کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب کهنه سوار عزیز زمانی که امور سهام به شما این مطلب را گفته بود غمارگ 330 و غبشهر 960 بود هنوز هم فکر می کنین درست گفته
سلام جناب رحمتی عزیز!
بنده از این سهم به 4 دلیل عمده خارج شدم و تا شفاف شدن این شرکت هرگز ریسکی را در خصوص این دو سهم نخواهم پذیرفت:
1- رفتار حقوقی های غبشهر که هیچ حمایتی از این دو سهم نمی کنند: مثلاً همین امروز می توانستند حجم مبنا را بدهند و ندادند.
2- ...بررسی های میدانی حاکی از آن است که کمبود روغن خام در سه ماهه گذشته و نیز کمبود حلب روغن باعث کاهش تولید گردیده و توزیع روغن با مشکل مواجه شده است و از طرفی شرکت فوق، برای واردات روغن در 70 درصد موارد مجبور به تهیه دلار از صرافی و انتقال آن به یک صرافی در عربستان سعودی گردیده است...
3- سهامدار اصلی که همان صافولای عربستان می باشد، بیشترین سود خود را از طریق دلالی روغن خام می برد و سود و زیان شرکت صافولای بهشهر ایرانی برای ایشان اصلاً مهم نیست و این شرکت برای بدست آوردن بازار صادرات حبوبات و برنج و گندم و ماکارونی و ... ایران که در افق 2015 این شرکت دیده شده، حاضر به هر کاری است حتی ضرر دادن. در شرایط فعلی، سود حاصل از دلالی روغن خام که به جیب شرکت صافولای عربستان و سهامداران عربستانی می رود آنقدر هست که این ضرر در شرکت صافولای بهشهر و سهامداران ایرانی، جبران شود...
4- حتی 1 درصد هم احتمال بدهید که ممکن است برای آنکه مهر تاییدی بر شفاف سازی های اخیرشان بزنند، اقدام به ارسال تعدیل منفی نمایند...آنوقت چه اتفاقی خواهد افتاد؟
------------------------------------- ...لطفاً نظرات شخصی بنده رو مبنای معاملات خود قرار ندهید و به حساب جا ماندن از این سهم یا تخریب آن نگذارید...تصمیم اصلی برای خرید و فروش با شماست...
آقا سعید خیر مقدم
مدتها بود اینجا سر نمی زدی؟ من سر کلاس تکنیکالت در شهریور ماه بودم .بعدش هرچی تلفن و ایمیل برات زدم اصلا جواب ندادی و از مثل شمایی چنین رفتاری بسیار بعید است. برای اینکه یادت بیاد قرار بود با هم بریم شرکت فدک برای یه موضوعی . هر چند که ارادت دارم خدمت شما ولی دلخور هم هستم بابت جواب ندادنت به تلفن و ایمیل ها.
سلام جناب رحمتی عزیز!
بنده از این سهم به 4 دلیل عمده خارج شدم و تا شفاف شدن این شرکت هرگز ریسکی را در خصوص این دو سهم نخواهم پذیرفت:
1- رفتار حقوقی های غبشهر که هیچ حمایتی از این دو سهم نمی کنند: مثلاً همین امروز می توانستند حجم مبنا را بدهند و ندادند.
2- ...بررسی های میدانی حاکی از آن است که کمبود روغن خام در سه ماهه گذشته و نیز کمبود حلب روغن باعث کاهش تولید گردیده و توزیع روغن با مشکل مواجه شده است و از طرفی شرکت فوق، برای واردات روغن در 70 درصد موارد مجبور به تهیه دلار از صرافی و انتقال آن به یک صرافی در عربستان سعودی گردیده است...
3- سهامدار اصلی که همان صافولای عربستان می باشد، بیشترین سود خود را از طریق دلالی روغن خام می برد و سود و زیان شرکت صافولای بهشهر ایرانی برای ایشان اصلاً مهم نیست و این شرکت برای بدست آوردن بازار صادرات حبوبات و برنج و گندم و ماکارونی و ... ایران که در افق 2015 این شرکت دیده شده، حاضر به هر کاری است حتی ضرر دادن. در شرایط فعلی، سود حاصل از دلالی روغن خام که به جیب شرکت صافولای عربستان و سهامداران عربستانی می رود آنقدر هست که این ضرر در شرکت صافولای بهشهر و سهامداران ایرانی، جبران شود...
