبینه یک روز پترو ها داغ میشن یک روز قندی ها و... بالاخره نوبت این سهم هم میرسه
        من درست قبل از مجمع مقداری خریدم این روزها هم بازارش کساده نه خریداری داره نه فروشنده عین سال پیش همین موقع که تو قیمتهای حدود ۵۵۰چنین حالتی داشت چیزی که جالبه اینه که الان تو قسمت سهامداران عمده tsetmcنام تکادو به عنوان سهامدار عمده ۳۴ درصدی درج شده اما چیزی که من فکر میکنم اینه که با اجراشدن افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی از انباشته طی دو یا سه ماه آینده و تعدیلاتی که بنا به سنت این سهم در نیمه دوم سال رو میشه خواهیم دید که بازدهی مناسبی تا پایان سال خواهد داشت.چیزی که معلومه اینه که این سهم اصلا فروشنده نداره و با اندک پولی براحتی صف خرید میشه و بالا میاد.فراموش نشه که این سهم کوچکترین سهم معدنیه که امتیاز خیلی خوبیه از دستش ندید
        آخرین ویرایش توسط صمدآقا؛ 2012/07/23, 17:20.

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Post
          خوب بازار همیشه دلیلی داره برای اینکه این سهمو نبینه یک روز پترو ها داغ میشن یک روز قندی ها و... بالاخره نوبت این سهم هم میرسه
          من درست قبل از مجمع مقداری خریدم این روزها هم بازارش کساده نه خریداری داره نه فروشنده عین سال پیش همین موقع که تو قیمتهای حدود ۵۵۰چنین حالتی داشت چیزی که جالبه اینه که الان تو قسمت سهامداران عمده tsetmcنام تکادو به عنوان سهامدار عمده ۳۴ درصدی درج شده اما چیزی که من فکر میکنم اینه که با اجراشدن افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی از انباشته طی دو یا سه ماه آینده و تعدیلاتی که بنا به سنت این سهم در نیمه دوم سال رو میشه خواهیم دید که بازدهی مناسبی تا پایان سال خواهد داشت.چیزی که معلومه اینه که این سهم اصلا فروشنده نداره و با اندک پولی براحتی صف خرید میشه و بالا میاد.فراموش نشه که این سهم کوچکترین سهم معدنیه که امتیاز خیلی خوبیه از دستش ندید
          کمنگنز سهم خوبیه و رشدشو بعد صدور مجوزش در پیش خواهد گرفت.
          سهم نه فروشنده چندانی داره و نه خریدار و فقط منتظر یه خبر کوچیکه تا رشدشو شروع کنه و اون خبر هم شاید همون خبر افزایشش باشه.درسته که از لحاظ تکنیکالی وضعیت چندان خوبی نداره ولی از لحاظ بنیادی جزء بهترینهاست و اون خبرهایی که پیرامون سهم و خبرهای منفی که برخی راجع به آن صحبت میکنن شاید کمی نامردی در حق سهم باشه.
          در مورد افزایش سرمایه سهم هم اگه حرف امور سهامداران درست باشه باید تا دو سه ماه آینده مجوزش صادر بشه و اگر نگیم بعد خبر افزایش بافق دوم خواهد شد میتوان گفت که بدلیل افزایش سرمایه 300 درصدی از محل انباشته و کوچک بودن سهم بازدهی مناسبی خواهد داشت.
          این نکته نیز فراموش نشود در صورت افت سهم با دید میان مدت خرید در محدوده 1500 گزینه بسیار مناسبی است.

نظر

• fallah
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 692

جناب فلاح با سلام آيا شما همان کاربر جواد فلاح در بورس ۲۴ هستید؟اگر اینجوری باشه برام نظر مثبتتون رو این سهم جالبه یادمه سال پیش ورود و خروجهای به موقعی داشتید مثلا رو کبافق و همین کمنگنز
            صمد آقا در خدمتیم

نظر

• صمدآقا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 214

کسی میدونه تواین سهم چه خبره؟
              دیروز ۹۵ درصد خرید ازصف فروش رو سهامدار عمده حقیقی انجام داده احتمالا امروز هم.برای سهمی با بنیادقوی مثل منگنز مقداری عجیبه.شاید کد به کد کردن حضرت ایشونه برای پایین کشیدن و خریداری سهم!قبل از افزایش سرمایه .من که به تحلیل خودم و بزرگان نسبت به اون مطمئنم و با هاش هستم تا آخر سال میدونم خوب جواب میده

