نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید درخشانی
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 286

ممنون از سردار سپه بزرگوار .. شما لطف دارید نسبت به حقیر ..
    همچنین از hamhamham عزیز نیز بابت مطالب زیباشون تشکر میکنم ..

من سیاوش قمیشی رو خیلی دوست دارم .. مخصوصا این ترانش رو که متنش خیلی زیباست و تقدیم میکنم خدمت شما عزیزان .

ای آدمک کوکی ... صبح شد که بیدار شی
    مثل همه عمرت ... تکرار شی و تکرار شی
    صبحه ولی انگار نیست .. تو توی شب برقی
    بین شب و روز تو .. انگار که نیست فرقی
    شبها مثل روزاته .. روزات همگی تکرار
    از دست همه سیری ... از دست خودت بیزار
    پرواز واسه تو مرده ... تو اوج نمیگیری
    بردی همه رو از یاد .. از یاد همه میری
    تا فرصت هنوزم هست .. برگرد به خودت برگرد
    نو شو که این تکرار .. از تو ؛ تو رو دورت کرد .
    بسه اگه تا امروز .. تکرار تو رو داد بر باد
    فردا رو بساز از نو .. دیروز رو ببر از یاد
    تو لحظه تکراریت .. تنها خودتی همرات
    حسرت شده یارت و ای کاش همه حرفات
    با غصه نشو همدم .. سنت شکن خود باش
    ازاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش

اسم ترانه هست " تکرار " این ترانه رو هر وقت که بنده گوش میدم انرژی مضاعفی ازش میگیرم . توصیه میکنم امتحان بکنید

نظر

• vdtjn
      كاربر فعال
      • Feb 2012
      • 151

همه روزه روزه بودن همه شب نماز کردن .....................همه ساله حج نمودن سفر حجاز کردن

زمدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن ....................دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن

به مساجد و معابد همه اعتکاف جستن .................ز ملاخی و مناحی همه احتراز کردن

شب جمعه ها نخفتن بخدای راز گفتن...................ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن

بخدای هیچ کس را ثمر انقدر نباشد.....................که به روی نا امیدی در بسته باز کردن

نظر

• اسد-ص
        ستاره دار(5)
        • Feb 2011
        • 683

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
        به سلامتی همه مردایی که مرد هستند نه نامرد ..

به سلامتی همه مردایی که برای رشد مالی خانوادشون ریسک کردند ، ولی سر از زندان در اوردند ..و الان کسی نیست که حتی نگاشون بکنه .. حتی همون خانوداه ..!

به سلامتی همه مردایی که در دفاع از عزیزانشون جونشون رو از دست دادند یا معلول و .. شدند ..و فراموش شدند ..

به سلامتی همه مردایی که از صبح تا شب کار میکنند و وقتی میرسند خونه خانوم و بچه ها به جای تشکر از کمبود امکاناتشون مینالند ..و دل مرد رو میشکنند ..

به سلامتی همه پدرهایی که عاشقانه فرزندانشون رو در اغوش میگیرند ..ولی فرزندانشون قدر این اغوش ها رو نمیدونند ..

به سلامتی همه مردایی که همه زندگی و جان و مال و داراییشون رو پای زناشون میریزنند ولی اونا اغوش و محبتشون رو نصیب یه مرده دیگه میکنند ..خیانتکار همیشه خیانتکاره ..چه به همسر چه به فرزند و چه به کشور و چه به ..

به سلامتی همه مردایی که حتی تو این روز تعطیل هم دارند کار میکنند ..

به سلامتی همه مردایی که تو خونه خودشون هم غریبند ..

به سلامتی همه مردایی که شاید هیچ کسی رو ندارند روز مرد رو بهشون تبریک بگه ..

به سلامتی همه رفیق هام که پدر نیستند ولی مرد هستند ..

