نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amin
    عضو جدید
    • Dec 2011
    • 10

اقا سعید شما واقعا 1دونه ای لطفا اگه جای کلاس تحلیل یا تکنیکال بورس گداشتید ما رو هم با خبر کنید تا استفاده کنیم من خودم هر وقت وارد سایت میشوم صفحه سعید درخشانی و پانی محمدی رو مطالعه میکنم
    با تشکر از شما

نظر

• انزلیچی
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 55

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
      ایرج عزیز همینطوره .. همه هر روز زندگی میکنند که یه روز بمیرند .. از لحظه لحظه زندگیشون لذت میبرند .. ما هر روز میمیریم که یه روز زندگی بکنیم و اونم شاید هرگز نشه .. به نظرم نباید فقط مادیات رو دید و باید به زندگی هم توجه کرد و زندگی کرد ..همه چی پول نیست ..البته ناگفته نماند که بورس برای من شخصا خیلی مفیده بوده و به نظرم شاید بهترین کاری که من میتونستم داشته باشم همینه چون یه حسن بزرگی که داره حس روزمرگی رو از ادم میگیره و محاله فردات با امروزت یکسان باشه ولی خب زیادی چسبیدن به کار و بورس هم مضراتی داره که جا موندن از زندگی کردنه . شخصا محاله در بازار مثبت در بورس نباشم و فعال نباشم ولی حداقل سعی میکنم از این به بعد بازارهای منفی رو برم و استراحت بکنم و توصیم هم به دوستانم اینه . باید با بازار بود . وقتی اون استراحت میکنه شما هم استراحت بکن و وقتی اون داره سود میده و فعاله شما هم برو فعال باش .
      سلام آقا سعید... ممنونم از اینکه از 2 ماه پیش در مورد بازار هشدار دادید.... شما الان کجا هستید؟:x

نظر

• پاسال
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 304

با سلام آقای درخشانی در صورت امکان تحلیلی در مورد مپنا اگر امکان دارد ارایه دهید حدود 3الی 4 ماه قبل شما 600تومان را پیشبینی کرده بودید آیا هدف 600 6 ماهه است ویا بیشتر با تشکر
        در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• felfel
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 378

در این بازار بی در وپیکر که فردای ان مشخص نیست هیچ تحلیلی جوابگو نیست درست زمانیکه از سایپای 600 تومانی صحبت میشد سایپا یک شرجه اساسی زد واز ان زمان به بعد تحلیگران غیب شدن ورفتن برای تفریح کردن و از بازار خارج شدن بازار بی رحم تر از این حرفهاست که به گفته این وان تکیه کرد اگر دیوار تحلیگرا به اندازه دیوار چین هم باشد به ان نباید تکیه کرد
          دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• سعید درخشانی
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 286

درود .کلاس تحلیل تکنیکال به زودی در تهران خواهم گذاشت .اطلاع رسانی خواهد شد .

انزیلچی عزیز فروم نویسی دردسر های خودش رو داره که از حوصله بنده خارجه . اگر هم مطلبی بود که ارزش نوشته شدن داشته باشه در جراید خواهد بود نه در فرومها . اخریش مربوط به طلا بود که هفته گذشته در دنیای اقتصاد چاپ شده بود .یکی از ادرسها :

مپنا رو بنده چند ماه پیشتر نگفتم 600 تومن .. بر فرض محال اگر هم گفته بوده باشم دو ماه پیش نظرم رو گفتم که بازار نزولیه . اگر اینقدر نظر بنده برای شما مقبوله که با اون خرید و فروش میکنید می بایست خارج شده بودید .

نمیدونم خانوم خادمی یا اقای جمالی این مطلب رو میبینند ولی یک وعده ای داده بودم به این دوستان که به نظر میاد بله ....
            آخرین ویرایش توسط سعید درخشانی؛ 2012/07/08, 01:51.

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

انزیلچی عزیز فروم نویسی دردسر های خودش رو داره که از حوصله بنده خارجه . اگر هم مطلبی بود که ارزش نوشته شدن داشته باشه در جراید خواهد بود نه در فرومها . اخریش مربوط به طلا بود که هفته گذشته در دنیای اقتصاد چاپ شده بود .

مپنا رو بنده چند ماه پیشتر نگفتم 600 تومن .. بر فرض محال اگر هم گفته بوده باشم دو ماه پیش نظرم رو گفتم که بازار نزولیه . اگر اینقدر نظر بنده برای شما مقبوله که با اون خرید و فروش میکنید می بایست خارج شده بودید .

