پشم شيشه ايران ( كپشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirreza6790
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 328

خواهش میکنم..

ولی فکر نکنم الگویه فنجانش درست باشه چون دستش رفته بالا تر!!

ولی سهم فردا دقیقا روی نقطه حمایتیه خودشه حوالیه 196 هستش..در صورته ریزش فکر نکنم دیگه بیشتر از 180-175 پایین تر بیاد... ولی صعود کنه خوب باید صعود کنه حداقل 240..هیچ پیشنهادی برای خرید ندارم ولی اگه نقد بودم خودم به شخصه فردا وارد میشدم..

هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

امروز بعد جمع شدن صف یه چند تایی خریدم
      ///

نظر

• تصمیم کبری
        Banned
        • Jun 2025
        • 1197

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        امروز بعد جمع شدن صف یه چند تایی خریدم
        تازه فهمیدم چرا اواتور شیر انتخاب کردی میثم جان!
        شیر اواتورت ظاهرا یجا کمین کرده و منتظره تا طمعه نزدیک بشه، و بعد حمله کنه.
        خودتم هی منتظر بودی تا کپشیر بیاد پایین و یدفعه شکارش کنی.

نظر

• jamall
          عضو عادی
          • Oct 2011
          • 217

دوستان کپشیری :
          میریم که داشته باشیم رالی دوم رو ....
          کمربندها رو ببندین ...
          ;)>:d<

نظر

• jamall
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 217

در اصل توسط jamall پست شده است View Post
            دوستان کپشیری :
            میریم که داشته باشیم رالی دوم رو ....
            کمربندها رو ببندین ...
            ;)>:d<
            اینم صف خرید...
            یا علی

نظر

• mohseni1353
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1010

جاي داداش مهران هم خالي .نكنه مهندس قرارداد بستي امروز يادي از ما نمي كني!!

نظر

• jamall
                عضو عادی
                • Oct 2011
                • 217

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                جاي داداش مهران هم خالي .نكنه مهندس قرارداد بستي امروز يادي از ما نمي كني!!
                مهندس مهران
                با از ما بهترون می پری دیگه ...
                هرجا هستی برات آرزوی سلامتی داریم !!!>:d<;)

نظر

• بنان
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 840

كپشير رفت براي رالي دوم اين سري سقف قبلي را بايد بشكونه

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Jun 2025
                    • 1197

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                    فکر کنم بشه از توش یه کف دوقلو بیرون کشید! اگه بشه خیلی عالی میشه.
                    اگه امروزم منفی میشد یه کف دوبل خوشگل میتونست بسازه!
                    حالا که کل بازار یجورایی مثبت شده، اینم نخواست 192 تومان را ببینه و خوشگل بشه!
                    زودتر دست و پاشو جمع کرد، بعد از بازار باید دقیق بررسیش کنیم ببینیم آیا میتونه به هدف کف دوقلو ( 278 تومان ) برسه، یا اینکه 5% بالا و پایین داره؟

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

یه نظری هم من بدم! :) سهم اگر فردا صف را حفظ کند تا هدف 245 میتواند رشد کند. اما اگر به هر دلیلی سهم زیر 205 معامله شد به سمت حمایت 180 می رود.
                      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/01/03, 19:11.
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• تصمیم کبری
                        Banned
                        • Jun 2025
                        • 1197

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                        یه نظری هم من بدم! :) سهم اگر فردا صف را حفظ کند تا هدف 245 میتواند رشد کند. اما اگر به هر دلیلی سهم زیر 205 معامله شد به سمت حمایت 180 می رود.
                        اگه ینفر اخر وقت رنج مثبت بزنه چی میشه کیوان جان؟
                        منظورم اون لحاف دوزه هستا.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                          اگه ینفر اخر وقت رنج مثبت بزنه چی میشه کیوان جان؟
                          منظورم اون لحاف دوزه هستا.
                          سینا جان اوون لحاف دوزه اینجور موقع ها میگه وقتی امروز بیشتر از حجم مپنا واستادن تو کف قیمتی پس میشه واسه شنبه یکشنبه هم پایین جمعشون کرد ! بعد وقتی هم ببینه رقیب واسش پیدا شده یه کاری میکنه طرف از رقابت پشیمون بشه ! اون 5000 تا قیمت 141 رو مبینی؟ کار همون لحاف دوزست واسه ترسوندن رقیب ! :))
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Saleh.R
                            کاربر فعال
                            • Jun 2025
                            • 265

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                            با توجه به معاملات امروز فكر كنم بايد بريم تو كار جوركردن نقدينگي براي خريد پله هاي بعدي b-)
                            توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• تصمیم کبری
                              Banned
                              • Jun 2025
                              • 1197

نه پولی دارم بخرمت!
                              و نه رو سودم بفروشمت!
                              بیشتر از اینم نمیتونم تبلیغت کنم!
                              پس فقط تماشات میکنم .<:-p
                              آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2012/01/07, 09:40.

