کپشیر را عرض کردم چند روزی متعادل خواهد بود که دیگه فکر کنم نهایتا فردا اخرین روز تعادلش خواهد بود و از شنبه برگردد
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
-
-
کپشیر رو کی داره خالی میکنه ؟ معلوم هست
احتمالا میخواد تا 1416 بیارش پایین.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
-
این سهم روقیمتای 180 حداکثر 175 محکومه به صعود پس اگه تا الان صبر کردید.. دیگه اخرای اصلاحه..موفق باشیدهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط yusef_sbm12 پست شده است View Postدوستان کپشیر سیگنال های خوبی صادر کرده و شاید شگفت انگیز بشه ...
ولی با اجازه همانطور که قبلا هم گفتم احتمال اصلاح تا 178 تا 180 وجود داره و بعد صعود بزرگ ...
ببخشید این نظر کاملا شخصیه و برداشت من از تکنیکال سهم هستش .
من خودم به همین خاطر روی 204 که بودش یک مقدار خیلی کم در حد یک پنجم خرید کردم .
و بقیه اش را هم پلکانی از فردا احتمالا بر خواهم داشت .
دوستان عزیز :
مثل اینکه متاسفانه همانطور که فکر میکردم شدش و کپشیر 190 رو هم به سمت پایین شکست ...:(
ناراحتی بنده هم به خاطر بسیاری از دوستان است که روی 205 کل خریدشان را انجام دادند .
و الا کپشیر رو لایق یک صعود جانانه میدونم .
خوشبختانه اینبار با توجه به سیگنال نزولی که در سهم مشاهده کردم ...
خرید پلکانی را به خوبی رعایت کردم و خدا کند بتونم نقد کنم و حجم های خوبی در قیمت های مختلف
اضافه کنم .
به دوستان دیگر هم پیشنهاد میکنم که صبور باشند ... به احتمال زیاد ضرر نخواهند کرد.>:d<زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
-
شنبه اربعینه تعطیله..ولی سهم خوب اصلاح شد شاید یکشنبه اواسط بازار به قیمت های فروشنده کف احتمالی اوله وقت بخندیم!!;)هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
دوستان قصدم اصلا دادن فاز منفي نيست اميدوارم به رفتاراي كودكانه متهم نشم....از موقعي كه صبا تامين از سهم خارج شد اين سهم از حالت عادي خارج شد و شبيه يه بازي شد كه اين بازيگرام بازيگراي قدري هستن سهم يك دفعه با شيب خيلي تند از 190 رفت 233 و بعد با همون شيب اومد پايين ...اين نوع معاملات نشونه ورود بازيگر به سهمه كه اين بازيگره كه تصميم ميگيره سهم چه جوري حركت كنه و ما حقيقياي كوچيك وارد بازيشون شديم ...اونام دارن قدرتشونو به ما نشون ميدن...نمونه اين موارد تو خيلي از سهما از جمله غپينو ديده ميشه...الان من خيلي از دوستانو ميبينم دارن وارد بازي فنورد ميشن اونم قبل از عرضه حق تقدمها...در حالي كه هنوز از نيت بازيگراي اين سهم مطلع نيستن...اين سهما سهماي بدي نيستن ولي خواسته يا ناخاسته وارد بازيشون شديد....توصيم اينه كه خودتونو با اونا هماهنگ كنيد تمام بچه هاي اين سايتم اگه بخان از سهم حمايت كنن ولي اگه اونا نخان نميتونن........انشالا كه روندش برگرده همتون سود كنيدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
اين سهم نافش با گروه كاشي سراميك بسته شده تا زماني كه اين گروه بالا نياد اين بالا بيا نيست مگر اينكه بتونه ي چيزي رو كنه پس اگر مي خوايد روي اين كار كنيد بريد روي ليدر گروه كار كنيد قصدتون توي اين يك ساله فقط بردن باشه سود كردن اوضاع بلند مدت اين مملكت اصلا خوب نيست فقط سود ببريد همين و لو با سهام پشمك سازيالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postاميدورام مديريت محترم اين پست را تبليغ حساب نكنند
چون ديدم صرفا دوستان دنبال وضعيت تكنيكتال سهم ميگردند لينك را قرار ميدهم
http://forum.boursbazan.com/showthre...A7%D9%85/page3
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postشنبه اربعینه تعطیله..ولی سهم خوب اصلاح شد شاید یکشنبه اواسط بازار به قیمت های فروشنده کف احتمالی اوله وقت بخندیم!!;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postشاید دیدن این لینک جالب باشه.
به صورت خلاصه بخوام بگم اینکه در حال پولبک به 170 هستیم و از اونجا رالی صعودی جدید با هدف بلند مدت 400 شروع میشه اما بلند مدت
بره زیر 170 هم که دیگه هیچی تمومه
نظر
نظر