در اصل توسط salehiar پست شده است
View Post
نگاه سعید درخشانی به بازار بورس
Collapse
X
-
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
-
پس حالاهمه دراین تاپیک داریم به یک نتیجه کلی می رسیم که ازسهمهای وابسته به قیمتهای جهانی فاصله بگیریم واگه داریم تادیرنشده دست به فروش بزنیم دربعضی تاپیکها می خونیم که فلان حقوقی داره فلان سهم رومی خره پس حتما درست عمل می کنه دوستان دقت کنید که همیشه بزرگان اشتباهات بزرگ می کنند شما خودت تحلیل کن کاری به حرکت حقوقیها نداشته باشید به هرحال سهم قیمت خودش روپیدامی کنه حتی اگه یک حقوقی جلوی ریزش یاصعودیک سهم روبگیره
نظر
-
شاید کمی در مورد ریزش قیمتهای جهانی باید فکر که ریزش تا چه اندازی خواهد بود که موجب تعدیل منفی سهم شود مثلا اگر بیلت در حال حاضر 429 دلار است و به 340 دلار برسد یعنی کف قیمتهای بحران سال 208 باید برسی شود که قیمتهای داخلی چه مقدار سقوط می کنند در حال حاضر شمش بلوم خوزستان 970 تومان معامله می شود با کاهش قیمت جهانی آیا به قیمت 800 تومان می رسد و 170 تومان کاهش قیمت دارد یا بیشتر چون بوجه شرکت روی 800 تومان بسته شده است که مشکلی برای شرکت ایجاد نمی کند و اگر از 800 تومان به پایین تر بیاید حتی ممکنه تعدیل منفی هم نداشته باشد و می تواند از افزایش تولید آن کاهش را پوشش دهد واز نرخ دلار هم می تواند پوشش دیگری داشته باشد و البته هدفمندی یارانه هم کمی تاثیر دارد ولی بعضی ها نسبت به کاهش قیمتهای جهانی واکنش نشان می دهند و سهم را صف فروش می کند هیجانی و این کاهش قیمتها حتما باید برسی شود راه ها گوناگون برای تعدیل ندارد وجود دارد فقط نباید جو گیر شد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
اقا یاکبری حرف شما درست ولی درزمان ریزش قیمتهای جهانی درکشورهم بارکودمواجه می شه وخریداران دست ازخرید می کشند دقت کنید دراین حالت چون قیمت نفت به شدت کاهش پیدامی کنه دولت هم وضع بوجه ایی ناجوری پیدامی کنه وشاید50درصد بوجه عمرانی به طرف بوجه جاری دولت می ره وسیاست انقباضی بانکها به علت وضعیت درامدی دولت ادامه پیدامی کنه پس اوضاع تولیدکنندگان داخلی که داخل جنسشون روبه فروش می رسونندبغرنج می شه درکل کاهش تولیددرهمه صنایع اتفاق می افته این اتفاقی بودکه درسال2008هم افتاد پس به فکرافزایش تولیدشرکتهانباشیدچون مطمئن باشید دراین حالت شرکتها با60تا70درصدظرفیتشون کارمی کنند اقتصادگوساله شترپلنگ ایران که مدل خاصی نداره ازهربحرانی دراقتصادش اثرمی گیره
نظر
-
اگردروضعیت اقتصادی ایران دقت کنید متاسفانه اقتصادایران به رکودتورمی دچارشده به امارهای بورس کالادقت کنید دقیقا این حالت رومی بینیدعرضه چندبرابری درمقابل تقاضای محدودمتاسفانه اقتصادایران باتوجه به هشداراقتصاددانان ازسال 87به بیماری هلندی دچارشده وبااجرای طرح تحول درشیب سقوطی خودگرفتارشده وبابحران اقتصادی جهانی که تنهامحلی بودکه دولت مردان ایران بافروش نفت جبران ناکارمدی اقتصادایران رومی کردند تیرخلاصی به پیکره اقتصادایران می باشد دوستان دقت کنید جمعیت نسبت به اول انقلاب 5/2برابرشده ولی درامدتولیدناخالص ملی ایران تفاوت انچنانی نکرده درصورتی که اقتصادمصرف گرای ایران مصرفش 5/2برابرشده رشدصنایع دراین برهه 33ساله فقط بخاطررشدجمعیتی صورت گرفته وگرنه صنایع مااگه جامعه رشدجمعیتی نداشت بالای انچنانی نداشتد ووضعیت اقتصادی مملکت بسیاربهترازالان بود یک مثال ساده مثل اینکه یک خانواده3نفره بادرامد ماهیانه 