نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Admin
    ادمین سایت
    • Oct 2010
    • 208

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است
    متاسفانه امروز متوجه شدم مدیریت سایت باز هم آیدی سعید درخشانی رو مسدود کردند.
    بیاییم سلیقه فردی رو بر تفکرات جمعی ارجح ندونیم
    بیاییم در این فضای پر سانسور ما دیگر سانسورچی نباشیم
    بیاییم هر نوع تفکری رو در جمع مجازیمون پزیرا باشیم
    از مدیریت سایت خواهش می کنیم تجدید نظر کنند و دلیل مسدود شدن آیدی ایشون رو اعلام کنند. تشکر
    سلام
    بطور اتفاقی مطلبتون رو دیدم و کنجکاو شدم ...
    نمیدونم منظورتون مدیریت سایت بورسی بوده یا سایتی دیگه؟!!!
    اگر منظور مدیریت سایت بورسی بوده ضمن خوشحالی از حضور و فعالیت اساتیدی چون جناب درخشانی وسایر دوستان و کاربران گرامی در این سایت باید به عرضتون برسونم, اکانت جناب درخشانی بعنوان تحلیلگر با سطح دسترسی بالاتری نسبت به سایر کاربران فعال بوده و هست و هرگز مسدود نشده و قرار هم نیست بشه.
    مدیریت سایت بورسی حضور تمامی اساتید و کاربران محترم رو مغتنم میدونه و تا زمانی که قوانین سایت رعایت بشه دلیل برای اختلاط در پیام خصوصی (شیوه ای که در این سایت مرسوم بوده و هست) و سپس محدودیت دسترسی ها و در مرحله بعد مسدود شدن وجود نداره.

با تشکر

نظر

• سعید درخشانی
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 286

ممنون از دوست خوبمون و ادمین سایت جهت مطالب عنوان شده . نمیدونم این مطلبی که میزنم در اخر دوباره مثل سابق پیغام خطا خواهد داد یا نه . بعد از برخی تغییراتی مدیریتی در سایت در سال گذشته ایدی بنده نیز خود به خود مسدود شد !! و بنده هم بی خیال شدم تا اینکه چند روز پیشتر حوس کردم بیام سری به بورسی بزنم .. خوشبختانه تونستم وارد بشم و مطلب بزنم بدون مشکلی تا اینکه بعد از یک روز فعالیت مثل اینکه دوباره شخص یا اشخاصی که ایدی بنده رو بسته بودند دوباره با دیدن چند تا پست از طرف بنده اقدام به بستن دوباره ایدی کردن و بنده نتونستم مطلب بزنم و حتی یه مطلبی نوشته بودم برای ارسال در بورسی که دیدم نمیتونم اینجا بزنم بردم در فیسبوک زدم .

دوباره بیخیال بورسی شدم تا اینکه امروز یکی از دوستان گفت تو بورسی یه مطلب زدم ببین نظرت رو بگو و منم بهش گفتم موضوع رو ... این موضوع برای بنده مهم نیست ..
      خداحافظ

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
        ممنون از دوست خوبمون و ادمین سایت جهت مطالب عنوان شده . نمیدونم این مطلبی که میزنم در اخر دوباره مثل سابق پیغام خطا خواهد داد یا نه . بعد از برخی تغییراتی مدیریتی در سایت در سال گذشته ایدی بنده نیز خود به خود مسدود شد !! و بنده هم بی خیال شدم تا اینکه چند روز پیشتر حوس کردم بیام سری به بورسی بزنم .. خوشبختانه تونستم وارد بشم و مطلب بزنم بدون مشکلی تا اینکه بعد از یک روز فعالیت مثل اینکه دوباره شخص یا اشخاصی که ایدی بنده رو بسته بودند دوباره با دیدن چند تا پست از طرف بنده اقدام به بستن دوباره ایدی کردن و بنده نتونستم مطلب بزنم و حتی یه مطلبی نوشته بودم برای ارسال در بورسی که دیدم نمیتونم اینجا بزنم بردم در فیسبوک زدم .

