.... ×××× از تکنیکال تا تکنیکال ×××× ....

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Aug 2025
    • 1422

از همه معذرت می خوام که بی ربط به موضوع تاپیکه
    ولی انقدر تحت تاثیر قرارم داد که حیفم اومد دوستانم بی نصیب باشند
    ممنون از دوست عزیزم جناب برادران که برام میلش کردند

نام من میلدرد است؛
    من قبلاً در دیموآن در ایالت آیوا در مدرسهء ابتدایی معلّم موسیقی بودم.مدّت سی سال است تدریس خصوصی پیانو به افزایش درآمدم کمک کرده است. درطول سالها دریافته ام که سطح توانایی موسیقی در کودکان بسیار متفاوت است.با این که شاگردان بسیار بااستعدادی داشته ام، امّا هرگز لذّت داشتن شاگرد نابغه را احساس نکردهام.
    نام یکی از این شاگردانم رابی بود. رابی یازده سال داشت که مادرش(مادری بدون همسر) او را برای گرفتن اوّلین درس پیانو نزد من آورد. برای رابی توضیح دادم که ترجیح میدهم شاگردانم (بخصوص پسرها) از سنین پایینتری آموزش را شروع کنند. امّا رابی گفت که همیشه رؤیای مادرش بوده که او برایش پیانو بنوازد. پس او را به شاگردی پذیرفتم.
    رابی درسهای پیانو را شروع کرد و از همان ابتدا متوجّه شدم که تلاشی بیهوده است. رابی هر قدر بیشتر تلاش میکرد، حسّ شناخت لحن و آهنگی راکه برای پیشرفت لازم بود کمتر نشان میداد. امّا او با پشتکار گامهای موسیقی را مرور میکرد و بعضی از قطعات ابتدایی را که تمام شاگردانم بایدیاد بگیرند دوره میکرد.
    در طول ماهها او سعی کرد و تلاش نمود و من گوش کردم و قوز کردم وخودم را پس کشیدم و باز هم سعی کردم او را تشویق کنم. در انتهای هر درس هفتگی او همواره میگفت، "مادرم روزی خواهد شنید که من پیانو میزنم."
    امّا امیدی نمیرفت. او اصلاً توانایی ذاتی و فطری را نداشت. مادرش رااز دور میدیدم و در همین حدّ میشناختم؛ میدیدم که با اتومبیل قدیمی اش او را دم خانهء من پیاده میکند و سپس میآید و او را میبرد. همیشه دستی تکان میداد و لبخندی میزد امّا هرگز داخل نمیآمد.
    یک روز رابی نیامد و از آن پس دیگر او را ندیدم که به کلاس بیاید.خواستم زنگی به او بزنم امّا این فرض را پذیرفتم که به علّت نداشتن توانایی تصمیم گرفته دیگر ادامه ندهد و کاری دیگر در پیش بگیرد. البتّه خوشحال هم بودم که دیگر نمیآید. وجود او تبلیغی منفی برای تدریس و تعلیم من بود.
    چند هفته گذشت. آگهی و اعلانی دربارهء تکنوازی آینده به منزل همهءشاگردان فرستادم. بسیار تعجّب کردم که رابی (که اعلان را دریافت کردهبود) به من زنگ زد و پرسید، "من هم میتوانم در این تکنوازی شرکت کنم؟".توضیح دادم که، " تکنوازی مربوط به شاگردان فعلی است و چون تو تعلیمپیانو را ترک کردی و در کلاسها شرکت نکردی عملاً واجد شرایط لازم نیستی."او گفت، "مادرم مریض بود و نمیتوانست مرا به کلاس پیانو بیاورد امّا من هنوز تمرین میکنم. خانم آنور، لطفاً اجازه بدین؛ من باید در این تکنوازی شرکت کنم!" او خیلی اصرار داشت.
    نمیدانم چرا به او اجازه دادم در این تکنوازی شرکت کند. شاید اصراراو بود یا که شاید ندایی در درون من بود که میگفت اشکالی ندارد و مشکلی پیش نخواهد آمد. تالار دبیرستان پر از والدین، دوستان و منسوبین بود.برنامهء رابی را آخر از همه قرار دادم، یعنی درست قبل از آن که خودم برخیزم و از شاگردان تشکّر کنم و قطعهء نهایی را بنوازم. در این اندیشه بودم که هر خرابکاری که رابی بکنم چون آخرین برنامه است کلّ برنامه راخراب نخواهد کرد و من با اجرای برنامهء نهایی آن را جبران خواهم کرد.
    برنامههای تکنوازی به خوبی اجرا شد و هیچ مشکلی پیش نیامد. شاگردان تمرین کرده بودند و نتیجهء کارشان گویای تلاششان بود. رابی به صحنه امد.لباسهایش چروک و موهایش ژولیده بود، گویی به عمد آن را به هم ریخته بودند. با خود گفتم، "چرا مادرش برای این شب مخصوص، لباس درست و حسابیتنش نکرده یا لااقل موهایش را شانه نزده است؟"