روز مرد مبارک ..
        باسلام خدمت استاد درخشانی

مطلب شما بدل نشست وتشکرراهم زدم فقط بند دو وبه زندان افتادن رو متوجه نشدم اخیرا شخصی حدود 50 فقره چک بی محل کشیده وبه زندان افتاده وبنده نیز

یکی از 1 فقره چک 15000000ریالی از ایشان دارم البته دیگر طلبکاران ایشان رازندان انداختند . وبیشتر طلبکاران آشنا هستند با ایشان ...... ودر واقع ایشان با ترفند

کلاهبرداری نموده اند . واحتمالا به خانواده خودشان گفته اند برای رشد مالی شما اینکاررا کرده ام .

حال بنظر شما خانواده این شخص باید طرف ایشان را بگیرند تا طرف مالباختگان را ؟

بنظر شما کسی دنبال طلب خود باشد نامرد است وآنکه ریسک نموده برای رشد مالی مرد است ؟

بنظر شما شخصی سر یک نفر کلاه بگذارد . نشان مردانگی اوست ؟ خلاصه اگر من هم چکم را روی پرونده شکایتی بگذارم با یک مرد فداکار مقابل هستم .

لطفا یک نمونه ازکسانی که ریسک مالی مردانه کرده اند مثال بزنید .

باتشکر مجدداز شما

نظر

• سعید درخشانی
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 286

اسد جان من افرادی رو میشناسم که با افراد دیگری شریک شده اند و کاری رو شروع کرده اند .. در این راه چک کشیده اند .. خرج کرده اند ولی دست اخر شرکا بهشون خیانت کرده و دستش رو خالی گذاشتند ..وگرنه مطمئنا که چک بی محل کشیدن منظور من نبوده .

نظر

• اسد-ص
            ستاره دار(5)
            • Feb 2011
            • 683

اسد جان من افرادی رو میشناسم که با افراد دیگری شریک شده اند و کاری رو شروع کرده اند .. در این راه چک کشیده اند .. خرج کرده اند ولی دست اخر شرکا بهشون خیانت کرده و دستش رو خالی گذاشتند ..وگرنه مطمئنا که چک بی محل کشیدن منظور من نبوده .
            تشکر از استاد درخشانی عزیز

نظر

• احمدخان
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2032

سعید خان
              از ودی 600 تومانی چه خبر؟

نظر

• سعید درخشانی
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 286

ممنون از سردار سپه بزرگوار .. شما لطف دارید نسبت به حقیر ..
                همچنین از hamhamham عزیز نیز بابت مطالب زیباشون تشکر میکنم ..

من سیاوش قمیشی رو خیلی دوست دارم .. مخصوصا این ترانش رو که متنش خیلی زیباست و تقدیم میکنم خدمت شما عزیزان .

ای آدمک کوکی ... صبح شد که بیدار شی
                مثل همه عمرت ... تکرار شی و تکرار شی
                صبحه ولی انگار نیست .. تو توی شب برقی
                بین شب و روز تو .. انگار که نیست فرقی
                شبها مثل روزاته .. روزات همگی تکرار
                از دست همه سیری ... از دست خودت بیزار
                پرواز واسه تو مرده ... تو اوج نمیگیری
                بردی همه رو از یاد .. از یاد همه میری
                تا فرصت هنوزم هست .. برگرد به خودت برگرد
                نو شو که این تکرار .. از تو ؛ تو رو دورت کرد .
                بسه اگه تا امروز .. تکرار تو رو داد بر باد
                فردا رو بساز از نو .. دیروز رو ببر از یاد
                تو لحظه تکراریت .. تنها خودتی همرات
                حسرت شده یارت و ای کاش همه حرفات
                با غصه نشو همدم .. سنت شکن خود باش
                ازاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش

اسم ترانه هست " تکرار " این ترانه رو هر وقت که بنده گوش میدم انرژی مضاعفی ازش میگیرم . توصیه میکنم امتحان بکنید
                با این ترانه زیبا از خدمت شما تا مدت نا مشخصی مرخص میشم .

امید وارم تنتون سالم و ایا به کام باشه .

بازار سرمایه به نظرم فعلا ریزشی هست و نوسان های مثبت موقتی هستند .

