کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز هالی
سال جدید رو خدمتتون تبریک عرض می کنم و براتون آرزوی بهترین ها رو دارم @};-@};-@};-
سلام و درود و عرض تبریک دارم خدمت استاد تدین عزیز و مهربان ........
ابتدا وظیفه میدونم تقدیر و تشکر ویژه داشته باشم بابت تحلیلهای ناب و آموزشهای بی نظیرتون ،با وجود عزیزانی چون شما میتوان به حق سایت بورسی را یکی از علمی و اخلاقیترین فرومهای بورس ایران دونست ......... اما ،
سال نو را خدمت شما تبریک عرض میکنم و از خداوند متعال مسئلت دارم امسال را ،سال سلامت ،موفقیت و تحقق هر آن آرزویی که دارید ،برای شما مقرر فرماید ،انشاءالله .......@};-@};-@};-
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
شاخص همچنان بین دو خط مثلث در گیره
از طرفی سیگنال خرید صادر شده هم بالای مویینگ هاش قرار گرفته و هم مک دی .......
خب شاخص هم اخباری خوبی داره
کسانی که از خرید جا موندند می تونند تو پول بک خرید کنند ؛ فرصت می ده
شاخصی حداقل 3000 واحدی کار داره ؛ البته حداقل ........:)
سلام خانم تدین
اگر میشه یه تحلیل از طلا هم بزارید
ممنون میشم
خانم تدين
با سلام و تبريك سال نو ، و به اميد سلامتي و بهروزي
اگه ممكن تكنيال ميان مدتي اونس طلا رو تحليل كنيد و بفرماييد ، مثلا براي بازه زماني 6 ماهه يا 9 ماهه
همچنين با توجه به عرضه زياد سكه طلا در ايران در سال جاري، نظرتان را در سرمايه گذاري روي سكه بيان بفرماييد.
با سلام خدمت دوستان بزرگوار و با اجازه از سركار خانم تدين
خيلي وقتي هست كه نوشته هاي ايشون رو عليرضا بورس تو سايت تالار بورس انتقال مي دن و ما مي خونيم حالا با اجازه مي خواستم تحليل دوست عزيزم بوريكس رو از طلا بيارم اينجا تا دوستان استفاده كنن
تحلیل تکنیکال طلای جهانی (GOLD)
همان طور که مشاهده می فرمایید در سال گذشته میلادی ( بین خطوط قرمز عمودی ) طلا یک سیکل کامل الیوتی را تکمیل کرده است و هم اکنون در امواج کارکشن به سر می برد
هم اکنون طلا درگیر مقاومت 1700 دلار می باشد که با توجه به روند اندیکاتورهای macd و کراس در دی تی اسیلاتور می توان به شکسته شدن این سطح امیدوار بود .
در صورت شکسته شدن 1700 دلار مقاومت های 1775 و 1800 پیش روی اونس قرار دارند
ادامه روند موج شماری به شکسته شدن سطح 1800 در ناحیه نارنجی بستگی دارد که در این صورت بریک اوت در موج c کارکشن اتفاق خواهد افتاد و این موج تایید می شود و وارد روند صعودی و ایمپالس خواهیم شد و می توان به صعود تا قیمت های 1900 دلار امیدوار بود
طلا در 1600 - 1540 دارای حمایت بسیار قوی است چنانچه طلا در میان مدت این سطوح را بشکند احتمال ریزش تا 1450در ناحیه قرمز زیاد است
نظر