نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهرخ اسلام پور
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 103

وضعیت تکنیکی کالسیمین (کوتاه مدت)

چارت روزانه رو نگاه می کردم داره میزان نوسانات قیمتی روزانه سهم نسبت به چهار روز کاری قبل پایین میاد منو یاد یه استراتژی ساده ولی موثر توی تایم فریم روزانه بنام روز محاطی (inside day ) میندازه که توی ف - ا -ر - ک - س بتناوب مورد استفاده تریدر هاست.
    اگر دوستان دقت کنن سه روز کاری اخیر رنج معاملاتی توی شکم بازه معاملاتی روز چهارمه پس طبق این استراتژی هر کدام از بالاترین و پایین ترین قیمتها توی روز چهارم بترتیب مقاومت و حمایت
    چند روز اخیر محسوب میشه و اگه قیمت به هر طرف بشکنه به اونطرف شتاب میگیره حالا بالا یا پایین !!!!!!
    نکته بعدی رشد حجم معاملات با شیبی مناسب و رو به بالاست که احتمال به جنبش افتادن سهم رو بیشتر میکنه چنگال اندروز رسم شده از پیوتهای مینور نیز جالبه چونکه قیمت نزدیک چنگال در حال
    معامله است و هنوز از میدلین چنگال رها نشده.

اینم فیبوناچیهای مختلف زمانی سهم پر ترافیک ترین منطقه تجمع رو با یه مستطیل نشان دادم .حالا ببین چه روزی شد 23 ژانویه (سوم بهمن) پناه برخدا:-&

اگه فردا سهم یکی از خطهای رسم شده رو نشکنه احتمال بسیار بالا سوم بهمن یه حرکتی از خودش بروز بده.
    سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
    آلبرت انیشتن

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط شاهرخ اسلام پور پست شده است View Post
      چارت روزانه رو نگاه می کردم داره میزان نوسانات قیمتی روزانه سهم نسبت به چهار روز کاری قبل پایین میاد منو یاد یه استراتژی ساده ولی موثر توی تایم فریم روزانه بنام روز محاطی (inside day ) میندازه که توی ف - ا -ر - ک - س بتناوب مورد استفاده تریدر هاست.
      اگر دوستان دقت کنن سه روز کاری اخیر رنج معاملاتی توی شکم بازه معاملاتی روز چهارمه پس طبق این استراتژی هر کدام از بالاترین و پایین ترین قیمتها توی روز چهارم بترتیب مقاومت و حمایت
      چند روز اخیر محسوب میشه و اگه قیمت به هر طرف بشکنه به اونطرف شتاب میگیره حالا بالا یا پایین !!!!!!
      نکته بعدی رشد حجم معاملات با شیبی مناسب و رو به بالاست که احتمال به جنبش افتادن سهم رو بیشتر میکنه چنگال اندروز رسم شده از پیوتهای مینور نیز جالبه چونکه قیمت نزدیک چنگال در حال
      معامله است و هنوز از میدلین چنگال رها نشده.

اینم فیبوناچیهای مختلف زمانی سهم پر ترافیک ترین منطقه تجمع رو با یه مستطیل نشان دادم .حالا ببین چه روزی شد 23 ژانویه (سوم بهمن) پناه برخدا:-&

اگه فردا سهم یکی از خطهای رسم شده رو نشکنه احتمال بسیار بالا سوم بهمن یه حرکتی از خودش بروز بده.
      با سلام فردا که تعطیل می باشد و روز دوشنبه سوم بهمن می باشد که تکلیف سهم معلوم می شود درسته با تشکر از تحلیل شما
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

نظر

• تیزبین
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 87

شکست خط ماشه در خپارس. در صورت صحت ؛ هدف 1300 میباشد که در 1233 یک مقاومت دارد.

ممنون میشم اگر اساتید نظرشون رو بدن.
          شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• safaklar
            ستاره دار(14)
            • Sep 2011
            • 626

غگرجی

با سلام خدمت اساتید بزرگوار اگه تحلیلی در مورد غگرجی داشته باشید ممنون میشم

نظر

• alireza64
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 156

سلام بر دوستان
              اگه تحليلي در مورد فولاژ و وبملت داريدراهنمايي كنيد،من فولاژ تو270 و وبملت تو226 خريدم تا چه قيمتي و كي نگه دارم؟
              باتشكر فراوان

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط alireza64 پست شده است View Post
                سلام بر دوستان
                اگه تحليلي در مورد فولاژ و وبملت داريدراهنمايي كنيد،من فولاژ تو270 و وبملت تو226 خريدم تا چه قيمتي و كي نگه دارم؟
                باتشكر فراوان
                علیرضا جان . من با اجازه دوستان چون این 2 سهم هم در چارتهای مورد بررسی ام بود اظهار نظر کنم.
                هر 2 سهم را داری روند صعودی مبینیم. هدف وبملت را 260 و مقاومت سر راهش را 240 میبینم.
                فولاژ نیز مقاومت مهمش 340 است.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 103