نظر

• jamall
                                عضو عادی
                                • Oct 2011
                                • 217

نقل قول از برادر عزیزم :

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                                در مورد كپشير بعضي از دوستان خواسته بودن يه چند خطي رو خدمتتون عرض ميكنم

كپشير

ترازنامه شركت واقعا جالبه كه شايد كمتر كسي بهش توجه كنه كاهش در اسناد دريافتني نشون از وصول مطالبات شركت داره و ازون طرف كاهش نقدينگي شركت توجه آدمو به خودش جلب ميكنه...پس خروج نقدينگي سنگيني بوضوح ديده ميشه حالا اين نقدينگي كجا رفته؟رفته در پيش پرداختهاي شركت ثبت شده كه نشون دهنده خيلي چيزا ميتونه باشه...افزايش 382 درصدي پيش پرداختها واقعا وحشتناكه...ياشركت اين وجه نقدو تبديل به مواد اوليه كرده كه افزايش 10 درصدي انبار اين موضوع رو تاييد ميكنه يا برده جاي ديگه سرمايه گذاري كرده كه درآمد متفرقه شناسايي كنه...به نظر من شركت 2 تا كارو همزمان انجام داده و نشان از مديريت قوي اين شركت داره كه با كاهش نقدينگي شركت ريسك به اين بزرگي رو متحمل شده ...تا اينجا ميتونه علاوه بر تضمين تامين مواد اوليه شركت درآمد متفرقه هم شناسايي كنه اين تازه يه گوشه از ترازنامست....بريم اون سمت ترازنامه....كاهش در پيش دريافت هاي شركت نشون ميده كه شركت تمايلي به فروش اقساطي نداره و بيشتر نقد ميفروشه كه اين خيلي خوبه البته ميتونه نشونه كاهش توليدم باشه كه بعدا بررسي ميكنيم...تسهيلات مالي شركت 3 درصد كاهش پيدا كرده كه مشخص ميكنه يه مقدار از اون نقدينگي واسه تسويه وام استفاده شده...كاهش درسمت بدهيها خيلي عاليه و نشون از لياقت مديران شركت داره...وارد صورتهاي مالي كه بشيم بهاي تمام شده 8 ميليارد تومني شديدا و به احتمال 98 درصد مشكوكه و قابليت تعديل بالايي تو اين سرفصل در آينده داره...هزينه اداري يك ميلياردو 700 ميليونيش اصلا با اين عقل ناقص من جور در نمياد ...درآمد عملياتي متفرقش به نظر من خيلي كمه اما براي نظر دادن دقيق بايد اهرم عملياتي شركت محاسبه بشه ولي 11.5 ميليون خيلي كمه...نكته جالب اينكه 3 درصد كاهش در تسهيلات مالي در ترازنامه دقيقا 3 درصد هزينه هاي مالي شركت رو نسبت به پيشبيني كاهش داده كه حدس من در مورد تسويه مقداري از وامها رو تاييد ميكنه...در مورد توليد شركتم نياز به تابع توليد داريم تا بتونيم دقيق نظر بديم.....در پيشبيني در آمد اگه نگاه كنيد جلوي نظر حسابرس نوشته شده تعديل نشده(مقبول)...ميدونيد يعني چي؟يعني اينكه اون شركت حسابرس به اين تناقضات پي برده ولي گزارشو قبول كرده و شركتو ملزم كرده كه تعديلاتي در بعضي از سرفصلا لحاظ كنه....تراز ارزي شركت منفيه و حداقل در 6 ماه از بابت ارز در زيان هست بايد ببينيم تا آخر سال چي ميشه...شركت 7 درصد مواد اوليش از خارج وارد ميشه و شركت به دليل اينكه پيشبيني تحريم و امثال اين رو كرده از موجودي نقد شركت استفاده كرده و اين موادو خريداري و به انبار اضافه كرده كه نشون از هوش بالاي مديريت داره...عرض كردم كه بهاي تمام شده بالا اعلام شده و وقتي هزينه 2.5 ميلياردي سربار شركت رو ديدم بهم اين موضوع ثابت شد...

نتيجه اينكه انتظار تعديل منفي از شركت به هيچ وجه ندارم و به نظر من ميتونه بودجشو پوشش بده و حتي در شرايطي ميتونه تا 40 تومن سود اعلام كنه بدون تسعير ارز....40 تومن به شرطيه كه يكم از دروغاش كم كنه...ولي با همين شرايط بازم تعديل تا سطح 25 تومن رو ميتونه راحت پوشش بده....البته اضافه كنم توليد شركتو بررسي نكردم
                                با تشکر از ایشون بخاطر زحمتی که کشیدن
                                آخرین ویرایش توسط jamall؛ 2012/01/07, 12:26.

نظر

در حال کار...
                                X