نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

دوستاني كه ميخان عمق دروغگويي تو يه شركتو با چشم خودشون ببينن برن به ترازنامه شركت كربن يه نگا بندازن
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      دوستاني كه ميخان عمق دروغگويي تو يه شركتو با چشم خودشون ببينن برن به ترازنامه شركت كربن يه نگا بندازن
      چطور ميشه 2 شركتي كه تو يه صنعت كار ميكنن و صاحب هم ديگه هستن اينقد از لحاظ عملياتي با هم تفاوت دارن منظورم شدوص و شكربن هستن
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

پتروشيمي ها ليدر بازار خواهند شد.

صف خريد پترو اصفهان سنگين تر شد.يک ان 9 ميليون صف داشت.شصفا بعد از عبور از 500 تومان تازه نظر حقوقي ها را بخودش جلب خواهد کرد.
        گويا اين دلار لعنتي از 1500 نمي خواهد بياد پايين.جالب اينکه بعضي از تحليل گران مثل دکتر سهند و نينجا تارگت 2200 توماني براي دلار متصورند.
        در ضمن صنايع و معدن و اتاق بازرگاني و مجلس داره فشار مي اره تا دلار تک نرخي بشه .يعني چي رو نمي دونم 1100 تومان 1300 تومان يا 1500 تومان.
        به هر حال شصفا با دلار 1500 توماني و درهم 420 توماني و يورو 1950 توماني سود 91 را ميتونه 600 درصد تعديل مثبت بدهد.
        شاراک 150 درصد شخارک 100 درصد شيران 100 درصد شفن 100 درصد مارون 10 درصد و.......

بگمانم بزودي گروه پتروشيمي ليدر بازار خواهد شد.

نظر

• امیددار
          عضو عادی
          • Sep 2011
          • 81

سعید جان
          با سلام
          یه سئوال داشتم در مورد واگرایی
          من توی مپنا تو تایم فریم هفتگی یه واگراییRd توی مک دی دیدم اما توی قیمت قعر چندانی به چشم نمیاد یا زیاد مشهود نیست. حالا با فرض واگرایی توی اندیکاتور اگر قیمت در حال نزول باشه اما قعرش چندان مشخص نباشه بنظرت ایا می توان به رشد اون حتی به اندازه کمی در کوتاه مدت امیدوار بود؟ ممنون از لطفت
          [SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            صف خريد پترو اصفهان سنگين تر شد.يک ان 9 ميليون صف داشت.شصفا بعد از عبور از 500 تومان تازه نظر حقوقي ها را بخودش جلب خواهد کرد.
            گويا اين دلار لعنتي از 1500 نمي خواهد بياد پايين.جالب اينکه بعضي از تحليل گران مثل دکتر سهند و نينجا تارگت 2200 توماني براي دلار متصورند.
            در ضمن صنايع و معدن و اتاق بازرگاني و مجلس داره فشار مي اره تا دلار تک نرخي بشه .يعني چي رو نمي دونم 1100 تومان 1300 تومان يا 1500 تومان.
            به هر حال شصفا با دلار 1500 توماني و درهم 420 توماني و يورو 1950 توماني سود 91 را ميتونه 600 درصد تعديل مثبت بدهد.
            شاراک 150 درصد شخارک 100 درصد شيران 100 درصد شفن 100 درصد مارون 10 درصد و.......

بگمانم بزودي گروه پتروشيمي ليدر بازار خواهد شد.
            شصفا بست ؟

نظر

• mahdi1359
              عضو جدید
              • Dec 2011
              • 6

با سلام خدمت آقا سعید گل
              میخواستن نظرتون راجع به گروه ساختمانی بفرمائید این منفی ها در حکم پولبک می باشد؟

نظر

• esi_mohammadi
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 1105

امروز یه خورده بانک پارسیان خریدم
                وضعیت تکنیکی شاخص این گروه در وضعیت خوبی قرار داره که 20 تا 30 درصد حداقل می تونه بازده داشته باشه
                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط mahdi1359 پست شده است View Post
                  با سلام خدمت آقا سعید گل
                  میخواستن نظرتون راجع به گروه ساختمانی بفرمائید این منفی ها در حکم پولبک می باشد؟
                  راستش برای پی به ای 3 من که نتونستم به چیزی جز پول بک فکر کنم ! و مقداری آ س پ در صف برداشتم
                  تا نظر اساتید تکنیکال چی باشه ؟
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سعید درخشانی
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 286

در اصل توسط mahdi1359 پست شده است View Post
                    با سلام خدمت آقا سعید گل
                    تو این بازار در شرایط فعلی تنها گروهی که جای نگرانی نداره ، حالا چه از طرف مرحله دوم هدف مندی یارانه ها یا تحریم بانک مرکزی و یا ترس از ریزش بازار ( پی بر ایی کم این گروه مانع از ریزش میشه ) تنها گروه همین ساختمانیه . منفی فردای اس پ و ثشرق و وساخت و ثاخت و ثمسکن و حتی سهمی مثل وپترو برای خرید به نظرم مناسب باشه . البته بازم تحقیق بیشتر با خود دوستای عزیزم . از منظر تکنیکال هم تقریبا اکثر سهمها با تلورانس 5 درصد تو کف قیمتی هستند .