رابی نیمکت پیانو را عقب کشید؛ نشست و شروع به نواختن کرد. وقتی اعلام کرد که کنسرتوی 21 موتزارت در کو ماژور را انتخاب کرده، سخت حیرتکردم.. ابداً آمادگی نداشتم آنچه را که انگشتان او به آرامی روی کلیدهای پیانو مینواخت بشنوم. انگشتانش به چابکی روی پردههای پیانو میرقصید.از ملایم به سوی بسیار رسا و قوی حرکت کرد؛ از آلگرو به سبک استادانه پیشرفت.

آکوردهای تعلیقی آنچنان که موتزارت میطلبد در نهایت شکوه اجرا میشد!هرگز نشنیده بودم آهنگ موتزارت را کودکی به این سن به این زیبایی بنوازد.بعد از شش و نیم دقیقه او اوجگیری نهایی را به انتها رساند. تمام حاضرین بلند شدند و به شدّت با کف زدنهای ممتدّ خود او را تشویق کردند.

سخت متأثّر و با چشمی اشکریزان به صحنه رفتم و در کمال مسرّت او رادر آغوش گرفتم. گفتم، "هرگز نشنیده بودم به این زیبایی بنوازی، رابی!چطور این کار را کردی؟" صدایش از میکروفون پخش شد که میگفت، "میدانیدخانم آنور، یادتان میآید که گفتم مادرم مریض است؟ خوب، البتّه او سرطان داشت و امروز صبح مرد. او ناشنوا بود و اصلاً نمیتوانست بشنود. امشب اوّلین باری است که او میتواند بشنود که من پیانو مینوازم. میخواستم برنامهای استثنایی باشد."

چشمی نبود که اشکش روان نباشد و دیدهای نبود که پردهای آن رانپوشانده باشد. مسئولین خدمات اجتماعی آمدند تا رابی را به مرکزمراقبتهای کودکان ببرند؛ دیدم که چشمهای آنها نیز سرخ شده و باد کردهاست؛ با خود اندیشیدم با پذیرفتن رابی به شاگردی چقدر زندگیام پربارترشده است.

من هرگز نابغه نبودهام امّا آن شب شدم.

و امّا رابی

؛ او معلّم بود و من شاگرد؛

زیرا این او بود که معنای استقامت و پشتکار و عشق و باور داشتن خویشتن و
    شاید حتّی به کسی فرصت دادن و علّتش را ندانستن را به من یاد داد

.........
    بيايد تفكر كنيم و ببينيم در زندگي ما آيا رابي هايي بودند كه ما از كنارشان بسادگي گذشتيم ؟
    آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2012/03/30, 21:58.

نظر

• فرياد بلند
      Banned
      • Mar 2012
      • 5

ببخشید استاد من وقتی می خوام از پنل کاربریم استفاده کنم پیام زیر صادر میشه
      شما می تونید کمکم کنید؟

فرياد بلند شما به یکی از دلایل زیر اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید:

ممکن است دسترسی ورود به این صفحه را نداشته باشید.
      ممکن است حساب کاربری شما توسط مدیریت تائید نشده باشد.
      ممکن است این صفحه به دلیل عدم رعایت قوانین سایت حذف شده باشد.
      در صورت درست نبودن هیچ یک از گزینه های بالا با مدیریت سایت تماس بگیرید.