4- حتی 1 درصد هم احتمال بدهید که ممکن است برای آنکه مهر تاییدی بر شفاف سازی های اخیرشان بزنند، اقدام به ارسال تعدیل منفی نمایند...آنوقت چه اتفاقی خواهد افتاد؟
------------------------------------- ...لطفاً نظرات شخصی بنده رو مبنای معاملات خود قرار ندهید و به حساب جا ماندن از این سهم یا تخریب آن نگذارید...تصمیم اصلی برای خرید و فروش با شماست...
جناب کهنه سوار عزیز اون شفاف سازی فکر کنم برای قبل از ارائه گزارش سال 92 بود
و شرکت برمبنای شفاف سازی خودش تعدیل منفی خودشو اعلام کرد
یعنی اعلام سود 160 تومن !
تازه با باد کردن هزینه های مالی و سایر هزینه ها به میزان 200 تا 450 درصد
و کاهش قیمت محصولات در سال 92!
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
جناب کهنه سوار عزیز اون شفاف سازی فکر کنم برای قبل از ارائه گزارش سال 92 بود
و شرکت برمبنای شفاف سازی خودش تعدیل منفی خودشو اعلام کرد
یعنی اعلام سود 160 تومن !
تازه با باد کردن هزینه های مالی و سایر هزینه ها به میزان 200 تا 450 درصد
و کاهش قیمت محصولات در سال 92!
به نظر منم غبشهر دیگه از اینجا پایین تر نمیتونه بره...
سلام جناب رحمتی عزیز!
با درود خدمت کهنه سوار عزیز!
1 . به نظرتون خود این مطلب که حجم مبنا رو ندادن دلیلی بر ارزنده بودن سهم نیست!!!
2. همیشه تا بوده همین بوده که در مورد حتی بهترین سهام بازار هم حرف و حدیث زیاد بوده از ذوب 130 تومانی تا شبندر 114 تومانی و ....از طرف دیگر این که شرکت روغن خام رو با دلار صرافی خریده باید گفت که روغن خام بنا به گفته مسئولین به اندازه کافی وارد شده و این رو بنده یه حربه عالی می دونم از طرف صافولا که بیاد یه مقدار اندک رو با دلار صرافی بخره واسه گرفتن مجوز افزایش قیت روغن در اینده
3. احسنت...شرکتی که خودش دلال روغن خام هست به نظرتون ایا نمی تونه واسه کارخانه خودش روغن تهیه کنه
و در اخر تصمیم اصلی برای خرید و فروش با شماست...
دوستدار شما
محمد رحمتی
آقا سعید خیر مقدم
مدتها بود اینجا سر نمی زدی؟ من سر کلاس تکنیکالت در شهریور ماه بودم .بعدش هرچی تلفن و ایمیل برات زدم اصلا جواب ندادی و از مثل شمایی چنین رفتاری بسیار بعید است. برای اینکه یادت بیاد قرار بود با هم بریم شرکت فدک برای یه موضوعی . هر چند که ارادت دارم خدمت شما ولی دلخور هم هستم بابت جواب ندادنت به تلفن و ایمیل ها.
سلام ..احوال شما خوبید ؟ اقا ارادتمند شما هستم . اون خط با اون گوشی کذایی بنده گم شد :D و مجبور شدیم بریم سراغ خط و گوشی جدید ..
ماجرای فدک رو فعلا نمیتونم ولی همیشه در خدمت شما هستم . ایمیل هم بنده نمیرسم زیاد بررسی کنم و به همین دلیل ندیدم و به حساب بی ادبی نذارید .شما بزرگ و استاد بنده هستید و هرگز بی احترامی به شما رو حتی نمیتونم تصور بکنم .. امید وارم سلامت و موفق باشید .
مارگارین پس از پایان اصلاح موج 4 از 3 صعودی. موج 5 از 3 بزرگ صعودی خود را آغاز کرده که حداقل تا 450 ادامه خواهد داشت. به نظر مارگارین 700- 800 تومانی دور از انتظار نیست.