نظر

• امیددار
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 81

در اصل توسط امیددار پست شده است View Post
                      سعید جان
                      با سلام
                      یه سئوال داشتم در مورد واگرایی
                      من توی مپنا تو تایم فریم هفتگی یه واگراییRd توی مک دی دیدم اما توی قیمت قعر چندانی به چشم نمیاد یا زیاد مشهود نیست. حالا با فرض واگرایی توی اندیکاتور اگر قیمت در حال نزول باشه اما قعرش چندان مشخص نباشه بنظرت ایا می توان به رشد اون حتی به اندازه کمی در کوتاه مدت امیدوار بود؟ ممنون از لطفت
                      سعید جان سئوال من یادت نره
                      [SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                        تو این بازار در شرایط فعلی تنها گروهی که جای نگرانی نداره ، حالا چه از طرف مرحله دوم هدف مندی یارانه ها یا تحریم بانک مرکزی و یا ترس از ریزش بازار ( پی بر ایی کم این گروه مانع از ریزش میشه ) تنها گروه همین ساختمانیه . منفی فردای اس پ و ثشرق و وساخت و ثاخت و ثمسکن و حتی سهمی مثل وپترو برای خرید به نظرم مناسب باشه . البته بازم تحقیق بیشتر با خود دوستای عزیزم . از منظر تکنیکال هم تقریبا اکثر سهمها با تلورانس 5 درصد تو کف قیمتی هستند .
                        با تشکر از آقا سعید گل من هم فردا انشاءالله عمری باشه حتما حتما ثشرق را روی منفی بیاد اضافه میکنم.

نظر

• سعید درخشانی
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 286

در اصل توسط امیددار پست شده است View Post
                          سعید جان سئوال من یادت نره
                          سلام . سوال شما رو چندان خوب متوجه نشدم اما توضیحاتی میدم که شاید به دردتون بخوره .

1 : واگرایی در اندیکاتورها با قیمت ؛ لزوما به معنای پایان روند نیستند . یلکه باید در کنار سایر ابزارها سنجیده بشوند . واگرایی های های زیادی دیده ام که به راحتی فیلد شده اند .

2 : باید همه واگرایی ها رو با وجود بنده اول جدی گرفت مخصوصا فرض کنیم در حالت صعودی ؛ بین دو قله در یکی از اندیکاتورها مثلا ار اس ای واگرایی داشتیم ؛ اگر قیمت به سقف قله قبلی نفوذ کند .

3 : در سقف کانال ها واگرایی منفی نشانگر احتمال پایان روند و در کف کانالها واگرایی های مخفی مثبت نشانگر احتمال برگشت روند می باشد .

4 : شخصا در مورد واگرایی ها ؛ در یکی از کاربردهای ان ؛اینگونه عمل میکنم که بعد از موج شماری به عنوان اولین کار ؛ اگر در کف ترند باشیم به دنبال واگرایی های مثبت اعم از مخفی و معمولی میگردم و اگر حس کنم داریم به تارگت نزدیک میشیم دنبال واگراهایی منفی میگردم .

حال اگر باز هم نتوانستم به سوالاتان پاسخ بدم پوزش میطلبم و در صورت سوال مجدد در خدمتتان خواهم بود .

نظر

• AZARIAN
                            عضو عادی
                            • Oct 2010
                            • 55

نظر

آقاي درخشاني عزيز
                            با توجه به گزارش جديد تكنو آخرين نظرتون در باره تكنو چيه؟
                            کفاره شرابخوریهای بسیار ؛ هشیار در میان مستان نشستن است.

نظر

• سعید درخشانی
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 286

در اصل توسط AZARIAN پست شده است View Post
                              آقاي درخشاني عزيز
                              با توجه به گزارش جديد تكنو آخرين نظرتون در باره تكنو چيه؟
                              من گزارشش رو نخوانده ام و علاقه ای هم ندارم که بخوانم . در مورد سهم قبلا هم چیز خاصی نگفته ام فقط گفته بودم تحت نظر دارمش . اگر روزی احساس بکنم وقت حرکتش رسیده اطلاع رسانی در حد ممکن خواهم نمود .

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

با این افزایش نرخ ارزی که من میبینم فعلا بهترین گروه بورسی به دید میان مدتی گروه پتروشیمی هست . شصفها هم که امروز بست برای تعدیل مثبت اگه خبری که امروز از این سهم شنیدم درست باشه بعید میدونم زیر 1000 قیمت بخوره

نظر

در حال کار...
                                X