دوباره بیخیال بورسی شدم تا اینکه امروز یکی از دوستان گفت تو بورسی یه مطلب زدم ببین نظرت رو بگو و منم بهش گفتم موضوع رو ... این موضوع برای بنده مهم نیست ..
        خداحافظ
        با سلام آقای درخشانی ممکنه ایدی شما مسدود شده باشد به هر دلیلی ولی نمی تواند تفکر و راه پیش رفت انسان آزاد را مسدود کنند با تشکر :)
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• داود
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 378

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post

خداحافظ
          سلام جناب درخشانی عزیز

اگه من نوعی به سایتها سرمیزنیم فقط بخاطر پیگیری مطالب وتحلیل های خوب ومثال زدنی شما ،پرریسک وچند نفر دیگه که تعدادشان شاید به تعداد انگشتان هم نرسه

هست وهرکجا مطب بزنید ماها هم اونجاهستیم واز تحلیل های خوبتان بهرها میبریم هیچ فرقی نمی کنه چه بورکس باشه چه بورسی وچه فیس بوک

ودیگه اینک ماایرانیها چشم دیدن بهتر از خود را نداریم X-(X-(X-(

موفق باشید
          شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• Hamidkhann
            Banned
            • Dec 2012
            • 476

در اصل توسط Admin پست شده است View Post
            سلام
            اگر منظور مدیریت سایت بورسی بوده ضمن خوشحالی از حضور و فعالیت اساتیدی چون جناب درخشانی وسایر دوستان و کاربران گرامی در این سایت باید به عرضتون برسونم, اکانت جناب درخشانی بعنوان تحلیلگر با سطح دسترسی بالاتری نسبت به سایر کاربران فعال بوده و هست و هرگز مسدود نشده و قرار هم نیست بشه.
            مدیریت سایت بورسی حضور تمامی اساتید و کاربران محترم رو مغتنم میدونه و تا زمانی که قوانین سایت رعایت بشه دلیل برای اختلاط در پیام خصوصی (شیوه ای که در این سایت مرسوم بوده و هست) و سپس محدودیت دسترسی ها و در مرحله بعد مسدود شدن وجود نداره.

با تشکر
            مرحمت بفرمایین در مورد این سطح دسترسی بالاتر یه توضیحی مرقوم بفرمایین.
            نکنه این سایت سیاست آپارتاید در پیش گرفته؟!

نظر

• کریم مهدوی
              عضو فعال
              • May 2012
              • 813

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
              مرحمت بفرمایین در مورد این سطح دسترسی بالاتر یه توضیحی مرقوم بفرمایین.
              نکنه این سایت سیاست آپارتاید در پیش گرفته؟!

به نظر من هر سایتی (با توجه به عضویت در چند سایت دیگه خدمت شما عرض می کنم)بنا بر وفاداری و فعالیت یک کاربر باید دسترسی خاصی برای آن فرد
              در نظر گرفته تا انگیزه حضور وی بیشتر شده و این همکاری دو جانبه باشد و اگر غیر از این باشد باید تعجب کرد ;)

امیدوارم حضور سعید عزیز را به فال نیک بگیریم و تاپیکی که می تواند در این اوضاع به داد سهامداران برسد را دچار حاشیه نکنیم

یاشا
              آخرین ویرایش توسط کریم مهدوی؛ 2013/02/15, 16:53.
              تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• Hamidkhann
                Banned
                • Dec 2012
                • 476

در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Post

به نظر من هر سایتی (با توجه به عضویت در چند سایت دیگه خدمت شما عرض می کنم)بنا بر وفاداری و فعالیت یک کاربر باید دسترسی خاصی برای آن فرد
                در نظر گرفته تا انگیزه حضور وی بیشتر شده و این همکاری دو جانبه باشد و اگر غیر از این باشد باید تعجب کرد ;)

امیدوارم حضور سعید عزیز را به فال نیک بگیریم و تاپیکی که می تواند در این اوضاع به داد سهامداران برسد را دچار حاشیه نکنیم

یاشا
                یعنی هرکی فعالتر باشه دست نیافتنی تر بشه؟!!! این که نقض غرضه!!

نظر

• عليرضا جمالی
                  مدیر (ستاره‌دار 20)
                  • Oct 2010
                  • 1295

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                  یعنی هرکی فعالتر باشه دست نیافتنی تر بشه؟!!! این که نقض غرضه!!