دوستان فرآور بروی خط ساپورت قرار گرفته است اگه وقت شد تحلیل کامل ارائه خواهم کرد.
                  آخرین ویرایش توسط شاهرخ اسلام پور؛ 2012/01/22, 15:53.
                  سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
                  آلبرت انیشتن

نظر

• alireza64
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 156

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                    علیرضا جان . من با اجازه دوستان چون این 2 سهم هم در چارتهای مورد بررسی ام بود اظهار نظر کنم.
                    هر 2 سهم را داری روند صعودی مبینیم. هدف وبملت را 260 و مقاومت سر راهش را 240 میبینم.
                    فولاژ نیز مقاومت مهمش 340 است.
                    باتشكر از كيوان عزيز
                    نظرت در مورد تمحركه و فن آوا چيه؟باتشكر.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط alireza64 پست شده است View Post
                      باتشكر از كيوان عزيز
                      نظرت در مورد تمحركه و فن آوا چيه؟باتشكر.
                      فن آوا را نمی دونم. در مورد تمحرکه هم چندروز پیش من و فکر کنم میثم بود که نظر منفیمونو دادیم و روند سهمو مناسب ندونستیم.
                      با عرض معذرت از جناب درخشانی که این سوال و جوابها تو تاپیک ایشون شد. :">

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                        گزارش تعديل مثبت شفن رو کدال نشست.
                        -26 درصد تعديل مثبت داد. سودش را از 145 تومان به 183 تومان افزايش داده است.
                        -1درصد پتروشيمي مارون را بعد از گزارش 9 ماهه هم خريده است که رو سود منبعدش تاثير خواهد گذاشت.
                        -خودش گفته دلار را 1200 تومان ديده است ولي در توي گزارش تو قسمت فروش صادراتي دلار را 1063 تومان و يورو را 1487 تومان و درهم را 292 تومان ديده است.
                        -که با فروش همين بودجه صادراتي يعني تا پايان سال 98ميليون دلار و 42 ميليون يورو و 337 ميليون درهم براي سال اتي با دلار 1800 تومان و يورو 2400 تومان و درهم 500 توماني سودش حداقل براي سال 91به 400 تومان خواهد رسيد.
                        -افزايش قيمت محصولات پتروشيمي را صفر فرض کنيم حالا اگه قيمت محصولات پتروشيمي بر اثر افزايش قيمت جهاني نفت و يا خروج بازارهاي جهاني از رکود افزايش يافت قطعا سود باز بيشتر خواهد شد.ما فقط افزايش قيمت ارز را محاسبه کرديم در حد سواد بي سوادي خودمان.
                        -پي به اي 7 شفن با سود 183 تومن مي شود 1280 تومان.
                        -در صورتي که شفن بالاي 1100 تومان باز شود وارد يک دنياي جديد تکنيکالي خواهد شد که انتهاي موج بعد ان قطعا جالب خواهد شد.
                        - من بجاي دلار پتروشيميها را مي خرم.
                        -پي به اي 5 سود سال 91 شفن مي شود 2000 تومان.
                        -خدايا دلار را سرنگون فرما.
                        دوستان موقع فروش شفن خبر خوش ارزي را لحاظ فرماييد.
                        گزارش مهر از خبر خوش ارزی/

دلار با نرخ 1420 تومان تک نرخی میشود/ از دلار 10 تومانی تا 1900تومانی

خبر خوش ارزی بانک مرکزی چیزی جز تک نرخی شدن نرخ دلار در آیندهای بسیار نزدیک نیست؛ ارزی که در محدوده قیمتی 1420 تومان تک نرخی میشود

نظر

• سعید درخشانی
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 286

فن آوا را نمی دونم. در مورد تمحرکه هم چندروز پیش من و فکر کنم میثم بود که نظر منفیمونو دادیم و روند سهمو مناسب ندونستیم.
                          خواهش میکنم . استفاده میکنیم ...@};-

نظر

• bourse
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1346

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                            دوستان موقع فروش شفن خبر خوش ارزي را لحاظ فرماييد.
                            گزارش مهر از خبر خوش ارزی/

دلار با نرخ 1420 تومان تک نرخی میشود/ از دلار 10 تومانی تا 1900تومانی

خبر خوش ارزی بانک مرکزی چیزی جز تک نرخی شدن نرخ دلار در آیندهای بسیار نزدیک نیست؛ ارزی که در محدوده قیمتی 1420 تومان تک نرخی میشود

کیانوش جان با این حساب باید منتظر منفجر شدن شصفها باشیم به نظرم اینکه تا حالا نمادش باز نشده میخواد نرخ تسعیر ارز را هم لحاظ کنه بعدا باز بشه ...

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

تمحرکه ؟ نمودار ؟
                              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                                تمحرکه ؟ نمودار ؟
                                میثم کلا خلاصه و مفید صحبت میکنه! B-)
                                آه. شرمنده. اون ساده جان بود که از لحاظ بنیادی سهمو جالب نمی دونست .منهم از لحاظ روند تکنیکالیش! :">

نظر

در حال کار...
                                X