نظر

• برزیل
                Banned
                • Jul 2025
                • 415

طبق اطلاعاتی که بدست آوردم سهامدارعمده باتبانی بایکی ازسهامدارای دیگه که زیریک درصدهست هرروزسهم روصف فروش وبعدجمع میکنن احتمالا سناریوی بامارومیخوان انجام بدن اینکه تاکجاپایین بیارن معلوم نیست

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                  طبق اطلاعاتی که بدست آوردم سهامدارعمده باتبانی بایکی ازسهامدارای دیگه که زیریک درصدهست هرروزسهم روصف فروش وبعدجمع میکنن احتمالا سناریوی بامارومیخوان انجام بدن اینکه تاکجاپایین بیارن معلوم نیست
                  دیگه داره ارزنده میشه باز ................. دیگه این سهم که نباید پی به ای 5 بگیره !!! اخرای افتشه به نظرم ...... فک نمیکنم زیر 1600 بیاد .........
                  شراز کوفتی باز بشه شاید با کمنگنز تعویضش کنم .........بدم نمیاد تو افزایش سرمایش شرکت کنم ...........;)
                  ///

نظر

• صمدآقا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 214

میثم جان این سهم بالای ۲۰۰۰ هم ارزندست به دید شرکت در افزایش سرمایه ظاهرا همون سناریو که عرض کردمه یک نگاه به معاملات بعد از عیدش بندازید تابلوست که دوروزه دارن قیمتو دستکاری میکنن این سهم فروشنده نداشته و نداره و بنظرم برزیل درست میگه. و فکر نکنم کسی تو این قیمت هم بتونه چیزی بخره اکثر حجم معاملات همون ده دقیقه اول بازار و بینابینه

نظر

• صمدآقا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 214

فقط ! صف خریدشد و فقط ۴۰۰۰سهم عرضه شد.بازهم تاکید میکنم روی این سهم

نظر

• صمدآقا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 214

ببینم این سهم هم مگه بتای منفی داره با شاخص! تمام همگروهیهاش از جمله کاما کبافق و کنور صف فروش شدندو این ....
                        نکنه قمنگنز شده هولدینگ قندو شکر!
                        انصافا این قمنگنز قشنگم تو دهن میچرخه خوش صوته امتحان کنید
                        شاید هم واقعا خبرییییییییییه!

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

ببینم این سهم هم مگه بتای منفی داره با شاخص! تمام همگروهیهاش از جمله کاما کبافق و کنور صف فروش شدندو این ....
                          نکنه قمنگنز شده هولدینگ قندو شکر!
                          انصافا این قمنگنز قشنگم تو دهن میچرخه خوش صوته امتحان کنید
                          شاید هم واقعا خبرییییییییییه!
                          کمنگنز دیروز روی حمایتش واکنش نشون داد و انتظار صعود میرفت. فقط اگر از 1830 عبور کند میتوان به یک صعود خوب امیدوار بود.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Godfathers
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 256

کمنگنز خوب داره معامله میشه تو این بازار خراب.
                            افزایش سرمایه 400 درصدی سهم رو فراموش نکنید.

نظر

• صمدآقا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 214

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                              کمنگنز خوب داره معامله میشه تو این بازار خراب.
                              افزایش سرمایه 400 درصدی سهم رو فراموش نکنید.
                              کمنگنز عالیه دوست من.منتها افزایش سرمایش ۳۰۰ درصده از انباشته.یعنی مجانی سهام شما ۴ برابر میشه

نظر

• صمدآقا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 214

میثم جان این سهم بالای ۲۰۰۰ هم ارزندست به دید شرکت در افزایش سرمایه ظاهرا همون سناریو که عرض کردمه یک نگاه به معاملات بعد از عیدش بندازید تابلوست که دوروزه دارن قیمتو دستکاری میکنن این سهم فروشنده نداشته و نداره و بنظرم برزیل درست میگه. و فکر نکنم کسی تو این قیمت هم بتونه چیزی بخره اکثر حجم معاملات همون ده دقیقه اول بازار و بینابینه
                                تابلو بود معاملات مشکوک هفته گذشته در سهم سهامدارعمده که هفته پیش صف فروش! رو جمع میکرد البته خیلی خداپسندانه ودرجهت حفظ سهامدار جز! دیروز از حجم معامله شده ۲۵ هزار سهم ۲۴ هزار تا از صف خرید برداشت مشخصه که این سهم حرفهای زیادی برای گفتن داره. تکادو دیگر سهامدارعمده هم دو بار با حجم کم فلش سبز کرد

نظر

در حال کار...
                                X