نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

جناب اسلام پور میتونید لطف کنید و دیتای txt شرکتها رو برام بزارید توی سایت ؟؟؟
    من چند وقته نمیتونم دیتاهام رو آپدیت کنم
    اگه افزایش سرمایه ها هم اعمال شده باشه که دیگه خیلی شرمنده ام میکنید
    باتشکر
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• behnam2
      عضو جدید
      • Sep 2011
      • 15

جناب آقای درخشانی
      بسیار سپاسگذارم از زحمات شما نظرات ارزشمندی دارید واقعا ممنونم .من یک پیام براتون فرستادم ممنون می شم اگر مطالعه بفرمایید و بنده رو از نظرات مفید تون بهره مند کنید. شاد و پر سود باشید

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        نوشته اصلی توسط سعید درخشانی
        درود بر شما

در گروه ساخاتمان همانطور که روز شنبه در روزنامه دنیای اقتصاد نیز گفته بودم شاخص صنعت ساختمان هنوز به تارگت خود نرسیده و چه بسا راه زیادی تا رسیدن به اهداف خود دارد .

همچنین وپترو سهمیست که بنده از 65 دارم میخرم و تارگتی که مد نظرم هست خیلی بالاتر از سطوح فعلیست . در مرحله اول به 110 تومان یعنی تارگت سر و شانه کف خواهیم رسید و سپس تارگتهای بعدی ..

همچنین فکر میکنم صنعت بعدی گروه روی باشد به همین دلیل طی روزهای گذشته از سهام شرکتهای گروه روی خریده ام و باز هم در حال خرید هستم . در بسیاری از این شرکتها بازدهی های بالای 100 درصد رو انتظار دارم و در برخی حتی خیلی بیشتر .

شاد و موفق باشید
        سعید جان دیگه از اون موج شماریهای قشنگت نمیزاری؟
        یکی دو تا از این ساختمانیها مثل ثنوسا و وساخت رو اگه تحلیل داشته باشی ممنون میشم

با تشکر از جنابعالي و استاد درخشاني
        وپترو شنبه تو گره 12 درصد مي افته.وساخت و ثنوسا رو چند روز خراب کردند تا وپترو را تو گره 12 درصد کلي خريد کنند ولي اين اخر بازي وپترو نمي تونه باشه قطعا رو گره 12 درصد دوباره بايد صف خريد بشه.
        تو نماد ثنوسا نام زيباي دانايان پارس بعنوان سهامدار بالاي 1 درصد امروز درخشيدن گرفت دانايان پارس جز سهامداران خوش نام هست که وقتي اسمش تو يک نمادي مي ايد اون سهم مستحکمتر ميشه.احتمالا بزودي تو وساخت هم بايد اسمش ظاهر بشه.
        بتصورم بزودي وپترو مقاومت 120 تومان را در خواهد نورديد و ثنوسا450 و وساخت 400 تومان را.
        بتصورم از شنبه بازار مي ايد رو ساختمانيها و کاشيها.
        [ ttp://old.bourexpro.com/viewtopic.php?t=17063&start=405
        جابر در بورکس مي گويد.
        چه اتفاقي براي وپترو در حال رخدادن است كه اليوت هدف موج 3-3 را 160 و 180 تومان نشان ميدهد ؟؟

جوابش اين هست.وساخت تو دل وپتر

نظر

• سعید درخشانی
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 286

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
          درود بر شما

در گروه ساخاتمان همانطور که روز شنبه در روزنامه دنیای اقتصاد نیز گفته بودم شاخص صنعت ساختمان هنوز به تارگت خود نرسیده و چه بسا راه زیادی تا رسیدن به اهداف خود دارد .

همچنین وپترو سهمیست که بنده از 65 دارم میخرم و تارگتی که مد نظرم هست خیلی بالاتر از سطوح فعلیست . در مرحله اول به 110 تومان یعنی تارگت سر و شانه کف خواهیم رسید و سپس تارگتهای بعدی ..

همچنین فکر میکنم صنعت بعدی گروه روی باشد به همین دلیل طی روزهای گذشته از سهام شرکتهای گروه روی خریده ام و باز هم در حال خرید هستم . در بسیاری از این شرکتها بازدهی های بالای 100 درصد رو انتظار دارم و در برخی حتی خیلی بیشتر .