نظر

• mahyar1357
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 233

سعید جان هر جا باشی در قلب مایی.خوندن نوشته هات به آدم طمانینه و آرامش میده.سعی کن غیبتت طولانی نشه.بنویس حالا کمتر.جدا از سود و زیان دل ما به نوشته های تو خوش بود......سر خوشان عشق را نالان مکن.....
                  بر درختی کاشیان مرغ توست شاخ مشکن مرغ را پران مکن
                  [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

در تایید صحبت شما به نظرم ما در ابتدای یه ریزش اساسی هستیم از اون ریزهای سال 84
                    البته خدا نیاره ولی خوب ....
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

حرف همه دوستان در مورد ریزش بازار متیـــــــــــن ولی یادش بخیر پارسال هم در شروف ریزش اساسی شاخص بودیم که قهر کردن رئیس جمهور هم دلیل بر علت شد که چه سهمهایی که ریزش نکنند نمونه بارز سهام خودرویی که...... صـــــــــدرا :(=((خیلیها در همین حال و هوای ریزش شدید بودند که در اون آشفته بازار استارت قوی صعودی قندیها از برج 5 خورد.......
                      برج 5 پارسال بود که کلاااااا 10,000 قثابت در 150 برداشتم و در آخر 700 خالی کردم و ای کاش که تمام سرمایم فقط فقط همون قثابت 150تومنی میخریدم و قید خریدو فروش و نوسان میزدم .........
                      این هم تجربه ای شد که خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
                      پس در نا امیدی کامل همه دوستان از ریزش شاخص در بازار هستم و در کمین شکار ...............
                      البته ناگفته نماند تنها ریزش اساسی همانند سال 84 فقط فقط با شروع جنگ و درگیری میدانم ولاغیـــــر
                      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• انزلیچی
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 55

سلام به همه ی دوستان عزیز......29/1/91
                        در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Post
                        با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز: جسارت بنده را برای مطلب زدن و نوشتن به بزرگواری خودتون ببخشید... 2 روز پیش که داشتم به ریزش دلار در بازار نگاه میکردم به تحلیلهای ذهنی خودم رسیدم که تقریبا درست از اب در اومده: ریزش قیمت دلار به نظرم به هیچ وجه به خاطر جو مثبت مذاکرات 5+1 نبوده و نخواهد بود: مذاکرات فقط محرکی بود برای دولت تا قبل از واگذاری اولین دوره ثبت نامی سکه های دولتی از اهرم دلار استفاده نماید تا قیمت سکه بازار را در محدوده ی قیمت سکه ثبت نامی نوسان دهد و در کوتاه مدت کنترل نماید....خب با این کار دولت به اهداف خود در میان مدت رسید(تبریک به کارشناسان طرح پیش فروش) چرا که دولت در یک روند میان مدت توانست موجودی مردم را (حالا به هر مقداری) به حساب خود واریز نموده و پس از مدتی شاید به مردم همان پول خودشان را پس دهد... رشد تقریبا 100% دلار در سال 90....به نظرم قیمت سکه ازاد در نهایت افتی در محدوده سکه پیش فروش شده داشته باشد تا ثبت نام کنندگان مجبور به تعویض با اوراق مشارکت شوند و یا اینکه سکه های تحویلی را به بانک ملی بفروشند...به نظرم نهایت اصلاح دلار و نوسانات ان تا 2 ماه اینده بین 1600_1800 خواهد بود...علت ان هم فشار عرضه سکه های روی دست مانده مردمیست که به خاطر سود شب تا صبح جلوی در بانکها می خوابیدند و امروز نیاز به نقدینگی دارند تا اتمام سکه ها این روند ادامه دارد اما عاملی که باعث میشود دلار افت زیادی نداشته باشد دولت محترم و اهداف میهن عزیزمان میباشد......................... ادامه دارد