700هزارتومان زندگی کند حالا اون خانواده 7نفرشده باشند ولی دارمدهمان 700هزارتومان باشد دقیقا این حالت برای اقتصادایران اتفاق افتاده تمام تولیدناخاص ملی بردوش نفت ومشتقا تاون می باشه پس اگه یک اقتصادنفتی درراه درست پیشرفت نباشه رشدجمعیتی اون فقط نابودکردن منابع برای پرورش نسلی می باشد که هیچ هدفی برای اون برنامه ریزی نشده ودریک گذر70ساله منابع اون جامعه روبه هدرمی دهداین اتفاقی می باشد که برای ایران اتفاق افتاده پس نتیجه می گیریم چون این جمعیت درتولیدناخالص نقشی نداره ولی مصرف خودروداره تورم روتامدت مدیدی به این جوامع هدیه داده می شه
نظر
-
در اصل توسط تریدر4 پست شده است View Postتکنیکال براساس فاندامنتال یک سهم حرکت می کنه پس همیشه ابتدایک فاندامنتال کارباشید ودرمورد ریزش قیمتها مطمئن باشیدریزش ادامه دارمی باشد شرایط اتحادیه اروپااصلاجالب نیست وتحلیلها هرروزعمق فاجعه روگوشزدمی کند پس زمانی که می دونیم قیمتها باحرکت سینوسی ریزشی می باشندروزه شک دارنبایدگرفت امیدبه بهبودشرایط جهانی 20درصدنیست ولی 80درصدانتظارسقوط داریم پس نکته برای یک سهامدار جز ازسهمهای وابسته به قیمتهای جهانی فاصله بگیرید نوسان گیری هم درشرایط نزولی کاردرستی نیست بنده فکرمی کنم بازاربیشتر باتوجه به طرح تحول وسقوط جهانی ازگروههای معدنی فاصله گرفته شاید وقت گروه بانکی وساختمانی رسیده باشد بعضی ازتک سهمها بدک نیستند درگروه بانکی بانک صادرات بسیارعالیه درگروه ساختمانی وساخت وثنوسا اگه میان مدت باهاشون باشید عالینداین دوتا هم بانکند هم ساختمانی درموردتک سهم حواستون به حفاری شمال باشه به نظرمن اکازییونه وقتی نگاش می کنم یادمخابرات 135تومنی می افتم میان مدت توش پول خوابیده
از دوستان عزیز تایپیک خواهشاً وساخت را از نظر تکنیکالی بررسی بفرمایید. ممنون می شم.
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postطلا از سطح 1530 برگشت و تا لب 1580 هم رشد کرده .
اما برخی شاخص های دیگر مثل شاخص داو و اس اند پی و همچنین دکس و برخی فلزات وضعیت خوبی ندارند .
در مورد اینکه اگر ریزش مورد نظر اتفاق بیفته چه سهمهایی میاند بالا به نظرم در ابتدای راه مثل یک سونامی اکثر سهمها رو منفی خواهد کرد و شاید کمتر سهمی یافت بشه که از این طوفان در امان باشه .. مثل سال 87 که کلیت بازار ریخت و بعد بازار فهمید رو برخی سهمها اشتباه کرده .
یه حسی بهم می گه بعد از سه خرداد یه صعود 2000 واحدی را باید در شاخص انتظار داشت (نمودار هام هم تا حدودی تأیید می کنند، بشرطیکه هنوز تو 5 بزرگ باشیم) قیمت های جهانی هم فکر می کنم تا 20 روز آینده یه پولبکی داشته باشند و بعد از اون ریزش عمیق را داریم ، از مذاکرات بغداد هم فکر می کنم حداقل به واسطه شرایط خاص دو طرف اخبار منفی به بیرون درز نکنه و مذاکرات تا مقطعی دیگر ادامه داشته باشد،
جمیع این جوانب به نظر من باعث رشد شاخص حداقل تا محدوده 28000 واحد می گردد. ( نمودار بیشتر سهام بازار هم ، همین شرایط را دارند.)
نظرت چیه؟ :-?انسان به اندازه ای که به مرحله انسان بودن نزدیک می شود احساس تنهایی بیشتری می کند
(دکتر علی شریعتی)
نظر
-
با سلام و تشکر از مطالب ارزشمندی که دوستان مطرح کردند . به نظر میاد وضعیت بازارهای جهانی خوب نیست . امروز از صبح نبودم سعی میکنم تا شب و یا نهایتا فردا به صورت جامع بازارهای جهانی رو بررسی کنم و در اختیار دوستان قرار بدم . امید وارم دوستان هم ما رو از نظرات ارزشمند خودشون محروم نکنند .
