کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود . برخی صنایع و شرکتها هستند که سیگنال رشد خوبی میدند و البته منتظر تایید نهایی هستم و بعد از تایید اعلام خواهم کرد .
در قیمتهای جهانی من فعلا شرکت مرتبط با اونا نمیخرم تا زمانی که اصلاح قیمتهای جهانی تکمیل بشه ولی خب همیشه تو بازار سهم برای سود کردن هست و نباید نا امید شد .
در چند روز گذشته مقداری ثشرق و ا اس پ خریده بودم که منتظرم اگر ا اس پ 460 رو رد کرد نگه میدارم . هدف ا اس پ در صورت شکست سطح 460 تومان 540 تومان خواهد بود .
درود . برخی صنایع و شرکتها هستند که سیگنال رشد خوبی میدند و البته منتظر تایید نهایی هستم و بعد از تایید اعلام خواهم کرد .
در قیمتهای جهانی من فعلا شرکت مرتبط با اونا نمیخرم تا زمانی که اصلاح قیمتهای جهانی تکمیل بشه ولی خب همیشه تو بازار سهم برای سود کردن هست و نباید نا امید شد .
در چند روز گذشته مقداری ثشرق و ا اس پ خریده بودم که منتظرم اگر ا اس پ 460 رو رد کرد نگه میدارم . هدف ا اس پ در صورت شکست سطح 460 تومان 540 تومان خواهد بود .
...باسلام خدمت جناب درخشانی...از مطالب گهربارتون بیشتر مستفیض کنید مارو...بی معرفت با فرامرز میپری دیدن ما نمیای دیگه....گردنت زیر ساطور فرامرز...محکم بچسبش بالا میلیارد سرمایه اشه.....:d
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
...باسلام خدمت جناب درخشانی...از مطالب گهربارتون بیشتر مستفیض کنید مارو...بی معرفت با فرامرز میپری دیدن ما نمیای دیگه....گردنت زیر ساطور فرامرز...محکم بچسبش بالا میلیارد سرمایه اشه.....:d
مهرداد عزیزم .. به به .. تو اینجا هم هستی ؟ :d قربونت برم من که اون شب بهت گفتم پاشو بیا .. منتظرت هم بودم . .. . خودت میدونی که چقدر خاطرت برای من عزیزه .. هفته بعد هستی یه قرار بذاریم سه تایی ؟
با سلام خدمت شما
آقای درخشانی زمانیکه برای این سهم پست زدید از 460 تومان عبور کرده است.
مهرداد عزیزم .. به به .. تو اینجا هم هستی ؟ :d قربونت برم من که اون شب بهت گفتم پاشو بیا .. منتظرت هم بودم . .. . خودت میدونی که چقدر خاطرت برای من عزیزه .. هفته بعد هستی یه قرار بذاریم سه تایی ؟
....بله سعید جان من دیگه همینجا مستقرم....بابا ساعت 2نصفه شب من خیلی دوست داشتم فکر کنم شیفت بودم ضمن ایکه تردد در اون تایم یکسری شایبه هارو ممکنه بوجود بیاره...بهر حال من خیلی دلستر به مزاجم نمیسازه..:d
...حتما وباکمال میل خیلی از دیدن تو خوشحال میشم چه سعادتی ..کاش 4 تایی قرار میزاشتیم...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
....بله سعید جان من دیگه همینجا مستقرم....بابا ساعت 2نصفه شب من خیلی دوست داشتم فکر کنم شیفت بودم ضمن ایکه تردد در اون تایم یکسری شایبه هارو ممکنه بوجود بیاره...بهر حال من خیلی دلستر به مزاجم نمیسازه..:d
...حتما وباکمال میل خیلی از دیدن تو خوشحال میشم چه سعادتی ..کاش 4 تایی قرار میزاشتیم...
کاش 5 تایی قرار می گذاشتیم :d:d>:d<
انسان به اندازه ای که به مرحله انسان بودن نزدیک می شود احساس تنهایی بیشتری می کند
باشه مهرداد جان .. ایشا.. من خودم باهات هماهنگ میکنم :x
یزد تریدر عزیز ارادت دارم خدمت شما .
ارش جان بله روی مقاومته .
اریاجان ؛ باید با حجم خوبی حداقل 3 درصد ازش فاصله بگیره و دو روز بالای اون سطح به صورت بالارونده بمونه .
آقای درخشانی اگر دوست دارید درباره موارد زیر نظر خود را بیان کنید
عدد شاخص فعلی در پایان سال
قیمت این سهم ها در پایان سال
غدیر شپدیس پارسان کرمانشاه زاگرس
صندوق بین الملل پول که نقش مهمی را در برنامۀ اعطای وام و کمک مالی درسال 2010 به یونان داشت، خود را برای خروج یونان از یورو آماده می کند.
این کمک 30 میلیارد یورویی در چهارچوب طرح 110 میلیارد یورویی صندوق پول به یونان بود. اما با تشدید بحران سیاسی و اقتصادی یونان، صندوق پول دیگر تمایلی به ادامۀ این سیاست ندارد. از این رو اخیراً صندوق تنها به اعطای 18 میلیارد یورو وام به یونان بسنده کرد.
نظر