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          در تایید صحبت شما به نظرم ما در ابتدای یه ریزش اساسی هستیم از اون ریزهای سال 84
                          البته خدا نیاره ولی خوب ....
                          در صورتی که بازی مذاکرات هسته ای به صورت پله ادامه دار بشه ریزش بازار هم فرسایشی خواهد بود که به نظر من اصلا براش خوب نیست
                          باید اجازه بدن بازار یه تکون اساسی به خودش ببینه تا بازار متعادل بشه خیلی سنگین شده
                          دوستانی که میگن قیمتها مفت شده باید توجه داشته باشن این بازار ما پی به ای 3 رو به خودش دیده در حالی که الان میانگین پی به ای بازار فکر کنم حدود 6 باشه
                          من سایپا با پی به ای 2 رو هنوز به خاطر دارم یا سهامهای گردن کلفتی رو که با پی به ای 3 معامله میشد و عده ای میگفن هنوز گرونه
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• salehiar
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 331

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                            با سلام خدمت اقای درخشانی و بقیه دوستان.یک سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم.(البته فکر کنم سوالش از نظر خیلی از دوستان آماتوریه!ولی به هرحال برام این سوال پیش اومده) راستش میخواستم بدونم چرا طلا داره همراه با بقیه فلزات ارزون میشه؟؟چون من همیشه این فکر تو سرم بود که اگر یه روز اقتصاد دنیا بریزه به هم طلا خیلی گرون میشه چون خلق الله برای حفظ سرمایشون میرن طلا میخرن ولی حالا داره برعکس میشه...و من دلیل این موضوع رو نمیفهمم!!
                            اینجا مطلب مختصر و به نظرم مفیدی در باره طلا و نفت هست که تازه دیدم گفتم شاید اگر کسی مثل من در باره طلا و نفت و قیمتهاشون سوال داره با خوندنش یمقدار ذهنش روشن تر بشه نسبت به این مسئله...
                            رابطه قیمت جهانی طلا و نفت و تاثرات آنها بر بازار ارزها

یکی از مسائل بسیار قابل توجه در عرصه بازارهای مالی رابطه تنگاتنگ قیمت کالاها و ارزش ارزهای کشورهای مختلف جهان با یکدیگر است. به طوری که در هیچ بازاری نمی توان منفرد عمل کرد و به اخبار و اطلاعات مربوط به آن کالا یا ارز بسنده کرد و باید اطلاعات جامعی اگر نگوییم از تمام کالاها لااقل از تعداد قابل توجهی از آنها را گردآوری و تحلیل کرد تا به نتیجه ای مطلوب رسید.

البته در اینجا ذکر نکته ای خالی از لطف نیست که چه در مورد رابطه دلار و نفت که به آن پرداخته شد و چه درباره مسائلی که در ادامه مطرح می شود باید این نکته را در نظر گرفت که رابطه بین ارزها و کالاهای حساس مثل نفت و طلا صرفاً یکی از چندین پارامتر تأثیرگذار است و ای بسا.......

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

اقا کار درست رو شما کردی که رفتی استراحت تا شاخص هم استراحت کنه ........................;)
                              ///

نظر

• سعید درخشانی
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 286

درود . در مورد مسئله ای مجبور به شفاف سازی هستم و انهم علت ننوشتن من در این سایت . اخیرا یکی از دوستان تماسی گرفت و مطالبی رو عرض کرد که لازم دیدم شفاف سازی بکنم . بنده نه با جناب جمالی و نه با خانوم خادمی هیچ مشکلی ندارم و بهترین روابط رو با این دو عزیز دارم . یکیش عین برادرمه و یکیش هم عین خواهرمه . دلیل ننوشتن من اینه که فروم نویسی رو میخوام جمعش کنم و باید از جایی شروع بکنم .

در مورد بازار هم گفتنیا گفته شده . بازار همینه مدتی صعودی مدتی نزولی . نه با صعود اشفته بشید و نه با نزول بی قرار . همه چی دوباره حل خواهد شد و روزگار مجبوره به شما هم سلامی گرم بکنه .

اما به نظر من ، بازار در حال استراحت رو به حال خودش رها میکنند تا استراحت بکنه و شما نیز در کنارش استراحت بکنید و به کارهای عقب افتاده تان برسید و از سودهایی که در بازار مثبت به دست آورده اید در جهت پیشبرد کیفیت زندگیتان بهره ببرید .

نظر

در حال کار...
                                X