شاد و موفق باشید
          علاوه بر اینکه ساختمان به رشد خود ادامه میدهد و وپترو فردا گره 12 را هم خواهد دید ؛ گروه روی نیز به راه افتاده . تبریک به سهامداران گروه روی ؛ امروز خبر واگذاری معدن انگوران هم امد .

در شرکتهای گروه روی همانطور که قبلا هم گفتم انتظار بازدهی حداقل 100 درصدی را برای همه شان دارم و برخی مثل کرویح یا باما میتوانند خیلی بیشتر هم بدند .

نظر

• mane1659
            كاربر فعال
            • Dec 2011
            • 235

با سلام خدمت آقای درخشانی و تکشر بابت تحلیل های زیبایتان
            اگر لطف کنی نموداری از باما بزنیدو اهداف آن را مشخص نمائید تشکر وِیژه دارم

نظر

• behnam2
              عضو جدید
              • Sep 2011
              • 15

جناب درخشانی ممنونم از پاسخ شما شاد و پیروز باشید

نظر

• frouzan
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 127

با تشكر از اقاي درخشاني : من خيلي علاقه داشتم نظر جنابعالي را در مورد (وسبه )ومعاملات آن را بدانم.آيا حركت اين سهم هنوز هم لاك بشتي است.؟؟:)

نظر

• سعید راد
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 163

وپترو

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                  علاوه بر اینکه ساختمان به رشد خود ادامه میدهد و وپترو فردا گره 12 را هم خواهد دید ؛ گروه روی نیز به راه افتاده . تبریک به سهامداران گروه روی ؛ امروز خبر واگذاری معدن انگوران هم امد .

در شرکتهای گروه روی همانطور که قبلا هم گفتم انتظار بازدهی حداقل 100 درصدی را برای همه شان دارم و برخی مثل کرویح یا باما میتوانند خیلی بیشتر هم بدند .
                  سلام آقا سعید

وضعیت وپترو را تا کی صعودی می دانی؟

نظر

• alireza64
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 156

سلام اقا سعيد ميخواستم يه تحليل از حتايد و فن اوا داشته باشيد،باتشكرفراوان.

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

دوستان من تا حالا به این تاپیک سر نزده بودم صفحه های اول این تاپیک را که می خوندم آن چیزی که دستگیرم شد جناب درخشانی جز استادان علم تکنیکال هست،جالب این که همشهری خود منم هست،افسوس که من تا حالا چیزی از این موضوع نمیدونستم،به هر حال مایه ی افتخار بنده است که همچین استادی در شهر تبریز داریم

نظر

• frouzan
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 127

وبترو مجمع فوق العاده هم گذاشته است.

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          دوستان من تا حالا به این تاپیک سر نزده بودم صفحه های اول این تاپیک را که می خوندم آن چیزی که دستگیرم شد جناب درخشانی جز استادان علم تکنیکال هست،جالب این که همشهری خود منم هست،افسوس که من تا حالا چیزی از این موضوع نمیدونستم،به هر حال مایه ی افتخار بنده است که همچین استادی در شهر تبریز داریم
                          آقای درخشانی یکی از تحلیل گران بنام و فوق العاده است که تو اکثر سایتها صادقانه اطلاعاتشونو در اختیار دوستان قرار میدن منجمله سایت بورکس اما متاسفانه تو اون سایت مثل خیلی از تحلیلگران مورد کم لطفی دوستان اون سایت قرار گرفتند خوشبختانه تو این سایت همه دوستان از شعور و صداقت بالایی برخوردارند و امیدوارم جناب آقای درخشانی هم در محیطی آرام و دوستانه به انتقال اطلاعاتشون به دوستان خوب این سایت بپردازند که خوشبختانه تاکنون اینچنین بوده

نظر

• amin
                            عضو جدید
                            • Dec 2011
                            • 10

باما

اقای درخشانی لطف میکنید هدف تکنیکی باما چند است با تشکر

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط amin پست شده است View Post
                              اقای درخشانی لطف میکنید هدف تکنیکی باما چند است با تشکر
                              من در نمودارم هدف اول میانمدت را 1750 و هدف سقف را 3400 تومان در نظر گرفته ام. :) جناب درخشانی اگر اشتباه ترسیم کرده ام ارشاد بفرمایید. :">
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• alireza64
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 156

دوستان اگه در مورد اهداف كوتاه مدت فن اوا و حتايد نظراتشون بذارن ممنون ميشم.

نظر

در حال کار...
                                X