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Postسلام سعید جان
خیلی مخلصیم
در اصل توسط یزد تریدر پست شده است View Postسعید جان :x
یه حسی بهم می گه بعد از سه خرداد یه صعود 2000 واحدی را باید در شاخص انتظار داشت (نمودار هام هم تا حدودی تأیید می کنند، بشرطیکه هنوز تو 5 بزرگ باشیم) قیمت های جهانی هم فکر می کنم تا 20 روز آینده یه پولبکی داشته باشند و بعد از اون ریزش عمیق را داریم ، از مذاکرات بغداد هم فکر می کنم حداقل به واسطه شرایط خاص دو طرف اخبار منفی به بیرون درز نکنه و مذاکرات تا مقطعی دیگر ادامه داشته باشد،
جمیع این جوانب به نظر من باعث رشد شاخص حداقل تا محدوده 28000 واحد می گردد. ( نمودار بیشتر سهام بازار هم ، همین شرایط را دارند.)
نظرت چیه؟ :-?
در این مورد تو شرایطی هستیم که فعلا نمیشه نظر قطعی داد . به نظرم کاهش قیمتهای جهانی قطعیه ولی در زمانش باید بیشتر دقیق بشیم . اخیرا به یه موردی در مورد بازار رسیدم که .. به نظرم شاخص کل یک فریب بزرگ بوده برای بازار که اگر به قطعیت برسم حتما خواهم گفت . فعلا دارم روی بازار داخلی کار میکنم و بازار خارجی رو تموم کردم . میخوام نتیجه رو یکجا به دوستان ارائه بدم .
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postبا سلام و تشکر از مطالب ارزشمندی که دوستان مطرح کردند . به نظر میاد وضعیت بازارهای جهانی خوب نیست . امروز از صبح نبودم سعی میکنم تا شب و یا نهایتا فردا به صورت جامع بازارهای جهانی رو بررسی کنم و در اختیار دوستان قرار بدم . امید وارم دوستان هم ما رو از نظرات ارزشمند خودشون محروم نکنند .
در این اوضاع پیچیده و سخت بازار که توان تحلیل را از اکثر سهامداران گرفته حضور خود را بیشتر کنید . پیام خصوصی بگذاریم ،جواب میدهید یا نه؟
نظر
-
درود .
در مورد وساخت مثبتم و البته توضیحات تکمیلی رو بعدا خواهم داد .
احمد عزیز ؛ برای مفید بودنم باید تحلیل هام درست باشند . متاسفانه مدتی بود سرگرم کارهای دیگری بودم و نتونسته بودم بازار رو درست رصد بکنم . الان چند روزیه که سرم خلوت تر شده و نشستم دارم بازار رو تحلیل میکنم و با تحلیلای قبلی مقایسه میکنم .
متاسفانه وصعیت زیاد خوب نیست و موردی که خیلی ازارم داده بحث شاخص کل هست . شاخص کل در روندی که هیچ هم خوانی خاصی با هیچ یک از شاخص های دیگه نداره داره حرکت میکنه و بنده سعی خواهم کرد خودم یا با همکاری سازمان بورس یک شاخص دیگر ارائه بدم . با این شاخص نباید کار کرد .
مثلا شاید خیلیا مثل بنده فکر میکردند که بعد از سال 87 شاهد روند ایمپالس در بازار هستیم ولی اخیرا در بررسی هام به این نتیجه رسیدم که شاید هرگز در این روند نبودیم ! در حالی که شاخص داره موج 5 میزنه . البته هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم .در این بین رفتم بازارهای جهانی رو دوباره بررسی کردم و خب زیاد امیدی بهشون ندارم .بازار خودمونم در تایم ماهانه داره واگرایی منفی میزنه و این خوب نیست . شاخص داو و بقیه شاخص های جهانیم همینطور . این یعنی حداقل اصلاح چند ماهه .
نتایج تکمیلی رو اعلام خواهم کرد ولی سعی دارم تمام جوانب رو بسنجم و الکی نظری نداده باشیم . بعد از این کار اموزش تحلیل تکنیکال رو شروع خواهیم کرد . شاید در بین کلاس ها هم به صورت حضوری در تهران با همکاری برخی از کارگزاریها کلاسهای رفع اشکال برگزار بشه .
نظر
-
نظر