هر چند بحث از جایی به جای دیگه رفته و ادمین جواب ادعایی که بی پایه و اساس بوده رو داده اما ...
                  دوست گرامی این طبیعیه که کسی که زحمت بیشتری میکشه و دلسوزی بیشتری برای مجموعه ای که توش فعال هست داره امتیازات خاص و مشوق هایی داشته باشه.
                  تعیین عناوین یا رنگ کاربری متفاوت فقط یک سمبل نبوده و نیست و به تناسب فعالیت کاربران دسترسی های ویژه ای در اختیارشون قرار داده میشه (مثلا بعضی از دوستان که زمانی با عنوان کاربر عادی در سایت فعال بوده اند امروز بعنوان مدیر قبول زحمت کرده اند و...) تا در مواقع لازم بتونیم از کمک این دوستان بهره بیشتری ببریم.

آیا با استدلال شما و نظام آپارتایدی ای که شما اسم بردید باید دسترسی دوستان مدیر هم گرفته بشه که رعایت مساوات بشه؟!!

با توجه به اینکه شیوه اختلاط مدیران در سایت بورسی اختلاط در پیام خصوصی است برای اینکه مسیر تاپیکها بیش از این به حاشیه نره اگه باز نکته مبهمی براتون وجود داشت خوشحال میشم در پیام خصوصی پاسخگو باشم.
                  از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• honaramuz
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 72

در اصل توسط Admin پست شده است View Post
                    سلام

با تشکر
                    ==========
                    جناب مدير تاريخ عضويت شما واقعا از سال 1970 هستش؟
                    [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
                      هر چند بحث از جایی به جای دیگه رفته و ادمین جواب ادعایی که بی پایه و اساس بوده رو داده اما ...
                      دوست گرامی این طبیعیه که کسی که زحمت بیشتری میکشه و دلسوزی بیشتری برای مجموعه ای که توش فعال هست داره امتیازات خاص و مشوق هایی داشته باشه.
                      تعیین عناوین یا رنگ کاربری متفاوت فقط یک سمبل نبوده و نیست و به تناسب فعالیت کاربران دسترسی های ویژه ای در اختیارشون قرار داده میشه (مثلا بعضی از دوستان که زمانی با عنوان کاربر عادی در سایت فعال بوده اند امروز بعنوان مدیر قبول زحمت کرده اند و...) تا در مواقع لازم بتونیم از کمک این دوستان بهره بیشتری ببریم.

آیا با استدلال شما و نظام آپارتایدی ای که شما اسم بردید باید دسترسی دوستان مدیر هم گرفته بشه که رعایت مساوات بشه؟!!

با توجه به اینکه شیوه اختلاط مدیران در سایت بورسی اختلاط در پیام خصوصی است برای اینکه مسیر تاپیکها بیش از این به حاشیه نره اگه باز نکته مبهمی براتون وجود داشت خوشحال میشم در پیام خصوصی پاسخگو باشم.
                      ممنون از توضیحات کامل شما.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی
                        از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی

جناب درخشانی عزیز سال نو شما مبارک
                        امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشید....@};-@};-@};-@};-@};-@};-

to continue, please follow me on my page

نظر

• بابامجید
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 31

جناب استاد درخشانی
                          سلام
                          سال نو مبارک@};-
                          آقا سعید هنوز با شدوص و غبشهر سهامداری میکنید؟
                          خیر پیش
                          [B]www.ranfor.blogfa.com[/B]

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                            عضو فعال
                            • Mar 2020
                            • 1076

پاسخ : نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

چقدر جای سعید درخشانی عزیز با دیدگاه های پویای خاصش در حوزه سرمایه گذاری خالی هست
                            شخصا از ایشون در تالارهای گفتمان و توییتر بسیار اموختم
                            ادرس کانال تلگرامی ام:
                            https://t.me/afkarboursei

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                              چقدر جای سعید درخشانی عزیز با دیدگاه های پویای خاصش در حوزه سرمایه گذاری خالی هست
                              شخصا از ایشون در تالارهای گفتمان و توییتر بسیار اموختم
                              ببخشید شما همان آیدی قبل aa در بروکس نیستید؟پروفایل شما همان پروفایل هست.
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                                عضو فعال
                                • Mar 2020
                                • 1076

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                                ببخشید شما همان آیدی قبل aa در بروکس نیستید؟پروفایل شما همان پروفایل هست.
                                خیر نیستم
                                ادرس کانال تلگرامی ام:
                                https://t.me/afkarboursei

نظر

در حال کار...
                                X