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Aug 2025
        • 1422

در اصل توسط فرياد بلند پست شده است View Post
        ببخشید استاد من وقتی می خوام از پنل کاربریم استفاده کنم پیام زیر صادر میشه
        شما می تونید کمکم کنید؟
        سلام عرض کردم
        والا در جریان نیستم
        تو تاپیک شما بگوئید بنویسید مشکلتونو حل می کنند

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Aug 2025
          • 1422

پوند به ین ژاپن
          واگرایی مخفی منفی
          تکمیل الگوی هارمونیک

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Aug 2025
            • 1422

یورو به دلار

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

با سلام ما یک در خواهست موج شماری داریم باید از کی خواهش کنیم تا از کگل یک موج شماره انجام دهد که در چه موجی به سر می برد و اگر نرخ بهره مالکانه معادن حل شود در موج سوم صعودی قرار می گیرد یا خیر با تشکر:-/
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ashktorab
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 116

با سلام خدمت استاد محترم بوف کور

امروز به تحلیلی زمانی از شاخص کل در بلند مدت که موج شماری آن از سال 1994 شروع می شود در تاپیک ( سهام قابل معامله كه تلفيق فاندامنتال وتكنيكال دران مستتر وقابل خريدباشند ) توسط محسن عزیز اورده شده بود برخوردم به شرح زیر:

و اما من پیش بینیم اینه که موج 5 شاخص در کمتر از دو سال دیگه تموم بشه

متاسفانه موفق نشدم نمودار شاخص کلی را که آقا محسن زحمت اون رو کشیدند به این تاپیک منتقل کنم

ممنون میشم اگر نقطه نظرات خودتون رو در مورد زمان پایان یافتن موج 5 شاخص کل در بلند مدت اعلام بفرمائید.

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 1422

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                  خب شاخص هم اخباری خوبی داره
                  کسانی که از خرید جا موندند می تونند تو پول بک خرید کنند ؛ فرصت می ده
                  شاخصی حداقل 3000 واحدی کار داره ؛ البته حداقل ........:)

دوستان نگران منفی شاخص نباشند
                  این دقیقا همون پول بکی هست که منتظرش بودیم
                  بیشتر فرصت خریده البته با ارامش و تامل

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 1422

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    با سلام ما یک در خواهست موج شماری داریم باید از کی خواهش کنیم تا از کگل یک موج شماره انجام دهد که در چه موجی به سر می برد و اگر نرخ بهره مالکانه معادن حل شود در موج سوم صعودی قرار می گیرد یا خیر با تشکر:-/

سلام علیکم
                    دیتای تعدیل شده رو از یکی از دوستان خواستم ؛ به دستم برسه چشم خدمتتون ارائه می دم

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 1422

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
                      با سلام خدمت استاد محترم بوف کور

امروز به تحلیلی زمانی از شاخص کل در بلند مدت که موج شماری آن از سال 1994 شروع می شود در تاپیک ( سهام قابل معامله كه تلفيق فاندامنتال وتكنيكال دران مستتر وقابل خريدباشند ) توسط محسن عزیز اورده شده بود برخوردم به شرح زیر:

و اما من پیش بینیم اینه که موج 5 شاخص در کمتر از دو سال دیگه تموم بشه

متاسفانه موفق نشدم نمودار شاخص کلی را که آقا محسن زحمت اون رو کشیدند به این تاپیک منتقل کنم

ممنون میشم اگر نقطه نظرات خودتون رو در مورد زمان پایان یافتن موج 5 شاخص کل در بلند مدت اعلام بفرمائید.
                      عرض سلام دارم
                      چشم تحلیل زمانی شاخص و خدمتتون می زارم

نظر

• mohseni1353
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1010

سلام استاد امسال حضور شما بيشتر هست ان شاالله تا آخر سال به همين منوال بتونيم از محضر شما كسب فيض كنيم با تشكر از زحمات شما

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 1422

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                          سلام استاد امسال حضور شما بيشتر هست ان شاالله تا آخر سال به همين منوال بتونيم از محضر شما كسب فيض كنيم با تشكر از زحمات شما
                          سلام و ارادت جناب محسنی عزیز
                          ممنون از محبتی که دارید
                          ایشالله می خوام وقت بزارم رو بورس ایران هم یه بررسی داشته باشیم اگر عمری باقی باشه

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 1422

دوستان نگران منفی شاخص نباشند
                            این دقیقا همون پول بکی هست که منتظرش بودیم
                            بیشتر فرصت خریده البته با ارامش و تامل

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                            خب شاخص هم اخباری خوبی داره
                            کسانی که از خرید جا موندند می تونند تو پول بک خرید کنند ؛ فرصت می ده
                            شاخصی حداقل 3000 واحدی کار داره ؛ البته حداقل ........:)

نظر

• Fmoradi
                              كاربر فعال
                              • Nov 2011
                              • 279

تا وقتي كه ٢٦٢٢٣ رو نشكونه جاي نگراني نيست و همون جا برميگرده

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

با عرض سلام
                                آیا شما با شاخص 33000 واحدی تا 6 ماه آینده موافقید
                                ؟
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X