در اصل توسط pani پست شده است
View Post
.... ×××× از تکنیکال تا تکنیکال ×××× ....
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postقربون آبجی.
حالا این فیبو که میگی میتونی واسم لینکشو بدی؟خیلی اورژانسیه
نظر
-
-
منم راهنمایی میکنین زهره خانم ...:">
بالانس یعنی چی؟{تو صفحه ایکه برای pani خانوم گذاشتین!؟}
و میشه بگین کتاب برای آموزش تکنیکال و الگوهای هارمونیک چی رو عالی میدونید{البته من فقط فارسی بلدم 0:-) ) راستش یکجا به یکی از بچه های اینجا کتابهایی رو برای یادگیری گفته بودید و گفتین کتاب سنگینیه:: حتی شده چند صفحه بخونید و چند هفته ولش کنید تا مغز توی اون مدت خودشو درگیر کنه ....
هر چی گشتم مطلبتونو دوباره نتونستن پیدا کنم :: میشه به منهم کتاب و سایت معرفی کنید زهره خانوم @};-
و مرسییییییی :)
نظر
-
در اصل توسط Farokh Bakht پست شده است View Postمنم راهنمایی میکنین زهره خانم ...:">
بالانس یعنی چی؟{تو صفحه ایکه برای pani خانوم گذاشتین!؟}
و میشه بگین کتاب برای آموزش تکنیکال و الگوهای هارمونیک چی رو عالی میدونید{البته من فقط فارسی بلدم 0:-) ) راستش یکجا به یکی از بچه های اینجا کتابهایی رو برای یادگیری گفته بودید و گفتین کتاب سنگینی حتی شده چند صفحه بخونید و چند هفته ولش کنید تا مغز توی اون مدت خودشو درگیر کنه ....
هر چی گشتم مطلبتونو دوباره نتونستن پیدا کنم :: میشه به منهم کتاب و سایت معرفی کنید زهره خانوم @};-
و مرسییییییی :)
خوب هستید؟
والا من برای پانی جان لیتک پلت فرم معاملاتی رو گذاشتم ؛ مثل صفحه معاملات ان لاین خودمونه و می شه توش معامله کرده تو بورس های جهانی
ایشالله به بالانسم می رسیم فعلا اگر دوست دارید نصبش کنید و یه حساب دمو باز کنید ( همین فکر کنم یه چند روزی وقتتونو بگیره )
اما در مورد کتاب
کتاب امورش تحلیل تکنیکال اقای جان مورفی ترجمه کامیار فرهانی رو بگیرید
سیاه رنگه کتاب و برای گام اول و سال اول خوبه
خیلی روان ترجمه شده امیدوارم موفق باشید @};-
نظر
-
مرسی زهره خانم ... امیدوارم شما هم تندرست و شاد و سبز باشین
راستش زهره خانم من کتاب تکنیکال سیاه رنگ جان مورفی و کتاب شمع های زاپنی رو هم خوندم
و خوب معاملات آتی ایران روی سهام و آتی سکه هم یک چیزهایی رو مثل حد ضرر و مدیریت سرمایه{با پوست و خونم که بعد از خوندن مطالب استاد holy عزیز
میفهمم که چقدر ارزشمنده چون خودم بابت
یادگیریش 85% کل زندگیمو دادم :(( }
در مجموع زیاد هم نا آشنا نیستم (((( و حدود 5ساله توی بورسم و 3سال آتی کار میکنم واسه ی همین تجربم بد نیست
و میخوام دمو کار کنم تا بعد یکسال به امید خدا [-o<
اگر جواب داد 20% سرمایه رو واقعی در بورسهای جهانی معامله کنم
واسه ی همین لطفا اطلاعات بیشتری بروز بدین زهره خانوم گل@};-
و اینکه در سایتیکه برای pani خانوم گذاشتین برای پر کردن اطلاعات بالانس رو قرمز کرده چون توش چیزی ننوشتم: میخواستم بدونم چیه؟
و باید چی بنویسم : میشه راهنماییم کنین ..... :"> و ببخشید که وقتتون رو گرفتم
نظر
نظر