امروز تو بورس کالا عرضه فولاد رو شاهد بودیم که شاهد رشد قیمتی بیش از 6 درصد در محصولات سرد و گرم بودیم.
اتفاقی که برای ذوب اهن هفته پیش رخ داده بود . به نظر میرسه قیمت فروش محصولات فولادی مثل میلگرد و تیر اهن و ورق ها داره به سمت ازاد شدن پیش میره که با توجه به قیمت 700 دلاری میلگرد در منطقه میشه گفت قیمت میلگرد باید بره به سمت 2500 تومن و البته از اون ور دولت در سال بعد بهره مالکانه معادن رو در صورتی که بتونه تصحیح بکنه و قیمت فروش رو بیارند بالاتر هر چند که وقتی قیمتها کلا ازاد بشند سود شرکتها بسیار بیشتر از وضعیت فعلی خواهد شد . حساب کردم ذوب اهن با فرض خرید سنگ اهن به قیمت جهانی و فروش محصولات به نرخ ازاد و در حد 2.8 میلیون تن سودش نزدیک قیمت فعلیش خواهد بود !!
یه مطلب هم در مورد فخوز و ذوب بگم . ببینید فخوز بیلت میزنه و ذوب میلگرد و تیر اهن . چرخه تولید هر دو شرحاشیکت از سنگ اهن به محصول نهایی هست . محصول نهایی فخوز محصول میانی ذوب اهن هست یعنی قیمت فروش ذوب باید حداقل 10-15 درصد بالاتر از فخوز باشه . تولید ذوب میتوه 3 میل تن باشه و فخوز 3.3 میل تن .اگر قیمت فروش ذوب 10 درصد بالاتر از فخوز باشه در نتیجه ریال فروش هر دو یکی خواهد بود .
حالا حاشیه سود فخوز 50 درصده ذوب فعلا بیست درصد.. تفاوت فقط در انرِژی مصرفیه . در صورت اجرای طرح توازن حاشیه سود ذوب میشه 40 درصد و در صورت اجرای طرحهای دیگه ای که داره میتونه تا 45 هم برسه و با اجرای طرح تحول این حاشیه سود تغییری نخواهد کرد ولی فخوز نزدیک 300 میلیارد هزینه انرژی داره که با اجرای طرح تحول حاشیه سودش میشه 40 درصد . در نتیجه حاشیه سود هر دو شرکت در بلند مدت یکی و سودشون هم یکی خواهد بود بدون طرح های توسعه . حالا ارزش بازار ذوب نزدیک یک سوم فخوز هست و باید در بلند مدت به هم برسند !
امروز بیشترین خرید رو صندوق بازنشستگی کشوری داشته با نزدیک 6 میل و بیمه ملت هم بعدیش بوده و فروشنده هم مقداری خصوصی سازی و اکثر اشخاص حقیقی .
فردا ذوب 330 رو بشکنه مثلث ادامه دهنده رو از بالا شکسته و هدف نزدیک 400 خواهد بود . یه کف بزنید به افتخار اون شخصی که هفته پیش میگفت ذوب میشه 240 تومن و تو نوشته هاش نفرت از دیگران و تکبر نسبت به دیگران موج میزنه !
امروز وزیر اقتصاد گفت که دلار سال بعد در بودجه حوالی 2000 تومن خواهد بود خبری خوب برای صنعت غذایی و قندی و پالایشگاهی . به نظرم مخصوصا صنعت غذایی در این بین بیشتر مظلوم واقع شدند و باید به حقشون برسند .
صندوق با گذر از 360 هدف بعدی 400 خواهد بود .
دلار هم فکر میکنم فعلا بالای زیادی نداره . فکر میکنم در صحنه سیاست داخلی تو چند روز اتی یه خبر خوب میاد . تو خبرا بازداشتهای امروز رو داشتیم ....این مقدمه یه خبر خوب میتونه باشه .
متاسفانه امروز متوجه شدم مدیریت سایت باز هم آیدی سعید درخشانی رو مسدود کردند.
بیاییم سلیقه فردی رو بر تفکرات جمعی ارجح ندونیم
بیاییم در این فضای پر سانسور ما دیگر سانسورچی نباشیم
بیاییم هر نوع تفکری رو در جمع مجازیمون پزیرا باشیم
بیاییم آزاده باشیم.....
نظر