نمیدونم خانوم خادمی یا اقای جمالی این مطلب رو میبینند ولی یک وعده ای داده بودم به این دوستان که به نظر میاد بله ....
              آقا سعید با درود به شما و آرزوی شبی خوش برایتان
              به خودت زحمت نده چون کل مملکت فیلتره و ای بسا فردا شب همین سایت هم در دسترس نیست و همه با خیال راحت می خوابیم. چون اقتدار نظام الهی در همه عرصه ها خود را نشان داده و بحمدالله دیگر جایی نمانده که از این همه صلابت و اقتدار بی نصیب بماند. من هم بعد چند روز امشب به این سایت اومدم و تعجب کردم که در دسترس قرار دارد.

نظر

• مشکات
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 68

سعید جان سلام
                اعیاد شعبانیه تبریک صمیمانه عرض می کنم

گزارش صدرا را خوندین؟؟؟!!!! معرکه است!
                امیدوارم در مجمع خیلی با سعه صدر از اعتصام عزیز تمام توضیحات سهامداراش بخوان. خود من در ۲۳۰ خریدم و در ۲۷۰ از این سهم فرار کردم و به همه دوستانم هم گفتم که از این سهم دوری کنند!

نظر

• mahyar1357
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 233

انزیلچی عزیز فروم نویسی دردسر های خودش رو داره که از حوصله بنده خارجه . اگر هم مطلبی بود که ارزش نوشته شدن داشته باشه در جراید خواهد بود نه در فرومها . اخریش مربوط به طلا بود که هفته گذشته در دنیای اقتصاد چاپ شده بود .یکی از ادرسها :

سعيد جان سلام
                  ضمن عرض تبريك به مناسبت اعياد شعبانيه ميخواستم خواهش كنم اگه لا اقل لينك مطالب و مقالاتي رو كه مينويسين براي بچه هاي اين تالار كه هميشه چشم انتظار پستي از شما هستن بزارين خيلي خوب ميشه .با تشكر
                  [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

اگر هم مطلبی بود که ارزش نوشته شدن داشته باشه در جراید خواهد بود نه در فرومها . اخریش مربوط به طلا بود که هفته گذشته در دنیای اقتصاد چاپ شده بود .یکی از ادرسها :

Good Jop & Good luch My friend
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• alirezasa
                      عضو فعال
                      • Jun 2012
                      • 508

اقا سعید واران و ولصنم رو چگونه ارزیابی میکنید؟

نظر

• mane1659
                        كاربر فعال
                        • Dec 2011
                        • 235

آقای درخشانی با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم این کلاسهای تکنیکال از سطح مبتدی شروع میشه ؟ یعنی مایی که تا به حال تکنیکال کار نکردیم میتونیم تو این کلاسها شرکت کنیم ؟

نظر

• سعید درخشانی
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 286

با درود . دوستان میتونند در هر سطحی در کلاسها شرکت کنند . زمان تشکیل بعد از ماه مبارک رمضان خواهد بود و مکان و زمان دقیقتر هم در فرصتهای بعدی اطلاع رسانی خواهد شد .

در روزهای گذشته وارد سهام قندی شدم . قصفها و قپیرا و قشیر و قنیشا . علت هم برخورد به خط روند صعودی چند ساله و سیگنالهای رشد در شرکتها .

از چند روز پیشتر اومدند اینترنت ما رو قطع کردند و با gprs ایرانسل و همراه اول متصل میشم ولی سرعتشون زغالیه زغالیه و سایت بورس رو به زور باز میکنه . برای اولین بار امروز سایت بورسی رو باز کرد . بنابراین امکان آپلود تصویر رو هم ندارم وگرنه چند تصویر از گروه قندی به نمایش میگذاشتم .
                          آخرین ویرایش توسط سعید درخشانی؛ 2012/07/22, 20:46.

نظر

• انزلیچی
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 55

سلام آقا سعید... خیلی ها منتظر حضور بیشتر شما هستند... :x نظر شما در مورد عرضه های قنیشا در جو مثبت گروه چیست؟ با سپاس فراوان

ا

نظر

• mane1659
                              كاربر فعال
                              • Dec 2011
                              • 235

با تشکر از آقای درخشانی
                              اگر امکان داره زمان برگزاری کلاسها فشرده باشه تا امثال من که شهرستانی هستند هم بتوانند در کلاسها شرکت کنند و بعد اینکه اگر زمان برگزاری کلاسها زودتر اطلاع رسانی بشه برای برنامه ریزی سفر ممنون میشم

نظر

• مشکات
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 68

سلام سعیدجان

دیروز درباره قنیشا نظرتون مثبت بود . معاملات امروز را چطور ارزیابی میفرمایید؟

ممنونم

نظر

در حال کار...
                                X